PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


ZA MOJE UKAZANJE MORA CIJELI SVIJET ZNATI JER
JA SAM KRALJICA LJUBAVI

1.02.1991.

Živka, za moje ukazanje mora cijeli svijet znati jer Ja sam KRALJICA LJUBAVI. Hoću naučiti svijet da ljube i da opraštaju, tako da se stvori mir na čitavoj zemaljskoj kugli.

7.02.1991.

Živka, poručujem narodu da mole, poste i čine pokoru. Nek se moli svaki dan moja Krunica, Zlatna krunica, sedam Očenaša i sedam Vjerovanja.

SAMO MOLITVOM, POSTOM I POKOROM MOŽETE ZAUSTAVITI RAT

8.02.1991.

Živka, molite za mir. Samo molitvom, postom i pokorom možete zaustaviti rat. Molite moju Krunicu i onu Zlatnu krunicu svaki dan. Onu Zlatnu krunicu širite po cijelome svijetu, neka je cijeli svijet moli. Ona u svemu pomaže.

10.02.1991.

Djeco moja, molite da se katastrofa ne dogodi. Molite za zrak i da vas sunce opet nesmetano grije. Bez sunca to je samo jedna ledena kugla bez života. Zato molite za obraćenje, da se griješni svijet obrati.

11.02.1991.

Djeco moja, malo vas je koji stvarno molite ali i te su molitve uslišane, koje ste molili za mir. Molite i dalje sve dok ne prestane pakleni rat. Molite za one koji su izginuli u ratu, bilo s koje strane bili, i to su Božja djeca.

MOLITE OCA NEBESKOG DA VAM OČISTI ZRAK

17.02.1991.

Djeco moja, molite Oca Nebeskog da vam očisti zrak. Čitava zemaljska kugla je zagađena. Pojavit će se bolesti i masovno će se umirati a to je samo Duh nečisti zavladao u čovjeku i tako čovjek sve uništi ono što je Otac Nebeski stvorio.

NEĆE BITI MIRA AKO NE LJUBITE SVAKOGA

28.02.1991.

Živka, sutra posti za mir u vašoj domovini jer opet će biti nemira. Ja vas djeco molim u Isusa Krista, da se zbližite, da oprostite jedni drugima. Nemojte raspaljivati vatru nego gledajte da je gasite a ugasit ćete je ako opraštate i ako se zbližite. Ne slušajte laži. Živite u svojim domovima, na svojim ognjištima. Širite Evanđelje, upoznajte i druge sa Isusom Kristom.
Djeco moja, neće biti mira ako ne ljubite svakoga, bilo kje vjere ili narodnosti bio.