PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


1.03.1991.

Djeco moja, Ja molim Oca Nebeskoga da sačeka i da mi moj Sin Isus Krist pomogne, da u svakoj državi, republici, u svakoj kući, u svakoj školi, u svakoj ustanovi bude prisutan Bog. Da se Božja Riječ sluša i da se njome hranite i s njome živite.

NEMOJ GOVORITI: PA NEĆU S NJIME JER ON NIJE NAŠE
VJERE I NAŠEGA RODA

5.03.1991.

Živka, imat ćeš trpljenje. Izdrži i prikazuj za mir u vašoj domovini, za jedinstvo svih Crkava. Bog je jedan, on nije razdjeljiv, zato i vi svi koji ste kršteni u Isusu Kristu, vi ste jedno i neka vam je na znanje, da dok se ne ujedinite neće biti mira. Đavao će vas stalno potpaljivati njegovim lažima a vi umjesto da se suprostavite sotoni a vi ga poslušašte i još mu veličate njegova djela.

Svud ima različite vjere i narodnosti. Pomozi bližnjem da živi, oprostite jedno drugome. Ako ne poznaje Boga, ti ga upoznaj, pročitaj mu Božju Riječ, pokloni mu Bibliju i moli za njega. Ljubi ga u Kristu Isusu. Nemoj govoriti: pa neću s njime jer on nije naše vjere i našega roda. Mržnju je sotona stvorila a ljubav je Bog, zato vas molim da ne slušate laži.

OVE PORUKE SU ZA ČITAVI SVIJET

9.03.1991.

Živka, ove Poruke ne govorim samo za vas, one su za čitav svijet. Molite za jedinstvo svih kršćana. Svi koji su kršteni u Isusu Kristu neka šire moje Poruke i neka šire Evanđelje. Koliki bi se obratili ali ne poznaju Boga. Nikad nisu čuli Riječ Gospodnju. Vi im pomognite. Isus se raduje za svakog obraćenika. Čitajte Bibliju svaki dan.

10.03.1991.

Ja vas preklinjem da vičete, da pozivate u crkvu na molitvu. Molite Isusa da vam pomogne, da vam dade snagu za borbu protiv sotone a snaga je molitva Krunice.
Bit će žrtava s jedne i druge strane ali bit će pobjeđena sotona samo ako mi pomognete s vašim molitvama i pokorama.

PRIBLIŽAVA SE 1997. GODINA, VRIJEME TEŠKO ZA CIJELI SVIJET

14.03.1991.

Djeco moja, Ja želim da se svi spase. Vrijeme se približava. 1997. godine trebala bi biti katastrofa za svijet, veliki potresi, na Nebu će se vidjeti mnogo Božjih znakova, mnogo će naroda umirati od straha. Samo molitva i obraćenje može spasiti. Zato vičite u sav glas neka se obrate.

16.03.1991.

Djeco moja, sotona se već sprema na rat a vi se nemojte plašiti nego molite Krunicu i obraćajte nevjernike, neka vas je više. Djeco moja, probudite se. Lakše je moliti i ljubiti nego mrziti i ratovati. Taj rat je pakao zemaljski. Na silu se ništa ne postiže nego samo molitvom, postom i pokorom.

MOLITE ZA MIR I JEDINSTVO KRŠĆANA

18.03.1991.

Djeco moja, molite za mir i jedinstvo kršćana jer ovo su zadnji trenuci. Započnite jedni druge poznavati i cijeniti i to ne samo vas nekolicina već da to postane nešto zajedničko svim kršćanima na svijetu. Obostrano, razumije se.
No, vi katolici ne smijete čekati da drugi počnu. Morate izmijeniti sami sebe, svoju vlastitu duševnu upravljenost, da u slobodi i iskrenosti pokažete zanimanje za drugu kršćansku braću i da svakim poštovanjem priznajete sva njihova duhovna dobra, da rastete sami u svojoj vjeri i ljubavi prema Kristu, da se veselite njihovu rastu u duhovnoj obnovi i da jedni drugima taj rast u duhu potpomožete, svaki od vas i svi vi zajedno.
Morate u sebi izgraditi tu spremnost da tako ljubite Istinu, da ste je spremni priznati ma gdje je našli a da ne umanjujete ničije dobro, kako bi svoje više naglašavali i da nikada od drugoga ne tražite da mora biti baš kao vi, te nikome ne namećete kao da je od Krista nešto za što niste sigurni da je zaista od Krista.
Razumije se, da svaki pojedinac od vas ne može, nije kompetentan da sam odredi što od Krista jest a što nije. Zato su u Crkvi Duhom Svetim posvećeni pastiri koji ravnaju vjerom Zajednice ali se svaki od vas mora pažljivo čuvati, bio on svećenik ili vjernik, da ni riječima ni nekim gestama od drugih ne traži više nego što od svih traži.

STOLJEĆIMA SU STVARALI OVAJ ŽALOSTAN JAZ MEĐU KRŠĆANIMA

19.03.1991.

Djeco moja, ne treba se zavaravati, treba istini gledati u oči jer su stoljećima stvarali ovaj žalostan jaz među kršćanima. Ipak treba početi. Nema više vremena za čekanje pa ako vi koji danas zovete na jedinstvo budete u prvi čas od nekoga nazvani naivčinama i pretjeranima, ne smijete se dati smesti. Vi ne trebate danas imati više znanja o budućnosti nego što su imali Apostoli kada su krenuli u izvršenje zapovjedi Kristove,  navještavanje Evanđelja svemu stvorenju. Oni su bili poslušni a ostalo je činio Gospodin. I vaše je da budete poslušni Duhu.

MOLITE ZA JEDINSTVO KRŠĆANA

20.03.1991.

Djeco moja, molite za jedinstvo kršćana. Dosad je često bilo tako, da je ekumenska dimenzija bila odsutna ili se odgajala djelomično. To neće ići u tom smislu, da biste buduće katoličke generacije odgojili u izvjesnom nemaru za katoličke istine, ali će morati biti tako usmjereno da se izbjegne svaka polemika, da se pravično i dobrohotno prikaže ono kršćansko što imaju druge kršćanske zajednice, ne zatajujući dakako onoga što im nedostaje i da se uzgoji ljubav i poštovanje prema svima.

21.03.1991.

Draga djeco, nemate vjere. Tražite čudesa pa tek da povjerujete. Djeco moja, čedesima nećete dobiti vjeru, nego vjerom u čudesa.

ĐAVAO JE POSIJAO MRŽNJU

22.03.1991.

Djeco moja, molite i postite za mir. Ne gledajte tko je tko, ni odakle dolazi, ni zašto je takav ili takvi. Oni nisu krivi da su takvi. Đavao je posijao mržnju.
Bit će nemira, nije još dobro. Opet sotona dolazi izvana i sije mržnju u vašoj Republici. A vi nemojte klonuti nego molite i dalje. Dolaze najgori trenuci, bit će žeđi i gladi i bolesti i umiranja a to je sve sotonsko djelo. Mene je poslao moj Sin Isus da vam pomognem ako hoćete ali izgleda da nećete i ne prihvaćate me.

TRAŽITE BOGATSTVO NEBESKO DA BISTE MOGLI OPSTATI U ŽIVOTU

23.03.1991.

Djeco moja, probudite se. Ja vam kažem da ne tražite previše zemaljsko bogatstvo. To bogatstvo vas je dovelo do ruba propasti. To bogatstvo zemaljsko uništi zrak, zemlju, podzemlje.
Djeco moja, tražite bogatstvo Nebesko da biste mogli opstati u životu.

MOLITVA JE RAZGOVOR DJECE S OCEM.
MOLITE JER NEMATE PUNO VREMENA ZA ČEKANJE

25.03.1991.

Djeco moja, budite budni i molite za obraćenje griješnika jer nemate puno vremena za čekanje. Isus je molio do sad Oca Nebeskog a sad poručuje, da vi molite Oca i Sina i Duha Svetoga.
Molite ujutro, u podne i uvečer a najbolje je moliti ujutro rano kad nema buke. Opustite se i molite.
Molitva je razgovor djece s Ocem, duša s Duhom, otvoreni, topli, povjerljivi, sabrani i iskreni razgovori. Molitva je priznavanje grijeha i spoznaja vas samih i plač nad samim sobom.

AKO ČOVJEK GAJI MRŽNJU NA DRUGOGA KAKO MOŽE
OD GOSPODINA TRAŽITI OZDRAVLJENJE?

26.03.1991.

Djeco moja, ako čovjek gaji mržnju na drugoga, kako može od Gospodina tražiti ozdravljenje?
Toliko znakova imate i imat ćete ali ne znate tko vam ih je dao, kao što ni mom Isusu nisu vjerovali a on je toloiko čudesa ostavio u ono doba, a i sad liječi, hrani, pridiže klonule ali nitko to ne vidi.

27.03.1991.

Djeco moja, molite za vjeru, za obraćenje. Postite o kruhu i vodi za spasenje svijeta. Samo molitva, vjera, pokora i post može zaustaviti ratove koji bi se mogli proširiti i izazvati treći svjetski rat.
Djeco moja, to stalno govorim ali moje Poruke ostaju samo na papiru.

MOLITE ZA SVEĆENSTVO I ZA UNUTARCRKVENO ZAJEDNIŠTVO

28.03.1991.

Djeco moja, molite i za svećenike da čuvaju svoju vjeru. I oni su nekad pred kušnjom, i oni nekada griješe i oni nekada padaju ali tu je Isus koji svima pomaže. Zato molite Isusa da im pomogne.
Molite za jedinstvo. Ekumensko približavanje teško se može ostvariti ako ujedno i ponajprije vi katolici ne ostvarite unutarnje djelo među vama samima. To unutarnje djelo je kao škola za ekumensko djelo. To je djelo između klera i laika, između svećenika i biskupa, između različitih redovničkih zajednica, između različitih više ili manje određenih struja među katolicima.

Spremnost da priznate opravdanost raznovrsnosti među vama samima, omogućit će vam da prihvatite raznovrsnost koja je osnovica. To unutarnje djelo i živo ostvarenje unutarnjeg zajedništva, još je veliki zadatak i jedan od prvih zadataka.
Ne plašite se, ekumenizam ne ide za tim da jedni drugim zavladate, već ide za tim da nad svima vama zaista i u potpunosti zavlada Krist, koji je jedini Gospdin, Spasitelj vaš, koji okuplja i zbližava Crkvi svojoj i Ocu svome. Molite za svećenstvo. Molite, molite.

29.03.1991.
Djeco moja, molite i za obraćenje grešnika u ovo vrijeme kad se okupljaju predstavnici svih religija u zajedništvu molitve i posta. To je put k zbližavanju i miru.
Hrabrašću i postojanošću ispovjednika vjere trebate vikati onima koji su gluhi za Krista Isusa. Trebate propovjedati svima bez straha, vršeći tako njegov Božanski nalog.

30.03.1991.

Djeco moja, sretan vam Uskrs. koliki su noćas prisustvovali na Uskrsnu noć u crkvi samo radi običaja. Djeco moja, to nije običaj, to je događaj. To se dogodilo, to se događa svake nedjelje prisustvovanjem na Svetoj misi i Svetoj pričesti.
Čitajte Bibliju.