PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


KAO RAZBORITE OSOBE, KOJE S RAZUMIJEVANJEM ISTRAŽUJU BIBLIJU, VI STE UVJERENI DA JE BLIZU ISPUNJENJE ZNAKA KRISTOVE PRISUTNOSTI I SVRŠETKA OVOG SUSTAVA STVARI

01.09.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se, Ja sam s vama. Neću dopustiti da moja djeca budu nekome roblje. Pozivam sve episkope, moje drage sinove, sve biskupe u vašoj domovini kao i vani, da se dogovorite i da pružite ruke pomirenja, da nađete zajednički jezik, da se dogovorite o združivanju i pružanju pomoći jedni drugima. Govorim vama sinovi moji, s jedne i s druge strane, lakše je kad ste zajedno, kad se slažete. Kad bude plamsala ljubav Kristova u vama, pobijedit ćete Crvenog zmaja. Ali to ovisi o vama, sinovi moji, da li ćete vaše stado lijepo pasti ili ćete ga ostaviti da se samo brine i čuva. Sinovi moji, jedne i druge strane, Ja vas molim da naredite svojem stadu da opraštaju jedni drugima i da se pomažu na izgradnji porušene ljubavi i sveg ostalog što se srušilo.

Djeco moja, sinovi moji, ovo što se zbilo između vas to je Lucifer napravio mržnju da bi opstao.

Djeco moja, sinovi moji, budite na svome ognjištu. Gdje vam je dom tu vam je i domovina. Nitko nema pravo da vas tjera ili ubija na vašem pragu. To važi za svaku narodnost, u svakoj republici kao i u svakoj državi.

Djeco moja i sinovi moji, probudite se! Zar ne vidite da sotona šiba po vama samo zato da bi se stado razbježalo? Sinovi moji, vidite da je i vas neke sotona obradio. I vi neki sinovi moji blagoslivljate sotonska djela.

Djeco moja ljubljena, trebate se složiti i razoružati zlikovce. Djeco, meni nije lako tako govoriti jer su i oni moja djeca. Ali, skrenuli su s puta.

Djeco i vi sinovi moji, Ja vas zaklinjem da se ostavite krvnih osveta što vam ih je zacrtao Crveni zmaj još kad je započeo vladati.

Djeco, vi vidite da su neke stranke krenule protiv demokrata, protiv istine i protiv mira. Djeco, vi ste kršteni, vi morate biti na jednom putu – putu Kristovom, putu ljubavi, opraštanja i mira.

Djeco, mnogi se pitaju zašto je ovo ovako moralo biti i kad će prestati? Djeco, nije potrebno znati točan dan i čas a niti godinu, kad će nastupiti velike nevolje na cijeloj zemlji, za čitavi svijet, za cijeli sustav stvari. Potrebno je samo osmotriti što je Isus rekao u tom značajnom djelu svoga proroštva, da biste znali kako opasno blizu predstoji taj događaj. (Mt 24, 32-35).

Djeco, što bi se još trebalo ispuniti od Isusovog proročanstva da biste vi pripadali naraštaju koji je doživio i preživio II. svjetski rat? Djeco, poslije II. svjetskog rata dolazi i treći. Da, vi niste neznalice. Treba li još više dokaza? No, vi se ne smijete uznemiravati jer niste ostavljeni sami i u neznanju o značenju stvari koje se javljaju na zemlji od svršetka vremena neznabožaca 1914. godine. Kao razborite osobe, koje s razumijevanjem istražuju Bibliju, vi ste uvjereni da je blizu ispunjenje znaka Kristove prisutnosti i svršetka ovog sustava stvari.

POMOGNITE VAŠOJ DOMOVINI. AKO NE MOŽETE NA BOJIŠTE, VI MOŽETE S KRUNICOM POMOĆI

04.09.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se, ali ovo se ne može trpjeti. Zašto tolike žrtve, toliko ruševina i paljevina? Zar vam ova slika ne kazuje ništa? Zar vam ovo ne liči na porušeni Babilon? Djeco moja, neće dugo, ali posljedica će biti. Neće biti zdravoumno, bit će dosta rođenih bolesnih.

Djeco moja, pomognite vašoj domovini. Ako ne možete na bojište, vi možete s Krunicom pomoći. Znate li vi da, gdje god se moli, tu sotona ne može napasti. A tamo gdje se ne moli, tamo sotona brzo zauzima svoje položaje.

Djeco moja, Ja molim srpski narod da se povuče sa tuđeg prostora. A oni koji nisu nikad čuli za Boga, neka se obrate i neka čitaju Bibliju.

Djeco moja ljubljena, morate pomoći svima koji trpe, morate ih utješiti. Djeco, koliki su tek sada otkrili Boga, koliki će se obratiti? Djeco, nisu oni krivi što nisu poznavali Boga. Nisu mogli upoznati Boga jer su bili robovi Zmaja.

Djeco, Meni je žao, ali mnogo ih je poginulo zato što su na krivi put krenuli.

NIJE GRIJEH UBITI U SAMOOBRANI

06.09.1991.

Draga moja djeco, ne slušajte lažljive novinare koji gledaju samo svoju korist ili korist svoje republike. Takvi nemaju srca za druge da bi ih zaštitili ili da bi nešto istinito rekli ili snimili.

Djeco moja, koliki kršćani govore da ne bi nikada pucali u čovjeka jer da ne žele grijeh. Djeco moja, nije grijeh ubiti u samoobrani ili kao što vi sada branite svoje. Znajte da sam Ja s vama i sve vidim tko je kriv.

Djeco moja, budite budni, ne spavajte. Morate postaviti straže na odgovarajuća mjesta, da bi se spriječio prodor na selo.

Djeco moja, vi koji se borite molitvom i Krunicom s ljubavlju, vi oslabljujete moć sotone.

Ljubljena djeco moja, vi ne znate kako je Živki. Ona mora mnogo moliti a ima i trpljenja. Oh, žalosna sam da se muči ali tako mora biti. Sama je tražila patnju i trpljenje za mir i obraćenje.

Djeco moja, ne trpi samo Živka. Trpi svatko tko je tražio trpljenje da bi se olakšala bol onima koji su ranjeni, onima koji su bolesni i moraju trpjeti boli. Djeco, onaj koji sluša Božje Riječi tražit će od Boga da podijeli trpljenje bolesnika.

SVE KUĆE KOJE STE SRUŠILI, TO SU MOJI DOMOVI. SVE ŽENE KOJE SU RANJENE, TO SAM I JA RANJENA

08.09.1991.

Draga moja djeco, i ljubljeni moji sinovi s jedne i druge strane. Ja vas molim da se izmirite, da se urazumite, da vaša stada skupite i proučite Božje zapovijedi.

Sinovi moji, govorim vama Pravoslavnima i pitam vas: Gdje vam je stado? Zašto nisu na paši? Zašto ste se uspavali pa vam lavovi rastjeraše neke u zbjeg a neke s puškama i bajunetama u rukama? Sinovi moji, pokupite svoje stado i ne dozvolite da vam crkve budu prazne. Djeco, sinovi moji, probudite se. Vaše je stado podivljalo. Počelo je sve redom ubijati, rušiti, paliti i gaziti. Ono više ne poznaje oca ni majku, brata ni sestru a da ne govorim za druge, koje su u crno zavili. Sinovi moji, požurite u potragu za stadom i vratite ih na svoju pašu. Inače, ostat ćete bez njih. A Gospodin žuri i doći će brzo. Što ćete reći Gospodaru svome, gdje vam je stado i kakvi ste vi pastiri?

Žalosna sam, sinovi moji, kad vidim crkve prazne a vaši sinovi oružjem nakićeni do zuba. Žalosno je kad i od vas, sinovi moji, moram strepiti. I vi pucate u Mene. Znajte, sve kuće što ste srušili, to su moji domovi. Sve žene koje su ranjene, to sam i Ja ranjena. Djeco, sinovi moji, na bilo koga vi pucali, bilo kome štetu nanijeli, to ste Meni i Isusu nanijeli bol i nove rane. Zato vas molim, sinovi moji, pokupite svoje stado i ukrotite ga da bude krotko i mirno. Znate i sami, da mirno jagnje dvije majke siše a nemirno nijednu. Malo se zamislite što to znači. Znajte, vrijeme se približava, požurite, ne gubite vrijeme za pomirenje.

Djeco moja, vi koji ste preplašeni, koji ste ostali bez krova nad glavom, vi koji ste u crno zavijeni za vaše drage osobe, budite jaki. Ne plašite se, Mi stalno motrimo. Ja sam vaša Majka Kraljica ljubavi. Ja sam Bogorodica koja vam je rodila Spasitelja. Evo, On žuri, dolazi da vas spasi.

Djeco, Bog je izabrao one koji su maleni, ubogi, nejaki i krotki u vjeri u Boga, da budu baštinici budućnosti. Djeco moja, vi koji ste siromašni oružjem, ne plašite se. Vi ste bogati vjerom u Isusa Krista, u ljubav vas je Gospodin obukao.

Djeco moja ljubljena, ne plašite se ako čujete da puca oružje. Vaše oružje je jače jer ste obučeni u Ljubav Kristovu.

Djeco moja ljubljena, ne tugujte za vašim domovima. Vaši su domovi svugdje gdje Krist boravi. A kuće ćete dobiti. Glavno je da vjeru imate. Ja vas neću napustiti. Ja se borim sa sotonom a vi molite da se povuče stado koje vodi Lucifer. Žalosna sam da za njih malo mole. Da, kad njihovi ne vjeruju u Boga a oni što samo izvanjski vjeruju, oni ne znaju moliti za ljubav i mir nego ih još šalju u provaliju. Oni ne znaju da je ta provalija Pakao vječni.

Djeco, vi koji ste kršteni, koji ste vjernici u Isusa Krista, iako ste mali ne bi trebali plašiti se. Samo molite i slavite Gospodina Isusa Krista.

DJECO, ZAR SE NE PLAŠITE ATOMSKOG RATA

09.09.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam radi tolikih stradanja nevinih ljudi. Ali, ne plašite se jer Isus je s vama. On vas štiti svojim Duhom.

Djeco, žalosna sam kad pojedini svećenici šalju svoje stado u rat protiv svoje braće. Djeco, govorim vama Srbima: Obratite se Bogu, napustite sotonski odred i ne slušajte laži kako će vas poklati ustaše. Djeco, Ja vam poručujem da se ustaša ne plašite nego da se plašite četništva. Oni i vas napadaju i ubijaju i vaše kuće pale i pljačkaju.

Djeco, znam da su se neki pokajali što su poslušali laži, što su pobjegli na drugu stranu. Djeco moja ljubljena, nije kasno da se Bogu vratite u svako doba. Bog je Ljubav koji želi svojoj djeci jednaka prava. On sve jednako voli, On ne razdvaja djecu svoju. On poziva da oprostite jedni drugima, da izgradite ono što ste srušili, ne mislim samo na materijalno nego i duhovno.

Djeco, Sovjeti ne spavaju. Oni izrađuju plan pakleni. Djeco, Ja vas molim, jedne i druge, molim djecu čitavog svijeta, da se ne igrate takvom igrom. Jer, vi ne znate koji je duh u vama, koji vas duh vodi i kamo vas vodi.

Djeco, samo se vratite malo unazad i sjetite se kako ste lijepo živjeli sa svojom braćom Hrvatima i s drugim narodnostima. Znam da ste se tek sada neki probudili. Djeco, pružite ruke pomirenja, zaboravite sve što je bilo, izbrišite tu sliku, taj događaj. Djeco moja, ne budete li se pomirili, neće valjati za čitavi svijet. Djeco, zar se ne plašite atomskog rata? Budete li se svađali, mrzili međusobno i ne trpili druge narodnosti, znajte da to najviše sotona koristi. Sotona ima ključeve paklene. Sad znate što mislim reći. Oh, što bih sve rekla ali nije mi dopušteno jer se mora tako dogoditi.

Djeco, obratite se Kristu, On je vaš Spasitelj. Samo ljubav pobjeđuje. Ljubav je Bog. Ne poželite zlo, to je sotona.

Djeco moja, čitajte Bibliju. Tamo ćete naći sve, tamo vam je sav lijek.

JA ŽELIM SAMO LJUBAV I MIR U OVOJ NAPAĆENOJ REPUBLICI

11.09.1991.

Djeco moja, govorim vama srpske narodnosti, koji ne poznajete nikog svoga, koji se opijate i drogirate da bi imali snage za napad. Djeco moja, što to činite, zar vas nije strah? Zar nemate samilosti za stare i djecu, za čovjeka koji je goloruk?

Djeco moja, govorim vama generalima: Povucite se, ne rušite više ono što niste vi gradili. Djeco, vi ste puni duha sotone. On vas vodi. On vas želi uništiti. Taj zli duh kojega vi imate, on će vas dovesti do ruba propasti.

Djeco budite sretni jer imate Isusa za vašeg Spasitelja. On je Ljubav. On ljubi svoje stado, On čuva svoje stado. On hrabri svoje borce. On ih uči što trebaju raditi, pucati ili ne pucati. Djeco moja ljubljena, znajte, koji je god poginuo braneći se, on je kod Isusa. Djeco moja, samo se Ja borim ovdje na zemlji zajedno s mojom djecom. Želim da pobijedimo ono zlo što gazi sve pred sobom. Zato vas molim, bez panike i bez straha. Ja sam Kraljica ljubavi, Ja želim samo ljubav i mir u ovoj napaćenoj Republici. Djeco moja ljubljena, Ja vas neću ostaviti dok zlo ne pobijedimo. Neka oni lete ali Bog je brži od aviona, od svakog oružja.

Djeco, samo molite, opraštajte i ne budite ni s kim u mržnji nego svakoga ljubite.

SANJAT ĆETE SVE ŠTO STE RADILI S LJUDIMA

13.09.1991.

Draga moja djeco, vi generali, vi oficiri, zar vam nije dosta prolijevanja nevine krvi vaše braće? Zar vam nije dosta rušenja kuća koje su znojem sagrađene? Zar vam nije dosta bičevanja golorukog naroda? Oh, žalosna sam kad vidim kako bombardirate gradove i sela, kako palite i progonite pred vašim bajunetama nemoćne, djecu, sve živo. Žalosna sam i molim Isusa da vam oprosti vaše grijehe. Pitam vas, kako biste se vi osjećali kad bi vama netko palio, ubijao i rušio sve što imate? Ne činite ono što ne biste željeli da netko drugi vama čini.

Djeco moja, znajte da ste opsjednuti zlim duhom jer ne poznajete Boga. Bit ćete jednog dana svjesni toga što činite i znajte da ćete poželjeti umrijeti. A neki će reći: Bolje bi mi bilo da sam poginuo nego što sam to uradio s ljudima i njihovom imovinom. Znajte da nećete biti mirni ni danju ni noću. Sanjat ćete sve što ste radili s ljudima.

Djeco moja, nemojte u crno zavijati vaše roditelje i vašu rodbinu. Bježite dok ste još živi a Ja ću vam pomoći. Ja, vaša duhovna Mati, Kraljica ljubavi, Ja koja ljubim svakoga od vas, Ja koja ne pravim razlike i ne gledam koje ste vjere, jer vi ste svi moja djeca. Zato želim da vas ispunim ljubavlju, da vas obučem u Kristovu ljubav.

Djeco moja, još imate malo vremena za razmišljanje, isto onoliko koliko nastavnik dade vremena učeniku koji se ne može sjetiti odgovora na postavljeno pitanje. Eto, tako čeka i Isus pred vama, da se vi probudite i da vidite gdje se nalazite. On stalno strepi i moli Oca da sačeka, da vas ne osudi i da vam ne pošalje svoj gnjev koji ste zaslužili.

Djeco moja ljubljena, Ja vas molim da požurite, da bježite. Predajte se, neće vam nitko ništa zla učiniti jer ste bili zavedeni, bili ste u velikoj tami a Ja sam sišla da vas izvedem iz te tame, da vas uputim Kristovim putem.

Djeco moja, vi koji ste izbjeglice pred sotonom, čujem plač, čujem jecanje srdaca dječjih. Da, progone vas radi Isusa, progone vas jer ste kršćani, progone vas kao strance. Znajte vi ste narod Božji. Vaša je domovina na nebesima a sad putujete. Nosite križeve i ne plašite se jer Ja ću vam pomoći kada god vam je teško.

Djeco moja ljubljena, molim da se obratite svi koji ste dosad služili sotoni ako želite sebe spasiti, ako želite i dalje živjeti u miru i blagostanju s vašom braćom.

AKO TAMO ZAUSTAVIMO RAT, ONDA GA NI OVDJE NEĆE BITI. ZATO MOLITE ZA CIJELI SVIJET

14.09.1991.

Djeco moja, molite za obraćenje griješnika i to posebno za one koji su na fronti. Djeco moja, ne osuđujte one koji se vrate i predaju vama jer vi niste njihovi gospodari. Bog je gospodar i sudac. Na vama je da oprostite a ne da osuđujete. Jer, oni su bili zaslijepljeni od zlog duha, oni su se hranili lažima a ne istinom.

Djeco moja i danas onih sedam ne miruje i danas su svi na slobodi iako se Ja mučim da sotonu zgrabim a vi ga oslobađate.

Djeco moja, oh, ne mogu vam sve reći ali morate više moliti. Neka vam ne bude teško moliti. Zar vam nije strašan ovaj rat? Djeco moja, ako molite i trpite to nije samo za druge krajeve nego i za vas. Ako tamo zaustavimo rat onda ga ni ovdje neće biti. Zato vas pozivam da se saberete u grupe i da molite za cijeli svijet.

Djeco, morate opraštati, morate zaboraviti na stare i prošle grijehe. Djeco moja, ako vi drugima oprostite grijehe i Isus će vama otpustiti vaše grijehe.

Djeco moja, nemojte Boga vrijeđati radi rata. Ne, Gospodin još nije zaratio. On želi najprije narod obratiti. On želi pronaći sve izgubljene. Zato molite najviše sada jer sada je najpotrebnije. Molite posebno za one opsjednute koji naređuju da se sve uništi što je s ove strane, što je Gospodin sastavio.

Djeco ljubljena, srpski narod ima dosta svojih pripadnika u Armiji i četništvu. Ako se ti pripadnici Armije i četništva ne probude od te sljepoće, Ja molim srpski narod da ih se odrekne da ne bi sotona preko njih zaveo još i njihove obitelji i njihovu rodbinu.

Djeco moja, govorim vama Srbima: Znam koliko ste dobri ali slušate zloga duha. Vi mislite da ste živjeli u pravom socijalizmu. Ne, djeco moja, bio bi to pravi socijalizam da nije bio prisutan Crveni zmaj.

Djeco moja, molite za sve one koji još ne poznaju Boga, da se obrate, da slušaju Božju Riječ, da crpe od Isusa. Znajte, kad bi se svi obratili i krenuli Božjim putem, ne bi bilo ratova već bi bili mir i ljubav među vama. Zato vi kršćani nemojte proklinjati nego samo molite za takve i opraštajte. Pružite im ruku da ih izvedete iz takvih redova.

JA SAM I NA SAMOM BOJIŠTU. I TAMO SE UKAZUJEM I TAMO DAJEM PORUKE

15.09.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se Ja sam s vama. Ne stvarajte paniku. Molite, opraštajte, ljubite svakoga.

Žalosna sam kad čujem kako pojedinci izazivaju neke Srbe koji se nalaze na ovome području. Djeco moja, ima Srba koji su ostali ovdje braniti svoju domovinu, koji ne slušaju njihove laži nego su ostali da se bore, rame uz rame, s vama zajedno.

Djeco, Srbi koji su ostali ovdje, u svojoj domovini, nisu četnici. Četnici su oni koji su pobjegli-napustili svoju domovinu samo zato da bi se priključili sotoni, da bi očistili i uništili sve što je hrvatsko, da bi se oni proširili.

Djeco moja, vi ne znate kako pate oni Srbi koji su ostali u svojoj domovini. Oni nisu htjeli poći u odred sotonski koji sve uništava nego su ostali ovdje, smatrajući da ste vi bolji, da ste kršćani, da vam Bog ne dozvoljava ubijanje.

Vidim, prolazi čovjek Srbin ulicom a djeca ga nazivaju četnikom. A taj isti čovjek zgraža se na ono što četnici rade po Hrvatskoj. Zato, Ja vas molim da ne izazivate nikoga.

Djeco, vi ne znate kako je ovim Srbima koji su ostali s vama živjeti. Oni su napadnuti od četnika. Nazivaju ih izdajicama, gone ih iz njihovih domova i ubijaju samo zato što su ostali s vama. A sad ste i vi počeli ih nazivati kojekakvim ružnim izrazima. Znajte da su oni sasvim prepušteni sami sebi.

Djeco moja, Ja vas ponovno molim da se združite i da zajedno branite vašu lijepu domovinu od sotone i da je oslobodite – da ponovno živite. Ne dozvolite da vam se sotona opet vrati. Neka ne računaju da imaju bilo što u Hrvatskoj.

Djeco moja, Ja molim Srbe koji su ostali da ne slušaju laži, da ne prate beogradske vijesti. Oni će pokušati ponovo zastrašivati, ne samo Hrvate nego i Srbe koji su ostali. Zato, djeco, štitite i ljubite jedni druge, molite se Bogu Ocu i Sinu i Duhu Svetomu zajedno, jer ste uistinu braća i sestre.

Djeco moja, vi koji ste u Srbiji, ne slušajte vaše vijesti koje su lažne nego se skupite i protestirajte. Ne dopustite vašim muževima da idu u rat, ne dopuštajte vašim sinovima u sotonske redove. Znajte, Isus sve vidi.

Djeco, znam da nećete vjerovati da me je Isus poslao na ovo malo mjesto da branim i čuvam ove otoke. Djeco, Ja sam i na samom bojištu. I tamo se ukazujem i tamo dajem Poruke. Djeco, Ja ne mogu gledati da sotona zavađa moju djecu, bili oni vjernici ili nevjernici. Ja sam Majka svakome čovjeku. Ja sam Kraljica ljubavi. Ja hoću ljubav u vašim srcima da biste ljubili svakog čovjeka. Zato, djeco moja, probudite se, tražite demokraciju, tražite istinu, nemojte slušati laži.

Djeco moja ljubljena, čitajte Bibliju. Tamo ćete naći sebe i za vas pitanja i odgovore.

IAKO NE VJERUJETE U MOJA UKAZANJA, JA SAM RADOSNA ZA MNOŠTVO OBRAĆENIKA

17.09.1991.

Draga moja djeco, vi koji ste progonjeni, koji iz dana u dan ostajete bez svojih domova a neki i bez svojih najmilijih, vi mislite da ste postali siromasi. Ne, djeco moja, vi ste najbogatiji. Vi ste kršćani, vi ste vjernici u Isusa Krista. Zato kažem da ste najbogatiji.

Draga moja djeco, znajte da svi ovdje mole za vas a i mi molimo za vas. Djeco moja ljubljena, ne plašite se Ja sam s vama. Žalosna sam što malo vjeruju u moja ukazanja. Nisam se Ja ukazala za to da me netko proslavi ili da Ja nekog proslavim i uzdignem. Ne, Ja sam došla da vas oslobodim od ropstva.

Draga moja djeco, iako ne vjerujete u moja ukazanja Ja sam radosna za mnoštvo obraćenika. Radosna sam kad vidim da se bude, da izlaze iz tame, da neki po prvi puta vide Svjetlo Kristovo.

Djeco moja, izvanredno raste vaša vjera i umnaža se ljubav svakoga od vas prema drugim tako, da se Mi sami po crkvama Božjim, s vama ponosimo radi vaše postojanosti i vjere u svim progonstvima i nevoljama koje podnosite. One su najava pravednoga Suda Božjega, da ćete se naći dostojni Kraljevstva Božjega za koje trpite. Jer, pravo je da Bog vašim mučiteljima – mukom, a vama mučenicima zajedno s nama, spokojem uzvrati, kad se Gospodin Isus objavi s nama zajedno s anđelima svoje moći u ognju žarkome i osveti se onima koji ne poznaju Boga i ne pokoravaju se Evanđelju Gospodina našega Isusa. Oni će biti kažnjeni vječnom propašću, daleko od lica Gospodnjega i od Slave Njegove i Veličanstva, kada u onaj Dan dođe da se proslavi u svojim svetima i da se prodiči u svima koji povjerovaše, jer povjerovalo se svjedočanstvu našemu među vama.

Draga moja djeco, molite, ljubite, opraštajte, budite budni, jer samo tako se zlo pobjeđuje.

Djeco moja, oh ne mogu sve reći, samo vas molim da molite za Franju Tuđmana i za Svetog Oca Papu. Djeco, oni su moji dragi sinovi izabrani. Oni, koji žele ljubav, istinu i mir. Djeco moja, malo ih je koji su vjerni Kristu i koji idu pravim putem, koji žive po Božjim zapovijedima. Molite posebno za te osobe.

NASTOJITE DA SE VIŠE MOLI ZA JEDINSTVO KRŠĆANA, ZA LJUBAV KRISTOVU I MIR

18.09.1991.

Djeco moja, poduzimajući ekumensko nastojanje u smislu Koncila, vi ste svjesni da poduzimate nešto čisto religiozno a ne političko. Na ovome prostoru postoje religiozne zajednice koje se pozivaju na Krista i na Evanđelje a nalaze se u međusobnom neslaganju i odijeljenosti. To je protiv srži kršćanstva, to je protiv Krista i protiv samoga Boga, to je skandal za svijet.

Eto vašega problema s kojim se vi suočavate i koji ne možete više podnositi već morate sve poduzeti, da se riješi i da se ta sablazan ukloni. Taj religiozni problem je dosad, stvarno, bio isprepleten nizom problema nacionalne, političke, kulturne, ekumenske i druge prirode. Vi to znate i ne možete ne znati ali ste svijesni, da vi kršćani kao kršćani, ne možete sami u ime kršćanstva rješavati te druge probleme. Vi uviđate da treba priznati autonomiju tim drugim pitanjima i da tu imaju pravo nešto kazati i oni članovi vaših naroda, koji se ne broje u kršćane. A svakako da kršćanske zajednice kao takve, kao religiozne zajednice, ne mogu pretendirati da one same ravnaju rješavanjem tih drugih pitanja. Nastojte da se više moli za jedinstvo kršćana, za ljubav Kristovu i mir.

Djeco moja, Ja sam s vama, samo žalim što nemate više povjerenja u Mene. Ne plašite se, Ja najprije govorim u srca čovječja, u dušu njihove pa tek onda tražim da se te osobe izjasne i kažu što im dolazi iz njihovog mozga. Ni jedan čovjek ne može sam po svojoj pameti nešto izmisliti ili nešto svijesno kazati. Ne, jer nešto upravlja njegovim mozgom i njegovim srcem. Za to postoje dvije sile: Sila Božja i sila sotonska a one se bore za prostor, da ga zauzmu. Djeco, dozvolite prostor Bogu vašemu. On je vaš Spasitelj i Otkupitelj. On je Ljubav. On ne pravi razlike tko je koje vjere ili narodnosti.

Djeco, šaljite Poruke. Molite i žrtvujte se za druge jer Isus se svaki dan žrtvuje na vašim oltarima.

ŽALOSNA SAM KAD SE LJUDI VIŠE ZALAŽU ZA POSAO NEGO ZA MOLITVU I ZA BOGA

25.09.1991.

Djeco moja, žalosna sam kad se ljudi više zalažu za posao nego za molitvu, za Boga. Vama govorim koji ne vjerujete, ne samo u moje ukazanje, nego ni u Boga. Ja vas zaklinjem u muke Kristove, u Njegovu prolivenu Krv, da se obratite Bogu a da ostavite sotonu i njegove laži.

Djeco, ne gledajte koji su, gledajte da li su ljudi živi. Svaki je čovjek dijete Božje. Bog ga je stvorio. Zato molim da se jednom probudite, da se združite sa svojim susjedima, da živite u slozi, da branite jedan drugoga a ne kao što ste sad poslušali duha laži i krenuli na svoje susjede pa čak i na svoju rodbinu, na svoje roditelje koji su vas othranili, koji su vas spašavali svojim tijelima za vrijeme prošlog rata.

Djeco, znam da ne znate za Pakao i za Raj ali ste čuli o tome. Ja vas molim da ne griješite, da ne proklinjete, da ne koristite tuđu imovinu.

Djeco, vi ne shvaćate što sve rat može donijeti. Rat je đavao koji ima na tisuće đavolčića koji se raspršuju po čitavom svijetu a ne samo kod vas. Ja vas molim da se obratite Bogu Ocu i Isusu Kristu. Uzmite krunicu u vaše ruke i neka svako zrno postane bomba nad sotonom.

U OVOME RATU NAJVIŠE STRADAVAJU OBITELJI

26.09.1991.

Draga moja djeco, rat će se proširiti i na druge krajeve. Vidim samo krv i rijeku suza, gledam kako zovu u pomoć s jedne i s druge strane. Djeco, pomognite svima. I onima iz okupatorske vojske. Jer, nisu svi krivi za ovaj agresorski i osvajački rat.

Djeco, oni misle proširiti svoju državu na račun drugih. Oni su zaslijepljeni. Oni misle samo širiti propagandu, unijeti strast tako, da se ljudi uzubuđeni strašću razbuktaju i zaborave na rodbinu, svoje roditelje, svoju djecu i na svoje prijatelje s kojima su do sinoć zajedno pili kavu. A sad, vi Srbi koji ste okrvavili ruke, da li ćete ponovo doći k prijatelju, k susjedu na kavu? Ne, jer niste s Bogom pomireni.

Djeco moja ljubljena, u ovom ratu se zaboravlja na ljudsko dostojanstvo. Gazi se Božji i ljudski zakon. Ljudi su podivljali. Jedni druge okrutno ubijaju, zbivaju se nasilja, razne otimačine i krađe, vara se i laže i sve tome slično.

Djeco moja, nema više ijedne ćudoredne vrline koja nije u ovome ratu ugrožena. Opet vam kažem, da zlo ne čine samo oni koji su na bojnom polju nego i oni u pozadini.

Djeco, u ovome ratu najviše stradavaju obitelji. A to je ona osnovna stanica ljudskog društva. To je ona osnovna ćelija na kojoj počiva društvo. Tako, očevi su – htjeli to oni ili ne – rastavljeni od svojih obitelji pa se lako zaboravi na svoje gnijezdo, na svoju obitelj. Žene su opet same kod svojih kuća preopterećene poslom, brigama a često i neimaštinom pa brzo klonu duhom, zaborave se i pođu stranputicom. Zato molite za ljubav i mir.

JA PRUŽAM RUKE MOJE A VI HOĆETE BITI VEĆI I SNAŽNIJI OD MENE

28.09.1991.

Djeco moja, s vama ljudima upravljaju dvije osobe. Ono, kad netko kaže: “Postoji neka sila”. Da, sila, ali ta sila proizlazi iz dviju osoba: Božje i Luciferske.

Božja sila je Ljubav. Božja sila upravlja čovjekovim mozgom. Ali, i Bog uči čovjeka, vodi čovjeka svojim stazama. Radite li dobro za svoju braću, za čovjeka, onda znajte da ste na putu Božjem, znajte da ćete se spasiti.

Djeco moja, ovo je treći svjetski rat. Sami znate što sve postoji pripremljeno za ovaj rat. Djeco, to je ta još jedna sila ali sila Luciferska, sila mraka. Eto, sad se bore te dvije sile.

Draga moja djeco, žalosna sam radi vaše nevjere. Dijete moje (Živka) izdrži. Budeš li pokleknula pred njima, neće valjati ni za koga. Poklekneš li pred njima, sve ću napustiti, sve ću staviti ponovno u prijašnje stanje. Samo ću tebe osloboditi od njih. Oslobodit, kažem, jer prestat ću dolaziti za svijet i davati Poruke za svijet.

Djeco moja, Ja pružam ruke moje a vi hoćete biti veći i snažniji od Mene. Kao kad dijete dobije sigurnost u sebe da neće pasti pa misli da mu majka više nije potrebna. Djeco moja, sad baš vam je Majka potrebna jer vas stara zmija varalica i dalje nagovara na grijeh. Sad tražite u Bibliji i vidite što piše. Također pronađite i moju raniju Poruku koja govori o tome.

Neću vam dalje govoriti, samo kažem, ne plašite se dok sam Ja ovdje, dok se ukazujem. A kasnije, kako ćete me vi primiti, to je vaše.

VELJKO, VRATI SE ISUSU, DOZVOLI TVOJE SRCE BOGU. DVANAESTA JE URA. POŽURI, ČEKAM TE

29.09.1991.

Draga moja djeco, sotona opet šalje svoje borbene snage i teško oružje. Ponovno će napadati nova naselja i druge krajeve. Vidim još dosta krvi i suza prolivenih.

Djeco moja, Ja vas pozivam da molite a da provjeravanje izvornosti mojih Poruka ostavite za druge prilike, ako budete imali te prilike. Djeco, molim vas koji još niste zahvaćeni zlim duhom, vas koji još imate vjere u Moje ukazanje, da vjerujete i dalje, da molite i bdijete pred Raspelom, da postite i pomažete nemoćnima barem dok ne pobijedimo sotonu.

Djeco moja, sotona sve ruši. Ali, Ja vas pozivam da molite, da otklonite strah od sebe, da ne pokleknete pred sotonom. Molite, pjevajte, slavite Gospodina. On je vaš Spasitelj, On će pobijediti, On je Ljubav, On je Svjetlost svijeta.

Djeco, izdržite dok se sve raščisti, dok se iskorijeni sotona. Moramo istrgnuti još neke generale iz te Armije koja je zavila čitav narod u crno a još misli napadati.

Djeco, rat će započeti i u drugim državama. Na primjer, već do sutra može izbiti u susjednoj državi Srbiji a znate da je Beograd centar Lucifera. Tu je glavna žila i odatle se šire žilice.

Djeco, molite za neprijatelja a ne proklinjite. Ako proklinjete neprijatelja tada ga još više gurate sotoni.

Djeco moja, Ja sam žalosna radi tolike nevjere, tolike sumnje. Oh, ne mogu sve reći ali nadahnut ću nekog mog sina da napiše knjigu baš o ovom ratu i o Meni, koja se borim sa sotonom da bih vas oslobodila, da bih svu moju djecu privela k Isusu koji odavno traži izgubljene.

Djeco moja, vi moji generali i ti Kadijeviću Veljko. Molim te ostavi tu sotonsku politiku, ne grabi ordene a niti misli, da ćeš postati negdje predsjednik ili maršal. Ne, to nećeš postići dokle god se krv prolijeva zbog tvoje komande.

Veljko, vrati se Isusu, dozvoli tvoje srce Bogu, da Isusova ljubav izgori sve što ne valja. Veljko, imaš još samo malo vremena za spasiti se. Evo ti moje ruke. Ja sam tvoja zagovornica. Ja ću te zagovarati. Evo, Isus sve vidi, sve čuje i uslišava.

Molim te Veljko dođi, ne trzaj se iz mojih ruku. Veljko, nestat će ti snaga jer Ja sam jača, ljubav je jača od mržnje. Nisi na pravom putu. Veljko, probudi se, zora sviće a mrak će nestati. Molim te obrati se, započni prve korake, nećeš pasti. Ja sam Majka, Ja te čuvam, ne smije ti se ništa dogoditi.

Veljko, Ja ti poručujem, Ja Kraljica ljubavi. Koliki ne vjeruju da Ja djelujem u duhu, da za vrijeme ukazanja dajem Poruke za čitavi svijet. Ne vjeruju i stalno provjeravaju. Veljko, sine, Ja sam došla da svijet spasim od sotone. Veljko, Ja volim svako moje dijete.

Sve su to Božja stvorenja. To se nekima ne sviđa i zato je ovaj rat, ovaj mrak u čitavoj zemlji.

Veljko, vrati se Bogu, dođi čekam te, ti si samo izgubljeno dijete. Dođi Veljko radi Isusa koji je trpio zaradi vaših grijeha a i sad trpi i oprašta svima koji se kaju. Veljko, brzo ću osloboditi krajeve. Vrati se Veljko, dvanaesta je ura. Požuri, čekam te, ti si naše dijete, ne plaši se.