PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


DJECO MOJA LJUBLJENA, DOLAZE TEŠKA VREMENA ZA SVE.
MORATE POMOĆI JEDNI DRUGIMA ALI NE S PUŠKAMA I KEMIJSKIM ORUŽJEM

1.07.1991.

Draga moja djeco, vi koji napadate narod a kršteni ste, pazite da ne završite u Paklu. Djeco moja zaslijepljena, probudite se od tog sna i povucite se s tuđeg prostora. To govorim svakoj strani koja pali vatru. Prekinite tu netrpeljivost, prekinite pucnjavu, ne ubijajte miran narod. Djeco, Krist sve vidi. On me poslao da vas čuvam, da vas izvedem na pravi put.
Djeco, Ja ne mogu odvajati svoju djecu. Ja podjednako volim. Samo, žalosna sam jer gledam svoju djecu u mržnji, u ratu, u lokvama krvi.
Djeco moja, vi moji vjernici, molite Gospodina Isusa da vam pomogne u gašenju ove vatre koju zapali Lucifer. Djeco, ne napadajte svoj narod nego pružite ruke pomirenja, ljubite jedni druge da i vas uzljubi Otac Nebeski.
Djeco moja ljubljena, dolaze teška vremena za sve. Morate pomoći jedni drugima ali ne s puškama i kemijskim oružjem.
Oh, žalosna sam kad se neka moja djeca zovu kršćanima a napadaju svoju braću. Djeco, zašto se krstite kad krećete u pokolj svoje braće? Djeco, ne griješite, vi vrijeđate Isusa Krista koji je vaš Stvoritelj.
Djeco, koji god ubija, napada, pali, zlostavlja, siluje, znajte da je na krivom putu. Vi ne možete sami to vidjeti jer vas je sotona zaslijepila. Ali zato imate uši, čujte riječi Gospodina vašega. Vi koji vjerujete širite moje Poruke onima koji još nisu čuli za Boga a hrle na Njega mačem.
Djeco moja, dvanaesta je ura. Zemlja i dalje tutnji. Nemojte da vas lavina pokrije. Znam da ćete reći da je to prirodno. Da, ali i prirodom Otac vlada. On je sve stvorio i On može sve uništiti.
Djeco, pogledajte u Nebo. Brzo ćete gore jer ovdje ste na kratko, vi putujete. Zato budite na pravom putu jer dolazi vaš sudac. Onaj koji sudi po pravdi.
Djeco, zar ne vidite znakove vremenske? Oh, ne mogu sve reći. Samo, Ja vas preklinjem da se pomirite, da živite svi zajedno u ljubavi i miru ako hoćete imati blagostanja i Božji blagoslov. Tolika za sad.

DJECO, GOVORIM VAMA SRBIMA: ZDRUŽITE SE S VAŠOM BRAĆOM
HRVATIMA I PROTJERAJTE SOTONU KOJA VAM NUDI ORUŽJE
UMJESTO LJUBAVI KRISTOVE

6.07.1991.

Draga moja djeco, nailazi jedna velika lavina koja bi mogla sve pretvoriti u pepeo. Zato molite i trpite. Nemojte se ljutiti kad vas nešto boli nego to prinosite Gospodinu Bogu. Djeco moja, svako trpljenje ima svoj razlog. Samo to trpljenje treba prinositi Bogu a ne proklinjati.
Djeco moja, vidim neke roditelje koji dočekaše svoje poginule sinove ali nisu proklinjali nikoga. Dočim neki drugi proklinju one koji su pucali u njih. Djeco moja, vi koji proklinjete, time ih još više gurate sotoni. Radije molite za opsjednute ljude. Ništa se na silu ne dobiva nego samo molitvom i razumom.
Djeco zaslijepljena, evo vam moje ruke. Bacite oružje jer oružje donosi smrt i razaranja.
Djeco moja, sve što sam unaprijed rekla, tako se i zbilo.
Djeco, vidite kakva su vremena. Zar vam ništa ne govori da je blizu dolazak Isusa Krista? Djeco, trudovi su već počeli. Zar nije narod protiv naroda, kraljevstvo protiv kraljevstva? Zar nisu potresi u raznim krajevima, zar nisu poplave i razna stradanja?
Djeco, čitajte Bibliju.
Djeco, moja je želja da se svi zalutali vrate. Svi koji lutate tražeći pravi put a ne znate koji je pravi put, pođite u Hram Božji. Tamo ćete naći pravi put do Krista Isusa. A Hram je vaša Crkva gdje je Isusovo prebivalište. Djeco, dođite, Isus vas zove, ne obazirite se na to kako će vas drugi gledati.
Djeco moja ljubljena, vi koji prolijevate suze za svoju djecu, znajte da tako i Ja prolijevam suze, jer svi ste vi moja djeca po Kristu Isusu.
Djeco, rat je Lucifer započeo ne samo u vašoj obitelji nego i u vašoj državi. Djeco, združite se i molite, ljubite i opraštajte. Ne gledajte na prošlost nego gledajte graditi budućnost u ljubavi i miru, i tako ćete pobijediti Lucifera.
Djeco, govorim vama Srbima: združite se s vašom braćom Hrvatima i protjerajte sotonu koja vam nudi oružje umjesto ljubavi Kristove. Ne dozvolite da sotona ugasi vaša ognjišta, koja vjekovima svijetle na ovom području u miru s vašom braćom Hrvatima i svim ostalim narodima. Djeco, probudite se iz te tame i vidjet ćete da sotona živi od laži, prima devize tobože da vas štiti. Ne, djeco moja, vas nitko ne napada nego samo sotona koja naoružava i širi mržnju na sve strane. Pravo oružje je ljubav prema svakom čovjeku. Tako ćete pobjediti sotonu.
Djeco molite Krunicu a onaj koji ne zna neka moli Očenaš. Tu molitvu je Isus molio. Samo molitva i ljubav pobijedit će sotonu.
Oh, ne mogu sada sve reći ali pozivam sve narode na pomirenje, ljubav i mir. Ne vrijeđajte jedni druge. Svi ste vi braća, svi ste vi djeca Božja, svi ćete vi pred Sud Božji.
Djeco, branite svoju braću od ruke sotonske. Ne dozvolite da se sotona useljava u kuće vaše braće nego se složite i protjerajte sotonu neka se vrati u svoju tamu, da se nikad više ne vrati na ovaj prostor među vas.
Djeco moja, sotona stenje i vidi da gubi jer ljubav je jača od oružja ubojitog. Ali ne prestajte s molitvama. Molitva je potrebna stalno i kad je mir i kad je nemir.

VIDITE I SAMI DA ORUŽJE I VOJSKA NE MOGU POBIJEDITI
LJUBAV NEGO LJUBAV POBJEĐUJE

7.07.1991.

Djeco moja ljubljena, vidite i sami da oružje i vojska ne može pobijediti ljubav nego da ljubav pobjeđuje.
Djeco moja, radosna sam kad vidim da neke od vas sve ostave i dođu na molitvu. Vi koji vjerujete već od prvog dana mog ukazanja  a još niste pali, vi nosite Isusa u srcu i On vam pomaže da ne padnete. Vama koji vjerujete, kolike vam još kušnje spremaju. Ali budite jaki, ne plašite se jer Ja sam s vama. Bez nekih kušnji ne možete proći. Djeco, nekad su kušnje dobre ali neke su nepotrebne, barem za ovo vrijeme, za ovu situaciju koja se dogodila kod vas.
Djeco moja, Ja sam tu na ovom Brdu. Oh, vi ne znate koliko vam Ja značim i koliko  vam Ja pomažem.
Djeco, onaj tko ubija, onaj koji ne živi po Božjim zapovjedima, znajte da taj nije Kristov. Morate moliti za takve osobe. Djeco, sotona se zna uvući u čovjeka ali vi sami možete primjetiti promjene. Zato zovite Isusa i svetog Mihovila Arhanđela da vam pomognu.
Djeco moja ljubljena, koliko ste mi pomogli ovih dana vašim molitvama. Noćas bi se teška katastrofa bila dogodila ali vi ste ju spriječili s vašim trpljenjem i sotona je odustala. Djeco, molite da se sotona sasvim povuče iz vaše domovine, ne dozvolite da sotona sije mržnju.

DJECO MOJA LJUBLJENA, OPROSTITE JEDNI DRUGIMA I NE
PAMTITE ZLO NEGO LJUBITE I PAMTITE SAMO DOBRO

9.07.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam zbog toliko nevinih žrtava koje su pale na bojištu od sotone. Vidim da se ponovno pripremaju za napad, ali vaše su molitve jače.
Djeco moja, ne slušajte nikoga koji vam govori da ne treba moliti. Svaka je molitva danas potrebna ali neki misle da oni jedini pravilno mole a da moja Zajednica nepravilno moli. Djeco moja, nemojte takve slušati. Jer ne mogu molitve biti dobre ako ih mole osobe ohole i licemjerne. Oh, ne mogu sve reći ali nešto i sami primjećujete a ostalo ću otkriti kad mi bude dozvoljeno a to će biti uskoro.
Djeco moja, koliko se njih obratilo Bogu  kad su im moje Poruke stigle u ruke. Koliki su se pokajali. Oni su bili zaslijepljeni od sotone, slušali su laži i ubijali svoje sunarodnjake, ubijali svoju braću. Mnogima od njih smo otvorili oči i tek su sad progledali. Sad su uvidjeli da su bili na pogrešnom putu, sad su uvidjeli da ih je Lucifer vodio u bratoubilački rat.
Djeco moja vjerna, vidite da vaše molitve zatvaraju put sotoni. On misli i dalje napadati ali ne može jer gubi moć.
Djeco moja, sve je to Crveni zmaj uradio: prvo je šibao pa ubijao. Djeco moja ljubljena, oprostite jedni drugima i ne pamtite zlo nego ljubite i pamtite samo dobro.

MORATE SE POTRUDITI I SLATI MOJE PORUKE NA VRIJEME,
DOK SOTONA NIJE SVLADALA SVE NEVINE LJUDE

12.07.1991.

Draga moja djeco, morate se potruditi i slati moje Poruke na vrijeme, dok sotona nije svladala sve nevine ljude. Djeco moja, koliki se prebacuju na Otoke, koliko su sastanaka održali o tome kako će napasti s vojskom na Otoke. Djeco moja, ne plašite se, Ja sam s vama, Ja vas štitim. Draga moja djeco, molite noću u 12 sati pred Križem Zlatnu krunicu sve do 15. ovog mjeseca.
Djeco, trebao se u Beogradu i drugim krajevima dogoditi potres s velikom vulkanskom lavinom. Djeco, znajte da je Isus to spriječio.
Djeco moja, vi koji ne vjerujete u moja ukazanja i u moje Poruke, vi ne znate kolike sam vas spasila od velike kušnje. Oh, opet ste isti. Djeco moja nevjerna, dokle ću Ja vas štititi a vi moju djecu odvraćati od mene? Vi se borite kako bi nekoga istrgli iz moje Zajednice.
Djeco moja, probudite se, ispitajte svoju savjest, svoje srce, da li je to što radite pravilno? Ne, djeco moja, vi ste zaslijepljeni jer ste siti svakog dobra. Samo, dokle ćete  uživati ta dobra? Djeco moja nevjerna, da mi nije bilo žao neke moje djece koja stvarno vjeruju, Ja ne bih zadržavala vulkansku lavinu koja bi za kratko vrijeme sve pokrila pepelom.

I NE SAMO DA STE ZAPOČELI RAT VEĆ STE I MLADE LJUDE
ZARAZILI

13.07.1991.

Djeco moja, Ja sam Majka, Ja vas želim spasiti od ovog ubilačkog rata. Djeco, da li je ljepše živjeti u miru s nekim susjedom Srbinom i Hrvatom, pa bilo koje vjere oni bili, ili sa ovakvima koji su se doselili u vaše kuće i pucaju a od njihove pucnjave padaju nevini? A vi, koji ste zapalili tu vatru slušajući laži, znajte, sami ste tražili plaću kakvu ste zaslužili. I ne samo da ste započeli rat već ste zarazili i mlade ljude. Vi ste zarazili i zrak. Vi ne znate koliko insekata opasnih za ljude ne poznajete a koji šire epidemiju.
Djeco, znajte da će biti i gladi i bolesti. Znajte da će se naglo umirati. Djeco, sad se neki od vas pitaju: zašto sad Bog ne pomogne, zašto On gleda na sve ovo? Djeco moja, zar vam Bog nije dao njegove Zapovjedi da ih se pridržavate a vi što činite? E, pa sad vas je ostavio, a nije napustio. Sami ste htjeli zlim putem. Sami ste htjeli slušati laži i na kraju ubijati.
Djeco moja, vidite da ste ostali bez svježeg i zdravog zraka. Djeco, ne samo da će od vatre izgorjeti sve što postoji nego i od nečistoće. Djeco, probudite se, što radite, kamo idete? Zar baš hoćete sve živo ubiti? Djeco, vidite da ste zagadili sve što je potrebno za vaš život.
Djeco, Ja ne prijetim. Ja vas upozoravam. Ja vam govorim unaprijed što će se dogoditi i što bi se dogodilo da se ne moli.
Djeco moja, ne samo da se spremaju napasti vas iz zraka nego i zemlja tutnji. Oh, ne mogu sve reći ali sve ćete uskoro vidjeti. Već su počele vremenske nepogode. Djeco, Ja sam rekla da će biti vatra sa svih strana i bit će ako se ne popravite.
Djeco, vjerujte u Boga i pridržavajte se njegovih Zapovjedi.
Pustite Lucifera i njegove laži koji  želi sav narod dovesti u mržnju i  potom gledati kako se krv nevina  prolijeva.
Djeco, ljubite svakoga, bilo koje vjere on bio. I oni su Božja djeca.

JA BIH ŽELJELA DA SVA MOJA DJECA ŽIVE SLOŽNO SA SVOJIM
SUSJEDIMA I DA JEDNI DRUGE POMAŽETE U DOBRU I U ZLU

14.07.1991.

Draga moja djeco, i dalje vrše napad nad stanovništvom. Oh, koliko boli zbog toga trpimo Ja i Isus.
Djeco moja, doskora ste svi zajedno živjeli a sad slušate laži i režite jedni na druge. Djeco moja naivna, vama koji ste opsjednuti, poručujem, da se vratite svojim kućama i da započnete ponovno živjeti zajedno sa susjedima. Vi ste tek sad uvidjeli da ste prevareni i opsjednuti. Ja vas molim da se udružite svi građani, bilo koje vjere bili, i da protjerate sotonu. Ne plašite se. Znajte, mi smo tu, Ja i Isus, koji se borimo protiv sotone. Pridružite nam se i vi djeco s vašim trpljenjem i vašim molitvama.
Draga moja djeco, vidite kako je vama teško za vaše sinove koji su u ratu, koji prolijevaju krv. Djeco, kako je tek meni? Možete li zamisliti koliko Ja prolijevam suza radi tolikih koji skrenuše s puta i hrle u materijalno bogatstvo i sebičnost? Oh, kako ne znaju da im to bogatstvo više ništa ne treba kad već noćas moraju napustiti ovaj zemaljski život a nisu ni pomireni s Bogom.
Djeco moja, Ja bih željela da sva moja djeca žive složno sa svojim susjedima i da jedni druge pomažete u dobru i u zlu.
Djeco, na sve četiri strane svijeta bit će rat ali ako se vi žrtvujete s postom i molitvom može se spriječiti na nekim predjelima.
Oh, žalosna sam koliki gladuju. Ali, radosna sam što baš oni koji gladuju, baš oni se obraćaju Bogu i hodaju za Bogom.
Djeco moja, ne plašite se, neću vam Ja vaše materijalno bogatstvo. NIsam Ja došla radi bogatstva da biste ga vi raspodjelili. Ne, djeco, i meni je drago da imate ali ne zaboravljajte Boga. Morate se Bogu zahvaljivati na tom što imate, što ste stekli pošteno. Ali za ono što ste stekli na nepošten način, za to ćete odgovarati pred Bogom.

KOLIKO ĆE NAKON POTRESA PROBITI VODE A VODA NOSI SVE
PRED SOBOM. DA LI SE OD TOGA MOŽETE OBRANITI ORUŽJEM?

15.07.1991.

Draga moja djeco, vi koji stalno napadate na nevine ljude, vi koji ste toliko zla učinili vašim susjedima, vi ne znate da vas čeka Sudac Nebeski.
Djeco moja, vidite vremenske nepogode. Da li vas one na nešto podsjećaju? Ne, neki uopće ne primjećuju nego misle da je to prirodno, da tako mora biti. Djeco, počelo je istrebljenje. Djeco znajte, da ljubav pobjeđuje a znate li tko je ta ljubav? Djeco, to je Isus Krist.
Djeco, bit će ne samo rata nego i vremenskih nepogoda. Zar ne vidite da se ne gine samo od rata nego i od nepogoda vremenskih? Djeco moja, na neka smo mjesta spriječili lavinu ali ona i dalje navaljuje. Ja vas molim da strpljivo molite dok sve ne očistimo.
Djeco, oh ne mogu reći da je samo rat ono što ljude muči nego ima i drugo što ljude muči. A od toga drugoga se čovjek ne može oružjem braniti. Ne, od toga se može spasiti samo postom i molitvom. Djeco moja, koliko će se zemlja tresti, koliko će nakon potresa probiti vode a voda nosi sve pred sobom. Djeco, da li se od toga možete obraniti oružjem? Ne, ne možete. Tu vam samo Bog može pomoći. I vaše molitve dosta pomažu. Molite Krunicu a ja te vaše molitve spajam. Djeco moja ljubljena, izdržite, nećemo dozvoliti da sotona uništava sve pred sobom.
Djeco, Gospodin će spasiti svoje stado. Ne plašite se vi koji ste pravedni, vi koji živite po Božjim zapovjedima. Vi ćete biti spašeni, vi ćete opstati.
Djeco, Ja se borim za vas koji ste vjerni u Kristu, koji vjerujete u moja ukazanja. Zato, ne plašite se.

MORATE MI POMOĆI SPRIJEČITI INVAZIJU ŠIRITELJA KRIVOVJERJA
KOJI SVAKI DAN KUCAJU NA VRATA NE BIRAJUĆI KOJE JE TKO VJERE

24.07.1991.

Draga moja djeco i vi dragi sinovi koji ste posvećeni meni i mome Srcu, morate mi pomoći da spriječimo invaziju širitelja krivovjerja, koji svaki dan kucaju na vrata ne birajući tko je koje vjere. Oni su uspjeli obraditi i kršćane. Djeco moja, ne puštajte takve osobe u kuću jer ćete i vi upasti u tu mrežu, gdje se lovi svatko bez razlike koje vjere bio. Djeco moja, žalosna sam kad čujem od takvih osoba gnjusne riječi. Sad hvataju one koji su slabi u vjeri ili koji nemaju vjere. Masovno ih odvraćaju od Crkve, govoreći svašta protiv Crkve i vaših svećenika. Djeco moja, ne slušajte takve osobe. Vi ne idete u crkvu radi svećenika nego radi Boga.
Djeco, vidim veliko nevrijeme. Oh, to je sotonsko djelo. To je ono vaše bogaćenje a duša siromašna, bez Boga.
Djeco, vi koji vjerujete, molite i prikazujte žrtve i sva trpljenja Gospodinu Bogu za mir u svijetu. Djeco, dvanaesta je ura.
Toliko za sad.

ISUS JE APOSTOLIMA PRUŽIO KRUH U RUKE A NIJE IM REKAO DA
OTVORE USTA I DA IM STAVI KRUH U USTA.
SVEĆENIK PODIGNE HOSTIJU I KAŽE: TIJELO KRISTOVO. A VI MORATE
ODGOVORITI: AMEN! AKO NE KAŽETE AMEN, SVEĆENIK VAM NE SMIJE
DATI HOSTIJU (PRIČEST)

25.07.1991.

Draga moja djeco, ne mogu gledati tolike kušnje što ih postavljate Živki. Djeco moja nevjerna, eto i dvije godine će skoro i još niste povjerovali da se Ja ukazujem. A tolike sam vam Poruke dala i sve se događa kako vam kažem.
Djeco moja, ne mogu sve reći, ali puno se toga izmjenilo u Crkvi a mijenjaju i Novi zavjet. Djeco moja, po Božjim zapovjedima ništa se ne bi smjelo mijenjati.
Djeco moja, vi niste krivi ako živite po crkvenom zakonu. Vi niste krivi što je u Novom ili Starom zavjetu nešto manje ili nešto netočno napisano. Kriv je onaj koji je taj grijeh napravio. Sad vi trebate slušati vaše crkvene oce. Kako vam oni zapovjedaju tako morate prihvaćati pa makar to bilo krivo.
Djeco moja, Isus je apostolima pružio kruh u ruke a nije im rekao da otvore usta i da im stavi kruh u usta. Nije toliko bitno kako ćete primiti Isusa nego je bitno tko ga prima i da li je čist onaj tko prima Isusa.
Svećenik mora pričestiti svakoga. Kod pristupa na pričest, svećenik podigne kruh ili kako vi kažete hostiju i kaže: TIJELO KRISTOVO. A vi na to morate odgovoriti: AMEN. Ako ne kažete Amen svećenik vam ne smije dati hostiju. Djeco, s onom rječju AMEN vi ste rekli sve što vam znači Isus. Zato vam opet kažem: kako se tko osjeća u sebi tako neka se pričešćuje.
Oh, koliko bih imala za reći ali ne mogu još. Samo kažem: sve što se izmjenilo do sada a vi živite po tome, vi niste grešnici.
Tko čini pravdu - pravedan je kao što je Isus pravedan. Tko čini grijeh od đavla je.

Djeco moja, umjesto da molite vi sastančite i diskutirate. Oh, što sve znam ali neću sad   ništa govoriti. Bliži se Isusov dolazak. Skrivat ćete oči i lice vaše pred Gospodinom.
Djeco moja, molite za ljubav i mir u vašoj domovini jer ako ne ljubite neće biti ni mira. Toliko za ovaj nastavak.

DJECO MOJA, NE VIDIM NIŠTA DOBROGA ALI AKO SE MOLI
POBIJEDIT ĆEMO

26.07.1991.

Draga moja djeco, poručujem narodu u Srbiji a i u drugim krajevima, da povuku svoju vojsku s tuđeg prostora.
Oh, ne mogu gledati koliki od vas idu u Pakao. Djeco, vi koji šaljete djecu u rat protiv svoje nedužne braće, znajte da ćete djecu sačekati u lijesovima.
Djeco, Ja sam majka Kraljica ljubavi. Ja sam došla da vam donesem ljubav Kristovu, da vam donesem mir. Ovo govorim svima, svakom narodu.
Djeco moja, vi koji ste već proživjeli rat znate što je to rat. Ali onaj rat nije imao ovakvo oružje i onaj rat nije upotrijebio kemijsko oružje a ovaj će upotrijebiti najopasnije.
Djeco, što vam to treba da sve izgori? Djeco, tu se nitko ne može spasiti. Djeco moja, Bog sve vidi i zapisuje.
Djeco moja, govorim vama u Srbiji, govorim svim generalima i onoj sedmorici koji ne žele ljubav i mir, koji žele uništiti čitav svijet a ne samo Jugoslaviju ili pojedine republike. Zar ne vidite da vas vodi sotona?
Djeco moja, sotona gleda uništiti sve živo. Djeco, molite Krunicu, molite za one koji su zaslijepljeni, za one koji slušaju sotonu i njegove zapovjedi.
Djeco, znam da vam je teško ali ako ne molite oni se nikad neće moći osloboditi sotone. I sami vidite kako su zaslijepljeni: raduju se što im djeca polaze u rat da ubiju braću i sebe. Djeco, molite svaku večer od 11 - 12 sati noću pred Križem i to od 27.7. do 25.8.1991.

Djeco moja, ne vidim ništa dobroga ali ako se moli pobjedit ćemo. Oh, koliko smo napada spriječili. Djeco, vi koji molite i za neprijatelja, mnogo mi pomažete jer oni se bude. Oni tek sad vide što su radili i koji ih duh vodi.
Djeco moja, Ja stalno prolijevam suze. Jer, vi ste svi moja djeca. Samo neki su kao KAIN koji bijaše od zloga i ubi svoga brata. Toliko za sad.

ISUS JE REKAO: "PO TOME ĆE SVI POZNATI DA STE MOJI
UČENICI AKO IMATE LJUBAV MEĐU SOBOM"

28.07.1991.

Draga moja djeco, vi koji nemate ljubav Božju, vi koji ste zaslijepljeni od sotone, ne vidite, pa sve redom gazite i ubijate. Vidim rijeku krvi. Djeco, oh, ne mogu sve reći ali moram vas upozoriti da ne osuđujete nego samo molite. Potrebna je pokora. Djeco moja, kad bi se svi obratili, kad bi svi živjeli po Božjim zapovjedima, bilo bi ljubavi a ne mržnje i prolijevanja krvi.
Biblija kaže: Bog je ljubav. Zato je Isus pokazao da će se osobe koje će Boga isto tako ljubiti kao On, prije svega iskazati time, da imaju ljubav među sobom. On je rekao: "Po tome će svi poznati da ste moji učenici ako imate ljubav među sobom."

Ali ta ljubav je samo onda prava oznaka ako je ista više od vanjske prijaznosti. To mora biti ljubav koja se stalno  odražava na svim poljima dnevnog života. Ona neka vas vodi u ophođenju s vašom rodbinom. To treba utjecati na vaše držanje prema pripadnicima druge rase i naroda. Ljudi koji iskreno obožavaju Boga, ne ljube samo riječima već i djelima.
Oni stvarno misle za dobro drugih.
Djeco moja, pokazuju li vam takvu oznaku molitvene zajednice koje ste poznavali? Da li nastoje njeni svećenici da članovima svojih zajednica usade ljubav, koja je toliko jaka da se oni ne pokolebaju  niti u teškim vremenima? Na primjer, kada napetosti među ljudima dovedu do pobune i borbi?
Činjenice  pokazuju da većina članova religioznih zajednica sudjeluje u pobuni i da ubijaju svoju braću po vjeri samo zato, jer su drugog mišljenja ili zastupaju drugo gledište. Mislite li da takav postupak odgovara volji Božjoj? Ne, djeco moja.
Osobe koje stvarno slijede Isusa, ne samo da izbjegavaju učiniti nešto nažao drugome, već one pokazuju svoju ljubav na razne načine, time da su sa svojom braćom kršćanima u svim zemljama jedinstveni kao i načinom kako postupaju sa svojim bližnjima. Oni svojim ljubaznim nastojanjima pomažu drugima pridobiti spoznanje o Bogu.

OH, KAKVI STE VI KRŠĆANI, ZAŠTO SE PLAŠITE BOGA A
NE PLAŠITE SE SOTONE?

30.07.1991.

Draga moja djeco, vi koji nikad niste čuli za Boga, za Božje milosrđe Ja vas molim da se pridružite vjernicima, da upoznate Boga a da se ostavite sotone i njegovih laži.
Djeco, Ja sam rekla unaprijed gdje je centar Lucifera, odakle će početi vatra. Djeco moja, zar sad opet ne vjerujete? OH, kakvi ste vi kršćani, zašto se plašite Boga a ne plašite se sotone? Vi ništa ne gubite ako vjerujete u Boga već samo dobivate. A sotoni vjerovati i njegovoj laži dobivate sve najgore: ratove, potrese, vatru, poplave, vulkane i svako uništenje. Ja vas molim da čitate Bibliju i ne dozvolite da vas sotona zavodi.
Djeco, zar ne vidite zaveden srpski narod od strane sotone? Vidite koliki i sami idu u propast. Djeco moja ljubljena, morate im oprostiti i upućivati ih u vjeru Gospodina Boga.
Djeco, kad je Sin-Isus bio na zemlji, prednjačio je u tome svojim primjerom poštivajući visoko nadahnuta Pisma. Svoje slušaoce je uvijek upućivao u Riječ Božju i pozivao ih, da je čitaju i primjenjuju. Dokazao je svoje poštovanje prema Bibliji time, što je dnevno postupao u suglasju s njenom naukom. Ispunjenje Riječi Božje značilo je za njega više od njegovog života. Zato vas molim, da se jednom trgnete od tog sotonskog sna i potražite Bibliju i živite s Gospodinom Bogom. Inače, vidite što vam sotona priprema.
Djeco moja ljubljena, vidim samo plač i prolijevanje krvi. Djeco, ostavite se sotone, ne slušajte laži njegove. Djeco, sotona ubija, on nema nikakvo milosrđe.

NE ČINITE ZLO ILI BILO ŠTO, ŠTO NIJE GOSPODINU DRAGO,
ŠTO GOSPODIN NIJE DOPUSTIO

31.07.1991.

Draga moja djeco, govorim vama koji barem nemate teške grijehe, koji barem malo živite po Božjim zapovjedima, da molite za grešne ljude. A ima i nekih mojih sinova koji žive u grijehu i vrše svetu službu. Djeco moja, žalosna sam da je sotona i njih zavela.
Djeco moja, vi koji mislite: kad može svećenik tako a zašto da mi ne možemo. Ili kad neki svećenici kažu: kad mogu vjernici zašto da mi ne smijemo uživati?
Djeco moja, ne činite zlo ili bilo što, što nije Gospodinu drago, što Gospodin nije dopustio. Djeco moja, oh, ne mogu reći ali oni neki koji to rade pročitat će moje Poruke i neka se zamisle što rade.
Djeco moja, biblijska temeljna načela, Riječ Božja, pokazuje da postojće osobe koje posjeduju Bibliju i čak u njoj čitaju ali koje svojim postupcima niječu Boga kojega tobože poznaju. Religija koju takvi vrše nije dopadljiva Bogu jer ne dopuštaju da Sila koja izlazi iz njegove Riječi djeluje u njihovom životu.
Djeco moja, morate moliti za one koji još nisu uzeli Bibliju u ruke, koji još ne znaju i ne razumiju Bibliju. Djeco moja nevjerna, da ste se obratili Bogu i da živite po njegovim zapovjedima sad se ne bi pucalo, ne bi sotona zavladala vašim srcima.
Djeco, moram pobijediti sotonu. Ona mora pobjeći. Ona mora napustiti svako srce. Djeco, sve što vam je teško vi prikažite Gospodinu Bogu. Toliko za sad.