PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


MOJE SU PORUKE OPŠIRNE ZATO ŠTO JE VELIKI NERED KOD VAS STVOREN

02.08.1991.

Djeco moja, neki govore kako su velike Poruke koje Ja dajem. Djeco, velik je i nered kod vas stvoren. Kad pobijedimo zlo koje vlada u čovječjem srcu i kada nastupi mir, neće moje Poruke biti tako opširne.

Djeco moja ljubljena, morate moliti za duha ljubavi, za duha razuma generalima, da im Bog Svemogući pomogne osloboditi se duha laži. Oh, djeco, vi koji naređujete da se ratuje, koji pucate na nevin narod, na svoju braću, znajte da ste učinili grijeh, odbijate spasonosne opomene.

Djeco, vi generali, vi oficiri, ne savjetuje narod srpski na grijeh, niti zapovjedajte grijeh. A vi to i dalje činite. I ne samo vi nego i neki moji sinovi u Srbiji. Oh, žalosna sam da baš oni služe krvavim rukama svetu Misu. Sinovi moji, zar da baš vas sotona zavede?

Djeco moja, ne budete li se povukli i ne pokajete li se za sve što ste učinili, stat ćete pred Sud Božji. Znam da više ne vjerujete ali Ja vam kažem da ćete htjeti Bogu u zadnjem trenutku. To se približava, barem vama, ali Gospodin Bog neće vas pustiti u Raj nebeski, jer niste zaslužili.

Djeco moja, Ja vas molim da se pokajete i da povučete svoju vojsku, da isplatite sve što ste nanijeli svom narodu, pa bilo koje narodnosti bili, i da se obratite Bogu Ocu Nebeskom.

AKO SE LJUTITE, NE GRIJEŠITE

04.08.1991.

Draga moja djeco, sotona vlada, sotona širi laži. Oh, žao mi je što neka moja djeca budu za par sati zavedena s lažima. Djeco moja, govorim vama Srbima, vama koji širite laži. Zar ne vidite što sotona radi po selima? Zar ne vidite ruševine, pustošenja? Djeco moja, vi ste zaslijepljeni, ne znate da i vaše kuće ruše.

Djeco, Ja vas molim da se ostavite rata i da se vratite u normalan život. Rat i laž odbacite i govorite istinu svaki sa svojim bližnjim jer ste udovi jedni drugih. Ako se ljutite ne griješite. Neka sunce ne zađe nad vašom srdžbom i ne dajte mjesta đavlu. Tko je običavao krasti neka više ne krade, neka se radije trudi i svojim rukama radi što je dobro, da mogne što davati potrebnome. Nikakva ružna riječ neka ne izlazi iz vaših usta nego samo korisna za izgradnju, gdje je potrebno da se iskaže dobročinstvo slušateljima. Ne žalostite Duha Svetoga Božjega kojim ste zapečaćeni za dan otkupljenja. Neka se ukloni od vas svaka vrsta gorčine, gnjeva, srdžbe, vike i psovke sa svakom vrstom zloće. Mjesto toga budite jedan prema drugome prijazni, puni milosrđa i opraštajte jedan drugome kao što je Bog vama oprostio u Kristu.

Djeco moja, Bog očekuje od svih koji ga ljube i služe mu da se suzdržavaju od svakog krivog voljenja. Za Sina Božjega i Biblija kaže: “Omiljela ti je pravda i omrznuo si na bezakonje”. Zato ga je Njegov Otac naročito blagoslovio uzvisivši ga za Kralja Božjeg Kraljevstva. Ako ljubiš istinu i pravdu, tada ćeš i ti izbjegavati sve što je nepravda i što se ne dopada Bogu. Postupaš li tako, može to već danas za tebe biti zaštita ali i onda kada će Bog izvršiti presudu nad svima koji omalovažavaju Njegovu volju.

Djeco moja, u davna vremena Bog je prorekao da će imati jedan narod koji će biti njegovo vlasništvo i da će se vidjeti razlika između onoga koji služi Bogu i onoga koji mu ne služi.

Ako vi tu razlike vidite trebate da odgovarajuće i postupate. Propustite li to, srljate u opasnost da izgubite izgled za vječni život.

Što, dakle, trebate raditi?

Riječ Božja kaže jasno: Ne vucite tuđeg jarma s nevjernicima, jer što ima pravda zajedničkog s bezakonjem? Ili, kakvu zajednicu ima svjetlost s tamom? Kako da se slaže Krist s Belijalom? Ili, kakav udio ima vjernik s nevjernikom? Ili, kako se slaže Hram Božji s idolima? Jer, između osoba koje vrše pravdu i osoba koje postupaju nezakonito, ne može postojati prava zajednica. Zato Bog zapovjeda: Iziđite od njih, odvojiti se od njih.

BOG ĆE VAS IZVESTI IZ ROPSTVA

05.08.1991.

Draga moja djeco, rat se sve više i više širi. Ne valja to za čitavi svijet a ne samo za vašu domovinu. Bog vidi koji su pravedni i koji su griješni.

Djeco moja, Bog će vas izvesti iz ropstva. Bog je rekao svom nekada izabranom narodu, koji se nalazio u ropstvu Babilona, ovako: Ja sam Jahve, Bog tvoj koji te učini da bi napredovao. Vodim te putem kojim trebaš ići. O, da si pazio na zapovjedi moje, mir bi tvoj bio kao rijeka i pravda tvoja kao valovi morski. Nikad ti se ime ne bi zatrlo niti izbrisalo preda mnom. Iziđite iz Babilona.

Što je Bog tada uradio? Bilo je u korist onih koji su ga ljubili i nije to učinio da im uskrati nešto dobro. Time, što je Babilon godine 539. prije vašeg računanja vremena bio zauzet, omogućio im je da napuste Babilon kao slobodan narod. Onaj stari Babilon više ne postoji. Bog, međutim, govori o jednom drugom Babilonu nazvanom “Veliki Babilon”. On isto tako ponavlja zapovjed: “Iziđite iz nje narode moj, da se ne pomiješate u grijehe njezine i da vam ne naude zla njezina”. Toliko za sad.

BABILON VELIKI JE KAO BLUDNICA KOJA IMA CARSTVO NAD CAREVIMA ZEMALJSKIM

06.08.1991.

Draga moja djeco, “Babilon Veliki” je kao bludnica koja sjedi na narodima i plemenima i jezicima ili vlada nad njima i koja ima carstvo nad carevima zemaljskim i koja se kupa s carevima.

To znači da je “Babilon Veliki” jedno carstvo. Kakvo carstvo? Pošto carevi zemaljski vrše s njim (“Babilonom Velikim”) bludnost, ne može “Babilon Veliki” biti neko političko carstvo. U Otkrivenju je pokazano, da trgovci zemaljski stoje izdaleka i plaču kad biva uništen “Babilon Veliki”. Prema tome, taj “Babilon Veliki” nije ni trgovačko carstvo.

Može li se tu raditi o jednom religioznom carstvu? Pa, religija ima posve sigurno jak utjecaj na vladavine i ona stvarno vlada nad narodima čitave zemlje. Ali zašto je to religiozno carstvo prikazano bludnicom koja vrši bludnost? Zato jer se religija miješa u politiku.

Djeco moja, ovo govorim vama koji ljubite svakog, bilo kojoj narodnosti pripadali ili vama koje sam Ja izabrala da vladate, da ljubite, da stvarate mir. To činite, ali neki moji sinovi iz srpskog pučanstva, koji tobože vjeruju u Jednoga Krista i ljube moje ikone s mojim likom, oni protjeraše moju djecu s njihovih ognjišta, oni okrvaviše ruke. Oh, žalosna sam zbog svega toga. Ovu Poruku dajte srpskom puku.

Djeco moja, Biblija pokazuje da sve one kršćane koji tvrde da služe Bogu ali u stvari su mu nevjerni i podržavaju odnose s vlastima i miješaju se u politiku naroda, Bog smatra bludnicima i brakolomcima u duhovnom smislu.

Djeco moja, vi koji čitate Bibliju znate da se kriva religija pojavila kratko nakon općeg potopa za vrijeme Noe i to u Babilonu, gdje se narod podigao nad ljudima u protivljenju Bogu. Bog je, međutim, izmiješao jezike ljudi i raspršio ih po čitavoj zemlji. Oni su sa sobom ponijeli babilonske nauke i običaje kud god su otišli. Toliko za sad.

ČOVJEK NIJE NIKAD PRESTAR DA ODLUČNO ZASTUPA ONO ŠTO SPOZNA ZA ISTINU

07.08.1991.

Djeco moja ljubljena, istina pobjeđuje a laž kratko traje. Zato vas molim da više ne slušate laži i da napustite krivu religiju koja vas razdjeljuje i zavađa.

Djeco moja, ako nastojite napustiti svaku vezu s krivom religijom, mogu nastati poteškoće. Isus je ukazao, da s ovim mogu nastati nesporazumi čak i s vašim najbližima, s vašom rodbinom. Rekao je, međutim, da neka vas to ne smeta ni onda ako se radi o članovima vaše obitelji koje mnogo volite. Vi radi toga ne volite vašu rodbinu ništa manje nego prije, ali je za vas važno da pokažete kolika je vaša ljubav do Boga i do Njegove riječi, istine.

Onima od vaše rodbine koji vas u početku žele sprečavati da pođete pravim putem, može biti samo od koristi ako vi zauzmete odlučnost, stanovište za istinu. Ako bi postupili po njihovom pritisku, tada bi to još povećalo njihovo protivljenje prema istini. Za vas je, međutim, blagoslov ako se vjerno držite istine Riječi Božje i ako živite u suglasju s time jer ćete time postati bolji ljudi. Možda će i vaša rodbina vremenom uvidjeti da je mudro postupiti tako kako vi postupate i to im može pomoći da i oni upoznaju istinu.

Biblija vas ohrabruje na to, da imate tu nadu i da djelujete u pravcu ispunjenja iste. To svakako zahtjeva strpljenje i da priznajete Božji put za najbolji put. Zatim, to zahtjeva mnogo ljubavi ali Bog vam daje sigurnost da će vas štititi i jačati ako vi Njega u vašem životu stavite na prvo mjesto.

Ali ima osoba koje misle da su prestare da bi još nešto mijenjale u svom životu. Bog koji je označen i kao starac, poziva i starije ljude da ga slave. Njegova riječ pokazuje da nikoga ne ispričava njegova starost da se odbije od nečega što Bog osuđuje. Ali Bog još kaže: “Sijeda je kosa slavna kruna, nalazi se na putu pravednome”.

Čovjek nije nikad prestar da odlučno zastupa ono što spozna za istinu i tako pođe putem koji vodi u vječni život.

MOLITE I BUDITE ZA VAŠU DOMOVINU

08.08.1991.

Djeco moja, oh, ne mogu gledati da se moja djeca tuku i prolijevaju krv. Djeco moja, vi Srbi koji živite u Hrvatskoj, ne slušajte laži koje se šire iz Srbije a i s druge strane. Ima i lažljivih novinara koji sve same laži prikazuju samo da bi zavadili još i ovo malo stanovništva što je ostalo u slozi.

Djeco moja, sotona ima drugi plan, ali neće uspjeti. On se bori ali putevi njegovi su zamršeni.

Molite i bdijte za vašu domovinu.

Djeco moja, kriva religija je sotonsko djelo. Zato, Ja vas molim da ne slušate laži. Svaki dan vam takve osobe kucaju na vrata. Oh, žalosna sam kad pojedini vjeruju u Krista a Meni ne vjeruju, Mene vrijeđaju. Djeco, znajte Ja svima pružam moje ruke, da vas odvedem Kristu Isusu ali vaše su ruke ispružene za oružje. Djeco moja, dosta je prolivene krvi, dosta zagađivanja zraka. Oh, što sve mislite. Ja vas molim, da se ostavite rata, da se ostavite Lucifera a da se Bogu Svemogućemu vratite. Djeco moja, ne napadajte svoju braću, ne prolijevajte nevinu krv. Morate se povući i vratiti oružje tako, da zavlada ljubav i mir u vašoj domovini. Djeco moja, Ja sve ove Poruke koje vam dajem po Živki, Ja iste Poruke govorim i u duhu, u srcima čovječjim. Oh, koliki su me poslušali i bacili oružje.

Djeco moja, govorim svim roditeljima: Tražite da vam djecu puste iz Armije, neka svatko služi u svojoj republici.

09.08.1991.

Draga moja djeco, ja vas molim da se izmirite, da više ne uništavate ono što je Bog stvorio. Djeco moja, morate opraštati pa da i vama Bog oprosti. Nemojte pamtiti zlo nego dobro, ako hoćete da vam bude dobro.

SVE JE OTKRIVENO OČIMA ONOGA, KOME MORATE DATI RAČUN

10.08.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam što još šire laž sa svih strana. Nikako da se probude, nikako da shvate da je sotona prisutan u njihovoj duši.

Djeco moja ljubljena, skoro svatko od vas imate u svome susjedstvu osoba druge narodnosti. Ja vam poručujem da vi, kao Crkva sestrinska, morate jedni drugima dokazati da ljubite i da otklanjate od sebe mržnju, ubijanje, palež.

Djeco moja, ovo govorim svima vama koji ste zavađeni, ne s vašom krivnjom, nego sotonskom direktivom. Vi koji još niste okrvavili svoje ruke, bježite od sotone. Ako još ne znate ili pak ne vjerujete da sotona postoji, kao što ne vjerujete i da Bog postoji, znajte da sve što se nepravedno radi ili neistinito i lažno priča, da je to sotonsko djelo. A ondje gdje se propovijeda Bog i gdje je ljubav i istina, znajte da je tu Bog prisutan. On je Ljubav.

Djeco moja ljubljena, ne dajte se zavesti. Vi ste slabi u vjeri, stoga vas sotona brzo obradi. Zato vas molim, ako ne poznajete Boga, imate mogućnost da ga upoznate kod mnogih Hrvata. Oh, ima i kod Srba vjernih Bogu ali dosta malo. Djeco moja, niste vi krivi što vas je malo nego neki moji sinovi Pravoslavni patrijarsi koji nisu s Božje strane. Oh, žalosna sam kad vidim da takvi služe sv. Misu.

Djeco moja, vi koji vjerujete u Boga, da li vam Bog govori da ubijate vašu braću, pa bilo koje narodnosti oni bili? Ne, to samo sotona govori, koji hoće vladati svijetom.

Djeco moja, Ja sam Majka svima vama. Ja sam Bogorodica – Kraljica ljubavi. Ja vam donosim ljubav Kristovu i mir, da ljubav Kristova i mir budu na ovim prostorima.

Djeco moja, ako ne ljubite svakoga, vi ste od sotone a Ja hoću sotonu satrti. Zato vas molim da se probudite i da sami vidite tko vas vodi. Da li je taj koji vas vodi od zloga duha ili je u njemu Božji duh?

Sad znate pa sami procijenite. Ali Ja vam kažem, ne budete li sami s vašom ljubavlju i opraštanjem donijeli mir, znajte da će sotona sve srušiti, popaliti i poubijati. Jer, sotona ne gleda da li ste vi u rodu. On na svakoga nasrće, pa bio mu on otac, sin, majka itd.

Djeco, vi Srbi, vi ćete mi pomoći samo ako oprostite jedni drugima i ako započnete sve iz početka.

Djeco, blizu je Isusov dolazak. On će pokupiti svoje stado a svi vi ostat ćete sotoni. Zato vas molim da se vratite Bogu, da izađete iz te tame.

Djeco moja, ne skrivajte se, ne maskirajte se da biste ubijali. Djeco moja, nema stvorenja koje bi se moglo sakriti pred Njim. Naprotiv, sve je golo i otkriveno očima Onoga komu morate dati račun.

DJECO MOJA, NE DAJTE MJESTA LUCIFERU U VAŠIM SRCIMA NEGO IDITE REDOVITO NA SV. ISPOVIJED I SV. PRIČEST

11.08.1991.

Draga moja djeco, poručujem svima koji su u Jugoslavenskoj narodnoj armiji da se vrate kućama, da napuste Lucifersku dužnost.

Djeco moja, vi koji ste zaprljali ruke a osjećate se ugroženima zbog svega toga što ste učinili, još uvijek imate vremena da se vratite. Znajte da vas je Duh Sveti zahvatio i da trebate poći na sv. Ispovijed da se sasvim oslobodite sotonskog duha.

Djeco moja, oh, ne mogu sve reći ali Ja vas molim da oprostite jedni drugima, da ponovno krenete u zajednički život i da ponovno obrađujete svoja polja. Morate ponovno jesti, piti i na Božji put krenuti.

Djeco moja, koliki od vas misle na osvetu, s jedne i druge strane. Ja vas molim da ne mislite na osvetu nego da opraštate jedni drugima, da se ponovno vratite svome Gospodinu Bogu i da napustite Lucifera.

Djeco, sad dolazi jedan val krivovjeraca, koji vam nude razne časopise a vi se ne možete osloboditi takvih. Djeco moja, vi recite da vi imate svoga Boga i vjeru u Njega. Djeco, ne dopustite da vam netko od takvih tumači Bibliju. Sve što čujete od njih znajte da je laž. Oh, koliko takvih kuca na vaša vrata a vi ste toliko pospani od njihovih riječi da ste sve povjerovali i odmah ste se opredijelili za njihovu vjeru. Djeco moja, vi koji ste prihvatili njihovu vjeru, znajte da ste od toga istoga dana postali ubice i samoubice. Djeco moja, znate li vi da ta vjera ne dozvoljava da se primi nečija krv (transfuzijom) a traže pomoć u zdravstvenoj ustanovi.

Djeco moja, vi koji ste već kršteni i poznajete svoga Boga, vi ćete više odgovarati negoli onaj koji je nevjernik. Ja vas zato upozoravam da ne dopustite da vas odvraćaju od vaše Crkve.

Djeco moja, evo Ja sam tu, Mene je poslao Isus da vas istrgnem iz sotonske ruke. Ako ste Kristovi imat ćete i križeve ali tu je Isus koji vam pomaže. Kad god padnete Isus vas podiže. On je taj koji će vas okrijepiti. Djeco moja, ne dajte mjesta Luciferu u vašim srcima nego idite redovito na sv. Ispovijed i na sv. Pričest.

Djeco moja, molite, postite i žrtvujte se za vašu lijepu domovinu.

ISUS ZAHTIJEVA OBRAĆENJE

12.08.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se! Vi morate, vi trebate biti neustrašivi. Djeco moja,  zašto paničite? Zašto vrijeđate Boga u toj panici? Oh, Bog nije rekao da vi ne slušate Božje zapovijedi. Da ste slušali Božje zapovijedi sada ne bi bilo rata nego bi bilo ljubavi i mira.

Draga moja djeco, morate jednom već shvatiti kojim ste putem krenuli. Morate se pokajati. Veća će biti radost na Nebu za jednog griješnika koji se kaje nego li za devedesetdevet pravednika kojima ne treba pokajanje.

Vidite, Isus zahtijeva obraćenje. Također vidite da Isus hoće tri elementa obraćenja: Pokajanje, vjeru i obnavljanje. Može se raspravljati kojim redom oni dolaze ali se općenito uzima, da se sva tri javljaju u isto vrijeme, bez obzira da li ste toga svjesni ili ne.

Kad bi se pokajanje moglo opisati jednom rječju, Ja bih tada upotrijebila riječ: ODREĆI. Odreći se čega? Odgovor glasi: GRIJEHA.

Djeco moja, vi koji još ne mislite odbaciti od sebe oružje i pokajati se za grijehe, Ja vam poručujem da to učinite odmah, jer to je dobro za vas i za vašu rodbinu i za sav narod.

Djeco moja, sve što je grijehom učinjeno, od sotone je. Zato vas molim da se obratite Bogu, da Bogu služite a ne sotoni. Djeco moja, zar ne vidite što sotona radi s vašom domovinom? Djeco moja, morate ljubiti, opraštati, postiti. Drukčije se sotona ne može pobijediti. Molite krunicu za vašu domovinu i za vaše neprijatelje.

Djeco, vaše molitve mnogo mi pomažu. Nastavite i dalje moliti. Trebate izdržati, ovo je potrebno za čitavi svijet.

GRIJEH JE ODSUTNOST SVAKOG AUTORITETA I NIJEKANJE SVIH OBVEZA PREMA BOGU

13.08.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se, Ja sam s vama. Ja vas neću napustiti.

Oh, koliko ima nečistih duhova koji zapaljuju vatru u vašim srcima. Djeco, laži ima i kod jedne i kod druge strane. Oh, ne mogu sve reći ali to ćete i sami primijetiti.

Djeco moja, Ja od vas tražim samo molitvu. Budite ispravni i gostoprimljivi a nikakva politika neka vas ne zanima. Otac vaš Nebeski želi da sva njegova djeca žive u slozi bez rata i prepucavanja. Ne osvećujte se, Gospodin sve vidi, već vas molim da se vratite svojim kućama.

Djeco moja, vi koji primate izbjeglice, ne vjerujte im sve što kažu. Jer, ima i kod njih nekih koji raspršuju laž. Ja vam poručujem da manje diskutirate s takvima. Vama je dužnost kršćanska da svima pomažete, bilo koje narodnosti bili. Ne razdvajajte. Jer, dok vi razdvajate Ja plačem.

Djeco moja, mržnjom se ne donosi mir i blagostanje nego samo ljubavlju. To govorim svim vjernicima u Boga i nevjernicima. Gospodin Bog je ljubav. Bez ljubavi ne može ni svijeta biti. Zato vam kažem, ne ratujte nego ljubite jedni druge.

Djeco, vi kršćani, vi vjernici u Krista Isusa, vi ne smijete griješiti jer grijehom kršite Zakon Gospodnji.

Grijeh je odsutnost svakog autoriteta i nijekanje svih obveza prema Bogu. Grijeh je onaj zao princip koji je ušao u Edenski vrt gdje su Adam i Eva kušani pali. I od te katastrofe u Edenu, otrov tog zla je pogodio sve ljude tako da su svi sagriješili i nema pravednog, nema nijednog. Grijeh je uništio vašu vezu s Bogom i, kao posljedica toga, uznemirio međuljudske odnose pa čak i vas same.

Nemoguće je zadobiti mir s Bogom ili mir među ljudima ili čak mira u vama samima, sve dok nešto ne učinite s tom odvratnom stvari koju Bog mrzi. Nije vam rečeno da se trebate odreći samo griješnog principa već se okanite grijeha i to svih.

Trebate se odreći svijeta, tijela i sotone. U tome nema pregovaranja, trgovine, nagodbe ili oklijevanja. Krist zahtjeva potpuno odricanje.

Djeco moja, kad bi se svi odricali ne bi se danas puškaralo nego bi pomagali jedni druge i bio bi mir.

JA NEĆU NIKOGA NA SILU VODITI KRISTOVIM PUTEM, AKO JE NEKOME TAJ PUT TEŽAK

15.08.1991.

Draga moja djeco, baš danas na večernjoj sv. Misi jedna je Lošinjanka govorila strancima da nije istina da se Ja ukazujem. Djeco moja, nemojte takve osuđivati nego samo molite za njih. Žao mi je da vam stvaraju teškoće i gorčinu.

Žao mi je kad neki moji sinovi ne vjeruju. Pitaju da kako se baš njoj ukazujem?

Djeco moja, sad ću reći i vama koji ste protiv nje, koji ste prvi govorili sve loše: Ona nije Lošinjanka ali ona bi se ponizila i najmanjem stvorenju Božjem. Ja i Isus nismo našli u ovome mjestu takvog srca kakvog ona ima. Ja znam da je Živki teško što sad o njoj govorim.

Djeco moja, baš u ovoj Molitvenoj zajednici ima osoba koje misle: Pa lako je Živki, njoj se Majka ukazuje, njoj će Majka pomoći. Oh, djeco moja, ako samo krenete Isusovim putem vidjet ćete da je to težak, trnovit put. Vi ste tek zakoračili na taj put ali malo će vas ostati jer ne može svatko izdržati. Ne može onaj koji je stalno išao lijepim širokim putem sad odjednom krenuti kamenitim, trnovitim putem. Ili pak, netko koji je naučen na bogatu prehranu da sad odjednom sakuplja mrvice što drugi baca.

Djeco moja, neću sad više govoriti o Živki, neću radi nje, jer ne volim je ostavljati u neprilikama. Ali, Ja vam kažem, bit ćete posramljeni kad budete pogledali Isusu u oči, kad vam bude rekao: Idite od Mene, ne poznajem vas.

Djeco moja, zato sam žalosna. Ali, Ja neću nikoga na silu voditi Kristovim putem, ako je nekome taj Put težak. Na Kristovom putu mora i krv poteći, na Kristovom putu mora se umrijeti, ali pazite, samo kao nevini i čisti. Ali poslije smrti dolazi uskrsnuće, uskrsnuće u Isusu Kristu.

Djeco moja ljubljena, molite za prostor gdje bi se mogle nesmetano moliti i pjevati. Da nesmetano slavite Gospodina Boga. Ovako su se isto apostoli mučili i neki njihovi obraćenici.

Djeco moja, Krist dolazi da razbije Zakon kao zatvoreno ustrojstvo samoposvećenja i pribije na Križ nemoć Zakona – osim preustrojstva Zakona – gdje je ljubav prva i najveća zapovjed, što je kod većeg dijela izraelskog naroda bilo zabranjeno. Krist daje i novo počelo života, unutarnju sposobnost pomoću koje čovjek stvarno može opsluživati novi Zakon.

ISUS JE SPASITELJ I OTKUPITELJ SVIJETA, ALI SAMO ONOG, KOJI MU SE PREDAJE

16.08.1991.

Draga moja djeco, poručujem svim Srbima koji žive u hrvatskim područjima, da se izmire s braćom Hrvatima, da potjeraju sotonu s tih područja. Ne slušajte laži koje vam novinari nude svaki dan.

Djeco moja, molite da se obrate svi Srbi koji ne poznaju Boga i ne žive po Božjim zapovjedima. Nemojte stalno gledati samo na grijeh nego, oprostite im, prihvatite ih onakve kakvi jesu. Morate i njima pomoći, morate ih strgnuti iz ruke sotonske. Djeco, oni su zaslijepljeni i ništa lijepoga ne vide nego samo zlo. Oni gledaju pred sobom onu sliku koju im je zacrtao zli duh, koji ih nagovara i naoružava da napadaju hrvatski narod i da pljačkaju hrvatska mjesta.

Djeco, molite i dalje krunicu za vašu domovinu.

Djeco moja, samo molitvom, postom i pokorom može se zaustaviti rat. Ali, to sve ćete moći samo ako imate ljubavi za svoju braću. Ako ne ljubite znači da i vi niste s Božjim duhom. Tada trebate moliti za dar ljubavi. Djeco moja, malo vas je koji ljubite iz samog srca kao što vas je malo koji se otvarate Gospodinu Bogu. Djeco, morate otvoriti vaše srce, vašu dušu, svaki dijelić vašeg tijela, da bi mogao Isus liječiti, iscjeliti svaku ranu. Isus je Spasitelj i Otkupitelj svijeta ali samo onog koji mu se predaje.

Djeco moja, koliki od vas hodate krivim putem, koliki od vas upadate u zamke sotonske. Kao kad upadne muha u mrežu paukovu pa je bespomoćna. Zato vas molim da vi, koji vjerujete u Krista, pomognete takvima koji se bore za život. Znam da vam je teško ali ako hoćete biti Kristovi, morate se žrtvovati isto kao što se Isus žrtvuje za vas.

Djeco, ne plašite se. Ja vas pratim i štitim od svake napasti. Samo morate moliti za vojne političare koji su zahvaćeni sotonom. Oh, što sve oni smjeraju, oh kako zavadiše moje djecu.

Djeco, ne vjerujte ništa Armiji. Ona je taj Crveni zmaj koji pali i ruši. Djeco, morate moliti za tu Armiju da se oslobodi duha luciferskoga koji i njih vodi u provaliju a oni su zaslijepljeni i ne vide. Djeco, žalosna sam radi njih, i oni su moja djeca. Ja sve podjednako volim. Zato molite da se i oni spase.

OD SVIH DAROVA KOJE BOG NUDI SVOJOJ DJECI, LJUBAV JE NAJVEĆI DAR

17.08.1991.

Draga moja djeco, sve teži i teži dani se približavaju za čovjeka. Kakogod se oni približavali vašim mjestima, ne plašite se, Ja sam s vama, Ja vas štitim.

Djeco moja, toliko se mučite, tolike zajednice mole, tolike se sv. Mise služe a ipak je zlo prisutno. Djeco moja, ne može biti nešto drugo prvo, nego li ljubav. Ako ljubite svakoga, ako neprijateljima svojim opraštate, ako ne pamtite zlo, ako ne vraćate zlo za zlo, ako dakle, tako postupate, vi ste Kristovi jer Krist oprašta svome neprijatelju. Ali vi odmah mislite na osvetu i tako ne može biti prisutan Krist nego đavao. Djeco, zato kažem da morate staviti na prvo mjesto ljubav, to jest Boga. Neka ljubav bude glavni princip vašeg života. Onima koji ga slijede Isus je rekao: “Po tome će ljudi znati da ste moji učenici ako ljubite jedan drugoga”.

Od svih darova koje Bog nudi svojoj djeci, ljubav je najveći dar. Ispred svih redova Svetoga Duha, ljubav dolazi kao prva.

Draga moja djeco, probudite se, zadnja je ura, spašavajte barem svoju dušu.

Djeco, govorim vama u Beogradu, da povučete vojsku s tuđeg područja. Ne napadajte narod koji želi mir svim narodima. Zato vas molim da se prekine rat, ne samo kod vas nego u čitavom svijetu. Djeco, ne prekinete li rat neće valjati za čitavu zemaljsku kuglu a na ovoj kugli je i vaša Srbija. Mislite malo i na vašu djecu, mislite i na vaše roditelje, stare bespomoćne. Oni su se mučili dok ste vi bili mali. Oni su vas štitili od fašističkih bombi svojim tijelima a sad okrećete cijevi na njih. Zar su oni to zaslužili?

Djeco moja, vas je sotona zaveo. Ja vas molim da prekinete rat s vašom braćom, da zavlada ljubav Kristova, da bude mir.

Djeco moja, žalosna sam da sve više širite mržnju na ovaj miran narod koji želi ljubav i mir.

Djeco moja, vi roditelji koji ste ponosni s vašim generalima kako osvajaju tuđu zemlju, vi trebate biti u crno zavijeni. Da, vaša djeca, vaši sinovi oduzeše život tolikim nevinima, toliko su krvi prolili, toliko toga porušili i zapalili. Oh, kolika su djeca, ostala bez roditelja i majke bez svoje djece. Zato vas molim, da molite svoje generale da skinu tu uniformu, da je ne prljaju krvlju svoje braće Hrvata.

ZAPALILI SU ZEMLJU GRIJEHOM

19.08.1991.

Draga moja djeco, Ja vas molim da ne ratujete. Žalosna sam da ovako postupaju prema svojoj braći s kojom braćom su nekada zajedno blagovali Pashu. Molite za tu moju djecu koja su zaboravila Boga a prigrlili bogatstvo.

Djeco molite i za one preostale koji se još nisu obratili Bogu. Ne mogu gledati da moja djeca hrle sotoni koji razara sve, pa i njihova srca. Umjesto da mole, neki od njih psuju Boga i sve što je Božje. Oh, oni ne znaju da su i oni Božji ali su zaslijepljeni pa ništa ne vide. Djeco moja ljubljena, molite za takvu moju djecu da se pomire s Bogom, da ne poginu zauvijek nego da i oni zadobiju život vječni.

Djeco, zapalili su moju zemlju grijehom. Zmaj i dalje ne miruje nego se širi, ne samo kod vas, nego po čitavom svijetu. Djeco moja, gledam rijeku krvi. Žalosna sam zbog nevinih ljudi koji žele ljubav i mir a oni stradavaju.

ŽALOSNA SAM KAD VI LJUDI NE SPREČAVATE SOTONSKE RADNJE

20.08.1991.

Draga moja djeco, ne spavajte nego molite i bdijte. Sva trpljenja prikazujte za mir.

Djeco, još noćas će biti žrtava u Rusiji. Ne vjerujte sotoni koji govori da neće pucati. To je samo laž. I tamo će poteći krv i tamo će poginuti nevini.

Oh, ne mogu sve reći ali žalosna sam kad vi ljudi ne sprečavate sotonske radnje. Vi roditelji, vi se upuštate u takve igre, vi mislite da je to zabava što vam djeca zovu duhove, što se bave spiritizmom ili prelaze u neku krivu vjeru. Djeco moja, govorim vama roditeljima: Umjesto da sprečavate a vi se upuštate u takve igre, i vi hoćete isprobati ono što rade vaša djeca. Oh, sotonsko prihvaćate a Božje odbacujete.

Djeco, govorim svim kršćanima: Znajte da sam Ja vrata gdje trebate proći da bi došli Isusu. Ali, vi vjerujete sotoni, sotoni hrlite a Mene odbacujete. Oh, koliko govore o krivim svjedocima. Ali, između krivih ima i pravih, samo ni pravima ne vjeruju ni onoliko, koliko vjeruju sotoni.

Djeco moja, vi moji vjernici u Isusa Krista, vi ste Isusovo svjetlo. Po tome svjetlu netko će uvidjeti pravi put, po tom svjetlu obratit će se ljudi, po tom svjetlu će ljudi izaći iz tame.

Djeco moja, molite za one koji su poginuli nepomireni s Bogom. Molite i za one koji će već noćas prijeći s ovoga svijeta. Neka im Gospodin oprosti njihove grijehe. Malo ih je koji prelaze u život vječni.

Djeco moja, to je sve sotona – đavao učinio. Ja sam govorila još dok se nije dogodilo ali nitko ne povjerova, dok sotoni vjeruju, vjeruju u njegovu moć.

Djeco moja, ne valja slušati sotonu jer on je lažac, on vam je zapalio ovu vatru u vašoj domovini i ne samo u domovini nego i u čitavom svijetu. Djeco, molite da se ljudi obrate.

DA SE JA NE UKAZUJEM I DA MOJE PORUKE NE IDU OD RUKE DO RUKE, JOŠ BI VIŠE ZLA BILO

21.08.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam zbog svega što se događa i što će se dogoditi. Djeco, Ja ne tjeram silom, ali onaj koji može postiti, neka posti za mir u svojoj republici.

Djeco ljubljena i vi sinovi moji, morate se združiti sa srpskim narodom i protjerati sotonu iz vaših krajeva.

Djeco moja, vi koji imate nekoga svoga u Beogradu ili bilo gdje u Srbiji, snimajte filmove istinite i šaljite im te filmove da vide što sve rade njihova djeca, braća, očevi i njihova Armija, koju ste do sada skupo plaćali i još sad plaćate. Moraju se uvjeriti istinom. Oni svi gledaju laži, čitaju laži. Oni ništa istinito nisu vidjeli i svaki dan slušaju kako će ih Hrvati poklati. Molim sve novinare iz Srbije i iz čitavog svijeta da prestanu s lažima jer laž je sotonsko djelo.

Djeco moja, govorim svim svećenicima: Molite i bdijte pred Križem kako bi uspjeli sotonu zaustaviti i protjerati bez ljudskih žrtava. Svaki dan se prolijeva krv nevinih a i još će se prolijevati i rušiti. Djeco, imate jednu Poruku kad sam Živku vodila da vidi Pakao. Pročitajte. Zar nije sotona svašta govorio ljudima koji su krenuli za njim, kako je dobro što ruše i pale?

Djeco moja, Ja vam unaprijed govorim ali moje se Poruke ne čitaju u crkvama, na sv. Misama, već govore da su nečiste, da su đavolske.

Djeco moja, koliki dođu u crkvu s oružjem, koliki sinovi moji okrvaviše ruke a svaki dan drže Isusa u rukama. Zar mislite da je to u redu? Ne, djeco moja, nije u redu. Svećenik je postavljen da bude dobar pastir, da ukroti svoje stado razbješnjelo ali kad i njih sotona zavodi.

Djeco, i vi sinovi moji, ne uzdižite se. Morate biti maleni, ponizni. Morate imati srce za svakoga čovjeka bilo koje vjeroispovjesti on bio.

Djeco, vi ne smijete napadati ako vas nitko nije napao. Bolje da uzmete Bibliju u ruke nego li to oružje koje vas vodi ravno u Pakao.

Djeco, širite moje Poruke i to izaberite kome ćete poslati Poruke i koje Poruke. Netko prihvati širiti Poruke a neki ih bacaju. Oni koji šire Poruke mnogo su mi pomogli.

Djeco, da se Ja ne ukazujem i da moje Poruke ne idu od ruke do ruke, još bi više zla bilo. A sad molite za moga sina Franju Tuđmana. On je umoran od briga. On bi htio da se sve to riješi sporazumno, bez žrtava. Ali uzaludno kada je sotona zahvatio i zapalio požar. A požar se ne gasi praznim rukama nego alatom za gašenje požara.

Djeco, a sad vas molim da pomognete svima koji su ostali bez svoje crkve i bez krova nad glavom.

JA SAM REKLA JOŠ PRIJE NEGO JE ZAPOČEO RAT KOD VAS, DA SOTONA POKUŠAVA ZAVADITI NAROD U HRVATSKOJ I ZAPALITI VATRU. ALI, NITKO SE NIJE TRGNUO. NITKO NIJE SLUŠAO MENE.

22.08.1991.

Djeco moja, ja vas molim da ne gledate ono što je bilo za vrijeme II. svjetskog rata. Ja vas molim da zaboravite prijašnji grijeh, da sad živite u ljubavi Kristovoj pa da vam bude mir.

Djeco moja, govorim svim Srbima koji ne žele zaboraviti prijašnje grijehe nego i dalje slušaju sotonu i njegove zapovijedi. Ja vas molim da oprostite jedni drugima i da se vratite svojim kućama dok su još u dobrom stanju. Ne slušajte nikoga sa strane, izvan vaše domovine.

Djeco, Ja sam rekla još prije nego je započeo rat kod vas, da sotona pokušava zavaditi narod u Hrvatskoj i zapaliti vatru. Djeco, nitko se nije trgnuo. Nije se poslušalo Mene koja se mučim zadržati vatru da ne bukne i na druga područja, nego se poslušalo sotonu. Djeco moja, oh, teško onima koji sagriješiše a ne kaju se i ne opraštaju.

Djeco, znate li vi koji su Isusu najmiliji? Oni koji se odvratiše od grijeha i koji se iskreno pokajaše. Oni su sada Kristovi.

Djeco moja, bez poniznosti i ljubavi ne može biti mira. Ljubite jedni druge isto onako kako Gospodin vas ljubi.

Djeco moja, znajte da je sotona napravio novi plan kako da zauzme sve krajeve. Djeco, ne plašite se, Ja sam s vama. Samo trebate vjerovati u Boga, u Isusa Krista i moliti. Trebate jednostavno živjeti kršćanski i da ne budu nikakve laži na vašim ustima.

ZAŠTO PONOVO GRIJEŠITE

23.08.1991.

Djeco moja draga, ne gledajte na prijašnji grijeh. Onaj tko je došao Isusu i oprao Isusu noge svojim suzama, njemu je oprošten svaki grijeh i neka ne griješi više.

Djeco moja i vi sinovi moji, bolje je da zaboravite to zlo koje su i koje ste ranije nanijeli. Morate se čvrsto pokajati i reći jednom Gospodinu da više nećete misliti na zlo nego samo na dobro.

Djeco moja, kada se u sv. Ispovijedi pokajete Isus vam kaže: “Idi i ne griješi više”. Zašto ne slušate tu Kristovu zapovijed i zašto ponovo griješite? Eto vidite, zato je zlo prisutno a nije prisutan Bog. Zato su ratovi, potresi, poplave. Zato, što se ruši sve što je Božje, počevši od Božjih zapovijedi. Djeco moja, Ja vas molim da se probudite jer nemate mnogo vremena.

Djeco moja, velika se lavina podiže. Morate moliti da zaustavimo tu lavinu. Samo vjerujte u Isusa Krista i ne plašite se za vaša tijela nego mislite na vašu dušu. Djeco moja, budite mi poslušni i nitko neće stradati.

NE DOBIVA SE POBJEDA UBIJANJEM NEGO LJUBAVLJU

25.08.1991.

Draga moja djeco, budite jaki, izdržite u molitvi sve dok sotonu pobijedimo. Žalosna sam kad vidim da zlo sve više napada dobro. Znate li zašto? Zato što je više onih koji su krenuli sotoni i slušaju njegove zapovijedi a manje je onih koji slušaju Božje zapovijedi.

Djeco moja ljubljena, ostavite se oružja. Govorim vama generalima: Zar ne vidite da ste zaslijepljeni, da vas je sotona zaveo? Ne slušajte vanjske laži koje žele zavaditi cijeli svijet. Ostavite se sotonske politike.

Djeco moja, i ako ste sagriješili, i ako ste upali u sotonovu mrežu, Ja sam Majka Kraljica ljubavi koja sam došla da vas izvučem iz mreže sotonske. Djeco moja, pokajte se za tolike žrtve i razaranja koje ste napravili u ovoj mirnoj Republici, to jest državici.

Djeco moja, ne mogu sve reći, ali uvijek je bilo tako da, onaj koji je jači i veći taj misli da će pobijediti. Ne, djeco moja, ne dobiva se pobjeda ubijanjem nego ljubavlju. Morate opraštati i ljubiti iako znate da je taj general služio sotoni. Djeco moja, i on sam nije bio svjestan. Da li biste vi kao svjesni pucali u svoju obitelj? Sigurno da ne bi. Zato vas molim da pomognete vašim molitvama, da se oni probude i da napuste sotonsku igru. Djeco, kažem igru jer je sotona rekao da je započeo igru i da se igra mora odigrati u njegovu korist. Morate mi pomoći vašim trpljenjem i molitvama da sotoni zgazim glavu.

Djeco moja, Isus sve vidi i čuje kada neki pojedini, tobože vjernici, govore za Mene da sam sotonska i nazivaju me pogrdnim riječima. Djeco, Ja sam Majka Kraljica ljubavi. Ja sam i vaša Majka kao što sam Isusova. Neka, Ja im opraštam kao i Isus.

Djeco moja, neka se nitko ne dira u moje molitvene zajednice. Pustite na miru molitvene zajednice koje stvarno želim proširiti i učiniti svoje djelo, dovršiti svoje poslanje. A sada molite i ne plašite se. Ja sam s vama.

ONAJ TKO VJERUJE ĆE I DALJE ŽIVJETI I CRPITI IZ MOJIH PORUKA

26.08.1991.

Draga moja djeco, budite jaki i Ja ću vam otvoriti put, put slobode. Ne plašite se što svaki dan čujete ružne riječi. Onaj tko vjeruje će i dalje živjeti i crpiti iz mojih Poruka. Važno je da su moje Poruke otišle u prave ruke. Djeco, koliki su drhtali kad su čitali moje Poruke. Ali baš onaj što bijaše najveći griješnik sad je najbolji vjernik.

Djeco moja, Ja i Isus gledamo sadašnjost. Prošlost smo izbrisali. Mi gledamo nutrinu a ne vanjske maske.

Djeco, bolje bi bilo da molite a ne da slušam razne priče o tome, da li su moje Poruke sotonske. Djeco, kada vam Ja u porukama govorim unaprijed što će se zbiti, zar se to nije zbilo? Djeco, nije ovo vrijeme za to da vam dokazujem nego da se moli. Onaj tko vjeruje, on će dolaziti na molitvu i ukazanja pa makar bilo i nevrijeme. Oh, žao mi je, ali pustila bih vas da malo budete bez mog ukazanja i bez mojih Poruka, samo da se uvjerite što će vam se dogoditi.

Djeco, govorim vama koji vjerujete i koji ne propuštate ni jedno moje ukazanje: Znajte da ste zaslužili da budete nagrađeni od Oca Nebeskog.

Djeco, vi koji tako raspršujete laži i gledate na svaki način spriječiti moje ukazanje, znajte da ću baš vama okrenuti leđa, baš prema vama ću biti gluha a prema ostalima koji se muče i koji mi pomažu, bit ću darežljiva.

Djeco moja, shvatite u kakvom vremenu živite, znajte da kad Crveni zmaj bude morao izgubiti da će se on boriti do posljednje kapi krvi.

Djeco, nemojte vi govoriti: Žao nam je, nevini ginu. Vi nikad ne možete znati da li su oni nevini. To samo Otac Nebeski zna.

DOLAZE JOŠ TEŽI DANI ALI SVE SE MOŽE AKO TE DANE ZAPOČINJETE S BOGOM I ZAVRŠAVATE S BOGOM

28.08.1991.

Draga moja djeco, sotona stvara drugi plan. Sotona ne miruje. On gleda napasti i druga područja. Oh, ne mogu sve reći, ali pomozite mi da pobijedimo zlo. Budite nam poslušni.

Isus nije svoje slušaoce ostavljao u neizvjesnosti o onome što je mislio. Napomenuo je, da su to grozna pustošenja o kojima je govorio prorok Danijel. Grozna pustošenja prorečena po proroku Danijelu u vezi su s drugim uništenjem Jeruzalema, opisana u Danijelu. Djeco moja, i sad vam je isto. Ali, Ja ću biti s vama. Ja sam stvorila moje molitvene zajednice. Moje molitvene zajednice mole, ne plaše se, one su jače od oružja ubojitog.

Djeco moja, morate se pomagati, morate primati u svoje domove nezbrinute. Dolaze još teži dani ali sve se može ako te dane započinjete s Bogom i završavate s Bogom.

Djeco moja, vidjeli ste toliko žrtava i grozota i pustošenje kao što se dogodilo s Jeruzalemom.

Opet će pucati, opet vidim rijeku krvi. Zato molite da se Otac Nebeski smiluje prema djeci koja ga mole i koja prinose žrtve.

Djeco moja ljubljena, zadnji su ovo časi, ali ne plašite se kad znate da ste kršteni. Isus vas neće pustiti da poginete. On vas čuva, vi ste to njegovo stado. Molite za postradale i poginule.

Djeco, žalosna sam da kršćane tako progone. Žalosna sam što su i neki progonitelji kršćani ali su dopustili da ih sotona zavede.

Djeco moja, nisu oni samo vama nanijeli gubitke. Oni su i njima samima isto nanijeli. Zato sam Ja još s vama, dokle god ne protjeramo zlo i dokle god ne popravimo ono što je srušeno, dokle god ne obratimo sve nevjerne. Ja vas neću ostaviti.

ŠIRITE MOJE PORUKE DALJE PO ČITAVOM SVIJETU, NEKA SVIJET DOZNA ISTINU O SVEMU

29.08.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se. Ljubav i istina trebaju pobijediti. Sotona drhti od vaše molitve. Sotona drhti kad vidi da se vi ljubite i da ne pravite razliku među ljudima. Vi djeco ljubite a ljubav je Bog.

Djeco moja, sotona ne može pobijediti. Tu Bog pobjeđuje. Samo trebate izdržati, morate se boriti. Ne žalite svoja tijela nego žalite svoje duše. Dušu darujte Gospodinu da bi vječno živjela.

Djeco moja, molite za obraćenje griješnika, molite za sve poginule i za one koji će poginuti. Vidim rijeku krvi, rijeku suza. Djeco moja, širite moje Poruke dalje po čitavom svijetu, neka svijet dozna istinu o svemu.

Djeco moja, oh, izdržite još malo. Znam da vam je teško ali to je za vašu domovinu, za vašu vjeru u Boga, to je za opstanak svijeta.

Djeco, ne dozvolite da upotrijebe kemijsko oružje. Molite da se velesile ne umiješaju.

Djeco, ne plašite se njihovih aviona. Vaš je avion moja Krunica a svako zrno ili svaka kuglica na Krunici, kad se izmoli, postaje sotoni bomba. Zato vas molim da molite Krunicu, da biste izrešetali sotonu.