PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VI KOJI GOSPODARITE NAD OVOM ZEMLJOM, JEDNAKO GOSPODARITE. KLONITE SE PRIJETNJI. ZNAJTE DA JE NJIHOV I VAŠ GOSPODAR NA NEBESIMA. KOD NJEGA NEMA PRISTRANOSTI

05.11.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam da zbog malo zemlje što mislite oduzeti vašoj braći, toliki stradaše. Djeco pohlepna, sotoni služite, sotoni se klanjate, sotoni prinosite svoju djecu i svoju braću i ostale najmilije. Djeco pohlepna, odavna se borim sa sotonom da vas oslobodim tog zloga duha. Ali, vi odbacujete Boga, mrzite svog brata zato što je bogatiji, što ima bolju kuću i veće imanje pa gledate kako da mu to oduzmete i da ga se riješite pa makar i ubojstvom s nekom optužbom.

Djeco, zli duh vam je, ne samo u srcima, nego i u svakoj žili, svakoj moždanoj ćeliji. Sotona je pustio žile duboko po vašim tijelima. Sad ste kao smućeni jer vas sotona smućuje lažima.

Djeco, vaši pradjedovi i prabake odgojili su vas bez otimanja tuđe zemlje, bez krađe tuđe imovine. Bilo je poštivanja starijih i nemoćnih osoba. Tad ste vi neki poznavali Boga jer vas je učila vjera – Crkva. Zato je bilo veselja i ljubavi u vašoj obitelji, u vašoj domovini. Ja vas molim da napustite sotonu i njegove zapovijedi.

Djeco, znate li vi u kojem ste vijeku? Sve ste uništili na nebesima, u vodama, u podzemlju. Sad uništavate zemlju, zrak, uništavate same sebe. Dakle, sve što je Bog stvorio vi uništavate. Stvorili ste pakao na zemlji.

Djeco, vi koji bježite od istine bježite i od Boga. Bog je Ljubav. On želi istinu i ljubav a ne rat. Zaustavite rat, zaustavite lažljive novinare.

Djeco opraštajte da bi se i vama oprostilo. Vi koji gospodarite nad ovom zemljom, jednako gospodarite. Klonite se prijetnji. Znajte da je njihov i vaš Gospodar na Nebesima. Kod njega nema pristranosti.

Nevjerna djeco srpska i sva druga, svi biste htjeli mir a da li ga vi imate u vašim srcima? Ne, nemate ni mira ni vjere ni ljubavi.

Djeco, ne plašite se. Ja sam s vama. Neka se plaše nevjerni.

CRKVO SRPSKA, VI STE ZABORAVILI ZAPOVIJEDI BOGA VAŠEGA

07.11.1991.

Draga moja djeco, puče srpski, srpska Crkvo, probudite se i izađite iz te tame. Poručujem da povučete svoje ljude, svoju vojsku s tuđih područja. Poručujem vam da ne bombardirate ono što ste godinama gradili u zajedništvu i slozi. Pored toga što rušite, vi i ubijate nevin narod i nemoćnu tek rođenu djecu.

Djeco, znate li vi tko vas vodi? Vi nimalo nemate Božje ljubavi. Vi ne znate da postajete zvijeri u toj Armiji. Vi ne znate koji ste rat započeli. Zaratili ste se, ne samo s Hrvatskom, nego sa svim narodom a i s Bogom. Djeco, zadnja su vremena, odbrojeni su sati. Dolazi vaš Sudac koji će suditi po pravici.

Crkvo srpska, vi ste zaboravili zapovijedi Boga vašega. Ne radite po duhu Božjem nego po duhu sotone.

Djeco srpska, ti pastiru koji vodiš narod u propast, budan budi i utvrdi ostatak koji tek što ne umre. Doista, ne nađoh da su ti djela pred Bogom mojim savršena. Spomeni se, dakle, kako si primio Riječ i poslušao. Tako je i čuvaj i obrati se. “Ne budeš li budan, doći ću kao lopov, i sigurno nećeš znati u koji ću te čas iznenaditi. Ali imaš u stadu nekolicinu imena što ne okaljaše svojih haljina. Oni će hodati sa mnom u bjelini jer su postojani. Tako će pobjednik biti odjeven u bijele haljine i neću izbrisati imena njegova iz knjige života i priznat ću ime njegovo pred Ocem svojim i anđelima njegovim. Tko ima uho, neka posluša što Duh govori Crkvama”. (Otk, 3,1-6)

Djeco, ovo vam preporučam da čitate. Ove su riječi Gospodnje. A vi, pošto ne poznateje Boga, ne slušate Božju riječ, ne čitate Bibliju a mnogi od vas i ne znaju što je Biblija a što Novi zavjet. Djeco, ne krivim vas. Kriv je onaj Zmaj koji je toliko godina vladao i sprečavao vas da slušate Božju riječ i da živite po Božjim zapovijedima.

Djeco srpska, oružjem se ne dobiva ništa osim smrti. Morate srušiti tu vašu ludu politiku i vratiti se Bogu koji je Ljubav i koji želi jedinstvo s vašom braćom.

Djeco, kupite Bibliju i proučite je. Čitajte Otkrivenje i vidjet ćete kojim ste putem krenuli.

TI ITALIJO – RIME, RAT VAM JE PRED VRATIMA. NE SPAVAJTE

08.11.1991.

Djeco, Europo, promatrači!

Promatranjem i zgražanjem ne možete pomoći Hrvatskoj. Djeco, dok vi promatrate, sotona ubrzano zauzima nova područja u Hrvatskoj. Umjesto da protjerate sotonu, vi ste mu dali dovoljno vremena da čitavu Hrvatsku zahvati i uništi.

Europo, ne pustite Hrvatsku sotoni. Zar ćete ostati gluhi nad ovolikim kricima vapaja?

Djeco, ti Italijo-Rime, rat vam je pred vratima. Ne spavajte. Budite budni i pomognite vašim najmlijima. Morate pomoći s vašim molitvama. Djeco, imate i vi dosta rodbine baš u Hrvatskoj i među njima dosta nevjernih. Ali ja se borim za svih jednako.

Djeco, brzo će sudnji dan.

Europo, odgovarat ćete pred Bogom za tolike žrtve. Europo, shvatite da je Hrvatska razapeta. I ne samo Hrvatska nego i Ja koja sam na sve strane svijeta pomagala i skupljala izgubljene. Teško je sa nekim kršćanima koji imaju tvrda srca. Oni ne mogu opraštati i stalno im je ono zlo u srcima.

Djeco, Europo, ne dozvolite i vi da se sotona sladi nad Hrvatskom. Pomognite malenima, slabima. Znajte da time Isusu pomažete. Vi ne znate da sotona obilježava mjesta za napad. A znajte, Bog će obilježiti sve one koji dopuste sotoni da razara a ne pomogu malenima.

VI SOTONSKOG DUHA, VI STE RAZAPELI HRVATSKU NA KRIŽ A I MENE NAD HRVATSKOM

09.11.1991.

Draga moja djeco crnogorska, srpska, makedonska. Povucite svoju djecu koja su u redovima Luciferske vojske. Djeco zalutala, vratite se svojim ognjištima. Vaša ognjišta nitko ne napada a niti vašu domovinu. Vi ništa istinito ne znate niti vidite. Ne mogu gledati da sve pustošite po ovom mirnom narodu koji žele ljubav i mir sa svim narodima.

Djeco, vi ste zaslužili da vas napustim i da vas ne zovem svojom djecom jer mi zatvarate vrata vašeg srca. Ne dozvoljavate Isusu i njegovoj ljubavi u vaša hladna srca.

Djeco, vi ste u tami, vi ste zaslijepljeni i ništa ne vidite što sotona radi s vašom braćom Hrvatima. Djeco, vi sotonskog duha, vi ste razapeli Hrvatsku na Križ a i Mene nad Hrvatskom. Znajte da sotona, koji vlada s vama nad Hrvatskom, bičuje ali uzalud. Hrvatska će uskrsnuti i izgraditi se i namnožiti, ali s Duhom Svetim.

Djeco mračna, ako se ne povučete Bog će poslati svoju vojsku i izbavit će svoje stado, svoju djecu. Oni imaju svoga Oca Nebeskog da ih obrani. A tko će vas obraniti od Oca Nebeskog? Nitko, jer ste otišli od Oca. Hulite, obeščašćujete Boga. Prigrlili ste sotonu i napadate braću.

Djeco, Otac se sprema za gnjev. Otac je uzeo bič i udarit će vas ako se ne pokajete i ne napustite sotonu. Sotonu trebate zgaziti i pobijediti, morate ga svezati dok Otac i Sudac dođe. Djeco, požurite i ne odugovlačite jer ako Otac započne, On ide do kraja.

Djeco, bježite iz pakla koji vam je sotona priredio. Evo, Mene je poslao Isus da vas obavijestim da će se zaratiti. Poslao Me da spasim čitavi svijet od propadanja.

Djeco, vi ste sve uništili pa i druge planete. Djeco, poumirat ćete od gladi. I ne samo od gladi nego i od bolesti. To vam je od sotone, vašeg Crvenog zmaja, od kojeg se ne date odvojiti. Djeco, evo brzo će Sudac, na vratima je.

OSTAVITE SE NAGAĐANJA KAKO VAS ITALIJA I DRUGE ZEMLJE ŠTITE. NE, DJECO MOJA, VAS ŠTITI BOG

13.11.1991.

Draga moja djeco, molite, postite i trpljenja prikazujte Gospodinu za Vukovar i Dubrovnik i za sve koji su zatočeni. Sotona i dalje pravi plan za napad na druga područja. Sotona neće uspjeti ako vi žešće molite i bdijete.

Djeco, bdijte noću u svojoj sobi. Stavite Križ pred vas i molite. Vi mislite da ste sami dok molite. Ne, djeco moja, Ja molim s vama. Vi ne znate koliko neki od vas mole i bdiju. Ja im neću spomenuti imena ali oni zaustavljaju sotonu.

Djeco, ostavite se nagađanja kako vas Italija i druge zemlje štite. Ne, djeco moja, vas štiti Bog. Ja sam se ukazala zato, da se borim sa sotonom. Evo Ja ću sotonu zgaziti. On se mora pokloniti Isusu.

Djeco, ne žalite vremena za svetu Misu i za Krunicu. Potrebno je moliti u ova vremena. Djeco, ne plašite se, Ja sam s vama. Ja vas štitim preko vaših patnji koje prikazujete Gospodinu Isusu.

Djeco moja, ovih dana se borim sa sotonom, da mu istrgnem iz ruke veliki i najnoviji plan, koji bi naškodio cijelome svijetu.

Djeco cijeloga svijeta, pomognite Hrvatskoj! Ako Hrvatskoj pomognete, vi ste pomogli Isusu a i mojim ste rukama olakšali teret koji sam držala da se ne sruši na nedužni narod.

Djeco, morate opraštati svakome. Nemojte misliti na osvetu. Oh, žalosna sam kad već sada neki prijete. Nemojte s prijetnjom i mržnjom držati sotonu u vašim srcima nego dozvolite Kristu svoje srce. Djeco, Isus je svima oprostio i molio za njegove krvnike.

Živka moraš izdržati sve, svako trpljenje, svaki križ. Imat ćeš nekoliko jakih trpljenja. Prikazuj to za mir i obraćenje. Sad izmoli tri Krunice za moju nakanu i tri Očenaša i tri Vjerovanja za moje sinove.

ŽALOSNA SAM KAD NE VIDITE DA VAM STVARNO BOG POMAŽE. ZATO ME I POSLAO DA SE UKAZUJEM U RAZNIM KRAJEVIMA

15.11.1991.

Draga moja djeco, govorim svima vama koji živite u ovaj državi. Morate svi pomoći u ovom paklenom ratu. Djeco, ovo se moralo dogoditi jer inače bi sotona iskorijenila vjeru u Boga. Zato ne žalite što ste prolijevali krv i što ste ginuli. Svi oni koji su pali u obrani svoje domovine a nisu prvi započinjali napad, svi su oni u Raju. Ja sam ih prenijela k Isusu. Ne plačite za njima i ne žalite, njima je dobro. Neka plaču oni koji prvi napadaju, koji se vladaju kao sotona.

Djeco, žalosna sam kad ne vidite da vam stvarno Bog pomaže. Zato me i poslao da se ukazujem u raznim krajevima. Bog želi da svu djecu prikupi u svoju kuću. Onaj tko bude slušao Njegovu Riječ, taj će se spasiti.

Djeco, približava se Isusov dolazak. Zato vas molim da budete budni i spremni da biste se spasili.

Djeco, bit će gladi i epidemija i u Srbiji i u mnogim krajevima pa i u Europi. Zaraza se širi po zraku i vodi. Djeco, ako oni budu htjeli zatvarati granice radi zaraze, zarazu neće moći spriječiti.

Djeco ne budite mlaki u vjeri jer mlakost brzo ohladi. Zato molite Boga da izdržite uz Isusovu i moju pomoć. Vi koji ste na ovom otoku, molite za svoju braću i pomognite. Ne spavajte, budite budni i pomognite svojom snagom.

Djeco, navaljuje jedan veliki val na druga mjesta. Morate mi pomoći s vašim molitvama, vašim trpljenjem. Ne plašite se, vi ste u centru mog mjesta. Tu na ovom Brdu spajam sve izmoljene Krunice.

Djeco, sve vidim i sve znam što se radi i priča. Ne ogovarajte. Ne dozvoljavajte djeci da se bave magijom. Vi ne znate da ste zamalo stradali od sotone. Ja vas molim da zapalite sve te knjige koje vas dovode u vezu s duhovima.

Djeco, vratite se Bogu i uzmite Bibliju i naučite se crpiti iz nje. Život vam je u njoj. Tu su riječi Oca Boga i vašega Otkupitelja Isusa Krista. Molite i dolazite u crkvu svaki dan.

Djeco, rat je a vi ste tako opušteni kao što i govorite: baš me briga, ovdje je mir. Djeco, djeco nevjerna, zahvaljujte Bogu za moje ukazanje.

DJECO, EUROPO, ŽUTI SU ISPRUŽILI I RAŠIRILI SVOJE PLANOVE ALI JA ĆU SVE NJIHOVE PLANOVE UNIŠTITI AKO MI POMOGNETE OSLOBODITI HRVATSKU

19.11.1991.

Draga moja djeco, Europo, vi koji želite postići vaš cilj i vaš plan. Eto, postigli ste. Ah, što će vam Bog reći, kakvu ste plaću zaslužili?

Djeco, vi Europo, vaša su srca kamena. Vi koji iz dana u dan slušate dječji plač i jauke nemoćnih i ranjenih. Vi koji gledate i dopuštate sotoni da razara sve što je hrvatsko. Probudite se. Znate li vi u kojem ste vijeku?

Djeco, što drugome činiš to će ti se vratiti. Zato vam kažem, da će se i vama ovako dogoditi ali neće vam imati tko pomoći jer evo, tutnji zemlja a nebo se već počelo cijepati i razdvajati.

Oh, žalosna sam što niste bili svjesni pa ste dopustili sotoni da vlada svijetom. Djeco, Europo, vi ne znate što sotona misli i sprema. To samo Bog vidi i Ja koja pomažem na ratištu. Ja koja smirujem ranjenike koji pate od bola. Djeco moja, vi ništa ne vidite i ne osjećate na vašim plećima kao što osjećaju ova moja djeca.

Djeco, Europo, znajte da Bog vidi vaše ponašanje. Znajte da ovako i vas čeka ako ne pružite vaše ruke za pomoć ovoj mojoj djeci.

Europo, čekate kao lešinari na gotov plijen. Ne, neće vam uspjeti jer Jahve Bog je s njima, oni imaju ljubav Isusa Krista koji je u njihovim srcima. Oni su jaki i izdržljivi pa bilo kako ih pritišće križ. Oni moraju i hoće izdržati.

Europo, Europo, zastanite i pogledajte što ste uočili kod moje djece koja se bore sa zvijerima? Oni se bore za svoje. Zato je Isus poslao Mene da im pomažem na ratištima sa sotonom, da sačuvam što više života golorukog naroda.

Europo, ne pomognete li, znajte, ubrzo ćete i vi ovo osjetiti ali još i gore jer Otac Bog ne može gledati nemoćne kako pate i trpe.

Djeco, Žuti su ispružili i raširili svoje planove ali Ja ću sve njihove planove uništiti ako mi vi pomognete osloboditi Hrvatsku, da više ne bude ispaljen niti jedan metak, da više ne pogine niti jedan i da nitko više ne prolije svoju dragocjenu krv. Budete li vi pomogli Hrvatskoj i svim zaraćenim stranama i vama će Bog pomoći. Probudite se Europo! Jahve drži svoj bič. Zar se ne ćete uplašiti? Europo, zar si toliko pravedna i čista?

Čitajte Otkrivenje.

DJECO, EUROPO, I VAS OVO ČEKA I VI ĆETE VAPITI ZA POMOĆ

21.11.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam radi tolikih žrtava nad nemoćnima. Vi koji promatrate, znajte da je to samo produžavanje vremena da sotona može zauzeti nova područja. Prostor nije toliko važan koliko su važni ljudski životi.

Europo, Bog sve zapisuje ali vi se ne plašite Boga. Vi govorite da Bog ne donosi nikakvo zlo. To je točno. Bog donosi ljubav. Ali nekad Bog i ošine onu djecu koja ne slušaju Oca. Nemojte misliti da ćete vi ostati vječito na tom položaju. Ne djeco moja. To se sve okreće baš kao i ova vaša Zemlja, kao godišnja doba.

Djeco, Europo, i vas ovo čeka i vi ćete vapiti za pomoć. Ne kaljaju ruke samo oni koji ubijaju nego i oni koji gledaju ubojstva a ne pomažu.

Europo, moja djeca će izdržati ovu kalvariju ali teško onima koji gledaju a ne pomažu.

DJECO SNAŽNA, DJECO SPOSOBNA, POMOGNITE ONIMA NA FRONTOVIMA A NE BJEŽITE I NE PROKLINJITE

22.11.1991.

Djeco moja, probudite se radi tolikih krikova, radi dječjeg plača, radi onih nemoćnih. Djeco moja, napustite sotonu i obranite svoju domovinu. Tužna sam i žalosna kad gledam tolike nevine žrtve. Žalosno je kad više žale zidine nego ljudske živote. Oh, kako osjećam svačiju bol.

Djeco, vas ranjavaju ali ranjavaju i Isusa i Mene koja vam nosim ljubav i mir. Djeco snažna, djeco sposobna, pomognite onima na frontovima a ne bježite i ne proklinjite.

Djeco, molite za političare da se oni obrate i da ne dovode svoj narod u pakleni rat. Samo vjerujte i molite i oni će jednog dana progledati kao novorođenčad.

Djeco ne plašite se. Ja sam tu na ovom Brdu, širim moje ruke za svako moje dijete. Molite svaku večer u crkvi Krunicu. Ja sam tu dok molite i na sv. Misi za vrijeme Pretvorbe. Koliko od vas vide znakove u crkvi ali ne smijete reći jer bi vam rekli da ste ludi. Djeco moja, ne morate govoriti ništa. Ja ću u duhu govoriti i obraćati griješne, davat ću Poruke.

DJECO, ŽALOSNO JE DA NE DOLAZITE NA KRUNICU DOK SE MOLI ZA MIR

25.11.1991.

Draga moja djeco, vi koji ste prognani, vi koji ste izmučeni, pretučeni i promrzli, vi koji nemate svoja ognjišta, evo, brzo će Božić. Djeco, kakav vi Božić vidite? Da li je Isus rođen u toplom domu, da li je Isus položen u meku postelju i pokriven toplim pokrivačem? Ne, nitko ga ne primi u kuću već se rodio u štalici.

Djeco, znam da vam je teško ali vas primaju u tople kuće i sve što poželite vi dobijete. Vi prognani morate se sad, ove godine, pobrinuti da vaša djeca dožive topao Božić kao što ste ga vi doživljavali zahvaljujući nježnoj brizi vaših roditelja.

Djeco moja, vi koji ste prognani, Ja znam i vidim koliko je tko vjernik ali hoću da se sami izjasnite Meni, da li mislite na Gospodina Isusa Krista i na Gozbu koju vam svaki dan nudi. Ali vi ostajete gluhi i slijepi.

Djeco, vi čekate da vam slobodu netko servira, da vam drugi slobodu izmoli. Djeco, djeco, morate se probuditi i stati jednom na pravi put, morate izaći iz te tame i ući u Kristovo svjetlo. Vi u ovome mjestu koji svaki dan molite i svaki dan idete na sv. Misu, trebate se potruditi da se prognani obrate Bogu i da iskorijene psovku, mržnju i licemjerstvo.

Djeco nevjerna, ne stvarajte paniku u ovom mjestu. Ako se vi ne možete poniziti barem ne odbijajte one koji žele vjerovati u moje ukazanje, u moju i Kristovu moć.

Djeco tvrda srca, Ja se borim za vas a vi ste i dalje isti. Ne plašite se dok se Ja ukazujem ali ako i dalje tako nastavite, znajte da ću vas napustiti.

Djeco, prazne su vam crkve. Zar se ne plašite sotone i njegovih djela? Morate moliti i primati Isusa svaki dan. Pozivam svakog kršćanina da prisustvuje sv. Misi barem jednom na tjedan kao i da se redovito ispovjeda.

Djeco, žalosno je da ne dolazite na Krunicu dok se moli za mir. Zar vi ne želite mir, zar vi ne možete uvečer odvojiti dva sata za Boga?

MOJE UKAZANJE NIJE NEVIDLJIVO ALI PUNI STE VAŠEG PONOSA I ZNANJA PA OSTAJETE GLUHI I SLIJEPI

27.11.1991.

Djeco moja, molite za vašu domovinu. Sotona neće dugo harati ali bit će dosta žrtava. Zato vas potičem da molite i opraštate neprijatelju ali i da se branite kada budete napadnuti.

Djeco, vi ne znate da i kod vas ima nepoštenih ratnika. Oni ne razmišljaju da s jednim pucnjem mogu izazvati neprijatelja. Budite svjesni što radite, oružje nije igračka, ono ubija.

Djeco moja, morate se strpiti do kraja. Ne proklinjite nikoga jer kletva se vraća. Sve što izađe iz vaših usta, svaka upućena riječ drugome, vratit će se vama pa bilo kad.

Ne hulite na Boga nego hulite na zlo koje vas pritišće. Morate se ohrabriti i zavapiti Bogu koji vas je stavio na kušnju i Bog će vas se sjetiti. Samo vjerujte i molite, ne gubite vjeru u Boga.

Djeco, djeco, sjetite se i zamislite se kakvi ste dosad bili. Da li ste zaista živjeli po Božjem zakonu? Ne djeco, skoro ste svi skrenuli s puta. Vaše psovke Bog više ne može trpjeti a da drugo i ne nabrajam. Sve imate u Deset zapovijedi božjih. Sve što je Bogu mrsko, vama je dobro. Djeco, djeco, trebate se probuditi i vidjeti kamo ste krenuli, vidjeti kako je to kad netko iskušava Boga i njegova djela.

Djeco, dokle ćete sumnjati? Evo, vidite, rekla sam vam unaprijed da se ništa neće dogoditi otocima a ni vama. Ne želim da iskušavate ni jednu vidjelicu ili vidioca, jer sve se vidi. Moje ukazanje nije nevidljivo ali puni ste vašeg ponosa i znanja pa ostajete gluhi i slijepi.

DJECO MOJA, DOMOVINA SE TREBA BRANITI NA SAMOJ GRANICI, TAMO GDJE SE RATUJE. VI DOBRO ZNATE DA, AKO PADNE PAR GRADOVA, I VI STE GOTOVI

28.11.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam kad samo pitate za pomoć a vi ne pomažete, tražite da vam se dade a ništa ne dajete. Gledate kako vam braća ginu na bojištima a vi u toplome, u miru i samo čekate kad će osloboditi Slavoniju.

Djeco širom Hrvatske, probudite se i pomognite onima na fronti. Vi dobro znate da, ako padne par gradova, i vi ste gotovi. Vi ne znate što sotona namjerava a dobro znate koji ste život imali s njegovom politikom. Djeco, kad biste sad ponovno dopustili Hrvatsku pod njegovu politiku, znajte da biste sve izgubili, pa i dušu. Ja vas molim da pomognete u oslobađanju svih ratnih mjesta.

Djeco, ovo ne govorim samo vama u ovom mjestu nego govorim svima u Hrvatskoj, koji smatraju da im je Hrvatska domovina. Djeco moja, domovina se treba braniti na samoj granici, tamo gdje se ratuje.

Svi vi koji ste sposobni za obranu svoje domovine trebate se prijaviti i braniti a vi ne moćni molite Krunicu, obraćajte nevjerne i dižite klonule. To tražim od vas. A od prognanih tražim da idu na sv. Misu i da mole za svoje borce, za svoju domovinu.

Djeco, što se više moli, brže ćete osloboditi vašu domovinu. Vjerujte u Boga i Bog vas neće napustiti. Ako vas malo ostavi u kušnji, On vas nije napustio. On vas i dalje ljubi.

DJECO MOJA, MORATE SE SAMI BRANITI. VIDITE I SAMI DA JE EUROPA GLUHA

29.11.1991.

Draga moja djeco, pozivam vas da se prijavite za obranu vaše domovine. Ne plašite se Ja sam s vama na fronti. Djeco moja, morate se sami braniti. Vidite i sami da je Europa gluha. Ne da je gluha nego i čeka da Armija što više razori. Zato vas molim da se prijavite i obranite svoju domovinu.

Djeco, vi koji ste osjetili strahote, nemojte učiti djecu na osvetu, kao što je ranije bilo. Djeco nerazumna, ne govorite djeci da pamte što se s njima dogodilo i da se kasnije oni osvete. Jeste li vi svijesni da s takvom poukom škodite vašoj djeci i vašim unucima? Vi ih time sami tjerate ponovno u rat pakleni. Koji god misli tako savjetovati svoju djecu, neka znade da ga zli duh vodi. Ovo ne govorim djeci samo s jedne strane, ovo je za svakoga.

Djeco, morate smekšati vaša kamena srca. Zar meni nisu ubili Sina Jedinca? Pred mojim očima ste ga vi ljudi osudili i razapeli. Ali Ja vas i dalje ljubim i opraštam vam a ne osvećujem se.

Ja vas molim da opraštate i da ljubite. Ako to vi činite, činit će tako i vaša djeca, jer djeca uče od roditelja.

NE TREBATE SE UZDIZATI I DRUGIMA PRKOSITI JER SOTONA TU KORISTI JEDNU I DRUGU STRANU

30.11.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam kad čujem od kršćana pogrdne riječi i razna dobacivanja i izrugivanja. Nazivate jedni druge poganima. Ne znate što hoćete i što govorite. Svi vi vjerujete u jednoga Boga, u jednoga Krista ili Hrista, to je isto.

Djeco, vi ste svi udovi Kristovi. Vi trebate jedni druge pomagati, učiti se i od drugih. Svaka od vaših Crkava ima duhovna bogatstva. Vi ste bili toliko daleko jedni od drugih da ste nekima čak zabranjivali ići u crkvu pravoslavnu ili crkvu katoličku.

Djeco, dok ste se vi oko toga raspravljali sotona tj. Crveni zmaj je izrađivao plan kako da vas zavadi i da započne s njegovom ofenzivom. Ne trebate se uzdizati i drugima prkositi jer sotona tu koristi jednu i drugu stranu. Narode jedni i drugi, zar vam ne bi bilo bolje da ste odmah oprostili jedni drugima ratne zločine koje ste počinili u prošlom ratu i da ste se izmirili i ujedinili? Da ste to učinili tada, onda ne bi bilo došlo do tolike mržnje i rata.

Djeco, puče srpski, znate da Bog vidi sve. Bog vidi koliko ste godina slušali Zmaja a Boga ostavili na stranu. Da li vidite kojim putem hodate? Ne, puče srpski, ne vidite što vaša djeca rade na frontovima u tuđoj zemlji i u tuđim kućama. Sotona ih je naoružao ubojitim oružjem umjesto da ste ih vi naoružali bratskom ljubavlju. Ja vas molim da povučete svoju djecu iz Armije. Opraštajte jedini drugima i ne dozvolite sotoni da se smije nad vašim mrtvim tijelima.