PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


GOVORIM SVIM ZARAĆENIM STRANAMA: NE DOZVOLJAVAJTE DA VAS, TOBOŽE, MIRI INOZEMSTVO

02.12.1991.

Draga moja djeco, i dalje čekate da vam drugi pomogne u oslobađanju vaše domovine. Govorim svim zaraćenim stranama, govorim cjelokupnom narodu da se probudite, da se sami izmirite. Ne dozvoljajte da vas, tobože, miri inozemstvo.

Djeco moja, vi ne znate što misle političari a pogotovo inozemci. Ja vas molim da se dogovorite, jedni i drugi, i da prekinete rat pakleni koji sotona zapali a njegovi inozemci samo čekaju na plijen. Dok vi rušite i ubijate, drugi trljaju dlanove.

Djeco, sotonska sila ima moć da razori i uništi sve na zemlji. Vi ne znate zlikovački plan. Vi, ni jedna ni druga strana, ne znate što će vam se dogoditi ako se ne izmirite.

Djeco čitavog svijeta, zašto to činite, zašto ste pohlepni? Zašto zatvarate oči nad tolikim žrtvama? To su vaše žrtve. To ste ih vi ubili jer ste ih pustili u kandže lavlje a vi dobro znate i zašto. Djeco pohlepna, prerano se radujete. Vi ne znate Božji plan, ne znate da ste skrenuli s Božjeg puta i da idete prema provaliji.

Djeco, vi vjernici, vi gladni, vi ponizni, vi koji trpite, pomognite s vašim molitvama da se narod obrati Bogu, da ne čini tolika zla svojoj braći. Molite za moje sinove da se probude, sinove s jedne i druge strane, da vode svoj puk, svoje stado kako Bog zapovijeda.

Djeco, puče srpski, zar to vama godi da krvarite? Radi koga i na čijem prostoru krvarite? Na tuđem. Tako je, djeco. Gledam rijeku suza i rijeku krvi kako se miješaju u jednoj najvećoj čaši a to vam je vaše more.

ONAJ TKO JE OSTAO BEZ SVOGA OGNJIŠTA, SVE ĆE NATRAG DOBITI

03.12.1991.

Draga moja djeco, žalosna sam da se toliko prolijeva krv na bojištima a neka moja djeca su pobjegla, nisu ostala braniti svoj dom i svoju domovinu. Ja vas molim da se priključite u obranu i čišćenje hrvatskih prostora. Svaki grad i svako selo, svaka kuća mora biti očišćena i slobodna.

Djeco, vi koji ste pobjegli dopustili ste da drugi daju živote i da prolijevaju krv braneći vaše domove. Djeco, djeco, ne živite po Božjim zapovijedima, ne pomažete bližnjemu nego samo mislite na sebe, da sebe spasitete, da sebi stvorite toplu postelju i obilje hrane.

Djeco, onaj tko je ostao bez svoga ognjišta, sve će natrag dobiti.

Djeco, koliki od vas ne slušaju Božju riječ a niti čitaju Bibliju. U Bibliji imate odgovore za sve što vas zanima, za sve što vas muči. Samo morate dobro razmatrati ono što vas zanima.

Djeco izdržite, ne rasipajte Zajednicu nego gledajte da se i drugi priključe i da se moli, da odjekuju hvale i slave Gospodnje. Vi morate izdržati, vi morate moliti na Brdu Ukazanja. Dolazite, djeco moja. Morate na ovom Brdu Ukazanja moliti i za Međugorje, jer sotona ne spava.

DA LI JE KRŠĆANSTVO IKADA BILO BEZ PATNJE, BEZ KRIŽA. NE, DJECO, JER PO KRIŽU ČEKATE SPASENJE I OTKUPLJENJE

05.12.1991.

Draga moja djeco, svi vi koji vjerujute u Isusa Krista, svi vi koji vjerujete u Njegovu moć, ne stidite se što hodate za Kristom, ne hodajte pognutih glava nego hodajte uspravno, podignite svoje glave. Ne stidite se reći da ste Kristovi pa bilo kakva iskušenja imali. Žalosna sam kad, još i danas, čujem kršćanina da se izjašnjava kao nekršćanin i nevjernik a u potajnosti moli. Budite vjerni Kristu Isusu, ne plašite se, Ja ću vas voditi i štititi.

Djeco, znam da vam je težak križ ali trebate izdržati kao što je Isus izdržao. Kršćanstvo potječe od Isusa Krista, vašeg Spasitelja i Otkupitelja. Da li je Kršćanstvo ikada bilo bez patnje, bez križa? Ne, djeco, jer po Križu čekate spasenje i otkupljenje. Zato vas molim da hodate uspravno bez stida jer je Isus Krist na Golgoti sve preuzeo na sebe, svaku psovku, bol, pogrdu, sram, pljusku itd. Zato svi vi vjernici sve predajte – prikažite Isusu i ne dao Bog, da Isusa zanijekate. Znam da vam je teško ali izdržite još malo i bit će uskrsnuće i izaći ćete iz tame kojom vas je sotona obavio.

Djeco, molite za mog sina a vašeg predsjednika Franju Tuđmana, to poručujem svima koji ga osuđuju za rat u Hrvatskoj. Djeco, Ja neću imenovati, ali žalosna sam da tako postupate. Imam dojam da postupate kao što su sa Isusom postupali. Djeco moja, on se za vas bori da vi budete slobodni u svojoj državi, slobodni od ropstva.

Djeco, koliko god vi kritizirali Franju Tuđmana, Ja ću još više biti u njegovom srcu i njegovim srcem i duhom, njegovim ustima ću se poslužiti, Ja ću govoriti u njegovom srcu. Zato, djeco, ne proklinjite nego molite za njega. Umjesto da mu pomognete vašim molitvama, vi ga još gurate u zlo. Djeco nerazumna, hoćete se baviti politikom a ne znate. Zato pokajte se za sve vaše grijehe i ne griješite više.

Djeco, Ja vam ne želim prijetiti ali Bogu nikad nije kasno da dopusti da se dogodi ono što je zapisano ukoliko vi nastavite ovako vući svaki za sebe i svaki svoju politiku voditi.

Djeco, pustite domaćinu da vodi svoju domovinu i ne miješajte se. Nitko ne zna i ne može znati voditi vaše domaćinstvo kao što ga vi vodite. Ali i domaćinu treba pomoći a potrebno je i razumijevanje od svoje obitelji. Tako i domaćinu ove Države morate pomoći i morate ga shvatiti i imati barem malo razumijevanja. On drži čitavu Hrvatsku na svojim plećima.

Djeco, ne dozvolite u jednoj kući više domaćina jer u takvoj kući nikad neće biti mira.

MORATE S BOGOM SVAKI POSAO ZAPOČINJATI A NA KRAJU ZAHVALJIVATI BEZ OBZIRA NA TO, DA LI JE TAJ POSAO BIO USPJEŠAN ILI NE

07.12.1991.

Draga moja djeco, znam koliko je potrebno moliti za žive ali isto tako je potrebno moliti za duše pokojnih kao i za duše u Čistilištu. Koliki mole samo za svoje pokojne a nikad se ne sjete moliti za duše u Čistilištu.

Djeco moja, koliko ste godina odgađali vaš dolazak u crkvu i vašu molitvu? Govorili ste, da ćete to započeti kada napravite sebi kuću, kada vam djeca porastu, kad pođete u mirovinu i slično. Vidite, sve vam je bilo važnije od Boga. Djeco nevjerna, morate Boga staviti na prvo mjesto. Morate s Bogom svaki posao započinjati a na kraju zahvaljivati bez obzira na to da li je taj posao bio uspješan ili ne.

DJECO, NE ŽELITE RAZUMIJETI MOJE PORUKE ALI KAD SE SVE BUDE ZBILO, ONDA ĆE VAM BITI JASNE I RAZUMLJIVE

11.12.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se, Ja sam još s vama. Ja ću vas štititi ali ima dosta djece koja se smiju mojim Porukama. Oh, žalosna sam jer i bez toga mi srce ranjavate.

Djeco moja, molite za takvu moju nevjernu djecu koja se smiju malenima, koji su poželjeli biti glavni, da se oni slušaju i pitaju. Zaboraviše na Boga, da je Bog glavniji i najveći od svakog stvorenja. Djeco, vi koji ste završili visoke škole, koji sve znate i sve možete, zašto ne zaustavite pakao koji vas obavija sa svih strana?

Djeco, djeco, i sad Bogu nije kasno ni za vas ni za vaša područja ali Bog čeka, promatra i ide redom. Uzima ono što mu je drago. Djeco, ne želite razumjeti moje Poruke ali kad se sve bude zbilo onda će vam biti jasne i razumljive. Ne smijte se nikome i ne ogovarajte. Sad imate dosta vremena da se obratite i povjerujete u moje ukazanje na Brdu, u crkvi i još u dvjema kućama (u Malom Lošinju).

Djeco nerazumna i nevjerna, Ja sam tu na ovom otoku. Ja vidim sve što se radi. Ja čujem sve što se govori i što mislite. Ja sam Bogorodica. Meni je sve Bog dao, svu moć. Zato vam poručujem da budete maleni ako želite Boga u vašim srcima.

DJECO, NE PROKLINJITE NIKOGA JER SE SVE VRAĆA

13.12.1991.

Djeco moja, ovo govorim vojsci s jedne i druge strane: Ne provocirajte jedni druge jer s vašim provociranjem najviše stradaju civili i njihova imovina.

Ovo govorim svima: Svatko ima pravo živjeti na svome ognjištu, svatko ima pravo ispovijedati svoju vjeru. Žalosna sam kad čujem da jedni druge omalovažavate. Svi mislite da je vaša vjera prava i da vi pobožnije živite.

Djeco moja, morate jednom shvatiti da morate zajedno živjeti na ovome području. Morate oprostiti jedni drugima, morate pomoći jedni drugima. Shvatite već jednom da je Otac samo jedan za svakoga, bilo koje vjere bio, a to je Bog.

Djeco, ne proklinjite nikoga jer se sve vraća. Žalosna sam kad vidim guju kako svom žestinom gleda da obavije Hrvatsku pa čak i druge republike. Obratite se i krenite Božjim putem. Vjerujte u Boga i Bog će vas štititi.

JA VAM PRUŽAM MOJE MAJČINSKE RUKE A VI SE SMIJETE MOJIM PORUKAMA

14.12.1991.

Djeco moja nerazumna i griješna, Bog vas poziva a vi se ne odazivate. Kad vas bude pritisnuo neki križ i kad budete jecali, nemojte kazati da vas je Bog ostavio. Ne, djeco, vi ste Njega ostavili. Ja vam pružam moje majčinske ruke a vi se smijete mojim Porukama.

Djeco nerazumna, sve što je dobro napisano, svaka knjiga, svaka pjesma, to je Duh ispisao ali preko vašeg mozga, vašeg duha. Dokle ćete tako? Djeco moja, Duh Sveti ne dođe sam nego ga šalje Bog koji želi svu svoju djecu skupiti u svoj dom. Pustite da Duh Sveti djeluje u vašim srcima. Ne plašite se Duga Svetoga koji vas uči dobro nego se plašite duha zloga. Zato vas molim da ne iskušavate Duha Svetoga i Njegova djela nego vas molim da se obratite potpuno dušom i tijelom Bogu Ocu, Sinu i Duhu Svetom.

Djeco, vidite li vi u kojem vijeku živite? Dvanaesta je ura a vi ništa. Oh, kakva su vam srca kamena, hladna kao čelik.

16.12.1991.

Draga moja djeco, govorim svima, u svakoj republici: Ne šaljite djecu u Jugoslavensku narodnu armiju. Djeco, Jugoslavija više ne postoji a narodna armija to nije jer puca na svoj narod, kolju malu djecu, kolju starce koji nisu mogli pobjeći.

Djeco, svi ste vi Božji i moja djeca. Sve vas jednako volim i sve jednako želim spasiti od Crvenog zmaja. Razmislite malo da li ste do sad bili slobodni? Ne, djeco moja, bili ste robovi jer ste živjeli pod njegovom direktivom. Koliki od vas ostaviste Boga i krenuste pravo u provaliju? Koliki su umrli nekršteni i nepomireni s Bogom?

Žalosna sam kad čujem kako neki govore: Da ima Boga, On bi pomogao.

Djeco nevjerna, koliko godina Bog poziva narod na obraćenje ali narod ostaje gluh i slijep. Narod je gledao samo svoju zaradu, kako da stekne više bogatstva. Koliki su radi bogatstva ubijali i svoju rodbinu? Koliki su prisvojili tuđe samo da bi se oni obogatili?

Djeco, vi koji ste kršteni i zalutali, vi znate dobro da je na Očevoj paši najbolja i najzdravija hrana. Ovo govorim svima a posebno srpskom narodu koji je sad zaratio s Hrvatima u namjeri da uništi Hrvate a njihovu zemlju opljačka i prisvoji. Djeco srpska, sačuvajte glave jer nisu vaša glava i vaš duh snažniji od Boga.

Djeco srpska, Bog hoće istinu a ne laži. Bog hoće ljubav a ne rat i to protiv svoje braće. Djeco pohlepna, Bog sve vidi.

Molim sve ljude, koji vole mir i ljubav, da pomognu Hrvatskoj, ovom izmučenom narodu a mojoj djeci. Pomognite obraniti i osloboditi ne samo neka sela nego i Vukovar, gdje su se nasadila neka moja srpska djeca koja su bijesna na Hrvate. Morate ili potjerati jer ako se oni namnože, bit će teže. Zato pozivam sve koji žele ovu Hrvatsku da se prijave u Gardu. A vi koji niste za front, vi nastojte moliti za vašu domovinu i za ostale republike.

DJECO SRPSKA, VAŠIM SUZAMA NE MOŽETE POMOĆI NEGO SE MORATE, ZAJEDNO S VAŠOM BRAĆOM HRVATIMA, BORITI I PROTJERATI CRVENOG ZMAJA

18.12.1991.

Djeco moja, vi koji ste se naselili u Vukovaru i ne samo u Vukovaru nego u bilo koju hrvatsku kuću, koji ste stali na bilo koju grudu hrvatske zemlje, Ja Majka Isusova, Ja vam poručujem: Želim da se povučete na svoja ognjišta u svoju domovinu, na svoju zemlju. Djeco srpska, vi koji niste okrvavili ruke, ne plašite se. Vaša vojska i vaši rezervisti uvukoše cijelom srpskom pučanstvu strah da će vas hrvatska djeca zaklati. Djeco moja, ne slušajte laži, nego svi oni koji su pravedni i neokrvavljenih ruku, neka se pridruže svojim susjedima i svojoj braći Hrvatima, da protjerate Zmaja i da oslobodite svaku grudu vaše lijepe hrvatske domovine. Djeco moja srpska, bez straha, samo krenite. Vidim koliki u potjanosti prolijevate krvave suze za svojim ognjištima i za tolikim palima. Djeco moja, vašim suzama ne možete pomoći nego se morate boriti zajedno s vašom braćom Hrvatima.

Djeco, pomognite mi s vašom molitvom. Svi vi koji ste ostali i koji ste napustili svoja ognjišta, jer niste sposobni za borbu, vi ste sposobni za molitvu.

Djeco moja, koliki od vas proklinjete. Djeco, kletvom, psovkom, pljačkom i lažima ne možete se osloboditi tog paklenog rata. Ja vas molim da opraštate, da ljubite, da živite u slozi, da ne slušate laži koje pojedinci raspršuju, a među njima ima i mojih sinova koji gledaju i vide samo svoju vjeru a svaka druga im je vjera nezdrava i pogana. Djeco, djeco, zapamtite Bog je Jedan.

Zato kažem i molim svu moju djecu da se izmirite i prekinete taj sotonski rat kod vas pa i u čitavom svijetu. Da prekinete to naoružavanje. Da stanete i zamislite se o tome, što vam donosi ovaj moderni svijet? Ništa, samo krv i suze, tugu za palima. Zaustavite naoružavanje i vaš moderni način života, zaustavite rat. Oh, koliko zagadiste zemlju pa i atmosferu. Ne požurite li sa zaustavljanjem zagađivanja, malo će se tko spasiti.

Djeco, opametite se. Bog je Ljubav. On je sve stvorio. Stvorio je ovu zemlju da ju uživate a nije ju stvorio zato da je vi sad uništavate.

Djeco, Sad sam Ja tu da vas opominjem za sve što nije u redu. Ja se borim sa Zmajem i njegovom silom. Ja gledam unijeti barem malu iskru Kristove i moje Majčinske ljubavi u svako zavedeno Božje dijete. Ja želim da se ta iskra rasplamsa u svakom srcu, da iz srca izlazi ljubav, da ta ljubav obavije cijeli svijet.

DJECO SRPSKA I CRNOGORSKA, NE SLUŠAJTE ZMAJA, ON VAM JE DJECU UBIO

20.12.1991.

Draga moja djeco srpska, crnogorska, makedonska i sve druge narodnosti koji živite na ovoj hrvatskoj grudi, a i vi koji živite u svojoj republici, probudite se jednom. Ne slušajte Zmaja, koji vam naređuje da idete u njegove borbene redove. Ne napadajte tuđu zemlju i ne otimajte.

Djeco srpska pa i crnogorska, vas ponovo zavodi Zmaj i vi ponovo njemu vjerujete. Zmaj gleda i vas poslati u rat, jer vaše je sinove poubijao. Oh, žalosna sam. Kad su neki vaši sinovi u vojsci vidjeli da moraju pucati u svoj narod, nisu to mogli učiniti, pokušavali su pobjeći od toga ali je njihov starješina pucao u njih, u vašu djecu. Zmaju sad nije ništa važno, on gubi, on mora pasti i zato postaje sve ljući. On gleda kako mu tone njegova vlast, zato je spreman ubiti svakoga tko se suprotstavi njegovom planu.

Djeco srpska i svi vi koji imate djecu, muževe, očeve ili bilo koga u vojsci ili u redovima četničkim, Ja. Majka Isusa Hrista zaklinjem vas, da sve povučete iz Hrvatske, inače malo tko će se vratiti živ. Djeco, koliki od vas tražite svoju djecu iz vojske ali puno vaše djece je poginulo, ne samo od vojske koja brani svoju zemlju Hrvatsku, nego poginuše jer su bili čista srca pa sotona ne mogaše s njima ništa učiniti nego ih prostrijeli, da se ne vrate svojim obiteljima i da ne pričaju istinu. Zato ih Zmaj i iz redova četničkih odmah usmrti, toliku vašu i moju djecu. Kažem moju jer Ja sam Majka narodu Božjemu.

Djeco, ne slušajte Zmaja, on vam je djecu ubio. Nikad ih više nećete vidjeti ovdje na zemlji. Zmaj bi najradije sada i vas pokupio da se na bojištu lakše s vama obračuna jer tu ne smije pred tolikim narodom. On ne želi da javno pred svih vas ispadne neki ubica. Djeco moja, ne samo da je ubica, on je sotona, on gleda zapaliti cijeli svijet s njegovim lažima samo da bi on vladao.

Ja se borim baš ovdje u Beogradu, a vi izvana morate mi pomoći. Ne odazivajte se na nikakve pozive za nekakvu vježbu. Djeco, to nije vježba, to je rat gdje vaša djeca ginu.

Djeco moja i vi srpsko pučanstvo, vi sinovi moji koji ste se prihvatili čuvati stado znadete li što se događa? Znadete i to dobro. Znate da ste bili loši pastiri pa vam stado odvede Crveni zmaj. A kolike je i vas pastire zaslijepio tako da bi se vi zavadili s braćom – s mojim sinovima hrvatskim. Zato sam se ukazala, da izmirim ovaj svijet, da vas ispunim ljubavlju, da vam donesem mir na ovoj suznoj dolini.

Djeco srpska, djeco čitavog svijeta, zaustavite Zmaja inače će sve zapaliti.

STIDITE SE ŠTO SVE RADITE PROTIV BOGA

22.12.1991.

Draga moja djeco, molite za ovu vašu lijepu domovinu i za moju djecu zarobljenu. Vi koji mi pomažete s vašom molitvom, vašim noćnim bdijenjem, vašim trpljenjem i vašim pokorama vidite, da sam sačuvala vaše otoke i to s velikom snagom. Kad god su započinjali Ja sam se suprotstavila njihovim planovima.

Djeco moja ljubljena, vi koji dolazite na molitvu, vi koji vjerujete u moje ukazanje, molite za moje sinove, za moju djecu koja me nazivaju takvim ružnim nazivom.

Djeco moja nezahvalna i nevjerna, umjesto da vi prvi povjerujete i da se združite ovdje sa mnom i s mojom Zajednicom, da molite ono što vam ja dadem za moliti, jer Ja znam što je potrebno, Ja znam što će sotonu pogoditi i spriječiti, a vi ne vjerujete i nazivate me zlim duhom – Mene i moju Zajednicu. Djeco moja, Ja vam kažem unaprijed: Probudite se i vratite mi sve one koje ste odbili s vašom nevjerom. Hoću da ih vratite u moju Zajednicu. Zar vas nije strah Isusovog dolaska?

Djeco moja, vi s vašom nevjerom pomažete sotoni a meni sprečavate djelovanje. Znajte, da vas samo malo napustim, da samo jedan prst podignem, svi biste nestali. Ja vam dajem znakove ali vi ste slijepi, vi vidite samo vaš znak, kako ćete biti na visokom položaju. Djeco, ponizite se, ovako se dalje ne može.

Djeco moja nevjerna, hoćete stvarno da vas otkrijem, da podignem svoj plašt i da vas bombardiraju? Ja radi vas dosta trpim i neću vas ostaviti. Ali, ako Otac naredi da se povučem, Ja ću to morati učiniti jer On je Bog. Vi ne znate što se sve priprema a Ja stojim na braniku i branim. Molim za vas, a da li ću imati za koga moliti? Vi nevjerni, od vašeg ponosa, važnosti i licemjerstva, izgubit ćete ono najvažnije a to je Bog i njegova ljubav. Stidite se što sve radite protiv Boga. Evo, Otac se priprema da zatrese sve gradove i sva brda. Oh, žalosna sam kad ne smijem sve reći, samo vas molim da se probudite i da ne odbijate onu moju djecu koja žele u moj majčinski zagrljaj.

DJECO, DA JE JOŠ MALO POTRAJAO LUCIFERSKI ZAKON, NESTALA BI BILA VJERA KRŠĆANSKA

23.12.1991.

Draga moja djeco, ne plašite se, Ja sam s vama. Ja se borim za svako moje dijete koje brani svoju domovinu.

Evo, ponovno se rađa Hrvatska. Rađa se i to s velikim bolovima i s puno prolivene krvi. Djeco, Europo, pomognite vašoj novorođenoj državi. Pomognite kao što roditelji pomažu svome novorođenčetu da izraste i da stane na svoje noge.

Djeco moja, to malo tek rođeno dijete mora izrasti u čovjeka, a za to mu treba topli dom i ljubav. Djeco, Europo, koliki nemaju svoje domove, koliki se rađaju u vlažnim i hladnim podrumima. Djeco europska, evo dolazi Božić. Isus Krist vam se rađa, ne spavajte, budite vi ona Tri kralja koji nose darove Isusu. A ti darovi neka budu tople kuće novoj tek rođenoj Hrvatskoj.

Djeco moja europska, koliki od vas imate svoje tvornice, svoje radionice, svoje brodove pa i zrakoplove. Zatražite spisak svih koji su ostali bez svojih ognjišta pa neka svaki bogati Europljanin sagradi i daruje kuću ili stan. Samo, da ne biste očekivali da vam se taj dug vrati. Djeco europska, sve što darujete braći svojoj, sve će vam Otac Nebeski udvostručiti. Ali pazite, da taj vaš dar bude iz srca i s ljubavlju darovan.

Djeco moja, evo i noćas misle napraviti prodor. Ali, ne plašite se, neću im to dozvoliti. Suzama mojim perem krv s ranjene moje djece.

Djeco hrvatska, nemojte se zbunjivati kako Ja nazivam djecom i srpske borce i kako Ja i njih žalim. Djeco moja, Ja sam Majka svima podjednako. Vi to ne možete shvatiti u kakvoj sam boli za svako moje dijete bilo s koje strane bilo.

Djeco moja, nisu oni krivi što ginu i što prolijevaju krv. Vi ne znate koliko ih je Zmaj zastrašivao i pravio u njima mržnju prema braći Hrvatima a i Albancima. Lakše je vama bilo nego li srpskoj djeci. Kod njih je centar Luciferski, oni nisu smjeli spomenuti Boga.

Djeco, da je još malo potrajao Luciferski zakon – nestala bi vjera kršćanska. Nestale bi bile crkve jer bi Lucifer pretvarao crkve u muzeje i razne klubove. On je počeo zaslijepljivati moje sinove u Srbiji. On ih je počeo hraniti mržnjom, da mrze sve koji su Hrvati. Djeco, što im sve nije obećavao samo da se ostave Boga. Eto, vidite što bezbožnici rade po Hrvatskoj a ne samo po Hrvatskoj nego i drugim republikama.

Djeco, žalosna sam, noćas će biti dosta poginulih. Ali, pravednu ću djecu zaštititi a to su ovi koji brane svoju domovinu. I neka se ne plaše dok Ja bdijem nad Hrvatskom. A od vas tražim da svi sposobni za obranu brane svoju stečenu slobodu. A vama koji molite neka se priključe i oni koji ne znaju moliti. Neka zahvaljuju Bogu za sve borce i za one koji mole za njih. Budite ustrajni u borbi protiv zla koje hara po svoj zemlji.

DJECO MOJA, DA SE JA POVUČEM NASTRADALI BISTE I VI I ČITAVA EUROPA

25.12.1991.

Djeco moja, oni koji su puni vjere u moje ukazanje, oni koju vjeruju u moje Poruke, oni koji se bore da sačuvamo ova mjesta i Krčku biskupiju, oni koji su krenuli na bdijenje čekajući Isusovo rođenje, oni koji su vjerni u Boga, oni se ne plaše doći k Isusu. Ali, malo ih je koji stvarno vjeruju da Ja, Majka KRALJICA LJUBAVI, čuvam ove otoke.

Djeco, djeco, ako Ja prestanem djelovati u duhu i s mojim Porukama zaista vas neće spasiti Italija, kojoj neki od vas prepisuju zaslugu što ste pošteđeni razaranja. Zarad Italije odavno bi bili sve razrušili ali Ja sam tu, Ja se borim. Djeco moja, da se Ja povučem nastradali biste i vi i čitava Europa.

Djeco, dosta je bilo ugnjetavanja naroda Božjega, dosta je ratova pretrpjela ova zemlja. Ja želim da ova zemlja postane čista, bez korova. Korov treba uništiti pa da zemlja daje dobar plod. Na ovoj ima pravo živjeti svaki Božji čovjek koji živi po Božjim zapovijedima.

Djeco moja, vi ste bez oružja, ali silom Duha Svetoga pobijedit ćete i najveću silu. Ali, morate vjerovati u Boga i s Bogom ustajati, s Bogom lijegati, s Bogom započinjati svaki posao, ali pravedan posao.

Djeco moja, vidim rijeku krvi ali bez krvi nema poroda. Pokazala sam Živki Betlehem i vidjela je i mog malog Isusa. Plakao je bez puštanja glasa a suze su padale ne samo na vas nego na svakog čovjeka. Isusu bijaše hladno ali goveče ga zagrijavaše.

Djeco, vi srpski puče, vi potjeraste bombama i raznim projektilima moju djecu u hladne, podrumske prostorije. Koliko ste kuća porušili i zapalili a moja djeca sada kucaju na tuđa vrata kao što sam Ja kucala s Josipom.

Djeco srpska zapamtite: Vi ne progonite njih, vi to progonite Mene, Josipa i vašeg Spasitelja koji vam kuca na vrata. Djeco moja, otvorite vrata neka vam dođe Isus. I zapamtite: U svakom siromahu, u svakom bolesniku, u svakom izgubljenom, izbačenom ili napuštenom čovjeku može se Isus skriti. A vi budite svijesni što činite, ne postupajte tako grubo, ne smijte se. Ono što njima radite, vi to radite Isusu.

Djeco moja, svi koji progone ljude s njihovog ognjišta da bi se oni nastanili, neka se odmah povuku, neka odmah napuste zemlju. I svi oni koji su došli u tuđu kuću uživati na tuđem ognjištu, neka se odmah odsele dok još imaju vremena. Jer, evo Otac Nebeski drži bič kojim će ih ustrijeliti i tad im neće biti potrebna ni ona zemlja koju su posjedovali a kamoli ova.

Zato molim sve koji su uselili u Vukovar i u sva druga područja, neka se odmah povuku i napuste hrvatska ognjišta jer nemaju puno vremena.

Djeco moja, znam da vam je teško satima moliti, znam da su teške noći, ali ako želite slobodu i mir, ako želite da ljubav bude među vama, vi morate i Bogu nešto dati.

ZNAJTE DA SAM JA U SVAKOM POŠTENOM I ČISTOM SRCU

26.12.1991.

Draga moja djeco, vi koji se borite za svoja ognjišta, budite budni na svojim odredištima i izvršavajte na vrijeme svoju dužnost. Djeco moja, vi koji se borite, ne plašite se, Ja sam s vama. Djeco, evo rodio vam se Spasitelj – Otkupitelj svijeta.

Djeco moja, Isus sve vidi, Isus pomaže svima koji brane svoje od onih koji otimaju tuđe i koji napadaju drugoga. Djeco moja ljubljena, znajte da sam Ja u svakom poštenom i čistom srcu.

Djeco, žalosna sam kad vidim toliku moju zavedenu srpsku djecu koja se bore a ne znaju za koga se bore. Oni ne znaju da se bore samo za Lucifera a ne za svoj narod.

Djeco, žalosna sam kad vidim što će se sve dogoditi u Srbiji. Oh, ne mogu sve reći ali dobro vide što im je Zmaj priredio a tek što će im prirediti? Oh, teško se sve to može gledati. Djeco moja, Ja sam i njihova Majka, eto, i njima rađam Isusa ali oni se više raduju piću i hrani a Isusa ne prihvaćaju. Vidim kako pucaju, pale i ubijaju.

Djeco moja, ako vi ne molite, ako mi vi ne pomognete s vašim molitvama, oni će se pretvoriti u zlikovce. Vidim što Zmaj radi ali neće uspjeti. Ja ću zaštititi svu pravednu i dobru srpsku djecu, kao što vas štitim.

Djeco moja, žalosna sam što radi Lucifera trpe i oni koji su dobri i mirni. Evo, gledam jednu majku kako skriva neke namirnice, da bi imali za Božić. Gledam kako se neki razbacuju novcem i pretrpavaju njihove trpeze a ne primjećuju susjede gladne. Djeco, djeco, iz kolikih ustiju čujem riječi: Njima ne treba pomoći jer njih ne vidimo u crkvi. Ali niste se zapitali zašto ne idu u crkvu. Zašto? Tu mora postojati razlog. Budite vi ti koji ćete im pomoći da i oni krenu u crkvu.

Djeco moja, Bog svakog poziva i svakom pruža ruke, svakog želi izvući iz tame. Zato vam je poslao Spasitelja da vam donese ljubav i mir na svoj zemlji. Isus želi da bude svjetlo u svakom srcu, u svakoj obitelji. Ja vas molim da širite tu Kristovu svjetlost tamo gdje vidite da je tama, ali bez nekog uzdizanja kao da ste vi Bog. Ne, djeco moja, morate biti ponizni prema svakom.

Eto, Isus vam donosi ljubav, da svakog ljubite i da vam bude mir a ne rat, vatra, potop. Djeco, djeco, ne znate što činite. Atmosferu ste upropastili a sad hoćete i zemlju. Djeco moja, popravite se da se Bog sažali i da Bog izbriše ono što je zapisano, da Bog oprosti. Djeco, morate sebe natjerati da budete dobri i da živite po Božjem zakonu. Eto, toliko za sada. Opraštajte, ljubite i pomažite braći u bijedi.

DJECO MOJA, NIJE VJERA A NITI CRKVA KRIVA ZA OVAJ RAT

27.12.1991.

Draga moja djeco, budite budni i molite a ne ogovarajte druge. Sve vidim, sve znam što tko radi i što priča. Niste vi suci da ćete vi nekog suditi. Vi s time možete samo naškoditi a ne pomoći.

Djeco moja, ako želite da se oni poprave, vi se trebate njima obratiti i opomenuti ih da to što rade nije po Božjem zakonu i moliti za njih.

Djeco moja ljubljena, vi ne znate kako to izgleda kada su ljudi zavedeni, ne znate da ti ljudi nisu svijesni, ne znaju što je grijeh. Promatrajte, na primjer, osobe koje zabranjuju da se dolazi u ovu moju Zajednicu koju Ja vodim. Da li vam te osobe djeluju normalno? Gledajte ih u oči, gledajte njihovo ponašanje pa recite da li su te osobe zaslužile da se ogovaraju ili da molite za njih. Djeco moja, vi morate moliti za te osobe. Ja neću imenovati ali ne mogu više slušati vrijeđanje Boga. Oh, žalosna sam kad baš takve osobe nagovaraju moju vjernu djecu da se otpišu od svoje vjere.

Djeco, Ja poručujem da se svi vi vratite u svoje stado. Odavno vas Isus poziva na gozbu, na zdravu hranu, ali vi odlutaste i sad vrijeđate moju Zajednicu, vrijeđate Isusa i Mene a radujete se kad se crkve ruše. Djeco moja zavedena, ništa drugo i ne znate osim alkohola, droge i uživanja. Djeco probudite se, to je lucifersko djelo, djelo zloga duha. Vidite koliko se borim za vas, da vas spasim, da vas dovedem u Očevu kuću. Djeco, nije vjera a niti Crkva kriva za ovaj rat. Ne, djeco moja, to je zakuhao Zmaj a dobro znate tko je Zmaj. Zmaj je mislio čitavi svijet staviti pod njegovu nogu ali ne može. Ja se borim i on se mora povući iz svijeta, mora otići u duboku tminu.

Djeco moja, koliki nevini poginuše, ali samo za ovozemaljski život, a Ja s anđelima ih podigoh k Isusu. Jednoga dana ćete se sresti s njima.

Djeco, ovo što se događa, to se zemlja mora očistiti. Bog najbolje zna svoje planove. Ja vas molim da ne ogovarate, da ne vrijeđate Boga. Strpite se još malo i skinut ću Zmaja i uništit ću njegov zakon.

DJECO MOJA DRAGA, PREVIŠE TRAŽITE A MALO DAJETE

28.12.1991.

Draga moja djeco, budite jaki u vjeri, ne dozvolite ni trunku nevjere u vašim srcima. Ovo govorim vama kojima sam obećala pokazati Raj.

Djeco moja, raj je tu, gledate ga sad a pakao gledate svaki dan na tv-prijemnicima. Djeco moja draga, previše tražite a malo dajete. Djeco, sve imate na ovoj zemlji: raj, pakao i čistilište. Molite da vam ostane ovaj raj koji baš sad imate. Oh, žalosna sam kad neki žele vidjeti pakao. Djeco, dođite u Vukovar, u Osijek, u Karlovac i u druga mjesta i tu ćete vidjeti pakao. Djeco moja, nemojte nikada poželjeti ono što vam Bog ne želi dati a Bog odlučuje. Djeco moja, sve ste imali ali vjeru u Boga niste dovoljno imali. Sad vas molim da prestanete s osvetom, s lažima, da prestanete s otimanjem tuđe imovine.

Djeco, vi srpski nacionalisti, trebate se povući s hrvatskog prostora i vratiti se u Srbiju, ako mislite i dalje živjeti ovdje na zemlji.

Djeco srpska, stvorili ste pakao na ovoj zemlji. Vi nemate ni malo straha od Boga jer nemate vjere. Ja poručujem svima vama koji se upravo spremate krenuti u Hrvatsku: Djeco, vi nećete samo u Hrvatsku, vas misle poslati i u Bosnu. Djeco moja ljubljena, ne slušajte Lucifera koji stvara pakao ne samo u Hrvatskoj nego u čitavoj ovoj propaloj Jugoslaviji.

Djeco moja, govorim i vama koji mislite krenuti u borbu jer se i vaša djeca bore. Djeco moja, umjesto da vi svoju djecu vratite iz vojske koju vodi sotona a vi još hoćete u njihove redove da sotoni pomažete.

Djeco, puče srpski i vi sinovi moji a pastiri Božji, zar vas nije strah od Boga što ste stado prodali sotoni, i ne samo stado nego ste i sebe prodali. Sinovi moji, evo dolazi Gospodar i pitat će vas za stado, gdje je i da li ste ga hranili zdravom hranom. Oh, žalosna sam jer vidim da pasete svoje stado pokvarenom hranom i gledam koliki padaju s jakim bolovima. Vi pastiri trebate Zmaja skinuti dok i vas nije progutao.

Djeco srpska, vi ne cijenite život svoje djece koja ginu od ruke svog narednika i to zato što su shvatila koga napadaju, zato što imaju Duha Božjega u sebi pa ne mogu pucati u svoju braću, u čovjeka koji se samo brani a ne napada.

Djeco srpska i vi svi koji se nalazite u srpskoj vojsci, bježite ako vam je dragocjen vaš život. Složite se i svežite Lucifera da vam više ne naređuje da ubijate svoju braću Hrvate a vi stradavate. Ja Majka Hristova, molim Oca Nebeskog da vam oprosti. Ja Majka i Bogorodica sam svima vama i njima. Ja jednako volim i za svakoga prolijevam majčinske suze.

Djeco, urazumite se. Umjesto da se združite i da sotonu srušite, vi njemu pomažete, hranite ga s vašom djecom. Oh, žalosna sam kad ostajete gluhi, ne čujete dječji plač, dječje jauke. Vi ne znate koliko vojnici proklinju ne samo rat nego i vas što ste ih rodili i za koga ste ih rodili.

Djeco srpska a i vi crnogorska, ukoliko se ne povučete, ne srušite Zmaja i ne rasturite njegovo leglo koje vam je usred Beograda, ne pozivajte se na Isusa, ne spominjite Boga uzalud jer, evo, Bog Otac Nebeski drži gnjev koji će izliti na Srbiju. Ja vas molim da se povučete s tuđeg prostora dok još imate malo vremena.

EVO, ISUS ME ŠALJE DA VAS DOVEDEM K NJEMU

29.12.1991.

Draga moja djeco, evo vidim kako sotona snima, vidim njihov plan. On misli napadati iz daljine da bi tako smanjio gubitke u ljudstvu. Djeco moja ljubljena, ne znate sotonu. Još ima onih koji žele da vlada komunizam. Djeco, budite budni i dobro pazite s kim radite. Ne gledajte izvanjski. Vidim dosta izdajnika, vidim dosta agenata. Djeco, budite budni, molite i vjerujte u moje ukazanje.

Djeco moja, vidim koliko se Živka muči u njenom srcu, muči se na svaki način da povjerujete u moje ukazanje, da povjerujete da vas Ja štitim. Djeco moja nevjerna, a što ako Ocu dodija i rekne da se povučem, da vas napustim? Oh, ne dozvolite Zmaju vaša srca i vaša ognjišta. Neću vam prijetiti ali kad Gospodin vaš pusti sotonu i na vas, tad će biti kasno. Djeco, gledam kako vas neki pitaju a vi im čak pismeno odgovarate da ne povjeruju jer da nije istina. Djeco, djeco, Ja Majka se borim za vas, druge sam ostavila na meti da bi vas zaštitila ali s vama se dalje ne može, vi ste nepromjenjivi, vi ste licemjerni, oholi, vi se želite uzdizati. Djeco moja, dosta ste bili gore, došlo je vrijeme da siđete jer inače ćete sami pasti. Ostavite se vašeg ponosa.

Djeco moja, Isus odavno poziva sve izgubljene da se odazovu, da izađu iz tame. Evo, Isus me šalje da vas dovedem k njemu. Djeco moja, nevjera stvara mržnju i pakleni rat. Eto vidite što Lucifer učini u Hrvatskoj i ne samo u Lijepoj vašoj nego je Lucifer savio gnijezdo i u drugim republikama, i tamo se množe zlikovci. Djeco moja, neće dugo ali bit će žestoko da će se tresti drvo i kamenje. Djeco, ne dozvolite sotoni vaša srca. Ako vam je sve oduzeo, djeco, Bog će vam sve nadoknaditi. Ali, ako Boga izgubite, sve ste izgubili.

Djeco ne plašite se, pustite strah nevjernima. Neka se oni plaše a imat će i zašto plašiti se. Žalosna sam zbog toga ali tako su zaslužili pa neka isprobaju ono što su zamutili.

AKO SE NE IZMIRITE I NE OPROSTITE, ZNAJTE DA ĆE CIJELI BALKAN GORJETI

30.12.1991.

Draga moja djeco, moje srce ranjavaju oni nevjernici koji bacaju moje Poruke, koji telefoniraju i odvraćaju ostalu moju djecu od vjere u ovo moje ukazanje. Vidim neke od njih koji u sav glas viču kako su i oni vjerovali i kako su i oni dolazili na Brdo Ukazanja. Ne djeco moja, Bog i Ja sve znamo što tko misli i tko je i zašto dolazio. Djeco, djeco, ne znate u kojem vremenu živite, ne znate da vam je baš sada potrebna pomoć.

Djeco moja, vidim velike žrtve, vidim rijeku krvi. Žalosna sam zbog nevinih žrtava.

Djeco svih narodnosti, djeco čitavog svijeta, zaustavite rat koji zapali Zmaj. Djeco svih narodnosti, vi ne znate da, ako se ne izmirite i ne oprostite, da će cijeli Balkan gorjeti. Zato vas molim i zaklinjem da srušite Lucifera, da uništite sva oružja, da prekinete naoružavanje. Djeco, zapamtite i znajte, da oni koji su izmislili ubojito oružje nisu od Duha Svetoga, znajte da te osobe misle samo na veliku dobit. Zar vam sad nije jasno kod koga se nalazi upaljač. Djeco moja, upaljač se nalazi u luciferskim rukama.

Djeco, molite za neku moju djecu koja ne znaju opraštati pa se osvećuju i na nedužnim osobama. Oh, ne mogu gledati te osvete. Djeco nerazumna, osvetama i vašoj djeci stvarate rat. Da su vaši djedovi i pradjedovi zaboravili, da nisu djeci svašta prikazivali i pričali o prijašnjim ratovima, danas bi vi i vaša djeca bili veseli i živjeli u ljubavi i miru. Ali, to je zli duh koji vas i dalje vodi na mržnju i pokolj.

Djeco moja čitavog svijeta, odbacite duha osvete, duha pohlepe, duha nevjere. Ne odbacite li sve to, nećete imati mira na zemlji a ni u obitelji.

S BOGOM ĆETE SVE DOBITI ALI AKO IZGUBITE BOGA, SVE STE IZGUBILI

31.12.1991.

Draga moja djeco, koliko od vas u miru i s punim trpezama ispraćate staru a dočekujete Novu godinu sa željom da vam bude mir. Djeco moja, kakav mir vi želite kada nemate ljubav Kristovu, kad ne opraštate? Djeco moja, bez ljubavi nećete imati mira a bez vjere nećete imati ljubavi. Vjera u Boga pobjeđuje zlo, raspršuje tamu, rasvjetljuje srca, rasplamsava ljubav. Djeco, to je ljubav Kristova koja izgara za svakog čovjeka bilo koje narodnosti ili boje kože on bio.

Djeco moja, i noćas će napadati Osijek ali Ja ću sačuvati stanovnike i moje sinove koji se brane boreći se sa sotonom. Djeco moja, Ja Majka KRALJICA LJUBAVI želim da svatko živi na svom ognjištu, na svojoj zemlji.

Djeco moja svih narodnosti, složite se i protjerajte to zlo. I u drugim republikama bit će osvete. Ja vas molim da molite, da prikazujete sva trpljenja za mir u vašoj domovini, za mir u čitavom svijetu.

Djeco moja ljubljena, evo noćas napadaju u najvećem zamahu raznim projektilima, ali Ja ću biti na fronti, Ja ću štititi branioce za svoju domovinu. Djeco, bez panike, ako razruše imovinu ali ne dopustite da vam Boga sruše u vašim srcima. Djeco moja, s Bogom ćete sve dobiti ali ako izgubite Boga, sve ste izgubili.

Djeco moja, to i sami vidite a i čut ćete kako narod pati i trpi, vidjet ćete kako će komunizam pasti. Znam da vam je teško ali ćete sve dobiti, a srpski puk neka se zamisli u čije je ruke dospio, koja ih politika vodi. Djeco, ta politika ne uništava samo hrvatski narod nego i druge narode.

Djeco, Ja bdijem nad svakim pravednim, Ja želim svu moju djecu spasiti, djecu koja zovu: Majko, Bogorodice, čuvaj nas i pomozi nam. Djeco, evo Ja sam tu da svima pomognem ali neki bježe od moje pomoći. Djeco, djeco, niste još osjetili stradanje pa se tako ponašate.

Eto, sad ti Živka moli do šest sati ujutro, jer noćas se ne moli dovoljno. Svi imaju svoje planove. Žalosna sam. Barem da su te planove uskladili s Božjim planovima. Ali ne, Boga zaboravljaju.