PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


ČITAJTE ONE PRIJAŠNJE PORUKE

07.01.1992.

Draga moja djeco, agresor ne miruje, ali Ja sam spriječila ostvarenje njegovih namjera. Djeco moja, ovih dana molite još po tri Zlatne krunice noću u 12.00 sati, deset dana redom to jest od 08. do 18. siječnja 1992.godine.

Djeco, radosna sam kad vidim da se neka moja srpska djeca sada bude.
Tek su sada shvatili, da ih je sotona vodio i zavađao s braćom Hrvatima.
A još i više se trebaju probuditi, da bi uvidjeli što Zmaj učini, ne samo Hrvatima, nego i svim ostalim narodima.

Djeco, vi u mojoj (molitvenoj) Zajednici dobro pazite što radite. Znate da vas zlo želi rastjerati, da želi uništiti moju Zajednicu. Vi ne znate koliko mu smetate, jer su moje Poruke obišle ne samo vjernike nego i nevjernike. A još i u duhu djelujemo. To se Zmaju ne dopada jer on želi da vjera nestane a pogotovo kršćanstvo. Zato vas molim da izdržite još malo. Nemojte dozvoliti da vas netko iskušava, budite oprezni i mudri. Čitajte one prijašnje Poruke.

Djeco moja, Ja vas molim da molite i šaljete Poruke, i to samo moje Poruke i ništa drugo, jer Ja znam gdje što treba dati. Trebate znati još i ovo: Ni od koga ne uzimajte  ništa. Znajte, vi pomažete Meni i Isusu ali i čitavom čovječanstvu. Ali, trebate se pridržavati mojih Poruka. Za sada je dobro krenulo, ali budite budni da se suprotstavite zlom duhu koji odavno gleda rastjerati ovu Zajednicu.

BOG JE JEDAN, VI STE SVI NJEGOVA DJECA

09.01.1992.

Draga moja djeco, poručujem svim  narodima bilo koje narodnosti bili, da ne pravite razliku, da se ne izrugujete njihovoj vjeri i njihovim običajima. Ne činite tako nešto, jer vi niste svjesni i ne znate, ne poznajete svačiju vjeru.
Bog je Jedan, vi ste svi njegova djeca. Zato vas molim da vi kršćani cijenite vjere, da otkrivate njihove vrednote koje su svakoj vjeri potrebne, a to je samo bogatstvo djeci Božjoj od Oca Nebeskog.
Zato budite strpljivi, ima ih koji će proučavati sva ta sveta pisma. Ne smijte se. Oh, ovih dana svašta sam se nagledala. Ja neću imenovati, ali vi sami s vašim ponašanjem izazivate druge i vrijeđate.

Djeco nerazumna, ne znate, niste svjesni, zato i tako postupate. Vi ne znate da možete dovesti zlo i kod vas, jer se smijete Duhu Svetomu.
Djeco moja, da li ćete Bogu govoriti koje ste vjere kad se budete sreli s Bogom?
Da li ćete imati vremena da se opravdate? Ne, djeco moja, Bog će prepoznati po pečatu. Vi ste obilježeni, imate biljeg Božji.

Djeco moja, evo, Bog Me poslao da vam donesem ljubav i mir, a vi želite ono što vam nudi Zmaj: mržnju, nevjeru, rat. Djeco čitavog svijeta, svi ste vi Božja djeca. Zato vas molim da se vi kršćani ne miješate, ne ismijavate. Pustite Bogu, Bog će sve riješiti.

ŠALJITE MOJE PORUKE U BOSNU

11.01.1992.

Draga moja djeco, ne plašite se, Ja sam s vama. Šaljite moje Poruke u Bosnu. Zmaj misli i dalje na veliku Srbiju. Djeco pohlepna, zarad zemlje prekinuste tolike živote a još koliko ste života ugrozili. Djeco nerazumna, djeco zatrovana lažima, baš hoćete da vam se dogodi kao u Slavoniji. Djeco moja, svi koji ste u Hrvatskoj, nitko nije ugrožen, osim što ih je srpski zakon i njihova vojska stalno hranila lažima i strašila, tako da bi poradi vas tražili krajine pa čak i republike. Djeco moja, zapamtite: Tu gdje ste se rodili, tu gdje sad živite, gdje vam je ognjište, tu vam je domovina.

Djeco moja, vi koji se ne trpite, vi iz Bosne koji zatvarate vrata i sve kapke na pendžerima, koji bježite jedni od drugih, Ja vas molim da ne slušate srpske vođe, to jest vaše, koji se grupiraju i napadaju nevin narod i to baš svoj, srpski, tako da nametnu krivicu da su to učinili Hrvati.

Djeco moja ljubljena, ne dozvolite da se dogodi kao što se dogodilo sa Slavonijom. Oh, žalosna sam kolika moja srpska djeca napustiše svoja ognjišta pod pritiskom svoje vojske. Koliki su prešli u četništvo, a zašto? Nitko ih  ne napada, još su svi zbrinuti. Djeco srpska, koliki od njih su se pokajali što su slušali laži, ali kasno je, mnogi su od njih okrvavili ruke. Molim da se obratite Bogu.

Djeco moja i vi sinovi moji, govorim svima u Mostaru i okolici, da se sastanete i da molite, da bdijete zajedno s Isusom i sa Mnom.
Djeco, za svakoga strepim, za svakoga prolijevam suze. Ne griješite, ne mislite kako ćete ih napasti. Vi ne znate da i Mene napadate. Dok ciljate, dok ste pomislili da ćete ubiti, Ja osjećam bol. Djeco moja, znajte, vi postajete ubojice dok ste pomislili na rat. Znajte da ste sami sebe ubili s takvom pomisli.

Djeco moja, Ja vas molim da radi zemlje i radi neke velike Srbije ne gubite svoju djecu, svoju rodbinu. Još i ovo: Ne mogu vladati dva domaćina u jednoj kući. To neka dobro znate.

OPRAŠTAJTE LJUDIMA A ZLO OSUDITE

13.01.1992.

Djeco moja, vi ne vidite što se radi na fronti, vi ne znate tko prekršuje primirje. Oh, ne mogu reći, ali nekoj mojoj neposlušnoj djeci kao da je malo rata, kao da je malo poginulih, malo popaljeno i srušeno pa hoće još. Djeco moja, prekinite s provokacijama, Ja vas molim. Hoćete biti proslavljeni borci a ne razmišljate da će netko izgubiti život.

Djeco, zar ne vidite da su neki moji sinovi srpski krenuli služiti Lucifera a Boga ostaviše? Žalosno je nešto takvoga i pomisliti a kamoli sudjelovati sa Zmajem, premda znaju što Zmaj u stvari hoće. Djeco, žalosna sam što radi par njih ispašta pravedan narod. Radi njihove slave odbacuju Boga. Oh, kad bi se ta moja djeca probudila i digla protiv Zmaja, odmah bi Zmaj izgubio vlast. Djeco moja, zapamtite, ne povučete li se – Zmaj i njegove sluge – iz zemlje Hrvatske i ne napuste li svaku kuću hrvatsku u koju su uselili svoje Srbe, znajte da neće im Bog dati blagostanje, nego će ih pratiti samo nesreća. Oh, žalosna sam jer vidim bijedu i golotinju ne samo tamo gdje su prisvojili tuđa imanja i tuđe kuće, nego i usred Beograda u srcu Srbije.

Djeco moja, oni ne žele mir s Hrvatima pa ni s drugim narodima. Oni žele rat da Srbija postane velika kako bi Zmaj bio proslavljen.

Djeco moja, moji sinovi popovi, ne budete li se probudili, sve što su zamislili uraditi s Hrvatskom i još drugim narodima, to će se njima vratiti. Bog neće dopustiti da pravedni gube živote na svojim ognjištima. Znajte, ne probude li se i ne vrate li se svojim kućama u svoju Srbiju, oni će se sami početi tući jer će ih Bog napustiti, ljubavi Božje neće biti u njima, nego samo zlo jer zlu i služe.

Djeco srpska, Ja Majka, Bogorodica, otimam vas od Crvenog zmaja i pokušavam vas dovesti na pravi put, put spasenja, slobode i demokracije a vi želite biti robovi Zmaju.

Djeco srpska, požurite, oborite Zmaja dok je još ranjen, dok još boluje. Ne dozvolite da se Zmaj zaliječi.

Djeco moja, Ja vam poručujem da opraštate i primate oprost. Djeco, niste svi krivi za ovaj rat, ali svi ispaštate, zato neka se svi narodi udruže i neka pobijede ovog Zmaja.

Djeco moja ljubljena, vi ne znate koliko vam je djece izginulo i to baš od vaših generala i oficira. Ova vaša sadašnja politika koja je napala Hrvatsku, pobila je i vašu djecu, vaše očeve. Ali, Ja vas molim da opraštate ljudima a zlo da osudite, kao što će ih i sam Bog osuditi glađu, bolešću i smrću.

MORAMO SRUŠITI ZMAJA

14.01.1992.

Djeco moja, vama je bilo teško kad su vam došli zlikovci i napali vas.
Kažem došli jer oni nisu iz vaše države nego iz druge države, baš gdje je centar Zmaja.

Djeco moja ljubljena, mnogi iz Hrvatske su poginuli, a još više iz Srbije.
Više je poginulo onih koji se nisu snašli, koji nisu pobjegli, a nisu željeli ni ratovati ni pucati u svoju braću Hrvate pa ih tako usmrtiše baš njihovi komandanti, oficiri, pa i neki generali koji su pucali u svoju vojsku. Djeco moja, kako je tek njihovoj djeci, njihovim roditeljima. Vi ne vidite kako je u njihovim srcima. Djeco moja, budite sigurni da oni žele svrgnuti Miloševića pa i cijeli vojni režim, žele izbrisati crveni komunizam. Zato vas molim da Mi pomognete molitvom a Ja ću se pobrinuti, u duhu ću djelovati, da pomognem toj mojoj djeci pravednoj, ispaćenoj i izmučenoj. Moramo srušiti Zmaja.

Znam da je to malo teže negoli ovdje, jer ovdje su više vjerovali u Boga negoli tamo. Tamo nisu smjeli jer tamo je bila zapaljena vatra i to crvena pa zato se moja djeca odrekoše Boga samo da ostanu netaknuti od te vatre. Ja Majka sviju vas, želim svako moje dijete spasiti od te vatre, želim da Zmaja satremo, iskorijenimo, ne samo kod vas u Srbiji nego u čitavom svijetu. Želim da prestanu s naoružavanjem, pogotovo nuklearnom atomijom.

Djeco moja, puno ste toga uništili a sad mislite i vas uništiti. Probudite se, mislite na vaše potomke, na vašu djecu. Zar im želite uskratiti njihov život koji im je Bog darovao? Djeco moja, kažete da se rađaju hromi, nerazvijeni, bez nekih udova. Čujem kako govorite da ih je takve stvorio Bog. Ne, djeco moja, Bog stvara dobro. Nego, vaši grijesi stvaraju sve negativno.

Djeco moja, radosna sam kad vidim koliko mole i bdiju samo da Ja ostavim neki znak ili da se Ja ukažem još nekima. Ne, djeco moja, bilo kome da se Ja ukažem ni tada ne bi povjerovali. A što se tiče znaka, znak sam vam dobar ostavila i to krasan, bogat, čitav, netaknut. Samo, neki se ni sada ne žele poniziti i povjerovati. Ali neka, glavno je da Ja izvršim ono što Mi je rečeno od mog Isusa.

DJECO MOJA, CRVENI ZMAJ JE BAŠ KOD VAS U BEOGRADU

17.01.1992.

Djeco srpska, Ja vas molim da napustite sva područja koja ste vi okupirali i naselili. Ne znate da ste sagriješili otimanjem tuđega. Djeco, ne budete li se povukli, znajte da ni vi nećete opstati na tim područjima. Vi se možete boriti s čovjekom, ali ako vas Otac počne napadati s njegovim bičem tad se nećete moći obraniti. Ja vas molim da svi koji su u tuđim kućama, svi koji su prisvojili tuđu zemlju, neka to odmah vrate i  napuste.

Djeco moja srpske narodnosti, Ja vas molim da napustite zlog duha, a da se vratite Bogu. Zar ne vidite da vam nitko neće pomoći, ni jedna zemlja?
Da, djeco moja, pomoć koju vi dobivate, to vam daje sotona da ponovno napadate i ubijate i tako odlazite za vječnost u Pakao. Urazumite se djeco moja pa takvu pomoć ne primajte. Neka vam pomognu u hrani jer naoružavanjem dobivate samo smrt i Pakao.

Djeco moja ljubljena, oborite Zmaja i njegove pomagače. Ovo govorim svim Srbima: ako hoćete da vam bude dobro morate živjeti po Božjim zapovijedima. Pomognite vašem Draškoviću koji je krenuo na pravi put, put koji ne želi otimanje i ubijanje. Djeco, pomognite mu, on je za demokraciju i za mir, on je zaslužio više negoli neki popovi pravoslavni.

Djeco moja, vidim kako neki moji sinovi pravoslavni raspršuju laži po čitavoj Srbiji kao da samo Hrvati nisu dobri. Oh, žalosna sam što svašta gledam, gledam kako Me probadaju mačem. Djeco moja, Ja samo želim da se izmirite, da ljubite jedni druge, da opraštate jedni drugima baš onako, kako je Isus Hrist vas ljubio i opraštao.

Djeco moja, Crveni zmaj je baš kod vas u Beogradu. Ja vas molim, pomognite Mi da ga pobijedimo, da ugasimo tu vatru koju zapali Zmaj. Djeco moja, ne učinite li to, vi ste gotovi, jer Ja više neću pomagati. Vi ne znate što vas čeka od Lucifera: glad, ubijanje, mržnja, klanje ne samo drugih nego i svojih.
Ne mogu vam sve reći, nije Mi dopušteno, ali ne srušite li Zmaja neće valjati za vas a ni za druge narode. Ne dozvolite da vas Bog kazni. Oh, ne mogu sve reći, ali ono što ste zaslužili to ćete i dobiti pa sad vi znate kakva vam je plaća.

Djeco srpska, naređujem da svu moju djecu zarobljenu, koju drži Zmaj sa svojim pomagačima-zvijerima, odmah puste na slobodu. Naređujem da se ne puca u strane vojnike.

Djeco hrvatska, vi se ne plašite. Vi koji ste bili na krivom putu sad se pomalo vraćate i tako sve više Bog vlada u vašim srcima i u vašoj zemlji. Djeco, oni su dosta toga pokušali, ali nisu sve uspjeli, moj je plašt nad vama. Zato vas molim da se čitaju moje Poruke i da ih širite, da u svačije ruke stignu.

ETO, VIDITE KAKO VAS BRANI EUROPA

20.01.1992.

Draga moja djeco, pozivam sve na molitvu. Svi koji su vjerni Bogu neka se priključe u neku zajednicu gdje se moli. Ako u nekim mjestima nema molitvene zajednice, onda neka se skupe onoliki koliki mogu ili možete i sami na samotnom mjestu moliti, kao što su mnogi molili, a i danas tako mole.
Dolazite na sv. Mise i prikazujte ih Gospodinu za mir. Ovo ne govorim samo vama, ovo govorim narodu, da se više moli za ljubav i mir.

Djeco moja ljubljena s jedne i druge strane, prekinite rat, ne dozvolite da ovaj rat bude korist velikim silama. Oh, ne mogu sve reći, ali sve je na dugmetima. Oh, molite da spriječim to što namjeravaju. Djeco moja, što dalje od dugmeta, od upaljača.

Djeco srpska, hrvatska i svi drugi koji se pripremate za rat, ne počinjite inače će se sve u pepeo pretvoriti, a na nekim krajevima neće dugo biti života.
Tad ni Otac vaš neće moći izdržati gledajući užase na Zemlji i tada će dati da se Zemlja rasprši, bit će veliki potresi. Molim velike sile da se ne igraju s tuđim životima jer su i njihovi životu u opasnosti. Malo će se spasiti, zato potičem sve da se obrate Bogu, da zavlada ljubav u svačijem srcu.
Djeco, molite da se narod promijeni, da narod shvati u kojem vijeku živi.

Djeco moja, strašno Mi je gledati ovu pustoš od granata, a još teže Mi je kad vidim prolivenu krv. Eto, vidite kako vas brani Europa. Usred Europe još se gine, još pustoše. Čovjeku više nije stalo do nečijeg života. Čovjek je zaslijepljen za velika bogatstva, zato su i ratovi, zato malo tko hoće pomoći da se rat prekine. Zli duh vlada jer misli kako će se nasititi plijena. Ja vas molim, vas ljude svih narodnosti, da se ljubite, opraštate i da srušite zlo.
NJIHOVE ĆE VAS SUZE PROGONITI

22.01.1992.

Draga moja djeco, vi srpsko pučanstvo, ne slušajte što vam govore vaši zlikovci, da se naoružate i da se naselite u tuđe kuće. Te su kuće od vaše braće Hrvata, to su njihova ognjišta. Djeco nerazumna, zar mislite da ćete imati Božji blagoslov u kući prognanih? Ne, djeco, njihove će vas suze progoniti.

Djeco zavedena, gledam kako se pakujete, krećete radosni jer vas čekaju kuće, polja, vinogradi. Ne, djeco moja, ne krećite i ne veselite se jer Otac Nebeski neće vam dozvoliti da sretno živite, jer te kuće vama nose prokletstvo.
U njima mogu živjeti samo Hrvati, oni koji su se za njih znojili. Ja vas molim da oslobodite hrvatske kuće, da se vrate svi prognani, svi, jedni i drugi, ali samo oni koji nisu okrvavili ruke.

Djeco srpska, Ja sam Majka vaša i njihova. Vi ne vidite da ćete i vi ginuti, jer evo, vidim što vaši četnici rade, kopaju rovove i dovoze oružje i nove čete.
Misle napasti moju djecu hrvatsku koja brane svoje, svoja ognjišta i svoju zemlju.

Djeco, to je Hrvatska, tu može živjeti svaki onaj koji nije okrvavio ruke, koji se nije ponašao zvjerski.

Djeco srpska, Ja vas molim da skinete tu vlast, da razrušite tu kuhinju gdje se nekakvi zakoni spremaju, gdje crtaju planove. Oh, žalosna sam jer ako u skoro vrijeme ne pohvatate četnike i ne oslobodite sva mjesta, neće valjati ne samo za Beograd nego i za čitavu Srbiju i za druge republike.

Djeco, Bog će kazniti zlo što se nalazi u vama, zlo koje vas vodi, ali prigodom kažnjavanja vi ćete osjetiti na vašoj koži, u vašoj obitelji. Bez boli nećete se osloboditi zlog duha.

Djeco moja, puče srpski a i crnogorski i hrvatski, zapamtite: Bog je svim narodima Otac a vi njegova djeca. Ja vas molim da budete poslušna djeca, da se izmirite, da zajednički satrete sotonu i njegove sljedbenike.

Djeco moja, puče srpski, vi možete napadati ali Ja sam ih oslobodila Zmaja uz njihovu pomoć. Djeco, oni pomažu, mole za ljubav i mir, mole da se svi oslobode zloga duha i oslobodili su se.
Ali vi koji još niste slobodni, a i nećete se osloboditi ako se Bogu, Crkvi Božjoj ne vratite. Zato vas molim, obratite se Bogu, živite po Božjim zapovijedima.

MOLITE ZA BOSNU I KOSOVO

23.01.1992.

Draga moja djeco, ne plašite se , Ja sam još s vama. Ja sam tu dok molite.
Djeco moja, molite za Bosnu i Kosovo. Djeco, vidim vatru koja bi šiktala ne samo na zemlji nego i ispod zemlje.

Djeco moja, molite, bdijte, ne dozvolimo zlikovcu da rat započne na spomenutim područjima. Oh, ne mogu sve reći, ali s takvom namjerom mogli bi uništiti nekoliko gradova na Kosovu. To bi sve propalo u vatru i eksploziju.
A tek koliko bi zraka zagadili? Čovječe, djeco, što započinjete? Probudite se,
to ste započeli katastrofu. Ja vas molim da prekinete rat, inače će nestati ne samo pojedina sela i gradovi, nego će nestati i države. Oh, još nije nastala eksplozija a Ja već vidim kako se brda raspršuju, vidim vatru koja šikti iz zemlje, pali, guši sve što je živo. Djeco, molite da rat ne započinju tamo na tim područjima, jer neće valjati za više država.

Djeco moja, vi koji svaki dan molite, a i vi koji noću molite, mnogo Mi pomažete. Molite i dalje onoliko koliko vam kažem, inače opasnost prijeti na Kosovu i u Bosni od eksplozije, vatre i velike poplave. Molite da se to ne dogodi, da to spriječim, a vi se ne plašite, Ja sam s vama, Ja vas štitim.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja srpska, vi ne znate da će vas vaši četnici i vaša vojska pobiti i poklati, kao što su to učinili sa Srbima u Hrvatskoj. Djeco moja, četnici pobiju pa onda kažu da su to učinile ustaše. Djeco moja ljubljena, jako ste pogriješili, vi ste toliko zastrašeni lažima koje vam ulijevaju vaši političari, a to samo zato da bi oni  opstali na svojim mjestima. Djeco srpska probudite se i vidite što sotona uradi s Hrvatskom. Djeco, znajte da ste postali robovi nečastivog.
(Iz Poruke od 10.01.1992.)

Uzmite harfu i citru, probudite zoru od tamne noći, evo, sunce je izašlo iz dimnih oblaka.

Hvalite Gospodina među svim narodima, pjevajte Gospodinu među pucima jer vam velika djela učini Gospodin nad svom Hrvatskom.
(Iz Poruke od 12.01.1992.)

Djeco moja, ovdje na ovoj gori je ruka Božja. Ovdje Mi reče da se spustim prvi put. Djeco moja, nije ovo mali grad, ovo je veliki grad. Oh, neću imenovati grad u ovoj Poruci jer to je tajna.

Vi koji vjerujete i svaki dan dolazite na ovo Brdo (Brdo Ukazanja) veliku ćete plaću dobiti.

Djeco moja ljubljena, vi niste svjesni koliko Meni a i vama pomažete s vašim hodočašćem. Ali, hodočašće bi trebalo biti sa svetom Misom, trebate prisustvovati bar na jednoj svetoj Misi dnevno. (Iz Poruke od 18.01.1992.)

Draga moja djeco, ovo ne mogu podnijeti gledajući kako jurišate na hrvatsku zemlju, na hrvatske kuće i na sve što je hrvatsko. Djeco srpska, djeco pohlepna, ne radujte se tuđem, znojem je to stečeno.

Djeco, puče srpski, pobunite se protiv zlikovaca, protiv vašeg Zmaja. Ne znate da Zmaj želi čitavu Europu uvući u rat. Djeco srpska, ne dozvolite to jer, evo, gledam kako se raspada u komade ne samo Jugoslavija nego i Srbija. Djeco, raspada se kao santa leda.

Djeco srpska a i vi sinovi moji, što ne skupite svoje stado raštrkano po Hrvatskoj gdje se naseljavaju po hrvatskim kućama. Djeco srpska i vi sinovi moji, vi se nazivate popovi, vi poslužitelji Isusovi se nazivate. Ne, djeco moja, vi ste se prodali sotoni i njegove ste sluge jer njega slušate.

Djeco moja, vi koji niste okrvavili ruke vratite se u svoju domovinu Hrvatsku u svoje kuće. Ne dozvolite da netko iz Srbije pravi zamjene s vašim kućama.
Djeco moja, združite se s Gardom i protjerajte tiranine iz vaše zemlje. Djeco moja, to je Hrvatska a ne Srbija. (Iz Poruke od 19.01.1992.)

Djeco, djeco, Bogu nije ništa kasno niti rano. Sad zapamtite, ovo molite za Međugorje jer držim Očev bič da ne ošine. Oh, ne mogu sve reći, ali sve će se znati. Ljubav i istina pobjeđuju. (Iz Poruke od 24.01.1992.)

Dijete moje, piši, ne gledaj križ. Vidiš na mome čelu svjetleći križ. Da, takav imate i vi ali ga ne vidite. Njega vidimo samo Mi, Otac, Sin Isus i Duh Sveti. I Ja sam taj križ dobila kad Me mama prikazala u hramu Ocu Nebeskom. I Otac Nebeski Me zapečatio kao što je vas zapečatio svećenik. (Iz Poruke od 26.01.1992.)