PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


DA JA NISAM OVDJE,
ZNAJTE DA BISTE STRADALI

20.02.1992.

Draga moja djeco, evo, dosad ste se trudili i mučili dokazati im da se Ja ukazujem. Odsad ću Ja preuzeti dokazivanje. Žao Mi je, ali tako moram uraditi. Ja sam do sada molila Oca Nebeskog za njih, ali uz veliki trud jedva sam spasila neke i oni povjerovaše.

Djeco moja nevjerna, Bog se bori sa sotonom ne samo na bojištima nego i u njihovim srcima. Ne biste vi ništa mogli protiv sotone i njegovog naoružanja bez Božje pomoći.

Djeco moja, da Ja nisam ovdje, znajte da biste stradali. Oh, kome Ja pričam kad već vidim vaše podsmjehivanje.

BIT ĆE VIŠE SIROMAŠNIH KOJI ĆE VAS PROGANJATI,
KOJI ĆE VAM OTKRIVATI VAŠA SKRIVENA SKLADIŠTA,
VAŠE NAPUNJENE ORMARE

22.02.1992.

Draga moja djeco, molite i bdijte jer se sotona sprema za veliki napad, ne samo na pogranične zone, nego misli sve uništiti u čitavoj Hrvatskoj.

Djeco moja agresivna, vi samo gledate veliku Srbiju i veliko bogatstvo.
Vi mislite tako, ali nećete moći tako. Vi dobro znate što je Hrvatska i dokle se proteže.

Djeco moja, žalosna sam kad vidim da kod moje hrvatske djece ima dosta opsjednutih zlim duhom. Ima ih licemjernih, ima ih koji od svog ponosa gaze neke vjere. Oh, žalosna sam kad vidim da se sirotinja omalovažava, da se sirotinja stalno ismijava. Vi ne znate da je u toj sirotinji Bog skriven.
Vidim kako se pravite važni jer ste bolji od njih, imućniji od njih, smatrate se pismeniji od njih, smatrate kao da ste vi taj Bog od koga sirotinja mora prositi,
a vi izbuljenih očiju gledate ako je siromah nešto dobio, da mu oduzmete.

Djeco moja, žalosna sam što svašta vidim, ali jednog dana nećete moći niti sebi pomoći, a niti obraniti se. Bit će više siromašnih koji će vas proganjati, koji će vam otkrivati vaša skrivena skladišta, vaše napunjene ormare. Otkrit će vaše novce koje slažete, a živite od sirotinjske pomoći, koja je poslana najugroženijima.

Djeco, djeco, dokle ćete grabiti i otimati tuđe? Eto, zar nema i u Hrvatskoj otimača? Žalosna sam kad ne vide pastiri to što se radi u njihovom stadu, što im stado bježi. Ja molim sve vas koji trpite, koji vidite što sve rade, da šutite, da ne širite dalje, nego da molite da im se oprosti, da se jednom promijene da ne bi završili u Paklu.

DJECO, VJERUJTE U MOJ ZNAK, LJUBAV I MIR,
ZNAK OD BOGA I OD VAŠE MAJKE

27.02.1992.

Djeco moja, žalosna sam kad čujem od nekih mojih sinova, da nema vjere bez djela a ni djela bez vjere. Nema, samo vi ljudi ne vidite svačija djela i svačiju vjeru, jer oni žele da samo Bog zna, da samo od Boga prime nagradu.

Djeco moja, zar sotona nije tražio od Isusa djela? Djeco moja, ne dozvolite da i vas sotona iskušava, da ostavite molitvu i sv. Misu radi djela. Vi ne znate što se skriva u tim djelima. Oh, žalosna sam kad nemaju čvrste vjere pa ih može obraditi svaki tobože inteligentan – ovozemaljskom inteligencijom.

Djeco moja, lijepi sam vam znak ostavila. Gledajte ga i uživajte. Ali s vašom nevjerom zaradiste drugi znak. Ali ovaj drugi je strašan. Vidite kako Bog sve može, može vas obraniti a može vas i ošinuti. Tako se to događa i kod vas ljudi, s vašom djecom.

Djeco moja, svugdje sam se ukazivala i koliki čuju moj glas, ali za neke ostajem samo privatno.

Djeco moja, Isus sad trpi za sve vas. Pomognite Isusu, vjerujte u njegovu moć. Vjerujte da Me je On poslao, vjerujte da Ja s anđelima branim Hrvatsku, branim sve koji imaju vjeru u Boga.

Djeco, vjerujte u moj znak, LJUBAV I MIR, znak od Boga i od vaše Majke.

LJUBITE DA I VI BUDETE LJUBLJENI
OD VAŠEG OCA NEBESKOG

29.02.1992.

Djeco moja, ne plašite se, Ja sam s vama i s vašim braniteljima a s našom djecom. Vi koji ostajete kod svojih ognjišta, molite da naši sinovi, vaši branitelji, sačuvaju vjeru u Boga i da sačuvaju vašu čistoću.

Djeco moja, Ja ću sa svojom četom anđela pomoći da pobijedimo zlo u srcima srpskim. Vidim kako se neka moja djeca srpska, koja su zavedena, ukopavaju i dovlače nove snage. Oh, ne mogu gledati toliko prolivene krvi.

Djeco srpska, poručujem vam da se probudite, da se zamislite što vam je Crveni zmaj donio.
Vidite da vas je u crno zavio, vidite da vam sada nije ništa potrebno doli onih koje ste izgubili, tj. vaših najmilijih.

Djeco srpska, ne dozvolite sotoni da i dalje zacrtava svoje planove, da i dalje pali vatru i na druge republike. Vidim rijeku krvi, vidim veliku glad, vidim da ćete i na svoje pucati. Vratite se Bogu i slušajte Božje Riječi, živite kako vam Bog zapovijeda. Ljubite svakog čovjeka, ne gledajte koje su vjere ili boje kože, jer su i oni djeca Božja. Ljubite da i vi budete ljubljeni od vašeg Oca Nebeskog.

Djeco srpska, ne želim da otimate i pripajate sebi tuđu zemlju ili bilo što.
Vi ne znate što će vam se dogoditi, vi ne znate koji grijeh navlačite na sebe.
Oh, više vas ni Bog ne može prepoznati, toliko ste prljavi, izgledate kao zvijeri na strvinama. Djeco, lakše Mi vas je gledati da ste bez ruku a čisti, negoli sa zdravim rukama a krvavim i to krvavim od ljudske krvi. Oh, ne mogu gledati kako se iživljavate s mojom zarobljenom djecom, koja su samo branila svoja ognjišta i svoja gnijezda koja su savila, isto kao što svaka ptica brani svoje gnijezdo.

Djeco, vi ste napadači, vi ste otimači. Djeco srpska, Ja, Majka vaša, pružam vam ruke da vas izvučem iz sotonskih redova a vi se otimate, vi začepljujete uši da ne čujete moj glas i glas vašega Spasitelja i Otkupitelja Isusa Hrista.

Djeco srpska, što god uradite vašoj braći, to radite vašem Isusu Hristu.
Ja vas molim da se povučete s hrvatskog područja, da oslobodite sve koje držite u logorima, a da osudite sotonu koji vas je zaveo. Djeco, puče srpski, ne budete li to uradili odmah, znajte da neće valjati za čitavu Srbiju jer se približava dvanaesta ura.

Djeco, vi koji molite i vjerujete u Boga i u ljubav koju vam daje, molite za svoju braću srpsku da se oslobode zloga duha. Ja vas molim da ne proklinjete, jer nisu oni svjesni što čine. Vi proklinjite ono zlo što ih vodi, a ne ljude.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Žalosna sam kad neki govore da su trpljenja od sotone. Varate se djeco moja, i Bog šalje kušnje. Morate sve izdržati i trpljenja prikazivati Bogu na slavu, a Bog zna za što će ih upotrijebiti.

Žalosna sam kad nećete priznati da Me je Isus poslao da vas spasim, da vas mijenjam, da izbacim zlo iz vašeg srca a da vas ispunim ljubavlju, a to je Krist. (Iz Poruke od 24.02.1992.)