PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


DO KADA ĆETE VRIJEĐATI MENE I ISUSA

04.04.1992.

Draga moja djeco, vidim neke gradove u tami. Vidim kako zlikovac razdvaja čak i neke zajednice koje su bile dobro povezane. On želi da napravi mržnju tako da zarati i s njima, da ih progoni.

Djeco svih zajednica, Ja vas molim da se združite, da ljubite jedni druge, da ne bježite od malenih, od sirotih i bijednih. U ovome svijetu vidim dosta nemoćnih kršćana prema kojima se okreće leđa. Djeco moja, znajte da je moj Isus a vaš Spasitelj, Sin Božji, došao radi grešnih i radi gladnih. Isus se predao radi vaših grijeha. Oh, žalosna sam kad ne vidite što je dobro a što zlo. Ja i dalje molim da ljubite svakoga, bilo koje vjere ili boje kože bio pa da imate mira.

Djeco, sotona to jest Zmaj izrađuje plan da razruši sve što je hrvatsko.
Djeco, molite, trpite, postite. Pomognite Mi s vašim prinosima Bogu, da spriječim ovu razbuktalu vatru. Vi koji trpite bolove, vi koji opraštate, vi koji ste se ponizili, koji ljubite, puno Mi pomažete u obrani vaše domovine.

Djeco moja, ne slušajte one koji govore da molitva ne može spasiti od rata. Djeco, Ja, Majka, Kraljica ljubavi, zato sam ovdje na Zemlji, da nevjerne i grešne obraćam, da mirim zavađene i da raspršim mržnju.

Djeco moja, Ja, Majka svih vas, Ja želim da vam zapalim vaša srca Kristovom ljubavlju. Izbijte zlo iz vašeg srca, evo vam ljubav Kristova.

Djeco, vidite kako Isus trpi zarad vas. Do kada ćete vrijeđati Mene i Isusa, do kada ću Ja biti pljuvana vašom nevjerom?

Djeco moja i vi sinovi moji, dokle god budete tako odbijali vjerovati u moja ukazanja i dokle god bacate moje Poruke, ginut će se. Jer, Ja se borim protiv zla a vi protiv Mene.

SAV JE NAROD POSTAO OHOL, LICEMJERAN

06.04.1992.

Djeco moja, ne slušajte laži kojima vas straše srpski komunisti. Djeco srpska, nitko vas neće napasti osim onih vaših, koji žele da se odselite, kako bi imali što pljačkati i paliti, te da bi tako imali što prebaciti Hrvatima i Muslimanima.

Djeco srpska, ne budete li ostali s braćom s kojom ste do sada živjeli u slozi, znajte da idete ravno u tamu, da krećete Zmaju.

Djeco srpska, na pogrešan ste put krenuli. Zar niste vidjeli što su uradili Srbi u Hrvatskoj i kako su prošli oni, koji su odselili i priključili se srpskoj vojsci ili kako vi zovete četnicima? Oni ostadoše bez ičega, ali i bez najmilijih.
Zar ostajete pritom slijepi i gluhi, ne čujete što im se dogodilo? Ah, žalosna sam kad sve čujete i vidite, ali ste toliko zavedeni da niste svjesni što radite i kamo ste krenuli.

Djeco moja ljubljena, Ja, Majka svih vas, kažem Majka jer Me Isus vama predao za Majku, a vas Meni za djecu svoju.

Djeco svih narodnosti, ako ljubite Isusa i Mene ljubite, jer Ja vam kažem:
Kao što je Isus iz mog krila rođen, tako sam Ja iz njegovog krila rođena vama.

Djeco, Ja znam da puno njih neće ovo razumjeti, ali Ja vam i dalje kažem: Koji god Isusa ne ljubi, i Mene ne ljubi. Koji god kaže da ljubi Isusa a Mene ne ljubi i ne vjeruje u moja ukazanja nego baca moje Poruke, ne vidi što sam učinila, ne vidi Božja znamenja a neki čak i vide ali ne žele to priznati i poniziti se, djeco, svaki je takav na krivoj strani. Djeco moja, onaj tko ne vjeruje Meni i u moja ukazanja, on je lažac. On ne vjeruje ni Isusu a kad Isusu ne vjeruje onda ne vjeruje ni Bogu Ocu.

Djeco moja, onaj tko ima uši neka čuje, a onaj tko ima oči neka vidi, a ima što vidjeti, sve ono što je čuo iz mojih Poruka.

Djeco moja, sav je narod postao ohol, licemjeran. Svatko želi da bude najveći da bi ga svatko slušao i da mu se svatko klanja. Djeco, djeco, zapamtite: Samo se Bogu klanja i nikome više.

Vidite da se ne može tako, vidite da se sve ruši. Opet, Bog je Bog. Njega se mora moliti ali preko Mene. Ja sam tu koja prinosim molitve i sve ostalo Bogu. On je Mene odabrao za Majku njegovog Prvorođenca, a Ja sam pristala biti njegovom službenicom.

Djeco moja, što vi mislite, po čemu Ja služim Bogu? Djeco moja, vaše molitve, vaše poteškoće, sve to prinosim Bogu i sve po njegovoj Riječi Ja radim.
Kad kaže da se moram ukazati, Ja to i učinim. Kad kaže da nešto sačuvam, Ja sačuvam.

JA VAS OPET MOLIM DA ZABORAVITE PROŠLOST,
ŠTO JE TKO KOME NAPRAVIO

11.04.1992.

Draga moja djeco, vi koji zasipljete gradove raznim projektilima, koji rušite, palite i ubijate, probudite se jer će inače Gospodin ustati protiv vas. Ako se ne probudite i vratite svojim kućama, gorjet ćete u sumpornim lavinama.
Djeco moja, vi ne znate da vam gori ispod nogu, ne znate da postupno padate u tu usijanu, užarenu kotlinu.

Djeco moja, Ja vas opet molim da zaboravite prošlost, što je tko kome napravio. Ako tako pamtite zlo, nikad se toga duha – toga đavla nećete osloboditi, jer on vas potiče na osvetu. Djeco, zar ste toliko tvrdi, zar želite da svako pokoljenje ratuje s nekim? Djeco nerazumna, pa opet će vaša djeca ginuti.

NE BACAJTE MOJE PORUKE KOJE VAS SPAŠAVAJU
OD SVAKOG ZLA

14.04.1992.

Draga moja djeco, vi koji vjerujete u Boga Oca i Sina i Duha Svetoga, vi koji ste progonjeni, Ja vas molim da ne proklinjete i ne osuđujete, nego da opraštate i ljubite jer smo tako ćete pobijediti sotonu.

Djeco moja, znam da ste sve ostavili i izgubili, znam kako vam je teško ali vjerujte u Boga i ne gubite vjeru u Boga. Jer, vjerom se sve dobiva a nevjerom se sve gubi. I sami vidite što uradi nevjera jednog čovjeka. A tako se i vjerom jednog čovjeka može sve dobiti. Zato vjerujte, da sve što molite i dobijete.

Djeco, vama je žurba ali Bogu nije. Počeli su porođajni trudovi ali morate izdržati. Sve ide po redu onako kako je u Evanđelju zapisano, sve se mora dogoditi. Žalosna sam što toliki ostaju slijepi pa ne vide i ne priznaju ono što im učinih da ostanu netaknuti. Ali, Ja sam još ovdje. Ja čekam da se potpuno obrate i da žive po Evanđelju, da budu pravi svjedoci. Ah, znam da im je teško i da ne vole poniziti se. Ne vole da se Ja ukazujem nekim nepismenim, bijednim poniznim. Da, oni su očekivali drugo. Ne mogu sve reći ali vi i sami primjećujete.

Djeco, Ja želim sve spasiti, jer, zapamtite: I s ove strane ima sličnih, koji pale, ubijaju, siluju, rade isto što i oni. Ah, žalosna sam zbog svega toga.

Djeco svih narodnosti, vama poručujem: Združite se i potjerajte zlo iz vaše domovine. A vama nevjernima poručujem: Ne bacajte moje Poruke koje vas spašavaju od svakog zla.

ŠTO VI MISLITE, KOLIKO STRANACA IZDRŽAVATE

21.04.1992.

Draga moja djeco, vidim rijeku krvi, vidim sotonu kako dovlači nove snage s većom opremom. Sotoni je cilj da sve sruši a pogotovo sakralne objekte, tvornice i sve drugo što je narodu vrijedno za život. Djeco moja, pomognite Mi s vašim molitvama i s vašim trpljenjem.

Djeco moja, vidim i velike sile, sve gledaju kako se ruši i pali, trljaju ruke govoreći: «Neka još potraje rat da se više sruši jer za nas je bolje, više posla, više novca».

Djeco moja, čujem kako i druge republike žele da i kod njih dođu «plavi šljemovi». Djeco, s njima nećete dobiti ništa dobroga. Ah, ne mogu sve reći, samo, koliko još koristi imaju strane zemlje s vašim ratom, vašom mržnjom.

Djeco moja, Ja vas molim da se dogovorite, vi zaraćene strane, da se izmirite i započnete izgradnju ljubavi i svega što je razrušeno, Božje i civilno.
Ne dozvolite da vas sotona ikad više zavadi, a da drugi žive preko vaših leđa. Što vi mislite, koliko stranaca izdržavate? Sva pomoć što bi stigla, ona ide na front.

Djeco moja, ovo govorim svima, s jedne i s druge strane, da se dogovorite, da prekinete rat, neka zavlada ljubav u vašim srcima.

NE ŽIVI SE SAMO OD OVOZEMALJSKE PLAĆE

26.04.1992.

Djeco moja, samo pazite da od bogatstva ne zaboravite Isusa, jer Isus i dalje govori: «Putnika na stan primiti, žedna napojiti, gladna nahraniti, gola zaodjenuti, sužnja otkupiti, bolesna pohoditi, mrtva pokopati».

Djeco, a danas ima toliko beskućnika, toliko gladnih, žednih i golih. A koliki čekaju na otkupninu. Ja vas molim da mislite na sve, pa i na one koji su zaboravljeni. Imajte na umu da se sutra može i vama tako dogoditi, ako i dalje odbacujete moje Poruke i ne slušate moje savjete.

Djeco, ne živi se samo od ovozemaljske plaće. Zašto toliko trpate za sebe, a ne vidite tolike gladne i gole, bez krova nad glavom. Doći će vrijeme kad vam to bogatstvo neće koristiti. Koliki već sada ostaju bez bogatstva. I sad zamislite se malo, što vam je dragocjenije, život ili bogatstvo? Djeco, i da vam sve sruše, to nije ništa. Ali ako vam dušu sruše, gotovi ste. Zato molite i vjerujte u Isusa. Širite moje Poruke, ne dozvolite da vas bogatstvo sprečava da pohađate moja svetišta, ne dozvolite da vas vaši grijesi odijele od sv. Mise i sv. Pričesti.

DOBRO JE ZNATI I O DRUGIMA

29.04.1992.

Djeco srpska, kažete da ste skinuli zvijezdu. Djeco, djeco, to vam ništa ne znači što ste je skinuli, jer zvijezda nije živo biće, zvijezda vas ne ubija nego onaj tko zvijezdu nosi. Djeco, vi se morate riješiti cjelokupnih dosadašnjih vođa i političara. Njih morate skinuti, tako da se povuku iz okupiranih mjesta, da povuku sve vojne i paravojne jedinice, njihove snage.

Djeco, shvatite, vi ste svi Božja djeca. Ne smijete se odvajati i ne slagati zato što je netko Hrvat ili Musliman ili Srbin. Svi ste braća. Bog je Jahve, a tog istog Boga zovete raznim imenima, neki ga zovete imenom Alah, a zapravo ste svi vjernici u Boga Oca Svemogućega a to je Jahve. Nema drugog Boga osim Jahve. Samo, to je ono što ste udaljeni jedni od drugih, a to su vas udaljili i stalno vam pripovijedaju da su oni druga vjera, da se ni slučajno ne smije ući u njihove crkve ili džamije.

Djeco moja, dobro je znati i o drugima. Jer, u svakoj Božjoj vjeri, bilo muslimanskoj ili pravoslavnoj ili katoličkoj ili bilo kojoj drugoj kršćanskoj vjeri, ima nešto dobro. Ja vam savjetujem da učite, da obilazite svaka svetišta, da se više zbližite i ljubite. Ah, žalosna sam da ste postali toliko udaljeni, puni mržnje.

Djeco, ne dozvolite da vas vaši učitelji i dalje razdvajaju, da vam i dalje brane družiti se s drugim vjernicima, da vam brane u kuće Božje, u svetišta. Ah, ne mogu sve reći, ali visoki zgriješiše a vi djeco, koji ste tako odgojeni, sad ispaštate. Sad ne samo da upirete prst na druge vjere nego ste uprli i cijevi, bombe, rušite, palite, ubijate. Sad se malo zamislite da li ste dobro odgojeni, da li je taj što vam je tako propovijedao od Boga?

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, brzo će kraj ali s velikim žrtvama. Evo, približava se Uskrs za Hrvatsku. Djeco, zapamtite, sotona mora pasti u čitavom svijetu, mora Crveni zmaj nestati sa zemlje. (Iz Poruke od 01.04.1992.)

Djeco moja ljubljena, eto, kako sam rekla, blizu je Uskrs vašoj državi. Ali, ne gubite vjeru u Boga dok ovo proživljavate. Sve što ste izgubili, imanje, kuće, sve ćete dobiti. Ja ću potaknuti druge države, drugu moju djecu koja su bogatija, da vam pomognu u izgradnji vaših domova. (Iz Poruke od 07.04.1992.)

Djeco srpska, ne slušajte vaše novinare i one koji su vam došli kao tobože progonjeni. Nitko ih ne progoni. Oni su poslušali komunističku vlast koja je izmislila da će ih poklati ustaše kao u Jasenovcu. Eto, s kojim se lažima služe.

Djeco srpska, žalosna sam kad vidim da ste ikone s mojim likom ljubili i molili da vam djecu, muževe i sve ratnike čuvam. Djeco moja, a od koga da ih čuvam? Još nisam vidjela da vas i vašu Srbiju  netko bombardira, a i s čime bi? Djeco, Ja vas molim da ne krećete u tuđu zemlju, da tamo ostavite kosti zarad njih sedam koji naređuju iz fotelja.

Djeco moja, dosta je i moj sin Drašković na početku želio i sanjao o velikoj državi. I on je govorio kako je srpski narod ugrožen, jer ga je tad bio ulovio zao duh. Ali Ja ga oslobodih. Žalosna sam što se mučim s njegovim sljedbenicima koji još imaju duha laži i tako raspršuju laž svuda pa čak i u Bosni.

Sine Vuče, skupi svoj narod i objasni mu da ne šriri laži đavolske. Skupi narod i udrite po sotoni koji vas uvaljuje u propast, u bijedu i ledene grobove.

Sine Vuče, sada i sam vidiš, umalo da i tebe sotona ugura u bratoubilački rat. Sine Vuče, ne slušaj Srbe izvan svoje Srbije koji govore da su ugroženi. Sine, takve ne trebate primiti u Srbiju, imaju oni svoja ognjišta. Neka ne slušaju laži sotonske.

Sine Vuče, ako želiš biti dijete Božje, ne miješaj se u tuđu politiku i u tuđa mjesta. Imaš svoju državu i svoj prostor. (Iz Poruke od 09.04.1992.)

Sine Raškoviću, obrati se prvom Bogu, Bogu ljubavi. Probudi se, otvori oči i pogledaj što si sve uradio, ne samo Muslimanima i Hrvatima, nego i svom narodu. Što ti je trebalo vršiti pokolj nad nevinim narodom? Ti i tvoji rezervisti i Crveni zmaj pobiste i protjeraste tolike nedužne. Sve one Srbe i Hrvate tvoji četnici pobiše samo zato što su bili čestiti ljudi, oni ne htjedoše u tvoje čete, nego su ostali na svojim ognjištima. Sanjaš o nekoj velikoj Srbiji, sanjaš sebe na bijelom konju, a tvoj narod kako ti se klanja. Ne, to neću dozvoliti jer ti nemaš u sebi Duha Svetoga nego duha zla. Sine, zapamti moje riječi: Ja sam Majka svih vas, Ja vas želim spasiti od zla pa i tebe. Ah, nisi ti sam, sedam vas je, ali polako ćete svi nestati kao mjehurići na vodi.

Sine Raškoviću, što si učinio? Stvorio si pakao na tako divnoj zemlji. Ah, ne mogu sve reći, ali evo približava se kraj. Ne, nije kraj samo tebi nego i svim pomagačima sotonskim, svima koji su okupirali tuđa područja, svima koji su oduzeli tuđa ognjišta. Znajte, evo, izlit će se čaša gnjeva nad vas i vaše obitelji. Ostavi te tvoje mape ili karte, ne razdvajaj narod koji je do sada živio u Bosni. Vidim što namjeravaš, ali bolje je da tebe jednoga nema, nego li da tolike izgubim. Bog vidi sve što radiš. Znaj dobro, ono što si zaradio to ćeš i dobiti.
(Iz Poruke od 15.04.1992.)

Djeco moja, Ja vas molim da ljubite svakog čovjeka bez obzira koje je narodnosti. Djeco moja, svašta čujem usred Zagreba. Jedna žena govori svojoj prijateljici: „Vidiš, onaj tamo je Srbin“. Ova joj nije povjerovala, ali ona i dalje govori kako će ga pitati. I stvarno, prišla mu je i upitala ga: „Ti si Srbin?“ A čovjek pravedan, nikome nije učinio zlo. Naprotiv, on je pomagao siromašne duše iako nije kršćanin, ali bio je čist i pravedan više negoli ta žena koja je ubila svoje troje nerđene djece. Djeco moja, zapamtite: Ako su svi zvani Srbi, nisu svi četnici, kao što nisu ni svi vjernici sotonski. (Iz Poruke od 24.04.1992.)

Djeco srpska, Ja vas molim da ne slušate Radovana Karadžića jer on je zaveden, on nije zdrav. On je odavno bolestan a uskoro će mu se ugasiti njegova svijeća. Ne dozvolite da vas vode bolesni i slijepi jer njih je zaslijepio Zmaj. Ne napuštajte svoja ognjišta jer ste ih znojem sticali. Ne dopustite da vam se neki četnici usele u vaše kuće. Pridružite se vašoj braći Hrvatima i Muslimanima a i ponekim dobrim Srbima koji su se pridružili hrvatskoj vojsci. Ne napuštajte Bosnu i Hercegovinu, to važi za sav narod. (Iz Poruke od 25.04.1992.)

Molite i vjerujte u Isusa i u Krunicu. Krunica je spasonosna. Svaka izmoljena Krunica je sastavni dio lanca. S tim lancem vas okružujem da sotona ne smije prijeći preko. Molite sve što vam dajem a najviše molite onu Zlatnu krunicu koju sam vam Ja dala. Ona je najdraža Isusu. Po toj Krunici biva puno spašenih jer tom Krunicom molite za sve potrebe. (Iz Poruke od 28.04.1992.)