PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VI MLADI, VAMA GOVORIM, PROBUDITE SE,
SLUŠAJTE STARIJE, POŠTUJTE OCA I MAJKU

03.09.1992.

Draga moja nerazumna djeco, sotona koji je ušao u čovjeka, nije badava ušao u čovjeka. Ušao je zato da sije mržnju u narodu, da odvodi mladež u sve veću tamu. Pa zar ne vidite da vam je mladež postala nepodnošljiva? Djeco, sve će teže biti ako se Bogu ne vratite a ostavite zlo.

Djeco, svako toliko vas pozivam u crkvu na svetu Krunicu, na svetu Misu. A vi? Nemate vremena. Pa stanite malo i zamislite se, zar vas sotona ne sprečava baš kad se trebate malo posvetiti Bogu? Zgrabi vas i ne da vam, jer, imate posla, trebate malo na zrak, u šetnju, trebate malo posjetiti prijatelje ili vas oni baš tada posjete. Djeco, djeco, ne znate da tako omogućujete sotoni prolaz do vas.
Tako vi zatvarate Isusu vrata, ne samo vaše kuće, nego i vrata vašeg srca, vrata vaše duše.

Djeco, ne znate u kojem vremenu živite. Umjesto da sve ostavite i da Boga tražite i za njim hodate, a vi radite suprotno. Pogledajte, što sad imate od onolikog bogatstva? Baš ništa, a osim toga niste ni znali da je i smrt bila prisutna. Djeco, sve što imate to će ostati na ovoj zemlji, ništa nećete ponijeti sa sobom osim onoga što ste zaslužili radeći za Boga.

Djeco, vi ste samo putnici ali dobro pazite da ne zalutate na tom putu, jer raznih puteva ima. Vi koji vjerujete u Boga i u moja ukazanja, Ja vas molim da molite, postite i da se žrtvujete za svoju braću. Ah, žrtve i molitve su sad najpotrebnije.

Vi mladi, vama govorim, probudite se, slušajte starije, poštujte oca i majku. Djeco, vidim da sve više idete u ponor. Ostavite se sotonskih igara i uživanja. Zbog tog vašeg uživanja netko trpi pored vas a to su vaši roditelji, vaši najmiliji. Tu je i Isus koji trpi vaše udarce, vaše psovke. Djeco, djeco, sebe ubijate pa da nećete drugog.

ČAK I KAD PROLAZITE PORED CRKVE,
NITI NE POZDRAVITE ISUSA, A ZNATE DA JE TU U CRKVI

06.09.1992.

Draga moja djeco, žalosna sam da su crkve prazne, da se ne hranite duhovno nego mislite samo na tjelesnu hranu. Ne znate da će sve nestati a vaš duh mora živjeti. On ne može umrijeti vječno, nego će primiti ono što ste mu zaslužili:
Raj ili Pakao.

Djeco moja, probudite se i otvorite vaša srca za Isusa. On kuca, zove da dođete na Gozbu ali se malo njih odaziva. Čak i kad prolazite pored crkve, niti ne pozdravite Isusa, a znate da je tu u crkvi. Ja vas molim da se probudite, barem na ovaj drugi bič koji treba ošinuti.

Djeco, sjedinite se, neka bude snažno jedinstvo s Papom, kojemu vas je Isus predao da vas pazi i da predsjeda u milosrđu i ljubavi, da bude temeljem cijele Crkve i da je održi u sigurnosti vjere i istine.

Djeco moja, slijedite Mene, posvećujte se mom Bezgrešnom začeću.

ČITAJTE NOVI ZAVJET I RIJEČI GOSPODINA
VAŠEGA U OTKRIVENJU

08.09.1992.

Djeco moja ljubljena, da ste živjeli po Evanđelju i da ste slušali Božju Riječ, ne bi danas sotona razarao i ubijao. Ali, vi ste hrlili Luciferu, hrlili ste radi boljeg života. Ubijali ste čak svoju nerođenu djecu, da bi vi bolje uživali u jelu i piću. Ah, što sve niste radili a sad kad vas šibaju vaši grijesi, sad govorite svašta i još u veći grijeh upadate.

Djeco, čitajte Novi zavjet i Riječi Gospodina vašega u Otkrivenju.
Čitajte Otkrivenje i opazit ćete dosta znakova u ovo apokaliptičko vrijeme.

Djeco, djeco, stidjet ćete se radi vaše nevjere i grist će vas savjest što ste puno mogli pomoći Meni i Isusu, a niste. A neki su još i sprečavali pomoć. Djeco, sad vam poručujem da se sjedinite s Papom, da slušate Božju Riječ, a da biste sve i svi mogli, morate se obratiti.

HODOČAŠĆE NEKA BUDE S TRI DANA

10.09.1992.

Draga moja djeco, vi vjerni u Isusa Krista, vidim sve više prognanih a sve je hladnije. Ne ostajte slijepi prema svojoj braći, koju gledate iz dana u dan kako bespomoćni kucaju na vrata za pomoć. Vi ne ostajte gluhi nego im otvorite i pomognite. Ako nekome od ovih najmanjih pomognete, Isusu ste pomogli.

Vidim dosta kuća praznih i stanova zaključanih, a ne primate svoju braću.
Vi ne znate da je sve to Božje, ne znate da se tako može i vama dogoditi, jer ovo je vrijeme čišćenja. Dajte, pomognite da se i vama pomogne. Zapamtite: Koliko dajete toliko će vam se dati, mjerica za mjericu.

Djeco, vidim još rijeku krvi, vidim kako sotona dovlači nove snage. Budite budni na svako primirje, jer nije to primirje nego samo varka, da bi dovukli oružje i oruđe.

Djeco, vi koji molite i hodočastite moja svetišta, ne dopustite da vam taj dan bude bez sv. Ispovijedi i sv. Mise. Djeco, hodočašće neka bude s tri dana, da biste mogli prisustvovati bar na tri sv. Mise.

POMOGNITE MI DA OBRATIM NEVJERNE
JER BLIZU JE 1998. GODINA

11.09.1992.

Draga moja djeco, molite, vjerujte u moje Poruke i širite ih dalje. S Porukama otvaram oči onima koji su slijepi i zavedeni. S Porukama ćete zaustaviti rat. Molite da Poruke dođu tamo gdje je najteže, onamo kamo su upućene.

Djeco, poruke šifrirane dolaze točno u ruke, ali ove koje vi pojedini šaljete završe u smeću. Ali ne plašite se, niste vi krivi. Krivci su neki od mojih sinova koji narediše da se Poruke ne čitaju nego da se bace.

Djeco, pomognite Mi da obratim nevjerne jer blizu je 1998.godina. Djeco moja i vi sinovi moji, ne dozvolite svijet Antikristu. Zato sam još na Zemlji da vas oslobodim zla, ali uz vašu pomoć. Vi morate biti poput Isusa Krista. Morate ići za Isusom, slušati što vam Isus govori. Zapamtite: Jedan je Bog za sve vas i jedna je Majka za sve vas. Djeco, žalosna sam kad u nekim krajevima crkve ostaju prazne, bez vjernika, osim Isusa koji je tu prisutan sa svojim anđelima i sa svojom Majkom, koja sam stalno uz skut Isusov.

TEŠKO ONOME KOJI NEMA KRIŽ

14.09.1992.

Djeco moja draga, vidite velike promjene u vašim obiteljima. Sami uočite te nagle promjene. Zar vam to nisu znakovi?

Djeco, djeco, dosta vas je koji ništa ne primjećujete ali sve se zbiva onako kako je Isus rekao, da će se najprije to zbiti pa će Isus ponovo doći k vama te da se čuvate lažnih proroka i da ne vjerujete nikome kad vam kaže: “Ja sam taj koji je trebao doći, ja sam Isus”.

Djeco, još nije vrijeme ali uskoro će doći. Zato vas molim da budete budni. Molim Isusa da još sačeka dok još obratim i dok još spasim od ruke sotonske. Djeco, Ja sam tu na Zemlji i bit ću tu, da sotonu uništim a svoju djecu oslobodim. Samo vas molim da izdržite svaki križ da biste se spasili, jer, teško onome koji nema križ.

MOLITE JOŠ ŽEŠĆE

16.09.1992.

Draga moja djeco, molite i vjerujte u Boga, da će svoju djecu spasiti, da će sačuvati od biča. Eto, Otac je ubrzao svoj bič da bi što brže očistio zemlju.
Ah, pomognite Mi s vašim molitvama, da sačeka još malo dok obratim još neke koji su samo mlaki, koji se još nisu opredijelili na koji će put krenuti.

Djeco, Ja vas molim da ne vrijeđate Boga s vašim psovkama, s vašim klevetama i s vašim osvetama. Ah, kad bi se Otac Nebeski osvećivao, odavno bi bio nestao ovaj svijet. Ne činite ono, što vi ne biste željeli da drugi čine vama. Eto, vidim što su sve učinili, ali tu je Sudac koji će suditi po pravici. Molite još žešće.

VI ŽIVITE U VREMENU ČIŠĆENJA

24.09.1992.

Draga moja djeco sva tri naroda, Ja vas molim da oprostite jedni drugima i da se pomirite, da ne stradavaju nevini. Ne budete li prekinuli rat, znajte da ću vas napustiti, jer služiti dva gospodara se ne može.

Djeco srpska, govorim vama koji ste u Bosni i Hrvatskoj pa i vama u Srbiji koji ste potpuno zaslijepljeni: Ne znate da ste Božja djeca i da ste se prodali sotoni, a sad biste se htjeli njega osloboditi ali ne znate kako. Djeco moja ljubljena, morate se najprije riješiti onih sedam koji vas vode u provaliju. Djeco, žalosna sam da moraju nevini stradavati.

Djeco, vi živite u apokaliptičnom vremenu, u vremenu čišćenja. Djeco svih naroda, djeco čitavog svijeta, probudite se i shvatite da je Bog svemoguć, da je Bog vaš Stvoritelj, vaš Otac koji ne može gledati kako Mu se djeca kolju međusobno. Otac vaš Nebeski počeo je šibati na sve četiri strane svijeta. Otvorite oči i pogledajte. Ali nije ista šiba za sve, nego su šibe različite i udarci različiti.

Djeco moja, vi koji mislite da niste u ratu, i vi ćete biti ošinuti šibom gladi, šibom bolesti, šibom poplava, šibom vatre, olujnom šibom i s mnogo drugih.
Ja, Majka, ukazujem se da bih vas pomirila, ne samo s vašom braćom tu u ovoj suznoj dolini, nego i s Ocem Nebeskim.

Djeco moja, Ja, Majka svih vas, molim da se Otac smiluje dok se vi probudite, da malo sačeka. Vidim da je narod krenuo za sotonom umjesto za Isusom.
I vidim da sve više ginete od šibe vlastitoga grijeha. Ah, ne mogu sve reći, ali malo će stado ostati, zato budite budni.

NEMOJTE ODUSTATI JER VI POMAŽETE MENI I ČITAVOM ČOVJEČANSTVU

30.09.1992.

Draga moja djeco, Ja, Majka, Kraljica ljubavi, molim vas da izdržite te ljubite i opraštate svima koji su protiv vas. Djeco, nije vas zahvatila druga kušnja osim ljudske. Neki od vas misle, da vas Bog iskušava. Ne, ta vjeran je Bog. Bog neće pustiti da budete kušani preko svojih sila, nego će s kušnjom dati i ishod da mognete izdržati.

Djeco, ovo govorim svima kojima se ukazujem, svima koji šire moje Poruke: Nemojte odustati jer vi pomažete Meni i čitavom čovječanstvu koje je u dubokoj tami, mržnji, ubijanju jedni drugih. Ja, Majka, želim svu djecu spasiti i sve dovesti Kristu Isusu, da vi budete ono malo stado koje se treba spasiti.

Djeco, vama ljudima ne prijeti samo rat nego i druge vrste čišćenja. Djeco i vi predragi sinovi, ne sprečavajte Mi da vas čuvam za Krista Isusa, vašeg Temeljca. Djeco, u nevjeri sotona dobiva još više snage, kad od Mene otimate djecu koja mole, trpe, poste, obraćaju nevjerne. A sad molite, bdijte, postite i nosite breme jedni drugima.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco, djeco, vi mladi, od vas tražim da rastete u kreposti i čistoći i da vam na ovom teškom putu pomažu roditelji i odgojitelji. Od mladih tražim da se nauče svladavati strasti, nervozu i sotonske ideje i to pomoću molitve i moje zaštite.

Djeco, kino i razne filmove gledate a zlo prelazi u vas i preko ekrana. (Iz Poruke od 04.09.1992.)

Djeco i vi mladi, Ja Vas molim da napustite sotonske igre, da prekinete s dozivanjem duhova. Djeco, ako želite svoje živote spasiti od sotone, onda ne činite sotonska djela. Ja, Majka, molim vas da bar malo poslušate svoje starije.

Djeco moja, svi vi koji uživate razne napitke, svi ste se prodali sotoni. Sotona vam vašu mladost otima i uništava. Ja, Majka, ne mogu gledati da mladi a i stariji tako masovno odlaze u tamni prostor umjesto da se probude i vrate Bogu.

Djeco moja ljubljena, moje su vam ruke stalno ispružene. Prestanite s takvim ludilom i ne pravite sebe budalama. Protjerajte sotonu od vas, da vas ne odnese u sumporno jezero. (Iz Poruke od 09.09.1992.)

Djeco, sad će sotonski sljedbenici potajno raditi. Žalosna sam što poneki žele preko Crkve postaviti Antikrista za Papu. Djeco, vi sinovi moji, budite oprezni, ne vjerujte svima. Djeco, vi koji ste s velikom prijetnjom, vi koji ste bili izbačeni s posla, iz društva, samo radi vjere u Isusa Krista, ne dozvolite da vam ponovno Antikrist puni vaša srca i da vas on odvaja od Boga.

Djeco, sotona će pokušati na razne načine da vam sruši vjeru i vašu demokraciju da bi on ponovno vladao. Ah, žalosna sam što moji sinovi ne vide dobro. Vidim kako sotonu opet stavljaju u prve klupe u crkvi, a još misle im dati bolji položaj. Ah, ne mogu sve reći, ali nisu ni moji sinovi krivi jer oni su puni ljubavi prema svakome a sotona je lukav i iskoristit će tu službu potajno.

Djeco i vi sinovi moji, budni budite i molite za vašeg sadašnjeg Svetog Oca Papu. Molite sa Mnom da bi vas još dugo vodio na pašu. (Iz Poruke od 17.09.1992.)

Djeco, vi koji znate moliti, molite noću pred Raspelom jer noću su molitve jače. (Iz Poruke od 23.09.1992.)

Svima vama koji bacate moje Poruke koje zbližavaju kršćane, koje liječe sav narod, koje donose ljubav i mir, svima vama poručujem: Znajte da ste neprijatelji Bogu i ljudima. Pripadate onima koji razaraju Duh Božji, koji razaraju čitavu zemlju. (Iz Poruke od 28.09.1992.)