PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


DJECO SRPSKA, VI OČEVI I VI MAJKE, ZAPAMTITE DOBRO:
DJECU SU VAM UBILI VAŠI LJUBIMCI

03.05.1992.

Draga moja djeco, vi puče srpski probudite se, zar baš hoćete skroz do kraja biti sotonski? Djeco srpska, ne žaloste Me toliko oni koji ne poznaju Boga.
Žaloste Me oni koji se nazivaju kršćanima a jurišaju na braću Hrvate, Muslimane i na sve koji nisu Srbi. Djeco, pa i vaše ste napali, opljačkali i opustošili.

Djeco srpska, obratite se Bogu Ocu Nebeskom i poslušajte Riječi Božje. Niste slušali što vam govori Otac Nebeski. Otvorite Bibliju i pročitajte što vam Otac govori u Deset zapovijedi Božjih:

  1. Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemaj drugih bogova uz mene,
  2. Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud,
  3. Spomeni se, da svetkuješ dan Gospodnji,
  4. Poštuj oca i majku, da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji,
  5. Ne ubij,
  6. Ne sagriješi bludno,
  7. Ne ukradi,
  8. Ne reci lažna svjedočanstva,
  9. Ne poželi tuđeg ženidbenog druga,
  10. Ne poželi nikakve tuđe stvari.

A vi djeco srpska, većina od vas niste nikad čuli za Deset zapovijedi Božjih. Da, odgajao vas je Zmaj. A i kod Hrvata ima nevjernih i bezbožnih, ali Ja sam tu koja pomažem svojoj djeci, djeci čitavog svijeta da se probude i da krenu na put spasenja.

Djeco moja ljubljena, bilo kako se vi nazivali vi ste djeca Božja a Ja sam tu da vas spasim od Zmaja, od zmije otrovnice.

Djeco moja srpska, bacite oružje koje ubija i naoružajte se duhom ljubavi da se svi spasite.

Djeco, vi koji šaljete djecu u borbu protiv Hrvata i Muslimana, znajte da Otac Nebeski gleda sve što radite i jednog dana, kad On zagrmi, sve će pretvoriti u ruševinu i pepeo.

Djeco srpska, ne dozvolite da vaša djeca ginu na bojištima. Ah, koliki od vas mislite da ćete ponovo vidjeti vaše sinove. Ne djeco moja, oni su stradali, oni više nisu tu. Evo, neke duše sam spasila od Pakla, a vi ne znate niti gdje su im grobovi. Koliki bi se bili spasili samo da su pobjegli preko, a ne da ih goni sotona ispred svoje cijevi.

Djeco srpska, vi očevi i vi majke, zapamtite dobro: Djecu su vam ubili vaši ljubimci, kažem vaši jer za njih glasate. Djeco, zapamtite, ako ne skinete Crvenog zmaja s položaja, s njegovih dužnosti, svi ćete stradati i puno njih će umrijeti od gladi i od bolesti. Ja vas molim da se probudite i odmah ustanete svi protiv par njih koji drže kuhinju svoju. Vi ne znate što je i kakva je ta kuhinja i što se tu kuha.

Djeco, opet vas opominjem: Svi se dignite protiv Crvenog zmaja da ga srušite, kako biste opstali vi koji ste još na životu. Djeco srpska, samo vjera u Boga, ljubav i opraštanje može vas spasiti.

BOG ČUVA ONE KOJI SE BRANE OD NAPADAČA

04.05.1992.

Draga moja djeco, vi koji ste u Beogradu, vidim da ste uplašeni, ne smijete svi krenuti, ostali ste vani. Ja sam vam rekla da sotonu skinete s položaja, a to je lako kad se svi podignu. Ne plašite se Ja sam s vama, Ja vas štitim. Ne budete li skinuli dosadašnje političare, neće biti mira. A to znači da će vam vaša ljubljena djeca ginuti.

Djeco srpska, vi koji ste se naselili i namnožili i sad ste u nekim mjestima većina Srba, djeco, znači li to da sad trebate oteti tu zemlju? Ne djeco moja, to je zemlja hrvatska i zemlja Bosne i Hercegovine. Ovo govorim svima, većinskom stanovništvu.

Djeco, morate se pomiriti i živjeti ondje gdje vam je dom, gdje vam je staro ognjište. Ne tražite spajanje Srbiji, jer vi se nalazite na hrvatskoj strani, stoga trebate slušati vašeg Predsjednika (Hrvatske), trebate se osjećati ravnopravnima s tim narodom gdje ste nastanjeni.

Djeco srpska, nitko vas nije tjerao, napadao. Vi ste previše slušali laži koje je Crveni zmaj raširio po čitavom svijetu.

Djeco moja ljubljena, Bog čuva sve koji su se stavili pod Majčinu zaštitu. Bog čuva sve one koji se brane od napadača.

Djeco, Ja vas molim da se svi dignete protiv te politike, inače ćete svi izginuti. Ne slušajte Kadijevića, ne slušajte Rašetu, kojima nije stalo ni do sebe. Onaj tko ne voli sebe još manje voli drugoga.

Djeco svih narodnosti, zamislite se koliko vas je u inozemstvu. Znači li to, da sada kad ste se tamo obogatili, najeli i namnožili, da sad tražite svoju neku državu? Ne djeco moja, to nikad ne pokušavajte jer Bog neće dozvoliti. Nego, morate osjećati tu državu kao svoju kuću, morate poštivati taj narod kao svoj vlastiti, morate svih ljubiti bilo koje boje kože ili bilo koje narodnosti bili.
A pitanje različitosti vjera prepustite Bogu. Bog će jednog dana sve skupiti i bit će Jedan Pastir.

NE DOZVOLITE DA SE MANJINE OSJEĆAJU ZAPUŠTENE OD VAS VEĆINE

05.05.1992.

Djeco, ne dozvolite da se manjine osjećaju zapuštene od vas većine, nego naprotiv, neka svi imate ista prava.

Djeco, ponovno govorim: Ne protjerujte manjine jer oni su izabrali gdje im je bolje za život, oni ne bi napuštali ono gdje su godinama živjeli. Djeco, svatko ima oči da vidi i da procijeni narod, da vidi s kim se može bolje slagati i živjeti kao s braćom.

Djeco, govorim svim nacijama na Kosovu da se združite a ne da želite (etnički) čisto Kosovo i da se radi toga ubijate.
Djeco, djeco, svi ste vi djeca Božja samo se neka okrenuše protiv Oca Nebeskog. Ah, vi ne znate što bi se sve dogodilo da se Ja ne ukazujem, da Ja ne dajem Poruke a moja vjerna djeca ih šalju dalje. Žalosna sam što im neki govore da ne vjeruju. Znam da moji sinovi prvi ne vjeruju i bacaju Poruke. Ajde što oni to čine, ali i drugima govore.

Djeco, zapamtite, malo će se spasiti. Ja sam žalosna da toliki ginu a nepomireni s Bogom. Ne mogu gledati svoju djecu u lokvama krvi. Djeco srpska, vi mladi u Srbiji i u Crnoj Gori, vi na Kosovu, združite se i pravo gore. Poskidajte sve koji su vas dosad vodili s njihovom politikom. Kažem vodili ali kamo? I vi se danas pitate, vi kojima sam otvorila oči da vidite da ste dovedeni usred pakla.

Djeco, Ja sam Majka svima vama, Ja želim da ljubite jedni druge, želim vam saopćiti:  Ne budete li skinuli sotonu s položaja i dalje ćete ginuti. I to ne samo kad osvajate tuđe republike i ubijate, nego baš u Srbiji i u Crnoj Gori ćete ginuti, jer Bog ne može gledati nasilje nad nedužnim narodom. Djeco zapamtite, koji god okrvavi ruke na tuđem ognjištu isto tako će osjetiti i na svome ognjištu.

NE DOZVOLITE DA BUKNE BALKANSKI RAT

06.05.1992.

Draga moja djeco, ne dozvolite da bukne balkanski rat.
Djeco, srpska, vi koji još ne shvaćate koji vas duh vodi, vi širite laži, vi se ponosite sa sotonom. Djeco moja ljubljena, vi još niste osjetili na svojoj koži ništa, ali da sam vam Ja okrenula leđa i da nisam molila Oca da sačeka, već odavno i vas ne bi bilo.

Djeco srpska i crnogorska, Ja sam vam Majka, Ja vas zaklinjem u Isusa Hrista, da se povučete svi, da svi odložite oružje ako želite da ne stradate od njega. Koliko vam trebam slati Poruke i koliko vas trebam moliti da shvatite što će vam se dogoditi baš od vašeg Zmaja. Kamena su vam srca vaša.
Ah, koliko Isus Hrist kuca ali ne otvarate.

Djeco srpska i crnogorska, ne budete li se obratili Bogu i pomirili s vašom braćom, koja su napadnuta s vaše strane i ne skinete li zlikovce, neće biti dobro. Vidim rijeku krvi. Vidim ogromnu vatru koja se širi prema vama u Srbiji.
Vatra ne samo na zemlji, nego vatra koja izlazi iz zemlje.

Djeco moja ljubljena, više se ne može čekati jer vi sve više palite vatru.
Evo gledam kako širite laži i u inozemstvu. Djeco, djeco, ne radite ono što ne biste htjeli da drugi vama vrati na isti način.

Djeco, koji se god Meni utječe, neću ga napustiti. Vi koji molite, koji satima provodite u molitvi noću pred Raspelom, izdržite još malo, Ja vas molim.
Vidim da vam je teško ali i to vam je trpljenje. Ja vam mogu smanjiti noćno bdijenje, ali ono je tako potrebno. Djeco, mora se i trpjeti jer veliki su grijesi učinjeni u svijetu, a još i dalje ih misle činiti osuđujući nedužne i nevine.

Djeco moja, vidim neke kako hodaju od kuće do kuće i nude vam neke knjige, neke časopise. Djeco moja, ne primajte te knjige jer Me oni veoma vrijeđaju, oni Me psuju i ne samo Mene nego su sada počeli vrijeđati i Isusa.

VI KOJI STE PROGNANI,
JA VAS MOLIM DA NE GUBITE VJERU U BOGA

08.05.1992.

Djeco moja svih narodnosti, zašto bježite, zašto se ne borite i branite?
Djeco, nitko vam neće braniti vaše, to morate sami braniti. Vi koji se ne možete braniti oružjem, vi se branite Krunicom.

Djeco, molite Krunicu i bdijte pred Isusom. Molite na samotnim mjestima i potpuno se predajte Isusu. On je vaš Spasitelj i Otkupitelj. Vi koji ste prognani sa svojih ognjišta, Ja vas molim da ne gubite vjeru u Boga.
Opraštajte jer ne znaju što čine. Kad bi oni znali ne bi to radili.

Djeco, koliko vas kršćana ne moli Boga jer nemate vremena. Ne odlazite u crkvu jer ne želite pojedine moje sinove. Djeco moja, vi ne dolazite u crkvu radi svećenika nego radi Boga, radi Krista.

Djeco moja i vi sinovi moji koji ne vjerujete, barem držite vašu nevjeru u vašim srcima, a ne da je širite drugima i da druge odbijate da vjeruju.
Djeco i vi sinovi moji, zapamtite: Ja sam tu baš na ovom otoku, na ovom Brdu se ukazujem. Baš s ovog Brda branim otoke, šaljem anđele na branik vaše domovine da pomognem vašoj djeci.

Djeco i vi sinovi moji, do kada ću Ja vas braniti a vi Mene vrijeđati i pljuvati? Djeco moja i vi sinovi moji, gdje god sam se ukazala niste vjerovali već ste Me tjerali iz crkve, da se ne ukazujem u crkvi. Djeco moja ljubljena, Meni je svejedno gdje ću Ja biti. Meni je cilj da vas spasim od Pakla.

Djeco moja, samo molite, opraštajte, pomažite gladnima, pomažite onima koji nemaju krov nad glavom. Nemojte dozvoliti da ponovno netko ima previše a netko niti gdje spustiti glavu, niti svoje ognjište. „Sve što činite ovoj mojoj najmanjoj braći, Meni činite“ – to su riječi moga Isusa Krista.

A sada vidim toliko grabeži na ono što je stiglo za najsiromašnije.
Djeco, djeco, ne mogu sve reći ali ponovno ću nadahnuti neke koji će sve dati u javnost, jer to ne smije ostati u tajnosti.

Djeco moja, blago onome čije je srce čisto i pravedno, mudro i šutljivo.

JA VAS POTIČEM NA MOLITVU KRUNICE,
NA MOLITVU OČENAŠA

11.05.1992.

Draga moja djeco, izdržite i ne plašite se, Ja sam s vama, Ja ću pomoći.
Djeco moja ljubljena, ispaćena, ne gubite vjeru u Boga.
Djeco, sotona mora nestati, ali na odlasku sve uništava pa čak i srpsko, jer neki Srbi smatraju Hrvatsku svojom domovinom.
Ali, agresor njih smatra izdajicama srpskog naroda.

Djeco moja ljubljena, puno je Srba stradalo baš od četničkih noževa i pušaka. Dosta se Srba skriva kod braće Hrvata i kod Muslimana. Djeco moja, vi ništa ne vidite osim onoga što vas novinari obavješćuju. Ali i novinari ne govore cijelu istinu. Žalosna sam kad vidim da se obavješćuju samo za svoje i za svoj interes. Stalno govorim da istinu iznosite na vidjelo, kako za jedne tako i za druge.

Djeco, vi vjerni, vi koji branite svoje živote i svoja ognjišta, ne plašite se Bog je s vama, jer Bog šalje svoje čete da vam pomognu. Djeco shvatite, Ja sam tu, Ja sam mrsila sve putove sotonske. Ja vas potičem na molitvu Krunice, na molitvu Očenaša. Postite, obraćajte nevjerne, učite ih da je pravi Otac Bog Svevišnji i Svemogući, a Isus da je vaš Spasitelj i Otkupitelj.

Djeco moja, Isus je na vrijeme poslao Mene i eto, sačuvala sam ali s velikim naporom. Ne bi bilo teško da je prihvaćeno, da javnost zna, ali to se još odbacuje.

Djeco, djeco, koji god govori da je zaslužan za ovaj mir, svatko će upasti u grijeh. Jer, ništa vi ne bi mogli da vam nije od Gospodina poslato i da vas Gospodin Bog ne nadahnjuje što trebate raditi, s kime pregovarati i što govoriti.

Djeco moja, dobro znate prethodne Poruke, što sam govorila. Ja, Majka, sve opraštam, svake uvrede, samo vas ponovno molim da čitate Poruke i svatko će naći sebe i svoje pogreške. Znat ćete da ništa vi sami ne možete učiniti bez Mene. Jer, Mene je Isus poslao da vam donesem mir i ljubav, a vi s vašom nevjerom pomažete sotoni. Vi se uzdižete i hvalite kako ste vi donijeli mir.

Ah, žalosna sam što već jednom  ne shvatite da to Bog čini.

DJECO SRPSKA,
KOLIKO STE LJUDI PROTJERALI S NJIHOVIH OGNJIŠTA

12.05.1992.

Djeco moja, vi srpske narodnosti, vi koji ste u Srbiji, ne palite i dalje vatru kad je već zapaljena. Djeco srpska, čujem i dalje laži koje raspršujete u Hrvatskoj i u Bosni kao i u drugim republikama. Ne govorite da su oni manjina i da će ih napasti Hrvati i Muslimani. Ah, znam što mislite i na što ciljate ali nećete moći.

Djeco, Ja sam s njima, Ja pomažem svima koji su napadnuti.
Djeco moja, dogovorite se i oslobodite sve što je tuđe, pustite sve zatvorenike, jedni i drugi.

Djeco srpska, Ja vas i dalje molim da se odmah povučete i da napustite ono što nije srpsko. Vi u Srbiji, kolikima ste kuće zatvorili jer ste sve poubijali.
Zašto? Zato što vam je zemlja dragocjenija od života.
Djeco, djeco, sve što radite njima to nama radite, Isusu i Meni.

Djeco srpska, koliko ste ljudi protjerali s njihovih ognjišta i sad naseljavate vaše? Djeco, djeco, vi ne znate što Bog planira uraditi s vama.
Vidim osobe koje sjede na dvije stolice. Hoće mir i demokraciju, a daju pravo četnicima i odlikuju ih. Djeco, koliko ste kuća Božjih porušili, a sad ste počeli rušiti sva moja svetišta. Ne sotono, nećeš moći, moja je Krunica jača od tvojih lančeva, od tvog oružja. Ja sam poslana od mog Isusa da vas obraćam Bogu, da napustite sotonu.

DJECO, JA ŽELIM SVIH SPASITI OD PAKLA

13.05.1992.

Djeco moja ljubljena, molite ovih dana i za vaše neprijatelje. Oni ne napadaju samo vas, oni napadaju i svoju obitelj, svoju rodbinu. Evo, i na kraju zapaljuju vatru i u Beogradu, a prijeći će i na druge republike.

Djeco moja ljubljena, vi u raznim molitvenim zajednicama, vi koji se klanjate, koji satima molite, vi koji bdijete noću, nastavite i dalje jer još vidim rijeku krvi i još veća razaranja.

Djeco, vi koji molite, vidim koliko ste pomogli Meni i Isusu, koji nosi cijeli svijet na Križu a ne samo Hrvatsku.

Djeco moja svih narodnosti, zapamtite ove riječi: Nitko osim Boga neće vas moći osloboditi vaših grijeha. On je Spasitelj i Otkupitelj, On oprašta.
Ali ujedno govori: “Ne griješite dalje”.

Bog oprašta. Kome? Onome tko se obraća i kaje za svoje grijehe.
A onaj tko odbacuje Boga, onaj tko griješi a ne kaje se, on je na putu sotone. Takve Isus odbacuje i proganja u oganj, u vječnu tamu.

Djeco, Ja želim svih spasiti od Pakla i borim se za svakoga. Koliko god se Ja borila, vi Mi još više probadate moje srce.

ZVIJER SE DADE UKROTITI A VI LJUDI NIKAKO

17.05.1992.

Draga moja djeco, vi koji branite svoju domovinu, budni budite i ne vjerujte Armiji (JNA). Vi koji molite, molite i dalje da spriječimo srpske rezerviste koji se na više mjesta pregrupiraju sa željom da zauzmu i prisvoje neka sela.

Djeco moja, ne slušajte što vam kaže srpski vođa, koji želi raskomadati Bosnu. Djeco srpska, vi koji niste okrvavili ruke, ostanite u Bosni i ne mislite na otcjepljenje. Ne dozvolite da vas i dalje pljačka Srbija i da budete njihovi robovi. Ne slušajte njihove novinare.

Djeco svih narodnosti, poslušajte što vam kažem. Ne dozvolite da vas iskorištava Srbija. Sve što ćete imati Srbija će oduzeti i nositi u Srbiju.

Djeco moja ljubljena, Ja, Majka, ne mogu gledati to zvjersko ponašanje.
Djeco, vi ste stvoreni ljudi a ne zvijeri džungle. Zvijer se dade ukrotiti a vi ljudi nikako. Ah, nemate straha od grijeha.

Djeco srpske narodnosti, Ja vas molim da se probudite i da protjerate Zmaja. Djeco, evo približava se Isusov dolazak.

Djeco, Ja vas molim da prestanete vrijeđati Isusa i Mene jer su to teški grijesi.

SVATKO JE STVOREN ZA NEŠTO

18.05.1992.

Draga moja djeco kršćani i nekršćani, umjesto da započnete shvaćati da je ovo apokaliptičko vrijeme, da više molite i vjerujete u Boga i Božja čudesa, da shvatite da se bez Božje pomoći vi nećete osloboditi sotone, vi odbijate vjerovati u moja ukazanja i u moje Poruke i moju pomoć. Djeco, Mene je poslao moj Isus da vam donesem ljubav i mir, ali ne vrijedi kad ne vjerujete u moja ukazanja, ne vjerujete nikome kome se Ja ukazujem.

Djeco, sinovi moji i vi apostoli moji i vi koji hoćete da baš vi vidite.
Djeco moja, svatko ima svoj dar, dar Duha Svetoga. Svakoga je Bog stvorio od začeća i još od tada svatko je dobio svoju zadaću i svoje nadahnuće. Svatko je stvoren za nešto.

Djeco moja, molite Krunicu jer Krunicom ćete zaustaviti rat.
Žalosna sam kad neki nagovaraju da se ne moli Krunica. Vi vjerni moji, vi molite, jer Krunicom vas zaokružujem.

Djeco, vi s vašom nevjerom samo pomažete sotoni. Ah, evo gledam kako će i drugi grad u Bosni bombardirati i raketirati. I ne samo u Bosni, nego će i drugu republiku napasti ako ne molite.

Djeco, molite onu Zlatnu krunicu koju sam vam Ja dala da se moli. S njom pomažete Meni a i Isus je voli.

MOLITE ZLATNU KRUNICU

22.05.1992.

Djeco moja ljubljena, molite onu Zlatnu krunicu s izmjenjenim zazivima, koju sam vam Ja dala za moliti, jer ona Meni pomaže u svemu. I Isus preporučuje da ju se moli. Ova Zlatna krunica zasljepljuje sotonu, pomaže dušama u Čistilištu, obraća nevjerne, štiti nerođenu djecu, liječi sve bolesne koji trpe duševno i tjelesno.

Ta Zlatna krunica sigurno pomaže ali samo onima, koji stvarno vjeruju u tu Krunicu, koji vjeruju da će biti uslišani dok ju mole. Samo Bog uslišava svaku molitvu, ali samo ako je to molitva uistinu pred Gospodinom. Žalosna sam kad vidim kako se neki vjernici ponašaju. Dok bilo što mole oni ne razmatraju, oni ne mole iz dubine srca nego samo izvanjski, mole a misle na drugoga, kako će se s njim obračunati. Stalno govorim kako se treba moliti Krunica ili bilo koja molitva.

Djeco moja ljubljena, molite za moje drage sinove, oni su ponekad u velikoj opasnosti. Djeco, sotona njih najviše napada, duševno i tjelesno.
Sotona misli najprije napasti pastire, da bi se tako stado razbježalo.
Ali neće moći sve dok neki stalno mole za svoje pastire.

Djeco moja, ne dozvolite sotoni ništa. Čitajte Bibliju, čitajte Novi zavjet, čitajte moje prijašnje Poruke.

Djeco, nemojte svako toliko govoriti: Pitajte Majku za ovo ili ono. Djeco moja, Ja sve vidim i sve čujem, Ja ću u duhu progovoriti. Onome koji vjeruje u moja ukazanja i moje moći koje Mi je Isus dao, da činim onako kako je On činio za čovjeka, dat će mu se ali pitajte s vjerom. Zato vas molim, da kad nešto molite Gospodina Boga ili Mene, vašu Majku, molite s vjerom i sve ćete dobiti.
Evo, noćas jedna osoba moli baš onu Zlatnu krunicu u svojoj sobi pred Križem, a Isus je tu s tom osobom. I baš je ta Zlatna krunica spasila jednu čitavu brigadu branitelja od razornog djelovanja agresora.

Djeco moja, molite za mog sina Franju Tuđmana da ustraje. Djeco, sotona stalno vreba na Tuđmana ali Ja, Majka, Ja se borim da mu se ništa ne dogodi.
Vidim, dosta su protiv njega ali i dosta griješe baš oni koji su protiv njega.
Neka se stave u razmišljanje od početka demokracije, tko je najviše tu zaslužan, tko je stvorio demokraciju.

Djeco, žalosna sam kad neki hoće demokraciju, a u stvari ne znaju što je demokracija. Oni misle da je demokracija samo za jedan narod da živi demokratski, a drugi da nemaju pravo na demokraciju. Ne, djeco moja, u jednoj demokratskoj državi treba svatko živjeti demokratski isto onako kako i vi živite, pa bilo koje narodnosti ili boje kože bili.

MOLITE, OPRAŠTAJTE I LJUBITE
DA I VI BUDETE LJUBLJENI OD OCA NEBESKOG

25.05.1992.

Draga moja djeco, vidim da se Zmaj povlači, ali pazite, budite budni jer on ostavlja dosta naoružanih grupa. Budite budni a Ja Majka ću vas štititi.
Ne plašite se.

Djeco moja, vidite slike vaših gradova i sela koje Zmaj poruši i spali.
Djeco, još bi i gore bilo da Ja, Majka, nisam došla boriti se sa sotonom.

Djeco moja ljubljena, samo vjera u Boga vas spašava.
A vjera bez molitve, hvaljenja i slavljenja Gospodina isto ne pomaže.
Boga treba moliti, hvaliti i slaviti.

Ovo govorim svim vjerskim zajednicama: Poštujte svaki narod jer vi ne znate i ne vidite Boga, ne vidite gdje se On nalazi. Možda baš u onima koje vi progonite ili u onima koje vi napadate. Ovo govorim svima jer svuda postoji mržnja koju posija sotona. Ali neće dugo, samo molite, opraštajte i ljubite da i vi budete ljubljeni od Oca Nebeskog.

RADOSNA SAM ŠTO VAM NE MOGU SRUŠITI VJERU U BOGA

29.05.1992.

Draga moja djeco, vi progonjeni, ne plašite se sotone, on mora pasti ali i vi Mi morate pomoći. A pomoći ćete Mi tako, da vjerujete u Boga, da ne proklinjete nikoga osim zla koje je u ljudima. Morate opraštati i ljubiti sav narod jer inače nećete imati mira. Evo, vidim puno osveta koje su izvršene. Ah, žalosna sam jer vi ljudi ne cijenite ljudski život.

Djeco moja, vidim kako velike sile čekaju na žrtve, a žrtve su za njih svaka porušena zemlja ili država. Djeco naivna, žalosna sam što ste toliko porušeni, a radosna sam što vam ne mogu srušiti vjeru u Boga, u Alaha. Djeco moja, molite i bdijte pred Križem jer, evo, sotona izrađuje plan da zapali čitavu Europu.

Djeco moja, sotonom Ja nazivam i one koji su zavedeni, koji su napustili Boga i krenuli na put sotonski. Djeco moja ljubljena, molite za njih da ih napusti zao duh koji ih vodi, a da prihvate duha ljubavi, duha mira a to je Gospodin Bog.

Djeco moja, Ja Majka sam najradosnija kada vidim da se sva moja djeca ljube, da se slažu, da imaju zajednički jezik, da se svi dogovaraju.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco srpska, Ja vas molim da napustite Zmaja i četništvo ako mislite da vam Bog pomogne. Ne slušajte laži koje vam dolaze iz Beograda da ćete biti uništeni od ustaša. Djeco moja ljubljena, nema ustaša, ne plašite se, neće vas nitko. Vidim da neki ne znate što je Zmaj. Djeco, to vam je komunizam, vaši crveni koji su vas otrgli od Boga. (Iz Poruke od 01.05.1992.)

Djeco moja srpska, širite moje Poruke po čitavoj Srbiji da se narod obrati Bogu a da napusti sotonu.

Djeco srpska, muslimanska, hrvatska, Bosna je vaša, ona se ne dijeli. Živite zajednički, ne plašite se, Bog će s vama. Moja ruka će vas voditi, moj plašt će vas sklanjati od neprijatelja. (Iz Poruke od 07.05.1992.)

Djeco moja, vi koji imate svoje roditelje Ja vas pitam, kada ste ih posljednji put vidjeli, da li se brinete o njima? Ne, koliki od vas se jednostavno zanemarili stare, odbacili ste ih od sebe. Da, oni ne mogu doprinositi vašem budžetu, ne mogu vam pomagati u vašim poslovima jer su u dubokoj starosti. Djeco, oni su zaslužili da se poštuju kao roditelji koji ostariše trudeći se za vas. Vidim stare osobe koje su plakale i ljubile vaše slike a još i molile za vas. Djeco tvrdih srdaca, zar to nije grijeh? Nemojte se poslije pitati zašto vas je Bog ostavio. Probudite se, Ja vas molim, jer grijeh rađa još veći grijeh. (Iz Poruke od 16.05.1992.)

Ah, žalosna sam kad neki s vaše strane smatraju da su svi Srbi isti. Ne djeco moja, oni koji su s čistim rukama, koji nisu okrvavili svoje ruke, oni nisu isti. Dosta su i Srbi stradali baš od četnika i od Armije zato što se nisu htjeli odseliti, nego su ostali braniti svoju domovinu. Djeco, djeco, znači li to sad da ti Srbi branioci svoje domovine nemaju pravo na svoj dom, a ni u Srbiju ne smiju otići jer ih tamo smatraju izdajicama Srbije. Koliki Srbi koji su ostali na svojim ognjištima ne smiju reći nikome da su Srbi. Sve vidim i sve znam. Ja molim da svi živite u slozi i ljubavi, da svi imate jednog gospodara jer ste u jednoj državi.
(Iz Poruke od 19.05.1992.)

Djeco srpska, nitko nije ugrožen, samo ste vi ugroženi od strane četnika i vojske srpske. Zato vas ponovno molim, ako želite svoju djecu, ne šaljite ih u četnike i u srpsku vojsku. Svi koji ste u tuđe kuće useljeni, morate se odmah odseliti jer kuće imaju svoga vlasnika. (Iz Poruke od 21.05.1992.)

Djeco srpska, vi ste prevareni kao što su prevareni i Srbi iz Hrvatske. Odseliše u Srbiju svoje porodice a muževi postadoše četnici koji su klali i pljačkali, misleći da su oni jači i da će Hrvatska izgubiti. Ne, djeco moja, Hrvatska će pobijediti kao i Bosna i Hercegovina.

Djeco, sotona vam je baš usred Beograda. Da, sotona koji misli zapaliti svijet zato što nije mogao zgaziti Hrvatsku. Djeco, ne dozvolite to sotoni. (Iz Poruke od 27.05.1992.)

Djeco, vi koji ste ostali bez kuće, sve ćete imati jer Ja ću potaknuti ljude imućne da vam pomognu. Vi koji ste ostali bez vaših najmilijih, oni su u Raju, jer svi koji nisu prvi napadali su spašeni.

Djeco, vidim kako lažni sljedbenici hodaju od kuće do kuće i nude vam knjige i časopise. Ne primajte ih i ne upuštajte se s takvima u razgovor. Pazite se jer su lukavi. Oni su ubice koje ubijaju neprimjetno. Takvima samo zalupite vrata.

Djeco, eto još malo pa ćete biti sasvim slobodni i ponovno ćete izgraditi svoju zemlju, ali sve s Božjom pomoći. Moja je želja bila da budete slobodni i demokrati. Sav narod koji živi u takvoj državi, svaki pojedinac treba živjeti jednako i s jednakim pravima. (Iz Poruke od 30.05.1992.)