PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


ŽALOSNA SAM I ŽALOSNO JE ŠTO MI VI NE DOZVOLJAVATE
DA VRŠIM SVOJE POSLANJE

01.06.1992.

Draga moja djeco, molite za one ljude u Srbiji koji nisu okrvavili ruke, a i ne misle ih okrvaviti. Kažu da ne žele rat protiv braće Hrvata a ni protiv nijednog naroda.

Djeco moja, sad neko vrijeme nećete moći slati Poruke svakome u Srbiji jer to mora tako biti. Jedino Ja mogu djelovati baš u njihovim srcima. Ja, Majka, počinjem im otvarati njihove oči, da bi vidjeli što radi i što je uradio sotona s Hrvatskom i s Bosnom. Molite i opraštajte kako vas uči i vaš Gospodin Isus Krist.

Djeco moja, ne plašite se jer Ja sam s vama. Neka sotona skuplja sve više, neće dugo. Djeco, vi u Hrvatskoj i u Bosni morate jedni drugima pomoći.
Vidim strašne slike ne samo kod vas nego i u svijetu. Djeco moja, Ja vas molim da odmaknete prste od upaljača.

Djeco moja, ah, ne mogu sve reći, ali, nevjera u Boga, nevjera u ukazanje, nevjera u moju prisutnost. Koliko su puta rekli za znak. Znak sam ostavila, to svatko vidi, ali opet ne vjeruju, opet govore kako je to njihovo djelo.
Koliki su osjetili miris pa su rekli da je to Živka stavila. Ne, djeco moja, nije Živka ništa u to umiješana pa iako je njezin sin imao jedno vrijeme mirise i prodavao ih. Ali, čim su počeli sumnjati u Živku, Ja sam Tomici uništila mirise, Ja sam mu sve polomila i to dok ih je držao zaključane u ormaru, samo da ne bi Živku iskušavali. Žalosna sam što sam Tomici toliko uništila, ali za uzvrat će dobiti veći dobitak nego što bi bio dobio kad bi sve bio prodao.

Djeco, koliki ste stavljali mirise i davali Živki da miriše. Ah, koliko kušnji ste pripremili. Žalosna sam što toliki vjernici stave parfeme i kažu: “Evo Majke!”
Vidjela sam čak da stavljaju miris u vatu i daju Živki da miriše. Djeco, djeco, nikad nećete odrasti i naučiti da Ja mogu dati miris, a mogu ga i oduzeti pa čak i od cvijeta.

Djeco moja nevjerna, što sve ne pokušavate ali ništa nećete moći. Ja, Majka sviju vas, tu sam i ukazujem se i hoću se ukazivati sve dotle, dok Mi moj Sin Isus dozvoli, a i još nisam završila sve moje poslove.

Djeco moja, ah, žalosna sam i žalosno je što Mi vi ne dozvoljavate da vršim svoje poslanje. Ovo govorim svim vjernicima i nevjernicima: Djeco moja, nema pravednih kao što je Bog. Svatko griješi i svatko pada u sumnju. Ali, Ja, Majka, opraštam svima i molim za svako moje dijete. Sad se dobro zamislite i ne iskušavajte nikoga.

MOLITE ZA JEDINSTVO CRKAVA

05.06.1992.

Draga moja djeco, hvala vam na pomoći, hvala na tolikim neprospavanim noćima koje provodite na klanjanju, hvala za tolike izmoljene Krunice.
Ovo govorim svim zajednicama po čitavom svijetu.

Djeco, hvala vam i na slanju mojih Poruka. Znam da je skupo, ali vi to Meni pomažete da obratim moju jadnu djecu koja zalutaše od Boga. Pomažete Mi da sotonu zaslijepim i progonim.

Djeco moja ljubljena, molim vas da molite za vaše pastire a moje sinove, s jedne i druge strane. Molite za jedinstvo Crkava.

Djeco moja, vi ništa ne vidite i ništa ne znate. Moja neka djeca strahuju od svojih i od vaših. Njima se prijeti s obje strane. Ah, Ja vas molim da opraštate, jer je samo sotona kriv, a sotonu moramo istjerati iz njihovih srdaca, da bi se mogli Bogu obratiti. Evo, još malo pa je gotovo, a vi ne gubite vjeru u Boga.

ŽALOSNA SAM ŠTO PUNO TRAŽITE A MALO DAJETE

08.06.1992.

Draga moja djeco svih naroda, žalosna sam što vam moram kazati da ste još slijepi, jer vi vidite neprijatelja kako ruši, pali i ubija, a ne vidite dubinu srca njihovog, ne vidite koji ih duh vodi i goni da sve to čine. Žalosna sam jer malo ima onih koji mole za neprijatelje. Ako molite za neprijatelje, brzo će se oni osloboditi tog zlog duha koji ih proganja da vas tuku.

Djeco moja, žalosna sam što ne vjerujete da Duh Sveti može i rat zaustaviti.
Ne mogu vam sve reći, ali znajte, da se prije par godina nije spremalo za rat, da se nisu izrađivale skice i pravile nove mape, ne bi Mene moj Isus poslao da se ukazujem, da vas opominjem.

Djeco moja, žalosna sam što puno tražite a malo dajete. Zahtijevate znakove.
Pa koliko još znakova hoćete i kakve znakove hoćete? A i za te znakove, koje sam vam ostavila, ne vjerujete da su od Duha Svetoga.

Djeco moja, nemate ni srama ni straha od Boga. Jer, da imate srama ne biste Me omalovažavali, a da imate straha od Boga, ne biste se uzdizali visoko.
Hoćete Boga odgurnuti s visine. Ne, djeco moja, Boga morate staviti visoko, na prvo i počasno mjesto.

Djeco, vi još ne znate Božje planove. Vi ne znate da se sve planski radi.
Čitajte Bibliju, Evanđelje. Crpite iz Evanđelja, to je vaša duhovna hrana.

Djeco, Duh Sveti govori preko apostola sve što će se dogoditi i što se dogodilo. Ah, žalosna sam kad Me neki ne razumiju, kad Me netko gura u privatništvo. Neka baš takvi budu sretni što nisam ostala zatvorena samo u kući, jer ne bi danas niti oni bili slobodni i radosni u miru i blagostanju. Ah, žalosna sam što Mi nije dopušteno sve reći, ali uskoro će se sve saznati.

Djeco, Crkvu morate izgrađivati jer, evo, bliži se Isusov dolazak.

Djeco, Crkvo, jeste mnogi ali slabi ste. Bez moje pomoći vi se ne možete oduprijeti Zmaju koji pali i ruši. Ja sam povela sa sobom čete anđela i sve svete a Ja sam na čelu, Ja vodim. Ah, što bi se sve dogodilo da Ja ne sprečavam. Djeco, borim se protiv jakih plinova koji bi sve zatrovali. Ah, nerazumni čovječe, vi Crkvo, što gledate, pomognite! Ah, moram moliti Isusa da vam pomogne.

Ah, djeco, djeco. Crkve, Crkve. Čekajte starješinu, vođu. Ne žurite, ne trčite, jer lako se pada.

EVO, JA VAM NOSIM LJUBAV I MIR,
PRIHVATITE ONO ŠTO VAM DAJEM

13.06.1992.

Draga moja djeco, evo, sotona pada ali još se opire, još izbacuje vatru i još misli paliti. Vi Srbi budite oprezni. Sotona vas misli uništiti jer vas smatra izdajicama. Znam da vam je teško, ali morate izdržati, jer morate biti poput Isusa koji trpi i oprašta. Vidite što sve sotona uradi s Hrvatskom i Bosnom? A što je sve mislio?

Djeco moja, vidim i neki strah u vama, što će svijet reći kada vas vide u crkvi. Djeco moja, vi ne gledajte svijet, vi gledajte Boga koji vas poziva za stol na kojem se Isus žrtvuje za vas.

Ah, žalosna sam što se pojedini još nadaju da će sotona pobijediti. Ne, djeco moja, Ja Majka se borim da mu srušim vlast, da odgurnem sotonu tj. Crvenog zmaja u tamnicu.

Vi koji ste bili robovi, vi ste sad slobodni. Ali pazite što radite i kojim putem ste pošli, pazite da ne skliznete. Koliki su krenuli ali opet padaju. Neke čujem kako govore da je Isusov put trnovit i bolan. Da, djeco moja, ali Isus je izdržao da bi vas spasio od ropstva.

Djeco, Ja molim sve vas kršćane da se sjedinite jer jedan je Isus. Djeco svih narodnosti, trebate se svi zbližiti, oprostiti jedni drugima, ljubiti jedni druge kao što vas ljubi Otac Nebeski. Svi ste vi isti pred Gospodinom Bogom, svi ste vi njegova djeca. Zato vas pozivam na pomirenje, da izađete iz tame, iz mržnje. Evo, Ja vam nosim ljubav i mir, prihvatite ono što vam dajem.

MOLITE I MRZITE ZLO A LJUBITE ČOVJEKA

21.06.1992.

Djeco nerazumna svih narodnosti, Ja vas opet molim, da ne podcjenjujete ničiju vjeru. Dokle ćete svoje uzdizati a druge ponižavati kao da ste samo vi od Boga i za Boga? Ah, vjekovima gledam i trpim razna predbacivanja protiv druge vjere. Djeco moja, pred Bogom ste isti, pred Bogom ste jedni. Ah, evo, sad i kod vas u ovoj državi, u ovome gradu, ima pojedinih osoba koje ne žele razgovor samo zato što su Srbi i Šiptari. Gledam pojedine kako daleko bježe samo da se ne sretnu. Djeco moja, dokle ćete gajiti tu mržnju u vama? Djeco, svi koji ste puni mržnje, a želite se osloboditi, samo molite i mrzite zlo a ljubite čovjeka.

Djeco moja, vidim neke vaše neprijatelje kako bi htjeli pobjeći, ali i od njihove strane pucaju u njih. Vidim, mnogi od njih su izvršili samoubojstvo. Ah, to su ti koji su gladni tuđe imovine pa čak i tuđe krvi. Eto, tako završe oni koji žele tuđe. Zato budite sretni s onim što imate, zahvalite Bogu što vas ljubi i što vam oprašta vaše grijehe.

Djeco shvatite, bez krvi i bez boli ne može biti slobode. Bez umiranja nema uskrsa. Zamislite se, da li je Isus vas volio i zašto je oprostio neprijatelju, što je Isus oprostio neprijatelju, što tu ne može jedno bez drugog?

SOTONA RASPRŠUJE LAŽI U STRANIM ZEMLJAMA
PA ČAK I U AMERICI

24.06.1992.

Djeco moja, vi srpske narodnosti, ne znate koga izabrati za vašeg vođu. Zapamtite, svaki onaj koji želi pljačkati tuđe za neku veliku Srbiju, taj ne misli dobro Srbiji jer to čini protiv Boga. Bog ne želi mržnju, otimanje, rat.

Djeco ljubljena, evo sad oslobađam neke krajeve ali sotona se ne da. Sotona raspršuje laži i u stranim zemljama pa čak i u Americi. Djeco moja čitavog svijeta, ne dozvolite sotoni da širi svoje žile. Ovo govorim svima.

A vi u Srbiji, vas čeka još i gore. Sad se zamislite koje je to gore, to jest lošije. Sve što ste drugima nanijeli zlo, to zlo će se vama udvostručiti. Ah, ne mogu sve reći, ali vidim da ćete izginuti od vlastite ruke. Kažem vlastite jer su to vaši grijesi.

NE OSVEĆUJTE SE NA NEDUŽNIMA

30.06.1992.

Draga moja djeco, vi moji sinovi koji se branite od sotone, budite oprezni.
Jer, dok vi raščišćavate s jedne strane, s druge strane vam se doseljavaju kao da su izbjeglice.

Djeco moja, vidim dosta osveta. Ja vas molim da se ne osvećujete na nedužnima. Svatko će odgovarati pred Gospodinom za svoje grijehe. Svatko će dobiti po svojim djelima. Ja vas molim da ne gledate samo izvanjski, jer ono što je iznutra vi ne vidite.

Djeco moja, blizu je Isusov dolazak. Obratite se i vjerujte u Evanđelje.
Svi vi prognani, molite. Molitvom ćete dobiti slobodu. Ljubite ako želite biti ljubljeni od Gospodina.

Djeco moja, bit će velike suše u nekim krajevima. Ah, rat nije nikome donio dobro. Zato vas molim, da se vi Srbi probudite dok imate još malo vremena.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, vi svjetska silo, vi koji sjedite na dvije stolice, vi koji živite, vi koji želite i dalje živjeti i bogatiti se s malim i nejakim zemljama, vi koji čekate da sotona sve sruši i pobije da bi vi imali što raditi. Ah, žalosna sam kad samo gledate što Zvijer radi s Bosnom kao i s Hrvatskom.

Djeco, Europo, Ameriko i svi ostali, da li ste još žedni krvi, da li ste još gladni, još koliko bi trebalo da se žrtvuju pa da im pomognete? Djeco sile, zapamtite, niste jači od Boga. Bog će vam dati onako, kako ste vi dali Bosni i Hrvatskoj, a to je rijeka krvi, pravi pakao.
Djeco, vi koji ste došli da zaustavite krvoproliće, vi to ne mislite učiniti jer ne biste imali koristi. Zato sad želite da se što više sruši, razori, da biste vi imali što raditi. (Iz Poruke od 22.06.1992.)