PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


DJECO ČITAVOG SVIJETA, PA I TI GHALI,
ČITAJTE EVANĐELJE I TO IZ KNJIGE OTKRIVENJA

03.08.1992.

Draga moja djeco, vi svijete zapadni, vi koji čekate da se uništi narod u Bosni i Hercegovini, vi koji čekate da sve sruše radi vašeg interesa, oh, žalosna sam što ste dopustili sotoni vaša srca.

Djeco, svijete, odavno sam rekla da uništite oružje a vi mislite uništiti čitavo čovječanstvo. Djeco moja, bit će bolesti od kojih će se masovno umirati.

Djeco moja, pomognite Mi da zaustavim ovaj veliki val koji nailazi na Bosnu. Ah, vidim rijeku krvi. Djeco, molite i bdijte, a vi koji ne možete pomoći na drugi način, molite Krunice.

Djeco, vidite što uradi Boutros Ghali? Čeka da se sve poruši, da se sve sravni. Ah, kako se sve to moglo zaustaviti, to krvoproliće, da se zaustavio rat rušenja i razaranja.

Djeco čitavog svijeta, pa i ti Ghali, čitajte Evanđelje i to iz Knjige Otkrivenja. Djeco, ne plašite se što je došlo do čišćenja. Neka se plaše oni koji su sa sotonom, koji sotoni pomažu da uništi jedan narod.

Djeco moja, sačuvajte vjeru u Bogu da biste sačuvali dušu. Nikakvo bogatstvo vam nije vrednije od vjere i vaše duše.

VI NE ZNATE KOLIKO STE ZAGADILI ATMOSFERU

04.08.1992.

Djeco moja svih narodnosti, maknite ruke od oružja! Vi ne znate koliko ste zagadili atmosferu. Ja, Majka, molim za vas, za vaš opstanak. Zar želite da sva zemlja gori u plamenu? Plačem, djeco moja, jer ništa ne osjećate ispod nogu a niti u zraku. Vi ništa ne vidite od onoga što ja i moj Isus vidimo.

Djeco moja svih narodnosti, djeco čitavog svijeta, prestanite se naoružavati i isporučivati oružje. Djeco, ubojice čovječanstva, vi ste zaslužili Pakao, ali Ja Majka i dalje vas želim obratiti i spasiti od tog grijeha koji ste počinili izrađivanjem oružja. Ako vi u tajnosti izrađujete oružje, zar mislite da vas nitko nije vidio?

Djeco nerazumna, Bog sve vidi, od Boga ne možete sakriti. Zato vas molim da imate barem malo strahopoštovanja prema Bogu.

Djeco, ne palite vatru u drugim državama jer ste sitna riba prema drugima. Djeco, velike sile su željele da neki nejaki zarate, da bi oni živjeli. Ah, djeco nerazumna, dokle ćete Mi razdirati moje srce?

Djeco, vi Srbi, vi koji ste u crno zavijeni, vi Mi pomognite. Ja sam vaša Majka koja želim ljubav i mir svojoj djeci. Ja vas molim da povučete nasilno svoje jedinice i svoje četnike s fronte. Djeco, djeco, vama su važnija tuđa područja za veliku Srbiju negoli vaša djeca. Ah, postali ste zvijeri krvoločne.

Djeco, vi srpske narodnosti, bacite oružje i kleknite pred Boga i tražite oproštenje, jer želim da dušu spasite. A vi Srbi koji ste otkrili Boga i njegovu ljubav, nastojte moliti za ostale u Srbiji.

DJECO MOJA, NE GUBITE VJERU U BOGA

07.08.1992.

Draga moja djeco, izdržite još malo i bit će gotovo s ratom, barem kod vas. Žalosna sam što neka moja djeca ne slušaju. Ah, kad bi vi znali koliko plačem za sve ovo što činite jedni drugima. Ja vas molim i zaklinjem da prestanete s mržnjom, da ne slušate sotonu i njegove laži. Vi pojedini dobro znate da je i kod vas Zmaj puštao žile. Te žile korova moraju se očistiti, ali nećete moći tako brzo, jer se one stalno razmnožavaju. Djeco, znate dobro da njiva neće biti plodna ako je krcata korova.

Djeco moja, ne gubite vjeru u Boga. Svi koji ste prognani, svi koji ste u logorima, svi mučenici, Ja vas molim da ne hulite na Boga, jer Bog vas nije napustio.

ETO, DJECO MOJA,
KOLIKO SOTONA ŠIRI LAŽI PROTIV HRVATA

09.08.1992.

Draga moja djeco, žalosna sam jer moji sinovi popovi ne shvaćaju da su u rukama sotonskim. Oni ne vide što sotona radi u Bosni i Hercegovini. Oni i dalje misle da trebaju štititi Srbe.

Žalosna sam da su toliki nevini nasilno dovedeni na ratište. Ima Srba koji se misle izvući s liječničkim potvrdama, ali za Zmaja to ne vrijedi. On sve, ama baš sve mobilizira pa čak i s uperenim cijevima na njih. Kolike suze se prolijevaju u njihovim domovima.

Djeco moja, evo, ponovo naoružavaju svoje borce i to s teškim oružjem. Vidim koliki Srbi napraviše samoubojstvo samo da ne budu mučeni tobože od ustaša, kako oni nazivaju. Eto, djeco moja, koliko sotona širi laži protiv Hrvata. Žalosna sam što baš oni koji podižu ruke na sebe, ne znaju za Boga, ne znaju što znači smrt. Ja, Majka, neću dozvoliti da njihove duše odu u tamu tj. u Pakao.

Djeco moja, vi koji molite, prikazujte sv. Mise, sjetite se za duše u Čistilištu, za svećenike koji su nestali, za sve zatvorenike.

VRATITE SE BOGU, OCU VAŠEMU, KOJI VAS JE STVORIO

10.08.1992.

Djeco moja, Ja, Majka, borim se da sotonu srušim, a vi se naoružavate oružjem da biste se ubijali. Govorim svima da prekinete s oružjem i s ratom, jer Ja, Majka, ne mogu više zadržavati ruke Gospodinu. On drži bič za ošinuti one koji su skrenuli s puta, koji ne slušaju Božju Riječ, koji se Meni smiju, koji bacaju moje Poruke.

Djeco, Ja, Majka, djelujem i u duhu, Ja potičem na obraćenje. Vratite se Bogu, Ocu vašemu koji vas je stvorio, koji vam je darovao dušu da biste živjeli, a vi?
Poslušali ste Zmaja, to jest Zmiju otrovnicu koja vas je zavodila dugo godina, dok vas nije zavadila. A sad se tučete, sad ginete.

Djeco moja nerazumna, zar čekate da sotona sve razruši pa da tek onda shvatite i vidite oko sebe? Želim da shvatite moje riječi koje vam upućujem.
Sotona je zapalio vatru ali ta vatra se ne gasi lako. Morate se još žrtvovati za druge, za svoje neprijatelje. Za njih treba puno moliti, opraštati, da se probude. Djeco, vidim da ne razumijete ali potrudite se pa ćete razumjeti.

Djeco, sotona se bori zauzeti neke krajeve u Bosni ali Ja se borim s mojim četama anđela.

Djeco moja, ne izgovarajte proste riječi, da ne čujem psovke i proklinjanja.
S time Mi sprečavate put, s time se ograđujete i to s velikim zidom.
Djeco, vidim da Mi dolaze teški dani, još veća borba, ali sotona će biti pobijeđen.

A sad vas molim da izdržite do kraja s vašim molitvama, s vašim hodočašćem, vašim trpljenjem. Brzo je kraj. Sve što trpite, to za Isusa trpite. Isus će vas nagraditi. “Ja vam kažem, sve što ste učinili ovoj Mojoj braći, Meni činite”
to su riječi Isusa Krista. Sad se zamislite što je tko radio? Da li ste im pružili ljubav ili batinu, smještaj ili progonstvo?

Djeco svih narodnosti, onako kako vi postupate prema svojoj braći, tako će Otac prema vama. A sad se probudite.

DJECO SRPSKA, AKO ŽELITE BOSNU ZA SVOJU DOMOVINU,
ONDA JE BRANITE A NE RUŠITE JE

11.08.1992.

Draga moja djeco, vi u Bosni koji žalite za svojom djecom, znajte da i Ja žalim, jer ste svi vi moja djeca. Žalosna sam što se čuju psovke. Žalosna sam što se i kod vas borci iživljavaju, ponašaju se kao zvijeri, kao četnici.

Djeco, Ja molim i jedne i druge da se izmirite, da prekinete s razaranjem, s ubijanjem. Djeco srpska, ako želite Bosnu za svoju domovinu, onda je branite a ne rušite je. Zapamtite dobro što ste učinili s vašim susjedima.

Djeco srpska, ne slušajte Karadžića. On ima dobar interes s Miloševićem, sa Zmajem. Vidim rijeku krvi koju prolijevate za neljude. Djeco zaslijepljena, zar ne vidite da ćete sve uništiti? Od Zmaja ne očekujte ništa. On vam može ponuditi samo Pakao. Djeco, djeco, probudite se, ostavite Radovana. On ne može biti vaš vođa, vaš zastupnik. Ne slušajte ga jer svi ćete u Pakao s njime. Djeco, probudite se, nije vaša domovina Srbija nego Bosna. Ne dozvolite da se mržnja useli u srca vaše djece, ne dozvolite da se djeca osvećuju jer vidite što osveta čini. Djeco, vi Srbi, obratite se Bogu. Nabavite Bibliju i živite s Evanđeljem. Crpite život i blagostanje iz Biblije.

VI ČETNICI, JA MAJKA SVIJU VAS NE MOGU GLEDATI SVE OVO
ŠTO ČINITE HRVATIMA, MUSLIMANIMA I NEKIM SRBIMA

14.08.1992.

Draga moja djeco, molite za svoje neprijatelje da ne nasrću na druge republike. Sotona ima u planu sve razrušiti, istrijebiti sve što nije srpsko. Evo, sad se borim sa sotonom da spriječim dovoženje oružja. Ah, djeco moja, ovo oružje koje sotona prenosi puno je otrova.

Djeco, vi četnici, Ja Majka sviju vas ne mogu gledati sve ovo što činite Hrvatima, Muslimanima i nekim Srbima. Vi koji ste zavedeni od sotone, vi koji tobože štitite srpski narod, srpsku manjinu, vi nikoga ne štitite, a niti imate zašto štititi jer su dosad svi zajedno živjeli i pomagali jedni druge.

Vi zvjerska djeco, vi koji ste žedni krvi, zapamtite: Vaš Zmaj nestaje a vi ćete u Pakao. Djeco, vi koji ovo činite ljudima koji brane svoj dom i svoja ognjišta, nećete sačuvati ni svoje u Srbiji. Jer, sve što činite drugima to će se vama vratiti. Evo vatre s neba i iz zemlje.

Ah, ne mogu sve reći, ali sve što drugima radite to će se vama dogoditi.

Djeco, Ja vas molim da se pokajete i da mrzite sve ono zlo što ste činili i učinili. Maknite prste od upaljača jer vidim da i vi ne biste ostali u životu. Ne uništavajte zrak i vodu jer ćete izgorjeti i vi koji ste započeli ovaj rat.

A sad molite vi koji poznajete Boga. Ali malo vas ima koji molite za njihovo obraćenje. Prikazujte žrtve za taj srpski narod, koji sotona drži u svojim rukama i ne pušta ga.

Molite da sve oružje unište, da se ništa ne upotrijebi za ubijanje i razaranje. Vidim dosta žrtava, vidim rijeku krvi. Vidim kao se epidemija širi i po zraku. Ponovo molim da prekinete rat, da svijet opstane. Vidim bič Oca Nebeskog, koji će ošinuti. Ah, obratite se i napustite sotonu.

ŽALOSNA SAM ŠTO MORAM VIŠE PUTA GOVORITI
DA SU VAŠE SRPSKE VIJESTI LAŽNE

18.08.1992.

Draga moja djeco, žalosna sam što moram više puta govoriti da su vaše srpske vijesti lažne. Vi koji slušate laži morate jednom prestati slušati i odbaciti sve što ste čuli, što vas zavađa sa nesrpskim pučanstvom. Svaka ta laž udaljuje vas od Boga, jer slušate sotonu koji želi uništiti sav narod pa na kraju i vas.
Ako se želite spasiti, vi odbacite sotonsko, koje vas razdvaja od Boga.

Djeco moja, Ja molim sve vas koji čitate Poruke, ne zadržavajte ih kod sebe nego ih širite dalje, ako Mi želite pomoći da zaustavim ovaj pakao što se vodi, ovaj rat u Bosni.

Djeco srpska, Ja vas molim da ne bježite četnicima, to jest sotoni, nego se priključite svojoj vojsci koja je za slobodnu Bosnu, demokratsku Bosnu, gdje će sav Božji narod ponovno skupa živjeti.

Djeco, svi vi koji slušate Radovana, svi ćete s njim završiti. Koliko je zla nanio, ne samo nesrpskom pučanstvu, nego i vama. Samo što vi još to ne možete shvatiti a niti vjerujete kad vam Ja kažem, jer slušate sotonu i njegove laži.

Djeco moja, vi koji živite u manjinskom pučanstvu, ne možete zahtijevati da se priključite Srbiji. Pa i da vas je više, isto ne možete, jer to je zemlja hrvatska, zemlja Bosne, zemlja kosovska itd. Zato ne slušajte laži nego i dalje živite skupa u jednoj državi, na jednoj zemlji, jer tu ste svili svoja gnijezda, a ne tamo u Srbiji. Eto, sad se dobro zamislite i vi svi Srbi koji ste napustili svoja ognjišta. Vratite se jer i tamo će sotona sve rušiti, neće sačuvati niti vaše, nego se vratite i zajedno branite svoja ognjišta kao i vaši susjedi. Evo, Zmaj je odavno počeo zijevati i na vašu dosadašnju pokrajinu. Ne, neće se više tako zvati, nego će biti država i to sa puno žrtava.

Molite Isusa, molite Krunice za ljubav i mir.

ISUS MOLI S VAMA

20.08.1992.

Draga moja djeco, svi vi moji prognani, ne plašite se Ja sam s vama. Samo, ne proklinjite, ne izustite ni jednu grubu riječ. Ljubite čovjeka a mrzite zlo koje je u čovjeku.

Djeco, Ja Majka ne tražim nikakve žrtve da prinosite Bogu osim one molitve bdijenja pred Križem. Djeco moja, vi mislite da ste sami pred jednim mrtvim Raspelom ili samo pred običnim Križem? Ne, djeco, Isus je živ s vama već dok vi započinjete s molitvom. Isus moli s vama. Isus se žrtvuje s vama. Isus vas neće ostaviti sve dotle dok ga vi ne ostavite i prestanete slušati njegove Riječi.

Djeco moja, vi koji idete za Mnom, nikada nećete zalutati jer Ja vas pazim, Ja vas opominjem kad pokušate skrenuti.

SJETITE SE U KOJEM VREMENU ŽIVITE

24.08.1992.

Draga moja djeco, vi branitelji svoga doma, ne plašite se četništva. Ja sam s vama, Ja ću vam pomoći kao što sam i do sada. Djeco, evo i noćas će žestoko tući Sarajevo. Djeco, vi u Hrvatskoj nemojte imati povjerenja u zatišje jer četnici žele da se vi opustite i da izađete na otvoren prostor pa da vas onda napadnu. Zato ne skupljajte se u grupama jer tada najviše stradavate.

Djeco moja, vi se ne plašite jer Ja sam sa svojim anđelima s vama, Ja se borim. Odbacite svaku prljavu riječ, ne vrijeđajte Boga jer vas Bog čuva i pomaže. Sjetite se u kojem vremenu živite. Budite vi ono, što treba opstati od svake pogibije.

Djeco moja, vi koji molite, vi koji vjerujete u moja ukazanja i u moje Poruke, izdržite još malo. Šaljite Poruke. Molite i opraštajte svaku pogrdu.

CRNA ZVIJER JOŠ RADI U TAMI,
ALI MISLI IZBITI NA SVAKI KUTAK ZEMLJE

25.08.1992.

Draga moja djeco svih narodnosti, čuvajte se Zmaja i njegove vatre. Ako Zmaj ne uspije lažima, on žestoko tuče. Dokle god Zmaj žestoko tuče i bijesni, znajte da mu pomaže sotona. Vi koji ne znate što je Crveni zmaj, a što Crna zvijer, čitajte Bibliju i slušajte Božju Riječ.

Crna zvijer još radi u tami, ali misli izbiti na svaki kutak zemlje.
Djeco, čuvajte se slobodnog zidarstva. Oni šire svoju propagandu kako bi oni došli na vlast čitavog čovječanstva. Vidim mu na glavi deset rogova, vidim i čujem njegovu lažnu propagandu. On viče svuda javno. Ah, žalosna sam što ljudi vjeruju u njegove laži. Čuvajte se njegovih sljedbenika koji djeluju najviše u Americi i Engleskoj. Djeco, svud su oni ali rade u tami, vrebajući one koji su spremni povjerovati svakoj sekti.

Djeco, molim vas da ne postavljate pitanja o tome, zašto sam se ukazala, dokle ću se ukazivati i zašto baš njoj, baš njima, baš njemu? Djeco, to je Božja volja. Bog sa svakim ima plan, samo treba sve izdržati. Svaki Božji plan mora se dobro izraditi i živjeti onako kako Bog zahtijeva od svih nas.

ANTIKRIST MISLI DOČEPATI SE PETROVA PRIJESTOLJA

26.08.1992.

Draga moja djeco, Zvijer još misli napadati, rušiti, još se ukopava. Ne plašite se, Ja sam s vama, ali ne proklinjite nego molite za neprijatelje.

Djeco moja, molite za Svetog Oca Papu. Antikrist misli dočepati se Petrova prijestolja. Djeco, pomognite Mi da to spriječim.

Djeco moja, svi vi koji niste okrvavili ruke ne plašite se i priključite se vašoj vojsci, koja se bori protiv agresora, protiv četnika.

Djeco moja, ne može biti ni jedan grad etnički čist. Ne, djeco moja, Bog je dao svima da uživaju i zato se pokajte za svoje grijehe i obratite se Bogu, dok još imate malo vremena.

Djeco moja, Bog je Jedan i stado će biti jedno. Ah, žalosna sam kad vidim kako moji sinovi u Srbiji još šire laži. Ah, koliki će u Pakao jer su se prodali za devize. Nije lijepo grabiti, jer što više grabite za sebe, više ste udaljeni od Boga.

ZAR VAS NIJE STRAH VATRENOG POKRIVAČA I PROSTIRAČA

27.08.1992.

Djeco srpska, vi koji želite mir i blagostanje, vi koji želite ostati u životu, priključite se i branite Hrvatsku i Bosnu. Sotona vam je u vašoj kući.
Djeco srpska, zapamtite: Ili ćete vi sotonu ili će sotona vas.

Djeco srpska, puče srpski, probudite se jer ćete svi stradati, ne samo od rata nego i od biča Jahvina. Otac vaš Nebeski ima ispruženu ruku a u ruci bič.
Ja, Majka, molim Oca Nebeskog da još sačeka dok vas sve probudim.
Zar vas nije strah vatrenog pokrivača i prostirača? Vidim, drže nož u ustima dok siluju, dok mučki ubijaju goloruk narod. Ako odmah ne prestanete, svi ćete stradati.

DJECO SRPSKA,
ETO, BAREM SAD VIDITE TKO JE ZVIJER

30.08.1992.

Djeco moja, vi Srbi bosanski, Srbi hrvatski, Srbi u svim republikama i pokrajinama, žalosna sam što i dalje vjerujete sotoni, to jest Zmaju. Djeco, baš Zmaj je potpalio vatru preko svojih medija (novine, radio, TV i dr.) prikazujući užasne slike koje su već zastarjele i koje su falsificirane još u prošlom ratu.
S tim slikama i lažima zastrašivali su vas već pedeset godina. Djeco moja zaslijepljena, zastrašena, koliko je vas znalo što je Zmaj radio potajno, da javnost ne zna, ali je Bog sve vidio jer od Boga se ne može ništa sakriti.

Djeco, koliko ste puta čuli riječi: “Bježite od ustaša, bit ćete zaklani, umrijet ćete na konopcu”. A vi povjerovaste lažima pa sad ginete od četnika. Umirete na konopu ali od vlastitih Srba. Zar ne shvaćate što hoće sotona?

Djeco, znam da imate rodbinu u Srbiji ali sjetite se onih riječi koje su vam govorili i kako ste živjeli s vašom braćom Hrvatima i Muslimanima.
Izbjegavali ste ih kao da su oni zvijeri. Djeco srpska, eto, barem sad vidite tko je zvijer.

Djeco, Ja Majka vidim što ćete sutra uraditi u Slavoniji i u Sarajevu.
Ah, ne mogu govoriti ali potrudit ću se da ih raspršim da ne bude velika skupina. Ah, ne mogu gledati jauke i zapomaganja. Djeco srpska, živote vaše djece dajete za neku veliku Srbiju. A tko će u toj Srbiji živjeti nego li zvijeri.

Djeco srpska, ne slušajte vašeg vođu Radovana. On vam ne misli dobro.
Tražite sebi gospodara koji će vas voditi putem istine i svjetlosti. Vidim, velika se tama spušta na vas. Budite budni za Isusov dolazak. Eto, vrijeme je sve kraće. Ah, žalosna sam što ste gluhi, što ste slijepi i nijemi. Združite se sa dosadašnjim susjedima i branite svoj dom od Zmaja.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, rekla sam vam da Mi dolaze najteži dani. Djeco, najteže Mi je kada sotona pokuša prodor, kada stradaju djeca i nemoćni, goloruk narod. Djeco, eto, to se danas dogodilo. Danas sam krvave suze lila. (Iz Poruke od 08.08.1992.)

Djeco, vi Ujedinjene Nacije što gledate svaki dan ubojstva, mučenja, iživljavanja nad nesrpskim pučanstvom, zar ne shvaćate što je potrebno da bi se sotona zaustavio? Djeco moja, vi svjetski promatrači, što ste dosad vidjeli to recite svijetu, kako ste mirno promatrali dok su ubijali, rušili, palili i odvodili nesrpsko pučanstvo. Gledate kako hodaju živi kosturi, gledate kako ubijaju glađu.

Djeco, Europo, napadnuti ste usred srca i ništa ne poduzimate. Djeco, ako srce iskrvari znajte da prestajete živjeti. A sad se dobro zamislite što vam je činiti. (Iz Poruke od 12.08.1992.)

Djeco moja, Ja, Majka, koliko sam obitelji hodočastila, kolike gradove i sela, koliko brda, koliko polja, koliko država. Koliko milja i kilometara sam prešla samo da vas oslobodim od Zmaja. A vidim, vama je teško da u istome gradu hodočastite i to samo dva mjesta: Čikat i Brdo Ukazanja. (Iz Poruke od 13.08.1992.)
Djeco moja, čudite se i nije vam jasno zašto imate rđavu sreću i zašto vas stalno prati zlo. Djeco, grijeh je nasljedan. Vi danas ubijate a kroz nekoliko godina vas će netko ubijati ili vašu djecu ili će ih pratiti nesreća. Djeco moja urazumite se, znate dobro kako je grijeh nastao pa sad imate mučan život. Ja vas molim da se obratite Bogu a da napustite sotonu. (Iz Poruke od 15.08.1992.)

Zapamtite, što se više usavršavate školovanjem, filozofijom, psihologijom, sve više dajete mogućnosti sotoni da uništava svijet.

Djeco moja ljubljena, evo, došlo je vrijeme za Antikrista. Ja vas molim da Mi pomognete s vašim molitvama da spriječim njegovo djelovanje. Vi ne znate da sotona želi da se u svakom mjestu služi crna misa. Čuvajte svoju djecu od njegovih sljedbenika koji se šire poput mrava.

Ja, Majka, i dalje ću se boriti protiv zla, a vas molim da molite za moga sina a vašeg Svetog Oca Papu. Ne dopustite sotoni da on postavlja Antikrista da vodi Crkvu.

Djeco moja, žalosna sam jer se i mojim sinovima neće vjerovati, i oni će biti ismijani i ludi za poneke filozofe i psihologe. Ja vam kažem, budete li školu i dalje uzdizali sve će se više gasiti vjera u Boga i ponovno će prevladati sotona. (Iz Poruke od 17.08.1992.)

Djeco moja, vi koji živite u manjinskom pučanstvu, ne možete zahtijevati da se priključite Srbiji. Djeco, pa i da vas je više, isto ne možete jer to je zemlja hrvatska, zemlja Bosne, zemlja kosovska itd.

Evo, Zmaj je odavno počeo zijevati i na vašu dosadašnju pokrajinu. Ne, neće se više tako zvati, nego će biti država i to sa puno žrtava. (Iz Poruke od 18.08.1992.)

Djeco moja, Ja, Majka, želim da spriječite ekološku situaciju. Vidim da će kroz par godina sve gorjeti. (Iz Poruke od 22.08.1992.)

Djeco moja, vi svi ne znate od kada je počela vatra i odakle je počela. To imate u prijašnjim Porukama. Djeco, odmah poslije rata je sotona počeo raspršivati vatru na Kosovo. Počeli su manjinski narod protjerivati, zlostavljati. Ah, vi još ne znate što su sve radili. A to nisu oni htjeli, nego ono zlo koje se nagomilalo u njihovim srcima. Od 1945. godine počela je velika mržnja. Djeco, rekla sam da u Albaniji mora pasti sotona i pao je. A odanle se širila mržnja na Kosovo tako da su svuda palili vatru pa čak i u inozemstvu, gdje su god bili Albanci. Svaki su svojima ulijevali mržnju na drugi narod. Eto, Ja nisam mogla to gledati i sotonu odgurnuh u tamu u sumpor i tako oslobodih Albaniju. (Iz Poruke od 23.08.1992.)