PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


ČITAVO ČOVJEČANSTVO JE BEZ LJUBAVI

06.10.1992.

Draga moja djeco, vidim još velika razaranja, još će se prolijevati krv. Molite za onaj narod koji je protiv sotone i protiv rata koji se vodi kod vas (u Hrvatskoj) i u Bosni a i protiv onog podmuklog koji se vodi na Kosovu. Djeco moja, ponovno vas molim da se probudite svi vi na Kosovu i vi u drugim državama i republikama. Ljubite jedni druge i ne slušajte laži koje zavode narod.

Djeco, svaki onaj koji govori protiv druge vjeroispovijedi, sličan je sotoni.
Takvi pale vatru najprije mržnjom na one koji nisu kao oni, a zatim stanu izbjegavati susret sa takvima. A sotona sjedi sa strane u svojoj tami, skriva se i čeka plijen, čeka koga će uloviti da mu ulije duha straha, a drugima duha nasilja.

Djeco zapamtite: Čitavo čovječanstvo je bez ljubavi. Svugdje je sotona posijao svoje sjeme. Ja, Majka, Kraljica ljubavi, svih vas molim da se združite sa svojom braćom ne gledajući na vjeroispovijedi. Molim da potaknete sve vaše koji su na Kosovu, da pruže ruku bratsku s puno ljubavi i da ne primaju nikoga sa strane, i da nikome ne vjeruju.

Djeco, djeco, zapamtite: Ljubav je najjača. Bog je sve vas ljubio i zato je poslao svog najmilijeg da radi vas trpi na Zemlji, da bi se vi ljubili i nosili breme jedni drugima.

Djeco, vi dobro znate krivca. Kriv je onaj koji je smatrao drugog čovjeka kao neprijatelja. Znam što ćete misliti o ovoj Poruci. Mislite kako hoćete ali Ja, Majka, naučila sam vas i ovih stoljeća što je ljubav a što zlo.

Djeco, to vam je isto i u vašim obiteljima. Gdje nema ljubavi tu je mržnja, podijeljenost, zavidnost jednih na druge pa iako vas rodiše jedna majka i otac. Ubijate svoju još nerođenu djecu samo da vam se svijet ne bi smijao, zato što ste goli i bosi. Djeco moja, nemojte živjeti za svijet nego živite za Boga, za vas.

Djeco bogata, samo preko siromašne moje djece, preko njihovih križeva, vi ćete se spasiti. A siromasi neka ne gomilaju, nego samo neka imaju onoliko za preživjeti u skromnosti.

SOTONA MISLI SRUŠITI KRŠĆANSTVO

12.10.1992.

Djeco moja ljubljena, mnogima nije milo i pravo da se Ja ukazujem baš njoj ili onima ili onom. Djeco, ovo govorim svima: Nitko ne zna Božje planove i nitko nema pavo suditi osim Boga.

Djeco moja, Ja, Majka, molim vas nevjerne da ostavite na miru moju vjernu djecu, moje hodočasnike koji hodočaste moja svetišta, koji mole za ljubav i mir u čitavom čovječanstvu.

Ah, djeco, vi koji dolazite u moje molitvene zajednice širom svijeta, molite za moje sinove a naročito za Papu. Djeco, sotona misli srušti kršćanstvo. Djeco, pozivam sve molitvene zajednice na još žešću molitvu. Ne smijemo sotoni dopustiti svijet. Ja ću se boriti u duhu sa svojim anđelima, a vi s vjernošću, istinom, ljubavlju, opraštanjem, molitvom, postom.

Djeco, vi koji se žrtvujete na putu kalvarije, izdržite još samo malo. Morate Mi pomoći da spriječimo vatru u Europi.

SVE JE UZBURKANO

15.10.1992.

Draga moja djeco, vi trebate i morate živjeti zajedno jer tu vas je Bog postavio. Teško onome tko progoni.

Djeco, plačem jer sve je manje ljubavi u obiteljima, u državama, u čitavom svijetu. Sve je uzburkano. Sotona šiba tamo gdje su temelji slabi. On svojom šibom počinje kopkati sve dok ne razori, dok ne iskopa ono što je Božje, a onda vas ostavi da se koljete međusobno.

Djeco moja, urazumite se i otvorite oči i vidite što ste učinili vašoj braći, vašim susjedima. Pričate da ste ugroženi. Svi ste ugroženi ali od sotone koga ste slušali i imali povjerenja u njega. Učio vas je kako da se bogatite s tuđom imovinom te ste počeli otimati od vaše braće, vaših susjeda, pa čak i od drugih država.
Djeco, sve je to sotona to jest Crveni zmaj nagovarao.

Djeco, budite darežljivi. Ako dajete i Otac vaš Nebeski dat će vam sve što želite i onoliko koliko ste zaslužili.

Djeco moja ljubljena svih narodnosti, ne dozvolite da vas sotona iz Srbije zavađa, nego opraštajte jedni drugima, gledajte Boga u tom čovjeku, jer je i on Božje dijete. Djeco, pozivam sve vjernike da se mole i da sudjeluju na sv. Misama. Ne dozvolite da vas sotona sputava za dolazak na molitvu i na sv. Misu. Djeco, sotona se tako lukavo priključi u vaše probleme i još ih umnožava tako, da vi postanete nezadovoljni u svemu.

Djeco moja, svi vi trebate imati, zato vam Bog i daje. Ali, čovjek je stvoren da živi i s duhovnom hranom. Ne vrijedi samo tjelesna hrana. Koliki ste živjeli samo sa tjelesnom hranom. Ah, koliko ste grabili samo da što više imate, više nego vaš brat ili susjed, umjesto da ste pomagali bratu i susjedu. Niste znali da ono što vam je Bog dao, da to bogatstvo nije samo za vas nego i za siromahe. Bog htjede proslaviti se preko vas, ali Mu vi ne dadoste. Proširili ste mržnju umjesto ljubavi Božje.

Djeco, dozvolili ste srce i dušu sotoni. Djeco prodana, poručujem vam da se probudite i da Mi svi zajedno pomognete da sotonu pobijedimo. Inače, vidim kako izrađuje plan za čitavu Europu.

Djeco, hvala vam za dosadašnju pomoć.

CRKVA STE VI VJERNICI

18.10.1992.

Draga moja djeco, sotona još dovlači nove oružane snage u Bosnu.
Budite oprezni na svaki tobožnji mir. Djeco svih narodnosti, Ja vas molim da se združite i protjerate sotonu koji je došao iz Srbije i još iz drugih država.

Djeco moja ljubljena, molim vas da molite za moje sinove. Oni su u velikoj opasnosti i to od zlog duha. Žalosna sam što neki vjernici odmah osuđuju svećenike umjesto da mole za njih. Ne mogu vam stalno ponavljati da su oni najviše izloženi iskušavanju. Oni slušaju Crkvu a Crkva ste vi vjernici.

Vidim kako neki moji sinovi ne znaju koga slušaju, ne znaju da li je ta osoba zdrava. Ah, koliko je bolesnih, koliki imaju zlog duha u sebi. Djeco i vi sinovi moji, dobro pazite s kim razgovarate i kome se najviše otvarate. Želim da svi raspoznajete duhove. Pa zar doista ne vidite njihovu rastrešenost, njihovu uznemirenost, njihovo ponašanje – samo gledaju koga bi napali. Ah, koliko špijuna ima koji samo zlo nanose svakome. Djeco i vi koji molite u mojoj Zajednici, sjetite se nekad moliti i za tu moju jadnu djecu, da ih zli duh napusti.

Djeco, ne plašite se iako je odavno prorečeno da će se nešto dogoditi.
Ako vi idete putem Božjim, ako ste Bogu obraćeni, ako živite i slušate što vam Bog Otac govori, ako nemate drugih bogova osim Oca i Sina i Duha Svetoga, ne trebate se plašiti.

VJEKOVIMA SE UKAZUJEM I DAJEM PORUKE
ALI ZA NEKE JE TO LUDO, NEISTINITO, BOLESNO

19.10.1992.

Draga moja djeco, vjekovima se ukazujem i dajem Poruke ali za neke je to ludo, neistinito, bolesno. Ah, ostajete slijepi i pored svega ovoga što sam vam pretkazala. Evo, sad se događa sve ono što sam vam rekla da će se dogoditi, ali  opet ne vjerujete. Ah, žalosna sam da netko drugi mora trpjeti za vas nevjerne, da bi se mogli spasiti od potresa, od velike poplave, od vatre i još drugih nepogoda.

Djeco, vi još ništa strašnog ne osjećate, ne čujete kako zemlja tutnji.
Žalosna sam što nećete shvatiti u kojem ste vremenu. Hoću vam reći da ne mrmljate dok nosite svoje križeve. Svaki je križ težak. Ne plašite se jer Bog zna koliko tko može podnijeti, toliko mu i daje. Ako vam je teško vi zamolite Boga da vam olakša križ, ali ne kako to vi želite nego neka se vrši Božja volja.

PORUČUJEM ZNANSTVENICIMA DA SE NE IGRAJU S BOGOM

20.10.1992.

Draga moja djeco, izdržite i opraštajte. Molite za obraćenje. Zadnja su ovo vremena. Samo vi koji vjerujete, koji slušate Božje zapovijedi, koji živite s Bogom, vi ćete proći kroz jednu veliku kušnju: Sve ćete vidjeti, razne strahote, ali bit ćete bespomoćni nekome pomoći. Ah, nastupilo je čišćenje. Sad se bori dobro i zlo. Vi djeco moja pomognite Mi s vašim molitvama, da svu moju djecu obratim, spasim.

Djeco, i dalje se čuju psovke i dalje se ubijaju nevini i dalje napadate Božja poslanja. Djeco nevjerna, zar vam je malo toliko žrtava? Djeco moja, ovo su samo počeci. Ne, neće svijeta nestati ali malo koje će Isus spasiti.

Ja, Majka, poručujem znanstvenicima da se ne igraju s Bogom, da prekinu naoružavanje, da unište sve što su dosad proizveli. Ah, što vas sve čeka.
Koliko će se još zemlja tresti. Da, opet nećete svi vjerovati, opet ćete reći da je to prirodno. Ah, žalosna sam što hoćete biti pametniji od Boga.

Djeco, tko vlada prirodom, vi? Tko je stvorio i dao rasti, vi? Djeco, djeco, bit će vam uzalud vaša psihologija i teologija, vaše znanje, kad je Bog u svemu tome najjači. Eto, možete li vi zaustaviti potres, poplavu, klizanje tla? Ne, vi ste tu bespomoćni, slabi, neznalice. Djeco, opet vam kažem, da vas još i gora vremena čekaju.

Djeco, djeco, još ne čujete jake tutnjave ispod zemlje, još ne vidite vatru s neba ali nazire se. Ne vidite da Zemlja nestaje. Ah, žalosna sam kad ne pratite što vam Isus govori. Vi koji ste krenuli za Isusom, molite i prikazujte sve poteškoće i patnje Bogu za obraćenje jadnog čovječanstva.

EVO, USKORO ĆE OSLOBOĐENJE VAŠE ZEMLJE,
ALI BUDITE OPREZNI JER ZMIJA JE BLIZU

25.10.1992.

Draga moja djeco, nemojte ljubiti samo riječima već i djelima i istinom.
Ljubite jedni druge jer ljubav je od Boga. I svaki koji ljubi od Boga je rođen i poznaje Boga. Tko ne ljubi ne poznaje Boga, jer Bog je ljubav.

Djeco, sad u ovom vremenu vidjet će se koliko tko poznaje Boga.
Opraštajte, ljubite, budite darežljivi kao što je Isus darežljiv. Ah, malo pomažete braću u bijedi. Kakvi ste vi vjernici kad vam brat kuca na vrata, a vi mu ne otvarate. Koliki se smrzavaju i koliki gladuju. Podijelite s gladnima ako želite da vama Bog udijeli. Bog vam daje i dvostruko ali zato da biste vi podijelili s gladnima.

Djeco, evo, brzo će kraj i oslobođenje vaše zemlje, ali budite oprezni jer Zmija je blizu. Žalosna sam što dosta njih podržava Zmaja premda znaju tko je Crveni zmaj. Molite, postite, budite budni jer uskoro će Isus. Evo, približava se njegov dolazak.

CRKVI PREDSTOJI JEDNA OD NAJVAŽNIJIH BORBI ŠTO IH JE VODILA U SVOJOJ POVIJESTI

28.10.1992.

Draga moja djeco, sotona širi mržnju u čitavom svijetu. Posve je jasno da Crkva i čovječanstvo sada izlaze iz dvanaestog poglavlja Apokalipse, u kojem se opisuje djelovanje Plamenog zmaja, i ulazi u trinaesto poglavlje Apokalipse u kojem se opisuje Crna zvijer što izlazi iz mora, to jest masonerija.

Crkvi predstoji jedna od najvažnijih borbi što ih je vodila u svojoj povijesti.
U Crkvi će ostati malo stado, mali broj biskupa, svećenika i vjernika koji će ostati vjerni Kristu, Evanđelju i Papi, prvom nasljedniku Krista na Zemlji i
sv. Petra, na kojemu je utemeljena Kristova Crkva.

Upravo to malo stado Ja organiziram kroz današnje djelovanje, posebno kroz svećenički i moj pokret. Preko tog malog stada izvest ću svoj trijumf, a taj sam trijumf najavila nekoj mojoj djeci a to je trijumf moga Sina Isusa Krista, Isusa Euharistijskog.

Djeco moja, to će biti vrijeme kada će svi ljudi na Zemlji spoznati gdje je istina i moći će je prihvatiti te će Krist postati centar – središte svih ljudskih doživljaja. To je ono Kraljevstvo za koje molite u Očenašu: „Dođi Kraljevstvo Tvoje.“

Djeco, Ja sam više puta rekla i opet govorim da ću Ja svoj trijumf ostvariti.
Ja od svih vas, a naročito od mojih predragih sinova tražim, da ne uzimate moje Poruke samo zato da biste zadovoljili vašu znatiželju o onome što čeka Crkvu i svijet, već da živite po mojim Porukama i tako postanete što savršenije sredstvo u mojim bezgrešnim rukama, za spas svijeta i ozdravljenje Crkve koja je sva u podjelama.

Djeco, Ja vas posebno molim da ostanete vjerni Ivanu Pavlu II. Molite za njega. A sad neka se što više posvećuju molitvene skupine i neka se više moli sveta Krunica, moja i ona Zlatna, koju sam vam dala jer ona Mi u svemu pomaže.

BUDITE BUDNI I PRIPRAVNI

31.10.1992.

Draga moja djeco, vi koji bježite pred sotonom, kažem vam da je bolje bježati nego li sotonu služiti ili biti njegov plijen. Udružite se i zaustavite sotonu koji želi zapaliti čitav svijet.

Djeco, vi koji ste ucijepljeni u Isusa Krista, vi koji slušate Riječ Božju, vi koji molite, koji se žrtvujete, Ja vas molim da izdržite cijelu ovu kalvariju jer još malo i uskrsnuće će nastupiti za cijeli svijet.

Djeco moja, nastupilo je vrijeme čišćenja. Zato sam Ja Majka tu, zato se ukazujem da vas obratim i sjedinim, da vam donesem ljubav i mir. Žalosna sam što pojedini ne shvaćaju, da se Ja ukazujem tamo gdje Me Isus šalje i onome kome je Bog zacrtao u svom planu.

Djeco, Ja, Majka sviju vas, molim da budete vjerni Isusu Kristu. On je Trojedini Bog, On uskoro dolazi. Ne znate u kojem vremenu živite. Ja, Majka vas molim, da se ne plašite jer sam Ja tu. Da, Ja vas poznajem, vi ste vjerni Isusu Kristu, vi trebate dočekati Isusa Krista. Evo, dolazi na bijelom konju. Otvorite svoje srce za njegov dolazak. Zašto se plašite, to je vaš Spasitelj i Otkupitelj.

Djeco moja, čemu strah od smrti? Ne znate kad će doći velika završnica povijesti, ali svakom od vas je čas vaše smrti ujedno ta završnica. Zatvorivši oči na ovome svijetu, osvijestit ćete se na drugome. Ugledat ćete Jaganjca koji je umro a živi. Vi koji ćete umrijeti i opet živjeti, tko god tako umre i zavrijedi živjeti, neće više biti podložan drugoj smrti nego će kraljevati s Bogom i Jaganjcem. Tisuću godina, zajedno s Isusom, pomagat će braći koja se još budu ovdje borila očekujući veliki završetak povijesti i početak vječne natpovijesti.

A sad vas molim, da se ne plašite smrti, jer čovjek je stvoren da živi, da nikad ne umre. Ali sotona za kojim vi idete, kome vi vjerujete i dalje ga slušate, on vam je stvorio smrt. Zato se sad jednom mora umrijeti. I koji god umre za njega je smak svijeta. Ali, ako je pomiren s Bogom, on je kod Boga. Zato vas molim da se češće ispovijedate, jer ne znate kad vam je čas da se preselite s ovoga svijeta. Budite budni i pripravni.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Žalosna sam i plačem zbog toga a još sam žalosnija kad ne vjeruju u moja ukazanja i u moje Poruke. Djeco moja, žalosna sam što svako toliko govore: „Privatna objava.“ A Ja, Majka, nisam se ukazala samo njoj i za nju, nego za čitavi svijet.

Djeco, vi koji to nazivate privatnom objavom, vi koji govorite da je to neka sekta, neću sad reći na koju mislite, ali ne, to vi ne govorite nego zlo koje vas napada, jer zli duh zna odakle treba početi da bi Meni i mojoj djeci zadao muke i trpljenja, da bi netko povjerovao njemu, sotoni.

Djeco, imate Poruke još prijašnje. Djeco, nitko od vas ne zna što će se dogoditi, a još pogotovo ova žena. To sam joj Ja, Majka, rekla. Ja sam rekla da neće biti rata na otocima i da se ne plašite. Ali, vi ste vjerovali sotoni koji je prijetio. Da, pokušao je ali nije mogao jer sam mu srce toliko stegla da je jedva disao. Eto, on se povukao jer se morao povući, a kad se povukao htio je iz daljine gađati, i tad sam isto spriječila.

Djeco, ako vi ne želite da se Ja ukazujem, vi to recite javno, isto onako kako govorite javno da se ne čitaju i ne šire moje Poruke. I recite javno na svetoj Misi: Majko, Ti koja se ukazuješ toj i toj osobi, ne ukazuj se više, ne skupljaj na molitvu moje vjernike. I Ja se ne bih više ukazivala nego bih se povukla.

Djeco i vi sinovi moji, žalosna sam kad čujem laži da članovi ove Molitvene zajednice ne posjećuju crkvu i da ne prisustvuju na svetoj Misi i na svetoj Krunici, bila bi crkva prazna. I onda biste mislili privatno.

Žalosna sam što toliko mole, satima pred Križem, plaču na samotnim mjestima, samo radi ljubavi i mira, ali što više oni mole i žrtvuju se, to ih vi više napadate. Napadate i hodočasnike. Djeco, djeco, zar nemate još ranije Poruke za Međugorje? Tamo su isto napadali, zatvarali i mučili. Ah, ne mogu sve reći, ali, nisu se plašili Boga i grijeha protiv svetinja. (Iz Poruke od 02.10.1992.)

Djeco, plašite se grijeha jer grijeh vas vodi u Pakao. Ah, žalosna sam što ne vjerujete da ljudi odlaze u Pakao. Djeco, odlaze svakodnevno i to masovno. (Iz Poruke od 07.10.1992)

Ja, Majka, molim vas da barem još petkom u 3 (tri) sata popodne molite Križni put. Ako možete u crkvi ili bilo gdje se nalazili. Onaj tko nema vremena neka barem želju prikaže Gospodinu Bogu. Djeco, to je sat milosti za svijet. (Iz Poruke od 09.10.1992.)