PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


MOLITE, MOLITE,
MOLITE SVAKOG SLOBODNOG TRENUTKA

01.11.1992.

Draga moja djeco, hvala vam na velikoj pomoći. Vi ste neumorni. Ovo govorim svima koji stalno dolaze na molitvene sastanke i onima koji mole kod kuće sve ono što Ja poručim da se moli. Djeco, samo molitva, žrtva i pokora može zaustaviti sotonu.

Djeco, skoro svi znate što je rat, što je progonstvo, što znači izgubiti nekog iz obitelji pa čak i cijelu porodicu. Koliki su svašta gledali pred svojim očima, a bili su bespomoćni pružiti pomoć. Svi vi koji trpite sve to, barem se probudite i ne kritizirajte svoju braću Hrvate i neke Srbe koji su se borili s vama rame uz rame. Ne slušajte laži koje raspršuje sotona tj. Crveni zmaj, samo da vas zavadi i da vas razvoji, da bi sotona mogao lakše zauzeti mjesto.

Djeco, Ja, Majka, želim svih spasiti od ruke sotonske, ali za to su Mi potrebne i vaše molitve, da bi Mi Otac Nebeski poslao još anđela da Mi pomognu.

Djeco, molite za duše u Čistilištu. Te duše vape za pomoć. Ah, koliki su otišli u Čistilište zato što nisu vjerovali u moja ukazanja. Koliki su bacali moje Poruke. Koliki su se htjeli obratiti po Porukama, koliki su dobili hrabrosti za obranu od sotone, ali  nevjernici ih odbiše. Sad oni koji su slušali nevjerne danas su u Čistilištu, oni danas trpe i vape za vašom pomoći. Ja vas molim da molite za te duše i da molite za obraćenje nevjernika i grešnika.

Djeco moja ljubljena, vi na ovim otocima niste ništa osjetili na svojoj koži.
Ah, ne mogu sve reći samo željela bih vas zaštititi od drugog biča, želim da svi shvate moj dolazak na ovu suznu dolinu. Moj je dolazak potreban zato, da bih obranila djecu, da bih djecu privela k Ocu Nebeskom. Da biste vi mogli doći do Oca, morate se prvo obratiti, morate se ucijepiti u Isusa. Isus je trs pun plodova. Pitajte i dat će vam se. Ah, žalosna sam što ima svakakvih pa se prave da su oni ti s plodovima, s darovima. Ah, žalosna sam što se smatraju da su oni bogovi, da su oni liječnici.

Ne, djeco moja, to sve Bog preko svoje djece djeluje, samo trebate se iz dubine srca moliti. Slvite Boga ispred vas, sjedinite vaše molitve s molitvom Isusovom. Uđite u njegovo Srce i osjetite toplinu, tu Ljubav za vas. Ah, pustite da i On dođe u vaša srca, da vas On ispuni ljubavlju.

Djeco, malo je ljubavi u čovječjem srcu, sama mržnja, zavist, pohlepa, ljubomora. Zato je rat jer ste sve poprimili od sotone. Evo, sotona sad ponovno gleda napraviti mržnju ali preko drugih osoba. On šalje i prima nove sljedbenike tako da bude ono prijašnje zamaskirano, a sve isto rade.
Djeco, sad molite, molite, molite svakog slobodnog trenutka.

TKO SE HVALI POBOŽNOŠĆU
A NE MARI ZA LJUDE OKO SEBE, OBIČAN JE LAŽAC

04.11.1992.

Draga moja djeco svih narodnosti iz svih država, pomognite braći koja su prognana. Čujem kako neki kršćani govore: Pa ja molim za njih. Djeco nerazumna, morate i pomoći a ne samo moliti. Molitva bez pomoći ne ide, nego jedno i drugo.

Govorite da ljubite a zatvarate oči na sve ovo. Ja sam vam već rekla da, ako ne ljubite, uzaludna vam je molitva i post. Ako dobro činite znači da dobro i molite, bez obzira na koji način molite. Tko se hvali pobožnošću a ne mari za ljude oko sebe, običan je lažac.

Djeco, Isus uzima na sebe odgovornost za svo zlo svijeta, da to zlo uništi u svom grobu. Sad Mu ostaje malo sati i jedina Mu je briga okupiti svoje najvjernije, s njima blagovati Vazmenog Jaganjca, da ih uvede u svu tajnu. Mrak će se spustiti na sve, ali oni će ostati dobar žar pod pepelom, da poslije buknu u veliki novi plamen. Zato vas pozivam na molitvu i na poticaj da pomažete prognanima, da ljubite i opraštate. Djeco, blizu je Isusov dolazak. Budite budni i spremni za veliki konačni sud.

ZNANSTVENICI SU ISTRAŽIVALI TZV. APSTRAKTNA ZAPAŽANJA

05.11.1992.

Draga moja djeco, žalosna sam što neki kršćani nemaju povjerenja u svoga Boga, nego su počeli tražiti drugoga boga. Odlaze na pouke, odlaze vračarima, bave se crnom magijom. Žalosna sam što najviše mladi kreću tim putem.

Djeco moja, znanstvenici su istraživali tzv. apstraktna zapažanja. U to ubrajaju fenomene poput čitanja misli, opisivanja događaja ili predmeta o kojima netko nije mogao ništa znati, zatim utjecaj na materiju preko duha, na primjer, kako će pasti kocka za igranje.

Parapsiholozi su pokušali isključiti mogućnost trikova. No, oni ipak ne mogu objasniti te nadljudske sposobnosti. Zar ne bi objašnjenje moglo ležati u onome što kaže Biblija? Sotona i demoni mogu izravno utjecati na ljude i njihov život. U starim Filipima u Grčkoj živjela je djevojčica, koja je mogla proricati budućnost. Kako je to bilo moguće? Pomoću demona.
Djevojčica je bila opsjednuta vračarskim duhom koji je utjecao na njezine izjave. Apostol Pavao joj je pomogao da se oslobodi demonske sile.

Djeco moja, sotona i demoni zaista postoje. I da su moćni to i sad vidite ali ne vjerujete, pogotovo vi Srbi koji ga slušate i vršite njegove zapovijedi. Žalosna sam što nevini Srbi stradavaju, jer ste ih vi ugrozili i zavadili sa svojom braćom, svojim susjedima.

Djeco moja, poručujem svima da se probudite i ne zatvarate oči pred Isusom.
Ja sam tu da vam pomognem hodati uzdignute glave. Ovo govorim svima a posebno mladima, da shvate kojim putem hodaju, za kim idu, koga slušaju.
Ah, vidim dosta zavedenih, prave se pametniji od svojih roditelja. Eto, takvi su oni koji idu za sotonom. Ako ne poštuješ oca i majku, kako ćeš poštivati Boga i sve što je On stvorio? Ah, žalosna sam što se nekima ne može dokazati da idu krivim putem. Obratite se i slušajte svoje roditelje.

Djeco, eto, sotona sada ponovno širi laž, ponovno gradi plan. Mnogo sam puta uništila njegov plan i ublažila rane Hrvatskoj. Djeco, sad vas molim da opraštate, da ljubite i molite, naročito Krunicu koju sam vam Ja dala
(Zlatnu krunicu).

NE PROGANJAJTE NIKOGA S OGNJIŠTA

06.11.1992.

Draga moja djeco, Ja, Majka svih vas, molim da jednom shvatite što je rat. Ostaviste Boga i krenuste sotoni koji želi cijeli svijet uništiti. Vi Srbi, vi koji ste otvorili oči i vidite tko vas vodi, dignite svoj glas u Srbiji i Crnoj Gori. Zar ne vidite da će vas sotona zbrisati s zemlje i to baš iz centra Srbije.

Djeco, vi ništa ne vidite od onog, što Bog i Ja, Majka, vidimo. Ne znate da živite u apokaliptičnom vremenu. Ja vas molim da se združite sa svojom braćom. Ne gledajte koje su vjere ili boje kože. Svi ste braća i sve vas jednako volim. Ne proganjajte nikoga s ognjišta. Ne prisvajajte tuđu zemlju.

OVO GOVORIM I VAMA ALBANCIMA

07.11.1992.

Draga moja djeco, Ja vas molim da prestanete mrziti jer mržnju je stvorio sotona, to jest Crveni zmaj. Ovo govorim i vama Albancima. Djeco, ne potpaljujte vatru pa bilo gdje se nalazili i bilo gdje živjeli. Djeco nerazumna, djeco slijepa, zar ne vidite sve ovo, zar hoćete da nestane čovječanstvo?
Ne izazivajte Boga, ne izazivajte srdžbu Božju jer Bog ne može ovo gledati.

Djeco, sjetite se Božjih zapovijedi. One su vama ljudima dane. Djeco, uskoro će Isus. Ah, žalosna sam što će se malo spasiti jer svi koji su išli za sotonom bit će bačeni u Pakao. Djeco moja, dobro znate tko je sotona, tko je započeo rat, gdje je započeo, radi čega je započeo i dobro znate koji je ovo rat po redu i kako se zove ovaj rat.

Djeco, vi Albanci, ne širite mržnju i laži po čitavom svijetu. Bili ste 500 godina robovi, pa zatišje, pa opet mržnja, opet rat, opet sotona se umiješa, opet on sada zauzima položaj, opet ste robovi.

Djeco, evo, donijela sam vam ljubav Kristovu, ljubav Alahovu, da ljubite jedni druge onako, kako je Bog vas ljubio i žrtvovao svog Jedinog Sina za vas, da biste i vi ljubili. Nikad nisam ovoliko lila suze poslije Kalvarije, kao što ih sad lijem. Ja se borim protiv zla a vi mu dajete snagu, vi mu pomažete s vašom mržnjom, vašim prokletstvom.

Djeco, Ja, Majka, sve vas jednako molim, da ne zapaljujete vatru tamu gdje je bačena iskra. Spriječite tu iskru da se ne širi jer nije to dobro za čitavi svijet a ne samo za Balkan.

Djeco, probudite se. Ovo govorim svima pa i UNPROFOR-u. Djeco, djeco, što vas sve čeka za ovih osam godina.

OVO GOVORIM SVIMA, I ALBANSKOM NARODU

08.11.1992.

Draga moja djeco, ne plašite se Ja sam s vama, Ja ću vam pomoći, ali prije svega čuvajte se grijeha. Budite maleni jer samo Bog je velik.

Djeco, ovo govorim svima, i albanskom narodu. Koncem travnja 1532. godine krenuo je sultan Suliman na Beč. Htio je osvojiti mudrošću, ali Bog mu ne dadne. Ah, svašta je i onda bilo, svašta sam i onda doživljavala preko moje djece. Ah, zato sad se probudite i shvatite, da se ratom ništa ne postiže. Sve što steknete u ratu i s ratom, to će biti sotonsko. Zapamtite, oko toga će se vjekovima otimati kao vuci na plijen.

Poručujem svima da se izmijenite. A moji sinovi neka sebe pogledaju i ispitaju, što rade, što čine, kako drže propovijed i kakvu. A ne da drugog školuju a sami su nepismeni, jer Bog sve vidi. Djeco, još svašta ćete čuti i doživjeti od Crkve. Žalosna sam, ali Me tješe vaše hvale i vaše pjesme, vaše žrtve.

NAJŽALOSNIJA SAM ŠTO SU TREĆORECI KRENULI SAMO JEDNOM NOGOM NA PUT SV. FRANJE, A DRUGOM NOGOM NA PUT HERODOV

17.11.1992.

Draga moja djeco, žalosna sam kad pojedini kažu za sebe da su Kristovi, a ne žive kršćanski i ne slušaju Glas Božji. A najžalosnija sam što su trećoreci krenuli samo jednom nogom na put sv. Franje, a drugom nogom na put Herodov.

Djeco moja, vi ne znate kakvo je vaše ponašanje, pogotovo vi u odboru. Vi sinovi moji, koji ste zamijenili sv. Franju, ništa ne radite kao što je vaš brat
sv. Franjo radio i to bez prigovaranja. Ah, ne mogu sada sve reći, ali ne budu li se popravili polagajući račune pred izranjavanim bratom sv. Franjom, brat Franjo će ih predavati Isusu, kao što vi na zemlji idete od suca do suca, od manjeg do većeg.

Djeco, znajte, većina od vas ne slijedite život sv. Franje i još nekih koji su sada sveci kod Mene na Nebu, na primjer i sv. Elizabeta koju danas častite. Poručujem svima da malo stanu i pogledaju u svoje srce i da malo ispitaju ono svoje „ja“, da li su zaista na Franjinom putu, da li žive tim životom.

Djeco moja ljubljena, i vaš brat Franjo vam govori: „Braćo i u vijeke blagoslovljeni sinovi, čujte me, čujte glas oca svojega. Mnogo ste obećali ali je još više obećano vama. Obdržavajte to a i težite za onim. Naslada je kratka a kazna vječna. Trpljenje neznatno a slava beskonačna.“

Djeco, preslavne i besmrtne zasluge sv. Franje za kršćanstvo nađoše usavršenje u Trećem redu, od kojega ništa bolje ne osvjetljuje njegovu veličinu i snagu njegove gorljivosti kojom je plamtio šireći po svuda Slavu Isusa Krista. Brižno je, naime, promatrao zla. Od njih je Crkva tada patila i nevjerojatnom je odlučnošću počeo sve obnavljati prema kršćanskim načelima.

Djeco, kad je sv. Franjo osnovao dva reda, jedan za braću a drugi za sestre da, položivši svečane zavjete, slijede poniznost Križa, nije mogao primiti u samostan sve koji su sa svih strana k njemu pohrlili sa željom da ih on vodi. Zato je odlučio da i njima, koji žive usred vrtloga ovoga svijeta, omogući kršćansko usavršavanje te i za njih ustanovi pravi red. Nije ga obvezao na održavanje zavjeta kao ona dva prva, ali ga je na sličan način ukrasio jednostavnošću života i duhom pokore.

Djeco, tako je sv. Franjo prvi pronašao i uz Božju pomoć najsretnije ostvario ono, što prije njega nije nijedan osnivač reda izumio, da bi naime redovnički način života učinio tako općenitim.

Djeco, djeco, koliki se danas zovu trećoreci, a ne žive tako.

SINOVI MOJI, DOSTA STE DUGO TEOLOŠKI PISALI I PREDAVALI I JESU LI SE LJUDI PROMIJENILI I OBRATILI

19.11.1992.

Draga moja djeco, ne, ne razumije svatko da se Ja moram ukazivati svugdje i mnogima. Djeco i vi sinovi moji, ne znate da se približava vrijeme dolaska Isusa Krista i Ja sam poslana da što više njih spasim od sotone, da što više njih obratim. Žalosna sam kad pojedini moji sinovi govore, da to nije istina da se Majka ukazuje na tolikim mjestima i tolikima. Umjesto da šute, ako ne žele povjerovati, a oni još vas vjerne razočaravaju pa i same vidioce.

Djeco moja i vi sinovi moji koji hoćete teološke i filozofske izraze, dosta ste dugo teološki pisali i predavali i jesu li se ljudi promijenili i obratili? Ne, nego su sve više išli sotoni. Djeco i vi sinovi moji, ako vama smetaju ovako izrečene Poruke, koje nisu izrečene filozofski, zašto vi sinovi moji ne preuzmete u svoje ruke ono što Ja, Majka, dajem preko vidioca? Žalosna sam što, iako znate što je dobro a što zlo i to možete svaki dan vidjeti preko Sv. Pisma, ne popravljate se nego činite ono isto što su vaši preci činili u Jeruzalemu u Izraelu i po čitavom svijetu.

Djeco moja, Bog samo gleda što se radi na Zemlji. Ah, koliki znanstvenici, kolike škole a ne znaju da će se sve to u prah pretvoriti. To su samo znanstvenici uradili jer hoće dostignuti Boga, ali Bog je ljubomoran na sve to. Znajte, ne budete li se snizili i smatrali za svetinju ono što Bog daje u poslanju i ne budete li stavili Boga na prvo mjesto a vaše spustili na manje od makova zrna, ne budete li priznali moja ukazanja, ne, nećete svi odjednom odgovarati pred Gospodinom Bogom, nego će jedan po jedan prinositi svoje račune.

Ah, ne mogu sve reći, ali približava se susret s Kristom i to pojedinačno.
Djeco moja i vi sinovi moji, blago onima koji ne vide a vjeruju.

Djeco moja, na sve strane svijeta se ukazujem ali Crkva pritišće. Ja sam Majka Crkve. Ja odgajam svoju djecu ali se ipak neka odvojiše i misle da su na pravom putu. Ah, što sve vidim ali i to će se otkriti, svaki grijeh protiv Duha Svetoga. Zašto zavidjeti bližnjem darove Božje, zašto toliko licemjerstva, dvoličnosti, zašto ljubomora ako se smatrate braćom i sestrama?

DJECO, POMOGNITE MI VJEROM U SVA MOJA UKAZANJA

20.11.1992.

Draga moja djeco, vidim da vam je težak križ, pogotovo vama koji ste izbjeglice i prognani sa svog ognjišta. Vidim kako sotona iz Srbije još šalje svoje trupe u Bosnu. Pomognite Mi da sotonu zaustavim i pobijedim. Još su Mi potrebne Krunice. Ah, ne znate koliko Mi pomažu. Svako zrno je bomba sotoni.
Samo žalosna sam što malo tko želi moliti Krunicu a puno ih je koji psuju, proklinju, ubijaju, progone, mrze. Ja, Majka, poručujem: Opraštajte i ne radite ono što sotona radi, nego ljubite i pomognite gladnima i prognanima. Sve što činite ovim gladnima to Isusu činite.

Djeco moja, ovo su zadnja vremena, ovo se sve trebalo dogoditi jer je prorečeno. Djeco, ne plašite se ako ljubite s Kristom, ako vjerujete u Božja poslanja.
Samo, malo ih je koji vjeruju da sam poslana na Zemlju da se ukazujem. Nevjera u moja ukazanja, neposlušnost, pogrde, što sve ne čujem protiv mog ukazanja. Ah, vi samo gledate i vjerujete vidljivom a ništa u ono što se radi za Boga i za samo čovječanstvo. Dosta njih vide ali ne vjeruju u znakove, u promjene.

Djeco, žalosna sam što moji sinovi ne vjeruju u moja ukazanja iako uživaju znakove koje sam im dala. Djeco, ovo je vrijeme čišćenja, ovo je vrijeme kad se bori Bog sa sotonom. Mnogi sveci su poslani na Zemlju da Mi pomognu u borbi protiv zla. Djeco, pomognite Mi vjerom u sva moja ukazanja.

JA SAM MAJKA CRKVE

21.11.1992.

Djeco moja i vi sinovi moji, da ste živjeli s mojim Porukama i priznavali moja ukazanja, u svijetu ne bi bilo ono što je danas, nego bi bila Božja Riječ na prvom mjestu. Bila bi Božja ljubav prisutna u srcima a ne mržnja.

Djeco svih narodnosti, djeco svijeta, pomognite onima koji su zaista gladni, onima koji su bez ognja, onima koji su na hladnome. To što njima pomažete, to ste Isusu pomogli. Onaj koji ne razumije ove moje riječi neka pogleda u Bibliju što mu Isus govori preko Apostola.

Djeco moja, žalosna sam kad neki koji ne poznaju Bibliju idu po kućama i krivo propovijedaju i krivo tumače Bibliju. Takvi ne vide da su na krivom putu, takvi ne znaju da i svoju obitelj stavljaju sotoni na udicu. Vi ne znate da ste vi ti koji su u zatvoru. Vi ste zarobljeni, vi koji držite u rukama razne časopise i kucate na svačija vrata da bi ih odvukli. Djeco, djeco, probudite se jer tako ne nanosite zlo samo drugima nego i svojim obiteljima.

Djeco, Ja nisam Majka samo pojedinima. Ja sam Majka svijeta, Ja sam Majka Crkve. Koji god se primi za moje ruke bit će izvučen iz čistilišta.
Kažem čistilišta, jer i ovdje se trebate na jedan način očistiti a druga čistilišta vas čekaju nakon ovoga na zemlji.

Djeco moja, malo ih je koji su baš s Kristom. Ah, žalosno je, da i to malo Mi žele odvući. Ah, budete li i njih odvukli bit će svašta u svijetu jer neće imati tko vjerovati u moja ukazanja, u moje Poruke. Neće Mi imati tko pomoći. Tada ću se povući i ostaviti vas. Ja vas molim da još malo promislite što činite.

GOVORE DA NEMAJU ZA ISHRANU A KOLIKO SE GRADI,
SAMO ŠTO SE JOŠ I DRAGO KAMENJE NE UGRAĐUJE

22.11.1992.

Draga moja djeco, kad god spomenem svećenike vi odmah pomislite na vaše svećenike. Nije dobro da sumnjate. Svećenika ima u svakoj državi.

Djeco, Ja sam Majka i popovima koji nisu Hrvati, katolici. Oni su skoro svi napustili Boga i ne žive po Božjim zapovijedima nego po zapovijedima Crvenog zmaja. Što im Crveni zmaj kaže to i rade. Pojedini popovi ne propovijedaju ljubav, ni jedinstvo, ne propovijedaju Evanđelje, nego samo mržnju, laži, potpaljuju vatru i u drugim državama. Djeco, vi ništa ne vidite i ne znate na koga se Poruka odnosi. Znat će samo onaj koga potakne, onaj koji se sjeti što je sve radio, što sve skriva u srcu a kolike je još poveo za sobom a da ni on sam nije svjestan. Koliki gladuju radi takvih mojih sinova. Ah, kolika pomoć stiže ali ne ide u prave ruke nego u ruke bogatih. Djeco, plačem jer sve vidim.

Djeco, Ja spominjem Crkvu, ali Crkva živa ste vi laici, vi odlučujete s mojim sinovima, vi odbornici. Ah, sve od vas zavisi. Dobro je rečeno, da bi dobro bilo da se flasteri stave na usta. Djeco, ne plašite se psa koji laje nego onog šutljivog.

Djeco moja, ah, ne mogu slušati kad govore da nemaju za ishranu a koliko se gradi, samo što se još i drago kamenje ne ugrađuje.

Djeco moja, trebate spašavati živote a ne beskorisne povijesne umjetnine i tamo nekakve zgrade. Ako života nema na zemlji, niti to vam ne vrijedi.

Ja, Majka svih vas, molim da otvorite uši, usta, srce i ruke za pomoć prognanima. Ne dozvolite da umru a mogli ste im pomoći, samo nećete.
Postat ćete i vi kao oni, jer sve što činiš to se tebi vraća. Molite za razum, za ljubav. Molite da vidite Isusa Krista u tim izbjeglim patnicima. Ne gledajte kakva imena i prezimena imaju, nego gledajte Isusa u njima, otvorite vaša srca za Isusa. Ako srce otvorite, čut ćete njihove vapaje. Ne budete li pomogli, isti ste kao i oni što ih progone, samo na jedan kulturniji način.

STALNO SE PITATE DA LI JE SAD KRAJ
ŽIVOTA ČOVJEČANSTVU

26.11.1992.

Djeco moja, mržnja je od sotone a ljubav od Boga. Ljubite da bude Bog prisutan, da Bog produži život na zemlji.

Djeco moja, stalno se pitate, da li je sad kraj života čovječanstvu. Djeco moja, svatko se plaši a malo se obraćate Bogu. Sve je manje ljubavi a sve više mržnje.

Djeco svih narodnosti, da biste produžili i opstali na ovoj suznoj dolini morate ljubiti svakog čovjeka i sve što je Bog stvorio: prirodu, zrak, vodu. Vi ljudi, pored toga što ste uništili prirodu, zrak i more, vi sad uništavate i svoju nerođenu djecu pa i svakog čovjeka. Uništit ćete i sebe. Vi i sami vidite zlokobne predznake koji neće nestati. To su problemi čovječanstva koji izgledaju nerješivima čak i najoštroumnijima. Previše je ekstremista u svijetu  naoružanih atomskim oružjem i čovječanstvo, kao veliki termit, razara nenadoknadivu okolinu.
Djeco moja, mnogi su čitali i čitate u Bibliji o svršetku svijeta. Neprijatelj koji posija zlo na Zemlji jest đavao. Žetva je svršetak svijeta a žeteoci su anđeli.
Kao što se kukolj sabire i ognjem sažeže, tako će biti na svršetku svijeta.
Sin će čovječji poslati svoje da pokupe iz njegova Kraljevstva sve zavodnike i bezakonike i bacit će ih u peć ognjenu, gdje će biti plač i škrgut zubima. Tada će pravednici zasjati poput sunca u Kraljevstvu Oca svojega. Tko ima uši neka čuje.

Djeco nevjerna, zar ste i dalje slijepi? Obratite se Bogu da biste se spasili od biča. Ne plašite se dosadašnjih grijeha, imate vašeg Spasitelja i Otkupitelja.
On će vam oprostiti ako se pokajete i više ne griješite. Samo tako će se čovječanstvo spasiti.

KAD TO ČUJETE, ZNAJTE DA IH JE ZAO DUH ZAHVATIO

28.11.1992.

Djeco, vi koji ste svaku večer na molitvi i na sv. Misi, puno Mi pomažete. Moramo obratiti svu onu djecu koja zalutaše pa i onu koja nisu imala prilike upoznati Boga. Eto, sad lutaju po čitavom svijetu i šire laži, mržnju, sve što Bogu nije milo.

Djeco moja, Ja, Majka sviju vas, molim da otjerate zlog duha od vas. Ako ne možete, samo zazovite: Isuse! Marijo! Ja ću poslati sv. Mihovila da vam pomogne i da vas obrani od svake napasti.

Djeco moja, vi vjerni, vi koji širite moje Poruke, vi koji pomažete da se neki ponovno rode, da ponovno ugledaju Svjetlost Isusa Krista, vi ne znate koliko je Otac Nebeski radostan što Mu se rađaju, da se obraćaju svi oni koji su isprobali zlo.

Djeco moja ljubljena, a još koliko ima onih koji se drogiraju, onih koji „odlaze u život“. Ah te riječi „odlaze u život“ slušam svaki dan. Tužna sam jer ne krećete u život nego u smrt. Život je Isus koji vas poziva na Gozbu, da vas nahrani i da imate život vječni. Djeco moja, svi koji ste tek sad krenuli i isprobali zlo, vratite se, ne pokušavajte dalje. Jer, pored toga što ćete si uništiti ovaj život, izgubit ćete i život vječni.

Djeco, probudite se i otvorite vaše uši, jer poslije će biti kasno. Zar ne vidite znakove vremenske? A i čitavi svijet je uzburkan. Ne vidite što se zbiva ispod zemljine kore? Barem ovo što vam je uočljivo možete zaustaviti ako ljubite jedni druge ne gledajući na narodnost i boju kože.

Djeco, vi koji molite svaki dan, trebate izdržati jer vi ste budni, vi ćete sačekati Isusa sa svjetiljkom. Ne slušajte one koji govore da ne treba puno moliti, da ne treba postiti. Kad to čujete, znajte da ih je zao duh zahvatio. Molite za takve osobe jer molitvom Mi pomažete da djecu obratim, da zaustavim rat i mržnju u čitavom svijetu.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco, združite se i očistite zemlju od prljavštine jer i s te strane vam prijeti opasnost od strašne bolesti. Umirat će se naglo od nove kuge. Prekinite s ratom i živite u slozi, u blagostanju. Vi ništa ne shvaćate moja ukazanja i moje Poruke. Ne znate zašto sam još ovdje na Zemlji, ne znate ni da li jesam.

Djeco moja ljubljena, ovo govorim svima, čitavom svijetu: Ja sam Srce Crkve, bez Mene ne možete živjeti, bez Mene ne možete k Isusu. Žalosna sam zbog vaše sljepoće, žalosna sam što ne razumijete Knjigu Otkrivenja.

Djeco moja, ljubite i opraštajte, blagoslivljajte Božjim blagoslovom sve ljude. Molite za njih a ne proklinjite. (Iz Poruke od 02.11.1992.)

Ah, kad bi Crkva znala za Zlatnu krunicu koju sam vam Ja dala, da je svi mole pa i na glas i to pred Svetohraništem, još bi više pomogla ta Zlatna krunica.

Djeco moja, vi mislite da su borci samo oni s oružjem u ruci. Ne, borci su i oni koje sve ostave i mole Boga. Sjedinjujem ih s Isusovim Duhom i tjelesno. Tjelesno, kad prihvate i strpljivo podnose onu bolest koju im Ja ponudim. Bog želi da se prihvati sve ono što On ponudi, a da odbacite sve što nije od Boga.

Djeco, neki su se trgli od silnog zla jer su pročitali moje Poruke. Ali, žalosna sam kad u nekim župama pitaju svećenike da li da povjeruju Porukama. Oni ih odvraćaju govoreći im da se to ne čita i da to bace.

Djeco, svatko će dobiti milost Božju koji živi po Porukama i koji prihvati ljubav Kristovu, ljubav Majčinsku, da svaka žena bude majka svakom rođenom i nerođenom djetetu. Nerođeno dijete je ono tek začeto. Sad se zamislite malo kako da vi postanete majka nečijem djetetu. Djeco, majkom se ne postaje samo kad vi donesete na svijet svoje začeto dijete već postajete majkom i kad pobijedite zlo koje želi da to začeto dijete uništi, a vi mu omogućite da se rodi i
Živi. (Iz Poruke od 09.11.1992.)

Djeco, od svih kriza koje vas ranjavaju najopasnija je kriza morala. Hrvatski laici, koji žive u svijetu krize, moraju shvatiti da su i sami odgovorni za krizu svijeta. Krizna vremena jesu vremena promjene, a ta promjena može biti promjena na bolje ako kršćani budu svjetlo, kvasac i sol zemlje. I Hrvati trebaju shvatiti krizna vremena i kao izazov za sreću i blagoslov, valja se boriti za promjenu žalosne situacije u kojoj se nalazite. To je važnije od svih patriotskih deklamacija i davorija. Još je važnija borba za promjenu situacije na bolje. Započnite od vas samih, najprije pokušajte promjeniti sebe a potom druge. Tek tako možete započeti uspješno ozdravljivanje bolesnog tkiva te doživjeti preporod i sreću zemlje i naroda domovine koju nosite u srcima. (Iz Poruke od 13.11.1992.)

Pitate se kako to da Majka govori o svršetku svijeta, da je tako blizu. Da, djeco moja, to nisu samo moje riječi, to su riječi vašega Gospodina Isusa Krista. Djeco, čitajte Otkrivenje i prepoznat ćete vrijeme u kojem živite. (Iz Poruke od 14.11.1992.)

Djeco moja, ne slušajte laži protiv vaše države i vašeg Predsjednika države. Takvi vas hoće ponovno ugurati Zmaju. Ah, koliki bi željeli služiti sotoni samo da žive u izobilju. (Iz Poruke od 27.11.1992.)

Djeco, ispitujete vidjelicu što Ja poručujem i što kažem, koliki je od vas iskušavate. Djeco, sve ono što je za vas i za svijet imate u Porukama. Ništa drugo vam vidjelica ne smije kazati.

Djeco, pitate što je s knjigom mojih Poruka, da li je izašla. Djeco, da je napisana knjiga o seksu i o uživanju, takva bi knjiga već bila puštena u promet. Žalosna sam što na prvo mjesto stavljate upravo ono što vas gura u grijeh.

Djeco moja, svaki dan slušam riječi: “Što baš meni ovakva neposlušna djeca? Zašto se baš moja djeca drogiraju? Zašto baš moja djeca piju?” Djeco, to je ono zlo koje ste vi slušali da trebate i vi majke raditi van kuće da biste imali u izobilju, da bi vam život bio lakši, da biste mogli zadovoljiti vašu djecu džeparcem. A eto u u što vaša djeca troše taj džeparac: na alkohol, drogu, kockanje, razne časopise. Djeco, tko je za to kriv osim vas? Djeco, vi ste taj novac dali, vi ste ih puštali na izlaske noću. Ah, niste svjesni što radite. Vi, majke umorne od silnog posla, jedva čekate da ste same i da malo otpočinete, da se malo odmorite tjelesno i duševno uz ekran, a djecu ne vidite gdje su noću, što rade, u kakvom su društvu i kako se to zabavljaju.

Djeco moja, dok vi snivate o tome kako radite na poslu, kako se trebate bogatiti, vaša djeca postaju sve siromašnija. Bez ljubavi Božje i roditeljske oni nalaze ljubav u iskvarenom društvu.

Djeco, koliki od njih prolijevaju suze pa čak i krv dok vi roditelji spavate i snivate lijepe snove za budućnost. Djeco, eto te vaše budućnosti. Malo tko se trgne i rekne sam sebi: Ne treba mi drugo bogatstvo osim da mi djeca budu zdrava, ne samo tjelesno već i duhovno.

Djeco, Ja vam poručujem da se više pozabavite vašom djecom, da više razgovarate o vjeri, o Bogu. Učite djecu da se zabavljaju uz Sveto Pismo, uz neku dobru vjersku knjigu, neka čitaju crkvene časopise, neka se zabavljaju uz crkvenu glazbu koja im puno može pomoći u razvoju njihove svijesti, usavršiti njihov život, jer tu je sam Bog prisutan. Bog uživa kada Ga se slavi i hvali pjesmom, glazbom i na druge načine. (Iz Poruke od 29.11.1992.)

Djeco, vi koji ste skrenuli s puta Božjega, vi koji hoćete lagodan život, vi koji ne slušate roditelje koji su vas na svijet donijeli i koji su svoj život istrošili da bi ga vi imali, a vi, što činite svojim roditeljima? Djeco, ljubite svoje roditelje da i Bog vas ljubi.

Vi majke, vi roditelji, niste trebali pružati toliko novaca djeci da mogu novac trošiti na zabave. Taj novac će ugasiti živote vašoj djeci.

Djeco, poručujem vašim vlastima da upadaju u ta gnijezda zabave i da nadziru što mladi puše, što piju. Ne idu oni samo na ples, oni u svemu uživaju.

Ja, Majka, molim vašu vlast da pozatvara sve one koji šire drogu. Ah, umjesto da te osobe liječite, vi im i svoju djecu dajete za društvo.

Djeco, vi odrasli, vi roditelji, ovo Ja svima poručujem: Otvorite oči i pratite vašu djecu, nadzirite gdje su noću, što rade, pa čak i što pričaju na njihovoj zabavi. Djeco, djeco, odgajati trebaju roditelji a ne prijatelji i društvo. (Iz Poruke od 30.11.1992.)