PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VIDIM KAKO SE SPUŠTA VELIKA TAMA NAD ČOVJEČANSTVOM

02.12.1992.

Djeco moja, žalosna sam kad vidim kako progonite obitelji s njihovih ognjišta a druge naseljavate. Zapamtite, to su teški grijesi jer proganjate svoju braću, ubijate, rušite i palite sve što nije vaše. Žalosna sam radi takvog ponašanja. Djeco probudite se, jer sav taj grijeh srušit će se na vas.

Djeco moja ljubljena, vi ništa ne vidite od onog što Ja vidim, ove strahote koje su započele. Ah, što se sve još mora dogoditi dok čovječanstvo ne shvati da je ljubav najveća i najjača od svakog drugog, pa i od rata. Ljubav je vaš Otac Nebeski a Isus je vaš Otkupitelj.

Djeco moja, ovo što je pisano mora se zbiti. Počeli su ratovi, poplave, potresi. Ali, to je tek početak za sve ono što niste bili poslušni Bogu.

Djeco moja, vi koji molite u mojoj Zajednici, mnogo Mi pomažete. Ah, koliko smo života spasili. Vidim kako se spušta velika tama nad čovječanstvom, vidim rijeku krvi. Ah, pomognite Mi.

HRANITE KRUHOM A NE OTROVOM I METALOM

04.12.1992.

Draga moja djeco svih narodnosti, vi u Bosni i u Hrvatskoj, združite se da biste obranili svoju domovinu. Vidim da sotona dovlači svoje. Zapamtite, vi koji živite vjekovima zajedno, vi koji niste uprljali svoje ruke, pomirite se, opraštajte jedni drugima i rame uz rame složno protjerajte sotonu.

Djeco svih narodnosti, ne dozvolite da vam bližnji gladuju nego prepoznajte Isusa u njima. Vi ne hranite drugog već Isusa. Pozivam sve velike sile zemaljske da se probude, da vide što čine i zašto to čine. Neka se vrate na put svjetlosti, a neka napuste put tame koji vodi ravno u Pakao. Hranite kruhom a ne otrovom i metalom. Inače, vi niste nikakva sila, kako vas maleni zovu. Samo jedan je sila i silan a to je Bog Otac Nebeski. On će uskoro i silne nadvladati. A sad pazite što radite.

ISUS VAS TRAŽI I VIČE: JA VAS LJUBIM

05.12.1992.

Draga moja djeco, vidite i sami što se događa u svijetu. Ne, nije samo kod vas. Dogodit će se svuda. Vi trebate biti budni, poslušni, trebate slušati ono što vam Ja kažem. Djeco, neće svima odjednom biti smaknuće. To će se čistiti malo pomalo. Svatko ima svoj sat i minut.

Djeco, pozivam da se obratite Ocu Nebeskom, koji vas je stvorio. Ne plašite se Isusa, On je vaš Spasitelj i Otkupitelj. Ah, kad bi znali vi koji lutate putem tame, vi koji ne čujete Isusov poziv. Isus vas traži i viče: “Ja vas ljubim! Dođite k Meni da vas ispunim ljubavlju, da vas operem i očistim od svakog zla, ako želite mir i blagostanje”.

Djeco, nije ljubav kod onoga koji želi da svijet opazi kako on nekoga mazi, a u srcu je protiv i pravi mu plan kako bi ga osudio. Djeco, takvi su skoro svi u svijetu. Ovo govorim svima: Ne kesite se nekom u lice pokazujući da ljubite a ispod maske, ispod tog smiješka vidi se mržnja i smišljate kako biste ga zgrabili i uništili. Djeco, djeco dvolična, to sve Isusu radite.

Djeco, Ja moram izvršiti moje poslanje a vi slušajte sve što vam govorim. Čitajte moje Poruke koje sam vam dala.

PROBADATE NAM SRCE

08.12.1992.

Djeco moja svih narodnosti, eto, i danas Isusa bičujete i danas Isusa razapinjete. Sve što radite svojoj braći to činite Isusu i Meni. Probadate nam srce.

Djeco moja, vi Srbi, dignite svoj glas protiv zla koje vas zavodi i zavija u crno. Puče srpski, bilo gdje se nalazite, zaustavite Crvenog zmaja koji širi laži i koji vam stvori pakao i na zemlji. Djeco srpska, vratite se Bogu, vjerujte u Evanđelje, slušajte Božju Riječ i živite s Božjim zapovjedima.

Djeco, puče srpski, vi koji ste se posijali po čitavom svijetu, ne možete tražiti da sva ta mjesta budu srpske krajine i da Srbiji pripajate sve što ste zauzeli. Bog više ne može gledati što Mu djeca rade. Vi ne znate što Bog priprema. Ah, ne mogu sve reći nego samo ono što Mi je rečeno da kažem i da dežuram nad vama.

Vama govorim puče kršćanski. Morate cijeniti i ljubiti svako Božje dijete. Nitko nije kriv doli vaši preci, koji vas razdvojiše, a sad vi ne možete znati tko je pravedniji i koja je vjera savršenija. To zna samo Otac Nebeski. Stoga vam sad preostaje sjedinjenje i ljubav i sve što ne valja da ne tovarite na Isusa Krista.

I DANAS IMA STRAŠNIH HERODA

15.12.1992.

Draga moja djeco, plačem jer Zmaj sve više širi laž i mržnju u svijetu samo da ruši demokraciju, čovjeka pa i vjeru u Boga. Djeco moja, molite za Franju Tuđmana da ne klone, jer odavno je krenuo na put kalvarije, odavno nosi preteški križ da bi vas oslobodio ropstva.

Djeco moja, znam da vam je teško, ne samo zbog neimaštine nego i zbog tolikih poginulih na ovoj kalvariji. Djeco moja ljubljena, vi morate shvatiti, da poslije smrti dolazi uskrsnuće. Zato vas molim da pomognete svakome nositi križ, jer po tom križu spasit ćete, ne samo vas koji ste napadnuti, nego i one koji su zaslijepljeni.

Djeco moja ljubljena, ljubite i opraštajte da i vama oprosti Isus kojega ste vi ljudi osudili i raspeli. Pa i danas isto radite. Osuđujete ne samo razbojnike nego i pravedne i nevine. Što vam učiniše djeca nevina, stari nemoćni koji su samo čekali nečiju pomoć a vi ih svezaste i šibate, predajete ih vašim starješinama da ih osude.

Djeco moja, žalosna sam kad i danas moram prolijevati krvave suze i gledati muke i patnje i boli Isusove. I danas ima strašnih Heroda. Poručujem čitavom čovječanstvu da napuste mržnju, prokletstvo, psovke a da prihvate ljubav Isusovu, koju sam donijela i koju širim ondje gdje su srca otvorena i vape Ocu Nebeskom za pomoć.

AKO LJUBITE SVE ĆETE IMATI

21.12.1992.

Draga moja djeco, molite, bdijte, čekajte strpljivo svi koji ste prognani, svi koji ste još uvijek u podrumima, u tami, vi koji ste na tvrdoj i hladnoj postelji, ne plašite se mraka. Evo, Isus se rodio, Isus će vam svijetliti. Neće biti više mraka, Zmaj mora nestati s ove zemlje.

Djeco, Ja, Majka, koja sam puna ljubavi, Ja ću poticati i raspaljivati plamen ljubavi i u srcima imućnih, da vam pomognu u svemu. Djeco moja, ljubav je veća i jača od Zmaja. Ako ljubite sve ćete imati a to sve je sam Bog.

Djeco, ne plašite se za ono što će se dogoditi nego vjerujte u moja ukazanja i širite moje Poruke i tamo gdje su najkritičnija područja. Ja sam još uvijek i na samom ratištu. Ja pomažem sa svojim anđelima. Ja štitim svoju djecu koja brane svoja ognjišta. Ja, Majka, ne mogu vas ostaviti iako Me nekad provrijedite klevetom i psovkom.

Djeco, Ja vas i dalje molim da ne proklinjete jer to se sve vraća vama. Moja je Poruka da molite za njih, da bi i oni upoznali Boga. Djeco, shvatite da ih zli duh vodi, zli duh ih ispunjava lažima preko njihovih medija. Djeco, žalosna sam i plačem jer su i oni moja djeca. I kod njih ima nevinih, nemoćnih, koji nisu krivi za sve ovo što im je Zmaj pripremio. Vi ništa ne vidite i ne znate što Zmaj radi. On i tamo ždere one koji su protiv njega. I tamo se bori dobro i zlo, ali tamo je gnijezdo zmijsko gdje se liježe sve više zmija i sve je više žrtava u Srbiji. Vi ne vidite, ali Ja, Majka, sve vidim i sve čujem. Ako oni i skrivaju do javnosti ali od Boga ne mogu skriti. Vidim rijeku krvi baš tamo.

BDIJTE I MOLITE DA VAS ISUS VODI KROZ OVO RAZDOBLJE

23.12.1992.

Draga djeco, budite budni u ovoj noći jer, evo, stoji Isus i kuca da Mu otvorite. Budni budite i tamo na ratištu jer silnici ne spavaju, oni čekaju da se vi otkrijete i vrebaju na svaku vašu opuštenost. Ne skupljajte se u velikim skupinama i ne izazivajte nikoga. Ah, vidim što će se dogoditi.

Djeco moja, umjesto da opraštate, a vi još izazivate one koji su nedužni za ovaj rat. Djeco, oni koji su ubijali, oni nisu tu, oni žive u tami, oni ne mogu tu doći jer ovdje će zasjati Isus, koji se rađa u svakom čovjeku.

Djeco, vi vjerni, vi koji trpite u svemu, prikazujte vaša trpljenja za moju nakanu. Ja, Majka, želim da se sav narod obrati, da svi povjeruju u Evanđelje, da se svima rodi Isus. Ah, žalosna sam što već sad vidim koliki se opijate i psujete Boga i Isusovo rođenje. Djeco slijepa, opijate se i ne znate što činite i što pričate.

Eto, taj novac ste utrošili u alkohol, a da ste ga dali nekome za poklon božićni, oni bi molili za tebe, za vas. Ah, ne mogu sve reći ali vidim još dosta krvi koja se prolijeva, a to je zli duh kriv, duh alkohola kojim se opijate i ne znate što činite.

Djeco, koliki radi alkohola predadoše svoje zlikovcima. Ah, žalosna sam što bolesnim ljudima povjeravaju tajne poslove. Tako i najviše gubite i tako vas najviše zarobljavaju. Bdijte i molite da vas sam Isus vodi kroz ovo razdoblje. Molite i opraštajte. Oprez u ovoj noći.

A KAKO BISTE SE SPASILI DA NEMATE KRIŽ

25.12.1992.

Draga moja djeco, na kolika sam vrata kucala, ali većina ne otvoriše vrata. Zato tamo gdje bijahu zatvorena vrata, tamo se nije mogao roditi Isus, tamo nema ljubavi i mira. Djeco, pomognite Mi obratiti tvrda srca, jer ako se čovjek ne obrati i ne živi po Božjim zapovijedima, neće biti ljubavi i mira na ovoj Zemlji.

Djeco moja, žalosna sam kad čujem kako neki govore da ih Bog kažnjava i da im je zato udijelio trpljenje. Ne, djeco moja, Bog nikad ne kažnjava. To su vaši grijesi ili grijesi vaših predaka i sad oni zahtijevaju od vas da se spase. Vaša trpljenja pomažu za obraćenje nevjernih, za mir u svijetu, za opstanak čovječanstva.

Samo, koliko vas je koji zaista prikazujete svoje trpljenje Bogu bez prigovaranja? Malo vas je. Većina proklinju i bolest i onoga tko im je dao tu bolest. Djeco, djeco, sve biste htjeli da vam je najbolje, da uživate. A kako biste se spasili da nemate križ? Ako ne prihvaćate križ i boli, nećete u Raj. Zato dok nosite križ ne mrmljajte. Sve što je Isus prošao na ovoj Zemlji, to se treba dogoditi i vama da biste se mogli spasiti za vječni život.

NE VJERUJTE AGRESORU

29.12.1992.

Draga moja djeco, ne vjerujte agresoru jer, evo, sprema još veća pojačanja na Bosnu.

Djeco moja, vi Srbi koji zovete u pomoć, da vam iz Srbije pomognu, da li ste vi svijesni koga zovete u pomoć? Djeco, sami sebe gurate u pakao, vi ne znate što znači Crveni zmaj. Djeco, probudite se dok je ostalo još samo malo vremena. Djeco, ne pokušavajte i ne krećite na taj put koji je zacrtao Zmaj jer vidim da ćete svi propasti. Nego se trgnite od tog sna.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja svih narodnosti, vjerujte sve što vjeruje i naučava Sveta Apostolska Rimokatolička crkva, jer je sam Bog to objavio, koji je sama mudrost i istina. (Iz Poruke od 10.12.1992.)

Djeco, puče srpski, Zmaj-Zmija otrovnica izlegla se baš u Beogradu a othranjena je u Rusiji, a i još se dohranjuje. (Iz Poruke od 16.12.1992.)

Vjerujte i šaljite moje Poruke u sve zemlje, tamo kamo možete slati, a Ja ću onamo kamo vi ne možete. Djeco, koji god se stidi krenuti za Mnom i koji god se plaši što će mu svijet reći, znajte da taj nema vjere u Boga, znajte da još sjedi na dvije stolice. (Iz Poruke od 18.12.1992.)

Djeco odrasla, vi mladi, slušajte svoje roditelje, ne odbacujte ih od sebe iako su stari i nemoćni. Oni su još mladi za ljubav prema vama, oni vas još ljube ali i oni trebaju vašu ljubav. Ah, koliki govore da ljube oca i majku a smjestili su ih u dom za stare. Djeco, dok ste vi bili mali i dok vam je bila potrebna roditeljska pomoć, oni nisu vas ostavili, nego su uložili sav trud i svu ljubav za vas. Poštujte oca i majku ako želite da dugo živite i da vam bude dobro na zemlji. Kako možete kazati da poznajete Boga a ne poznajete svoje roditelje? Djeco, eto, pokušajte sad od Božića na dalje popraviti se i slušati svoje roditelje. (Iz Poruke od 26.12.1992.)

Djeco, djeco, približava se velika tama. Vi budite u svojim kućama pred Raspelom i molite. Ne budite znatiželjni, ne gledajte van da ne biste umrli. Djeco moja, Bogu nikad nije kasno, Bogu je sve sada. Vi trebate to razumjeti. (Iz Poruke od 27.12.1992.)

Djeco, vi ne znate što Ja zadržavam ispod zemlje, što zadržavam sva brda da se ne sruše na vas. Ah, još malo ću čekati i onda ću vas ostaviti Zmiji proždrljivoj, jer brzo će doći kraj za zlikovce, za neposlušne. Požurite s obraćenjem. Ja, Majka, molim i ukazujem se na sve strane svijeta, dajem Poruke, ali ne vjerujete, čekate znak sasvim drugi, znak od kojega će se samo malo njih spasiti. A taj znak će biti dat uskoro. (Iz Poruke od 30.12.1992.)