PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


BUDITE VJERNI I POSLUŠNI

02.01.1993.

Draga moja djeco svih narodnosti, probudite se i pružite ruku pomirenja i ne dozvolite da vas sotona uvlači u još veći pakao.

Djeco moja, Ja, Majka, nisam došla zato da samo jedne štitim i samo jedne obratim i spasim. Djeco, Ja sam Majka čovječanstva, Ja dođoh radi svih.
Zato se i ukazujem u vašim mjestima i dajem Poruke da se šire na sve strane svijeta, da bi se svijet probudio.

Djeco moja kamena srca, smekšajte se i vidite kamo vas vodi ovaj rat, ova mržnja koju širi Zmaj. Ja, Majka, zaklinjem vas da prestanete s proizvodnjom oružja, da uništite oružje i da prekinete s mržnjom i ratom, da započnete opraštati i ljubiti.

Djeco moja, Ja, Majka, i ako pljusnem neko svoje dijete, Ja ga pljusnem zato što ga volim, zato što mu ne dam da ide putem kojim je krenuo. Ja vas molim da ne prkosite Bogu. Budite vjerni i poslušni. Djeco, Ja, Majka, još sam tu, ali ako odem bit ćete otkriveni i napadnuti od svakog insekta.

NEK SE PLAŠE ONI KOJI SU ZAPOČELI OVAJ RAT

04.01.1993.

Draga moja djeco, neću da se plašite za kraj svijeta. Obratite se, vjerujte, ufajte se i ljubite. Sve što činite ovdje na zemlji ovim najmanjima, to Isusu činite.
Pa zašto toliki strah od Oca Nebeskog? Neka se plaše oni koji žele nasilno osvojiti tuđu zemlju. Neka se plaše oni koji su započeli ovaj rat, oni koji proizvode oružje. Nek se plaše oni koji šire laž i oni koji razdvajaju nacije u obiteljima.

Djeco, kolike se obitelji razdvojiše samo zato što nisu iste narodnosti, iste vjere te iz drugih razloga. Djeco moja, to su sve obitelji s ljubavlju osnovane a sad sotona razdvaja, ruši njihovu ljubav. Djeco, djeco, trebate malo stati i razmisliti, da li vi koji razdvajate i rušite ljubav, da li vi imate Duha Svetoga? Ne, nemate, vi rušite obitelji a tako i poduzeća pa i državu. Vi ste ti koji širite laž i koji mislite samo za sebe.

Djeco, djeco, Isus je rekao: „Koji nahrani ove najmanje, Mene je nahranio“. A to ne znači da samo vi pojedinačno se pomažete, to je i za države. One države koje su jače neka pomažu slabijima, oni koji su bogatiji neka nahrane gladne. Djeco, nije potrebna pljačka, razbojništvo, otimačina, samo kad bi bogati imali ljubav Kristovu i kad bi oni živjeli po Božjim zapovijedima danas ne bi Zmaj sipao vatru.

HEROD JOŠ VREBA SAMO DA OMETE
ROĐENJE VAŠE MALE DRŽAVE

05.01.1993.

Draga moja djeco, radosna sam zbog nekih mojih molitvenih zajednica, koje se Meni posvetiše i koje redovno dolaze na molitvu i na sv. Misu. Radosna sam kad neki s radošću prihvaćaju trpljenja i sva ta trpljenja prikazuju za obraćanje nevjernih i za mir.

Djeco moja, budite budni, molite, opraštajte i darivajte jedni druge.
Ne odbacujte siromaha. Ah, koliki imaju u izobilju, čak su i bacali hranu ovih blagdana a drugi nisu imali ni kruha.

Djeco moja, da li ste otkrili takve? Ne, jer nećete blizu sirotinji. Lakše vam je s bogatima jer oni će vam isto uzvratiti. Djeco, djeco, kažete da ste vjernici a ne znate što vam Bog poručuje u Bibliji, ne čitate i ne slušate Evanđelje.

Djeco moja, Ja vas ponovno molim, da se svi probudite i da prihvatite Isusovo rođenje, ali ne ono rođenje u Betlehemu u štali na jaslicama i na tvrdoj slami, nego gledajte Isusa koji se rađa u prognanima, u iznemoglima, promrzlima, izudaranima ili bičevanima, u onima koji nose teške križeve, u onima koji su ismijani i popljuvani radi Imena Božjega.

Djeco moja, Isus vam je pokazao put a taj put je sam Isus.

Djeco moja, Isus se rađa u vašim srcima a ne više u štalici. Isus je u vašim kućama, ali samo ondje gdje Ga primiše, samo ondje gdje Mu ne zalupiše vrata.

Djeco moja ljubljena, budite živo stado Isusovo da bi se Isus našao u vama živima, jer i Isus je živ i Njega ćete naći među živima a ne među mrtvima.

Djeco moja, još ovo vam ponovno kažem: Herod još vreba samo da omete rođenje vaše male države (Hrvatske). Djeco, izdržite, sve ovo se trebalo dogoditi, sve je zapisano. Žalosna sam što i dalje čujem psovke i proklinjanja i osvete.

ZDRUŽITE SE I POTJERAJTE ZLIKOVCE

06.01.1993.

Draga moja djeco svih narodnosti, združite se i potjerajte zlikovce koji su došli da vas zavade, da vam donesu zlo i mržnju.

Djeco, vi srpski puče, probudite se i vidite kojim ste putem pošli i ne slušajte laži koje vam raspršuje Zmaj iz Srbije.

Djeco pravoslavne vjere, evo Spasitelj vam se rodi. On vam donosi mir i ljubav, samo trebate primiti tu ljubav Isusovu a izbaciti mržnju. Djeco, Ja, Majka sviju vas, molim da ne slušate Srbe iz Srbije koji raspršuju laži samo da bi nasilno stvorili veliku Srbiju. Eto, sad radi njih vi ginete, radi njih napuštate svoje domove, a također i ljudi ostalih narodnosti koji nedužni i nevini stradaju, umiru i napuštaju svoja ognjišta na kojima su bili vjekovima.

Djeco, djeco, Bog je Jedan i On sve može. On će vas još šibati sve dok ne stvorite mir, sve dok ne oprostite jedni drugima a osudite sve koji su okrvavili ruke i sve zavodnike, a njih je puno.

NE SNIMAJTE FILMOVE U KOJIMA SE MRZI I UBIJA

07.01.1993.

Draga moja djeco, djeco čitavog svijeta. Vi zakonodavci, koliko ste potpisa dali ali nijedan nije stavljen tamo gdje bi trebao biti.

Djeco moja, djeco svijeta, vidim još veću katastrofu od ovog izlijevanja nafte, koji neki od vas nazivate katastrofom. Vidite kako to izgleda, ugibaju ribe i sav život morski. Djeco, to je samo malo, to su počeci. Katastrofa će biti i s velikim potresima, lavinama, velikom hladnoćom a na drugom kraju zemlje velike vatre. Ovo što vam se sada događa to su samo male šibe, da vas malo zaboli, da bi se svijet probudio, da svijet shvati da Bog postoji, da je Bog Otac svijeta i sve što je stvorio je njegovo. Ovo govorim svim predsjednicima, svim kraljevima.
Bog ne želi da prisvajate tuđa područja, da ratujete i ubijate nedužan narod.

Ne snimajte filmove u kojima se mrzi i ubija. Neka se takvo što ne događa ni preko raznih medija.

Ne učite djecu da se osvećuju jer tako samo rat za ratom dolazi a nikako ljubav i mir. Ja vam poručujem da svi zaboravite ovaj pakleni rat koji je započeo Zmaj, koji s njegovom vatrom sve pretvori u prah i pepeo. Ja, Majka, ne želim da djeca vaše djece opet ovo dožive.

VI KOJI MI ŽELITE POMOĆI,
ŠALJITE I DALJE MOJE PORUKE

09.01.1993.

Djeco moja, obratite se, krstite se jer vam je potrebno ucijepljenje u Isusa Krista, da biste bili spašeni. Vidim kako neki govore: „Tko da me krsti, svećenik?“
Ah, djeco nerazumna, Ja vam kažem, vi ne dolazite u crkvu radi svećenika nego radi Isusa. Djeco, svećenik je samo sluga koji služi Bogu. On je postavljen da preko njega (svećenika) Duh Sveti silazi i ostvaruje ono što Ga se moli.

Djeco, stanite i zamislite se: Tko vodi onu djecu iz Srbije i tko zavodi pravoslavno pučanstvo i kud ono kreće? Ah, žalosna sam kad se tama sve više širi, ne samo u Srbiji nego i po čitavom svijetu.

Djeco, što dalje od dugmeta, ne igrajte se s vatrom paklenom.

Djeco ljubljena, želim da svi živite na svome ognjištu s ljubavlju u miru i blagostanju. Vi koji Mi želite pomoći, šaljite i dalje moje Poruke.

KOSOVO JE BURE BARUTA, NE DAJTE DA EKSPLODIRA

10.01.1993.

Europo, na pogrešan si put krenula jer ne ideš donositi mir nego još veća razaranja. Djeco, vi iz cijele Europe i vi iz cijeloga svijeta: Probudite se jer niste na tvrdom tlu.

Djeco moja, žalosna sam što će biti puno kažnjenika za sve ovo što se radi čovjeku, za ovo što se ruše svetišta. Djeco, odgovarat ćete pred Bogom za ovo što gledate kako ruše, proganjaju s jedne i druge strane a ne zaustavljate. Gledate kako se osvećuju ali ne marite. Kažete: „Dobro je, neka se razduže.“
Djeco, ne želim da itko bude prognan sa svog ognjišta pa bilo koje narodnosti bio ili bilo koje boje kože bio. To je njihov dom. Bog je njima dao baš to mjesto, tu da se nastane i da tu podižu svoje potomstvo.

Djeco, gledam kako maleni ginu, ostaju bez svojih ognjišta i još koliki će ostati i u drugoj republici.

Djeco, Kosovo je bure baruta, ne dajte da eksplodira. Budite budni i širite ljubav na Kosovu. Ponesite svjetlo Isusovo da rasprši tamu koja ih obavija.

Djeco, molite za Europu, da shvate koji ih duh vodi, zašto su nesposobni za donošenje mira u zaraćenim zemljama. Duh pohlepe, duh zavisti nije od Boga. Dok se vi Europo toga ne odreknete nećete vi nikome donositi mir, nego još veće ratove.

Ovo neka cijeli svijet zna: Dva se gospodara ne mogu služiti, nego samo jedan. Sad imate još malo vremena, hoćete Boga ili Zmaja? Eto, birajte, jer blizu je Isusov dolazak.

OVO JE ČAS MOJE VELIKE POBJEDE

13.01.1993.

Draga moja djeco, budite jaki u vjeri i ne dopustite da vas moji protivnici ometaju, da vam zabranjuju moljenje Krunice. Djeco moja, Ja sam i Kraljica svete krunice. Krunica vam donosi ljubav i mir, bez kojih svijet ne može opstati.

Djeco moja, znajte da sam Ja vaša voditeljica koja vas vodim u velikoj i strašnoj bitki protiv sotone i svih zlih duhova.

Djeco, ako poslušni budete i dozvolite da vas Ja i dalje vodim, stalno ćete osjećati moju i anđeosku prisutnost.

Djeco moja, nekad se žalostim što vam nije dato da sve vidite. Kad bi vam bilo dato, onda biste vidjeli kako se i duhovi bore i to baš sad u ovome ratu.

Žalosna sam što Me pojedina moja djeca žele odstraniti, odbaciti. A Ja vam kažem, da će svatko tražiti moju ruku da bih ga dovela k Isusu. Ja sam vrata kroz koja morate proći. Ah, žalosna sam što malo tko razumije što govorim.
Ali ovo je čas moje bitke, ovo je čas moje velike pobjede.

Djeco, budite budni jer brzo je Isusov dolazak. Ah, vidim one koji su moji neprijatelji, koji se protive Krunici. Da, djeco, jer Krunica njih zaslijepljuje. Svako zrno Krunice je bomba sotoni.

MOLITE LITANIJE SVETOG ŠARBELA

15.01.1993.

Draga moja djeco, vidim još dovlače pomoć u Bosnu i to izvan ove države. Djeco, Zmaj se bori da zadrži neke krajeve u Herceg Bosni. Ah, žalosna sam što još uvijek imaju povjerenje u vojsku, tobože jugoslavensku. Djeco, još ne znate tko je Crveni zmaj. Čitajte Bibliju, čitajte Otkrivenje. Žalosna sam što malo tko razumije Evanđelje. Djeco, Ja, Majka, dođoh sa svojim anđelima da se borim za vas, tako da vas oslobodim od Zmaja, od ropstva a neki i dalje hrle u njegovu vojsku koja stvara pakao na zemlji.
Djeco svih narodnosti, ne slušajte laži koje sije Zmaj i ne krećite u njegove redove. Ovo govorim svima a posebno vama Muslimanima, vama koji ostaviste Alaha i njegove zapovijedi. Žalosna sam što ste ohlađeni i što nemate ljubavi prema vašoj braći Hrvatima.

Ah, Ja, Majka sviju vas, molim Isusa, molim vašeg Muhameda da vam pomogne da se obratite, da spoznate svjetlo koje vas vodi u život vječni, a da napustite Crvenog zmaja. Otvorite oči i pogledajte što vam je Zmaj donio. Djeco, zar ne vidite kako vas hoće istrijebiti? Vi ginete od njegove vatre iako ste u njegovim redovima.

Djeco, vi koji molite, vi koji trpite za čovječanstvo, molite Litanije svetog Šarbela. Malo tko moli te Litanije, a Serafinski anđeoski svetac je sa Mnom, on se bori protiv zla. On će sa Mnom biti do kraja, sve dok je mržnja u ljudskom srcu. On vam nosi ljubav Kristovu. On će u čitavom svijetu donositi mir.

NE GUBITE NADU U BOGA

17.01.1993.

Draga moja djeco, izdržite u ovom teškom vremenu. Ne gubite nadu u Boga. Trebate znati koliko je zlo zahvatilo čovječanstvo. Malo ih je koji strpljivo mole a očekuju pomoć Božju. Da je u svijetu više molitve i ljubavi, bilo bi i mira.

Djeco, Ja sam s vama. Ja se borim protiv zla i neću vas napustiti sve dok ne pobijedimo Zmaja. Eto, i sad sam na kriznom području a vi molite, ne samo tu u kući, nego i u svim zajednicama i u crkvi. Žalosna sam što su se počeli rugati i sa Crkvom.

ZLO PRIPADA TAMI A DOBRO SVJETLU

19.01.1993.

Djeco moja svih narodnosti, bit će mržnje i rata sve dok se ne probudite, sve dok ne pobijedite ono zlo što se nalazi u vašim srcima. Ja, Majka, želim sjediniti sve Crkve. Ja želim svima mir i blagostanje. Ali neće biti mira sve dok ste sebični i sve dok ne ljubite jedni druge.

Djeco, svi ste vi djeca Božja. Brzo će Isusov dolazak. Koliki će tada reći:
“Isuse, i mi smo tvoji”. Ne, neće vas prepoznati i bit ćete ostavljeni.
A Ja vam kažem: Ne budete li se popravili i Ja ću vas napustiti, jer zlo pripada tami a dobro svjetlu. Eto, sad imate se zašto kajati i vršiti pokoru. Samo kad se malo zamislite kakvi ste i što radite.

NE GUNĐAJTE AKO ŽELITE IĆI
KRISTOVIM PUTEM

22.01.1993.

Draga moja djeco, izdržite, ne klonite, imajte povjerenja u Boga, imajte čvrstu vjeru i ta vjera će vas izmiriti s vašim neprijateljem.

Djeco, molite Krunicu da je još više učvrstim, utemeljim, da se ne bi pokidala i rasula jer bi se tad zlo privuklo.

Djeco moja, pitate zašto se baš tebi, vama to moralo dogoditi, a ne znate da se trebate očistiti od onih grijeha koji su vam zapisani ili od grijeha vaših starih, koji su odlutali od Boga te su završili u Čistilištu i sad vape za vašu pomoć.
Ako želite pomoći vi morate vjerovati, morate trpjeti i prikazivati sve Bogu jer križem se cijelo čovječanstvo spašava. Zato sad ne gunđajte ako želite ići Kristovim putem.

Djeco moja ljubljena, sve sam vam rekla u prijašnjim Porukama. Svatko će naći sebe u tim Porukama. Zato vas molim da čitate i pratite moje Poruke i da živite s njima.

ŽALOSNA SAM ZBOG MOJIH SINOVA U SRBIJI I GRČKOJ

24.01.1993.

Draga moja djeco, žalosna sam zbog mojih sinova u Srbiji a također i zbog mojih sinova u Grčkoj, koji šire laži i pridržavaju Zmaja umjesto da ga osude, da ga natjeraju da se pokori pred Bogom. Djeco, vi koji ste se otcijepili i krenuli krivim putem, vidim da se sve više udaljujete od Isusa, vidim da ste prodani Crvenom zmaju, a to dobro zna i vaš vođa, koji vam u propovijedi sve nudi ali zato ćete glavom platiti.

Djeco moja, Ja, Majka sviju vas, uistinu se ukazujem i dajem Poruke. Molim da se pomirite jer vidim Očevu šibu nad vama.

JA PLAČEM ZA SVAKO MOJE DIJETE

25.01.1993.

Draga moja djeco, vidim da Zmaj sve više bjesni i pokušava izraditi novi plan kako bi uništio hrvatska područja, a Bosnu stavio pod njegov barjak. Koliko god Zmaj pokušavao, Ja i moje čete anđela uništavamo njegov plan.

Djeco, shvatite u kojem vremenu živite. Zar da vas ostavim po strani? Ako vi Mene ostavljate Ja neću vas, jer vidim da je došao zadnji trenutak da se spasite ili da stradate.

Djeco, Ja plačem za svako moje dijete pa bilo koje narodnosti bilo.
Ja ne razdvajam. Ja želim jedinstvo svih Crkava, jedinstvo naroda. Ali jedinstvo ne može biti ako ne ljubite, ako ne opraštate.

NE TRAŽITE MAĆEHU KAD IMATE MAJKU

26.01.1993.

Draga moja djeco svih narodnosti, budite jedinstveniji i složniji i protjerajte Zmaja s vaših prostora. Vi koji niste okrvavili ruke, sjedinite se s vašim susjedima pa bilo koje narodnosti bili. Vi trebate i morate živjeti zajedno jer su vam tu ognjišta. To je vaša domovina, a nikako ona koja želi da vas osvoji i priključi sebi. Djeco, ne tražite maćehu kad imate majku. Shvatite, majka je ona koja vas rađa, ona koja vas odgaja da postanete ljudi odrasli, snažni, da bi branili svoju majku od napadača, a ne da se prijavljujete u strane redove i da napadate svoju majku, svoj dom.

IMA SVE VIŠE BOLESNIH OD RAZNIH STRESOVA

29.01.1993.

Draga moja djeco, znam da vam je sve teži ovaj zemaljski život. Ima sve više bolesnih od raznih stresova. Djeco, to vam je zato što niste živjeli po Božjim zapovijedima, što niste ljubili prvo Boga, zatim vaše bližnje i sve redom.

Nekoć su Isusa pitali, koja je najveća Božja zapovijed? Isus je odgovorio:
“Ljubi Boga svoga svim srcem svojim i svom dušom svojom i svom misli svojom. Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe”.

Djeco moja, započnite od obitelji. Ako ljubazno postupate s vašim bračnim drugom ili s vašim rođacima, tu će najvjerojatnije počivati mir, razvijat će se srdačno i sretno ozračje, a napetost će popuštati. To nije samo za obitelj.
Ako primjenjujete Biblijski savjet o ljubaznosti kao i zlatno pravilo da postupate s drugima onako kako bi željeli da se postupa s vama, drugi će vas više voljeti. To trebate primjenjivati na radnom mjestu, u školi i u javnosti. No, usprkos tome, mogu se pojaviti određena trenja ali sigurno ne tako često kao inače. Razumljivo je, da ćete tada mnogo manje trpjeti od stresa.

VIDIM KOLIKO SE HRVATSKA ŽRTVUJE ZA SVE PROGNANE
I IZBJEGLE, A VI STE OKRENULI CIJEVI PROTIV HRVATA

31.01.1993.

Draga moja djeco svih narodnosti, probudite se i sjedinite se u jedno stado.
Ne budite razdvojeni jer vas tako lakše lovi Zmaj i tako brže zalutate.

Ja vas molim da opraštate jedni drugima i da se združite, da protjerate zlikovce koji su ubačeni da šire laž u Bosni i Hercegovini.

Djeco, shvatite, Ja sam Majka svih vas. Ja se borim sa svojim četama anđela protiv Zmaja i znajte da ću pobijediti, ali dosta će stradati. Zato vas molim da se probudite, da opraštate i prekinete ovu mržnju. Počnite ljubiti pa bilo što da su vam napravili. A oni koji su okrvavili svoje ruke neka se ne zadržavaju na tom području, neka se odmah pokupe bez borbe jer Ja sam jača od zla.

Djeco moja, vidim kako se Hrvatska žrtvuje za sve prognane i izbjegle a vi ste okrenuli cijevi protiv Hrvata. Ah, žalosna sam što vas je Zmaj zadojio mržnjom. Odbacite oružje i uhvatite alat za izgradnju svoje domovine i svojih ognjišta, neka imate ponovno toplinu svoga doma.

Djeco, tuđe će vam donijeti samo nesreću, ne samo vama nego i vašoj djeci i unucima. Zato slušajte moj savjet i oprostite, ljubite. Ljubav pobjeđuje.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Ah, kada budu vidjeli drugi znak, tada će biti kasno. Mene više neće biti tu na Zemlji već ću biti u Nebu.

Žalosna sam zbog moje najškolovanije djece jer ima sinova i kćeri koji ne vjeruju, koji Me pljuju, koji se prave da imaju dar spoznaje.

Zato vas Ja, Majka, molim da kada vidite svog pastira da je skrenuo s puta ili da s njim nešto nije u redu, nemojte to razglašavati  na sav glas, nego se stavite moliti za takve, jer niti oni ne bi željeli biti takvi. (Iz Poruke od 11.01.1993.)

Ovo što se sad događa, ove katastrofe, to je samo opomena da se čovječanstvo probudi, da se svijet popravi. (Iz Poruke od 27.01.1993.)