PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


BUDITE STRPLJIVI I NE GUBITE NADU

05.03.1993.

Draga moja djeco, hvala za vašu poslušnost za moljenje i bdijenje noću.
Djeco moja svih mojih zajednica, svi koji ste se Meni posvetili, Meni predali, nemojte padati u sumnju. Vjerujte da vam molitve budu uslišane. Budite strpljivi ne gubite nadu, pogotovo vjeru. Ponovno molim da ne vrijeđate Boga. Evo, brzo će Sudac.

NEMOJTE NI POKUŠAVATI JER TO JE
HRVATSKA A TAMO BOSNA

08.03.1993.

Djeco moja, vi koji pravite karte – planove, vi koji ste zauzeli i još zauzimate tuđu zemlju, ne, nećete imati niti svoju. Vidim da se spremate za proboj. Nemojte ni pokušavati jer to je Hrvatska a tamo Bosna. Djeco zavedena, zar vam je malo krvi prolivene i toliko žrtava? Ah, ne pokušavajte ništa jer Ja ih čuvam. Ja, Majka, dajem snagu mojoj djeci na bojištima a anđele sam rasporedila na ratištu.

Djeco zavedena, ostavite oružje i priključite se u redove hrvatske vojske i ne nasjedajte na laži koje širi Zmaj iz Beograda. Ah, vi ne znate da vas on ne želi kao svoj narod nego želi da vas samo prisvoji Srbiji. Djeco, zapamtite, nećete imati svoje prebivalište ama baš nigdje. Od svukuda ćete biti prognani poput Židova. A sad se malo zamislite tko vas vodi u taj pakleni rat.

Ah, Ja, Majka, želim da vas izmirim, da vas dovedem za isti stol koji vam je Bog priredio, ali za to treba odbaciti oružje i prijeći na stranu gdje pripadaš i gdje ti je ognjište.

PLAČEM RADI TOLIKIH PREKINUTIH
ŽIVOTA JOŠ NEROĐENE DJECE

21.03.1993.

Draga moja djeco, žalosna sam i plačem radi tolikih prekinutih života još nerođene djece. Ah, vidim da se zalažete da zakonski spriječite ubojstvo još nerođene djece. Ali još se ubija u tajnosti, privatno.

Djeco moja, vi koji molite za nerođenu djecu, Ja vas molim da uz Poruke šaljete i Križni put nerođene djece. Tiskao je župnik Marko u Slavonskom Brodu.

Vi koji molite, molite za nerođenu djecu i za duše u Čistilištu koje vape za pomoć jer nisu htjele za života donijeti na svijet začetu djecu. Ah, što sve čeka one koji ubijaju.

NOSIT ĆETE POSLJEDICE OD KOLJENA DO KOLJENA

23.03.1993.

Draga moja djeco, borim se da spriječim novu ofenzivu koja se treba dogoditi na ostalim područjima. Djeco, vi u Bosni i Hercegovini, pomognite Mi da zaustavim krvoproliće naše djece. Kažem naše jer Ja sam Majka sviju vas. Združite se i obranite svoja ognjišta. Ah, vidim rijeku krvi tamo gdje još nije potekla. Vidim novi plan koji Zmaj priprema. Molite da spriječim taj plan, da uništim to gnijezdo.

Ah, ne mogu gledati što radite. Ja sam Majka sviju vas, probudite se od sna i ne sanjajte neku veliku Srbiju. Ne, neću dopustiti. Pobijedit ću sve vas koji ste u redovima Zmaja. Sad imate samo malo vremena da se pokajete za sve što ste učinili, za tolike žrtve. Jer, ne budete li se pokajali, sva zla što ste učinili bit će vama vraćena. Nosit ćete posljedice od koljena do koljena.

BLAGOSLIVLJAJTE JER STE NA TO POZVANI,
DA BAŠTINITE BLAGOSLOV

26.03.1993.

Draga moja djeco, molite, bdijte sa Mnom. Pomognite Mi da spriječim prolijevanje krvi i da vas sjedinim, da vas ispunim ljubavlju i mirom, koji odavno priželjkujete ali ne postižete. Svi vi budite jednodušni s osjećajem bratske ljubavi, milosrđa i poniznosti. Ne vraćajte zlo za zlo kao što vi to činite u ovom razdoblju. Niti uvredu za uvredu već naprotiv blagoslivljajte, jer ste na to pozvani, da baštinite blagoslov. Tko uistinu hoće ljubiti život i iskusiti sretne dane, neka sustegne svoj jezik od zla i usne svoje od zavodljivosti i svadljivih riječi. Pročitajte iz Prve Petrove poslanice: 3,8-12.

ČITAJTE PRIJAŠNJE PORUKE I ŠIRITE IH,
TO JE VAŠA ZADAĆA

31.03.1993.

Draga moja djeco, molite i postite. Pomognite svim prognanima. Žalosna sam kad kažete da se domovina brani samo na bojištima. Ah, da Ja nisam došla na Zemlju, i to s anđelima, da vas branim i štitim sa svojim četama anđela, ne biste mogli obraniti niti trećinu zemlje, a žrtava bi bilo mnogo više.

Djeco nezahvalna, ne uzdižite sebe. Niste vi Bog Svevišnji da ste vi jaki u svemu. Jaki ste jer sam vas ispunila duhom jakosti i izdržljivosti, duhom vjere.

Djeco moja ljubljena, sotona je posijao mržnju a vi je nemojte stalno zalijevati i ona će se osušiti. Ali vi je zalijevate pa ona sve više raste.

Djeco moja, Ja vam kažem da je blizu Isusov dolazak. Ali, najprije, sve što sam rekla to će se dogoditi. Zato, obratite se i vjerujte u Evanđelje. Čitajte prijašnje Poruke i širite ih, to je vaša zadaća.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, prestanite zvati duhove ako želite da vaš duh bude potpuno zdrav. Djeco, vratite se u Božji hram, dođite da vas Isus okrijepi a duše pustite da počivaju u miru. Vi ne znate kome pripada taj duh, na kojoj je on strani završio, da li je dobar ili zao. (Iz Poruke od 06.03.1993.)

Djeco moja ljubljena, vidim vas koliko se žrtvujete, koliko noću molite jer Mi želite pomoći. Djeco, najteže Mi je u pola noći, u dvanaest sati noću. Ah, tada se borim sa zlim dusima koji se žele uvući u srca ovih mlakih. (Iz Poruke od 14.03.1993.)