PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


ŽALOSNA SAM ŠTO NE RAZUMIJETE
PORUKE U VEZI VAŠE DOMOVINE

04.04.1993.

Djeco, vaša je dužnost da opraštate, da molite i da obraćate nevjerne i grešne. Ah, žalosna sam što ne razumijete Poruke u vezi vaše domovine.

Djeco, Krist je Put, Život i Svjetlost koja raspršuje tamu. Dođite.

Djeco moja, vi pravoslavne vjere, čekam vas raširenih ruku da i vas ispunim ljubavlju, a da izbacim mržnju koja vas u tamu uvlači, koja vas u crno oblači. Ah, djeco moja, ne plašite se za vjeru jer Jedan je Otac i Sin i Duh Sveti. Svi ste vi ucijepljeni u Isusa Krista. Zato vas molim da se obratite Rimokatoličkoj crkvi, koja želi ljubav i mir, a to je sam Bog.

Djeco moja, vidim što radite ali sve će vam Isus oprostiti ako se obratite i više ne slušate neke moje sinove u Pravoslavnoj crkvi. Oni su zavedeni. Zmaj ih zavodi i povlači za sobom. Ah, žalosna sam što moja djeca slušaju lažne vijesti, a još im se uvjerava lažna propovijed.

Djeco moja, znam koliko vam je stalo do mira, ali vi morate spriječiti Zmaja i ne slušati lažne propovijedi, nego vi djeco moja, slušajte što vam Isus govori. Djeco, zapamtite: Isus ne želi da prolijevate krv, da ubijate ili da budete ubijeni. On želi da živite, da opraštate, da ljubite. A sve ste to odbacili, sve radite suprotno.

Djeco, vidim kako prijetite ali ništa ne možete. Poruke dajem po cijelom svijetu i u svačijem srcu Ja zapaljujem Plamen ljubavi, koji ste primili od Isusa Krista.

Djeco zapamtite: Ne igrajte se s Bogom i njegom poslanjem.

A vi vjerni sinovi moji, skupljajte svoje stado na pašu. Sjedinite zajednice koje se mole Bogu godinama, mjesecima, danima i satima. Koje bdiju noću za obraćenje nevjernika. Ne oklijevajte moliti ono što sam Ja dala da molite: za mir u svijetu, za obraćenje, za nerođenu djecu, za sve moje nakane. To je sve za vaše dobro.

Sinovi moji, prihvatite moje zajednice jer sam Ja tu. Molite svi sa Mnom sve što vam Ja preporučim. Ne izbjegavajte. Sad se malo zamislite. Što čekate, zar vam još nije jasno i vidljivo?

Djeco, vi koji molite, molite i za vaše pastire.

VJERNIK ĆE I SVOJ ŽIVOT DATI ZA ISUSA I ZA MAJKU

13.04.1993.

Draga moja djeco, Bog je postavio svoj šator i poziva vas da dođete i sklopite savez za prekid rata. Ali vi ne vjerujete, vi ne čujete Božji poziv. Otimate, prisvajate tuđu zemlju, proganjate narod, pljačkate, ubijate, palite i rušite sve što ne možete prisvojiti.

Djeco svih narodnosti, žalosna sam da većina od vas koji ratujete govorite da ste djeca Božja. Da ste vi slušali Božju Riječ, vi biste je čuli u vašim srcima i ne biste ubijali svoju braću.

Djeco moja, Otac Nebeski posla Anđela k Meni da Mi navijesti Isusovo začeće, a Ja vama navješćujem njegov skori dolazak. Znam da ne vjerujete svi, pa ni oni koji bi prvi trebali povjerovati. Ah, sve što je ranije bilo to se sad ponavlja.

Djeco, većina ste poput Tome, nevjerni. Da li vi vjerujete? Ako vjerujete vi ćete hodočastiti sva moja svetišta, nećete pitati nikoga, pa ni Mene, da li da hodočastite i kada da to učinite. Svatko tko ima malo vjere neće čekati da li će mu netko zabraniti. Vjernik će i svoj život dati za Isusa i za Majku. Za vjernika ne smiju postojati prepreke. Eto, sad znate pa više ne pitajte ništa, jer ništa nije zabranjeno što se tiče slavljenja Boga.

Eto, tko razumije neka se pridržava mojih Poruka i neka vjeruje i hodočasti sva moja svetišta, kojih će biti sve više. Čuda će se događati, ali za slijepe ništa ne vrijedi jer oni ne vide. Vi djeco moja, molite da im se otvore oči.

DOBRO ZNATE TKO SAM I TKO ME ŠALJE
I ZAŠTO ME ŠALJE

17.04.1993.

Djeco moja, svaki dan čekate Poruku od Mene ali tih se Poruka ne pridržavate. Djeco, moje su Poruke za ljubav, mir, za obraćenje jadnih grešnika i nevjernika. Ne samo nevjernika u Boga nego i u Božja poslanja, u moja ukazanja i u moje Poruke. Žalosna sam što ta nevjera dolazi i sa strane Crkve i crkvenih vlasti.

Djeco moja, vi vjerni moji, iako ste mali brojčano, molite za nevjerne da smekšaju njihova srca prema mojim ukazanjima. Dobro znaju tko sam i tko Me šalje i zašto Me šalje. Dobro znaju pojedini tko bi Mi najbolje mogao pomoći prilikom davanja Poruka. Djeco, djeco, rekoh vam da se ne miješate u Božje planove.

Djeco, znam da vam je teško i da strahujete poslije tih prijetećih pisama.
Ali Ja sam s vama. Ako oni dignu ruke na vas, znajte, neće proći bez ozljeda ni jedan od njih. Sad molite i trpite za obraćenje jer sad su dani kada se trebate svi odlučiti za Boga, ljubav, mir, dobro.

MOLITE ZA JEDINSTVO U BOSNI I HERCEGOVINI

21.04.1993.

Draga moja djeco, vidim agresora, umjesto da prekine s ratom on se još proširuje na druga područja. Ovo što započinju neće valjati za čitav svijet.
Ja molim sve vas da prekinete s ratom. Govorim vama u Beogradu i Bosni. Prekinite s politikom s kojom ste dosad služili. To je politika koju vodi Crveni zmaj.

Djeco moja ljubljena svih narodnosti, ne slušajte Miloševićevu politiku jer njemu je brzo kraj vladavine, jer sotona se mora povući i nestati s ovog svijeta. Djeco, ujedinite se s braćom Hrvatima, s braćom koja žele samo ljubav i mir za sve.

Djeco, molite za jedinstvo u Bosni i Hercegovini.

MOLITE I POSTITE O KRUHU I VODI I ŠIRITE MOJE PORUKE

23.04.1993.

Draga moja djeco, molite i postite o kruhu i vodi i širite moje Poruke. Ja, Majka dođoh da sve pronađem, da sve obratim, da sve mrtve podignem, jer evo, Isus za Mnom dolazi a Ja Mu pripravljam put.

Djeco, ne srdite se na Boga. Bog vas traži, poziva, ali i dalje ostajete gluhi i slijepi, i dalje ne vidite što se u svijetu događa. Sve ovo se mora dogoditi i sve će se zbiti a onda će se Nebo otvoriti i vidjet ćete znakove, čut ćete citre.
Djeco moja, ne plašite se nego molite, budite budni sa zapaljenom uskrsnom svijećom. Očistite vaša srca i vašu okolinu od svake prljavštine pa ćete i vi biti ovce koje pronalazi Isus Krist i ne pušta ih sa svog ramena.

VIDIM VAŠE SUZE

25.04.1993.

Draga moja djeco, vidim vaše suze. Plačete i molite za ozdravljenje vas i vaših najmilijih. Ja vam kažem: Blago vama koji imate trpljenja, patnje, poniženja i proganjanja, što to podnosite u hrabrom svjedočanstvu za moga Božanskog Sina Isusa Krista. Za to ćete primiti veliku nagradu od vašeg Oca Nebeskog u Božjem Kraljevstvu.

Ja, Majka, dođoh da vam pomognem u nošenju tih križeva. Sve što vam je dano, to vam je za vaše dobro. Jer samo po križevima ćete se spasiti. Po njima ste bliži Isusu.

Svi biste željeli da vam je dobro, da nemate trpljenja. Kako biste se onda oduprli vašem neprijatelju koji želi da vas sve uništi? Stoga vas molim da zahvaljujete za sve što ste primili.

ČUVAJTE OKOLIŠ, ČUVAJTE ZRAK

27.04.1993.

Djeco moja ljubljena, čuvajte okoliš, čuvajte zrak i ne zagađujte ga. Ah, samo da znate koliko je zrak povrijeđen i ranjen poput vas ljudi. Djeco moja, bez zraka nemate života. Opet vas opominjem da se ne igrate sa zrakom jer sve što radite negativno, to vas tjera zli duh, samo da vas uništi.

MORATE SE HRANITI DUHOVNOM HRANOM

30.04.1993.

Djeco, vi obraćenici, i vi se trebate priključiti nekoj molitvenoj zajednici i moliti, ne samo za obraćenje, nego i za svećenička i redovnička zvanja.
Jer, žetva je sazrijela ali žeteoca je malo.

Djeco, sad kad ste već susreli Boga, Ja vas molim da idete za Njim, za svojim Pastirom, jer vuci stalno vrebaju. Ja vas molim da se ne udaljavate s paše duhovne, ne propuštajte Evanđelje nikad. Morate se hraniti duhovnom hranom.