PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VIDITE KAKO CRNA ZVIJER IZLAZI IZ
MORA I POMAŽE ZMAJU

01.09.1993.

Draga moja djeco, još ne znate u kojem vremenu živite, a mnogi od vas ne vjeruju da sam Ja na Zemlji i da dajem Poruke. Ja dođoh da vam pomognem, da pobijedimo Zmaja i onu Crnu zvijer koja se podiže iz mora. Djeco, ona šalje svoje sljedbenike po cijelome svijetu. Pomognite Mi barem s vašim molitvama, bdijenjem, vašim žrtvama.

Djeco, vidim kako se crkve zatvaraju. Ja vas molim, da ne dopustite sebe đavlu, koji mrzi Isusa Krista a Mene pljuje i naziva Me ružnim riječima.

Djeco moja, vidite ovaj rat, ovoliko se produljio i tolike su žrtve pale pa zar i to vam nije jasno? Djeco, zvali ste da vam pomognu oni izvana, a ne znate tko komu pomaže. Ah, to je ono što ne vjerujete da se Ja ukazujem, da vam Ja dajem Poruke i da vam uistinu govorim.

Djeco, vidite kako Crna zvijer izlazi iz mora i pomaže Zmaju. Zar i ovo ne razumijete? Djeco moja malena, vi ne možete razumjeti ako slabo posjećujete crkve, ako nemate u kući Bibliju i ako ne znate tumačiti Bibliju (Sveto Pismo).

AH, NE ČINITE TO AKO ŽELITE MIR

03.09.1993.

Draga moja djeco, kod Boga nema: Ovaj je Musliman, ovaj je Hrvat ili ovaj je Srbin. Ili, ovo je Nijemac a ovo Talijan itd. Djeco, Bog sve podjednako voli i ljubi. Samo, Bog želi da živite po Božjim zapovijedima, a vi ne živite. I još, Bog šalje svoje glasnike ali i dalje ne slušate Božja poslanja.

Djeco, Ja sam rekla da vjerujete u ukazanja, da šaljete moje Poruke po cijelome svijetu.

Djeco moja, Ja vas molim da ne pitate kad će prestati rat, zašto nije dosad prestao. Trebao je odavno prestati, ali vi propovjednici niste dozvolili. Otac vam je dao slobodu. Pokazao vam je put svjetlosti i put tame i rekao je da birate.
Ako ne slušate Oca onda se zna što ste izabrali, a to i imate.

Žalosna sam jer čovjek nije čovjek nego postaje zvijer, s takvim ponašanjem. Djeco moja ljubljena, koliko se djece tek začete ubija? A tko ih ubija nego vlastiti roditelji. Ah, ne činite to ako želite mir.

VI BISTE HTJELI OZDRAVITI BEZ DA VAS PROMIJENIM,
BEZ BOLI, BEZ VRUĆICE I BEZ IKAKVOG ZNAKA

04.09.1993.

Draga moja djeco, znam koliki u vašim srcima kažete: Išla bih ili išao bih na Brdo Ukazanja, ali što će narod reći, da sam lud ili luda? Djeco, eto, kako se plašite da ne biste radi Boga, radi mojih ukazanja bili proglašeni ludima, a hoćete da vam Bog pomogne.

Djeco, vi neki koji dolazite po prvi put, nemojte govoriti da niste bili i da vi ne vjerujete. Ah, bili ste na putu svjetlosti a sad ste još u većoj tami. Niste trebali tajiti ono što ste doživjeli, ono što ste osjetili. Djeco, to sam vas Ja tresla da istresem svu nečistoću u vama. Vi biste htjeli ozdraviti bez da išta osjetite, bez da vas promijenim, bez boli, bez vrućice ili bez ikakvog znaka. Ne, djeco moja,
znakove stalno tražite. Ja sam rekla: Znakova imate ali ih ne vidite.

Djeco, koliki od vas se ne želite približiti k Meni, jer ne želite da izgubite, da se trošite za druge. Djeco, Ja vas ne silim, ali da li ste sigurni da to što imate, da je to vaše, da ste to vi stekli bez Božje pomoći? Ah, djeco moja, ništa nije vaše, pa i vi niste svoji. To sve može za tren nestati. Ali, Ja sam tu, Ja čekam. Imate dosta znakova i sami ih vidite.

Djeco, djeco, da Ja nisam poslala Duha Svetoga k njima da oni govore za vas, ne biste sve ovo imali. Djeco zapamtite: Ne, neću dugo slati zaštitu ako je odbijate. A vi vjerni, ne plašite se, Ja sam s vama, Ja vas motrim s ovog Brda. Ja vidim cijeli svijet, vidim odavde kako se brodovi valjaju na velikim valovima.
Vidim mladež kako se prodaje za užitke. Ah, Ja ne mogu gledati što sve činite s djecom.

Ovo govorim svima vama koji zavodite nevine. Dječice moja nevina, ne idite širokim putem, ne čeznite za provodima i užitkom, ne znate da vas sotona vodi u Pakao. Ja vas molim da se obratite i da se hranite duhovnom hranom.

ČUVAJTE SE TIH SEKTI AKO MISLITE
NA VLASTITI ŽIVOT

06.09.1993.

Draga moja djeco, ah, ne mogu sve to gledati. Otimate se za užitke, za alkohol i druge razne napitke. Da li razmišljate o svom zdravlju, da li razmišljate o tome tko vam nudi i od koga primate?

Djeco moja, te užitke ćete svojim životom platiti. Ah, evo, koliki su, kažu, napravili samoubojstvo. Ne, nisu to oni sami učinili, to je duh pijanstva uradio.

Ah, žalosna sam kad vidim da ih sekte odvlače i osramote ih, uživaju s vašom djecom. Žalosna sam kad čujem prljave riječi.

Djeco, vi živa Crkvo, spriječite djeci da odlaze tobože Gospodinu u crkvu.
Ah, vi ne znate i ne vidite gdje su. Vidim ih skroz u tami. Vidim da su nemoćni i da se ne mogu iščupati. Zato vas molim da im pomognete s vašim bdijenjem, s vašim molitvama. Ah, ne mogu sve reći osim da se čuvate od tih sekti, ako mislite na vlastiti život, ne samo na ovaj nego i na život vječni.

MOLITE KRUNICU, JER SVI KOJI MOLE KRUNICU
PRIMIT ĆE OD MENE MNOGE MILOSTI

07.09.1993.

Draga moja djeco, vi koji ste odgovorni za svoju djecu, i vi ćete odgovarati za njih pred Bogom. Ja vas želim spasiti da ne idete i da ne slušate propovjednike, da vas ne bi ponovno potjerali da sami skačete u provaliju i ravno u smrt.
Djeco moja, i sad se razmnožavaju sekte, ali vi nikud dalje od Boga, to jest od Crkve i Majke koja vas vodi.

Djeco zapamtite: Vjerujte i molite. Ni jedna molitva izmoljena iz dubine srca nije izgubljena. Samo čekajte da dođete na red, budite strpljivi i ne hulite. Molite, jer Bog traži molitvu, žrtvu i okajanje grijeha.

Molite Krunicu, jer svi koji mole Krunicu primit će od Mene mnoge milosti.
Ali, najprije morate tražiti oproštenje za svoje grijehe, a toliko ih imate u ovom apokaliptičkom vremenu.

SLOBODANE I TI ALIJA, ŠTO TO URADISTE

09.09.1993.

Draga moja djeco, i dalje ne vjerujete u sva moja ukazanja. Žalosna sam što ne vjerujete u Božja poslanja jer time Meni otežavate djelovanje.

Djeco moja, ne, nisu moji vidioci političari, nisu ni lažovi ni fanatici, kako ih vi nazivate. Poruke dajem svake noći i na svakom ukazanju. Unaprijed vas obavijestim što će se dogoditi, jer Ja vidim i znam što će biti s vama i s nevjernicima.

Slobodane i ti Alija, što to uradiste? Ne, neću dozvoliti da uspijete. Ne, ova zemlja nije vama obećana, ona je za sva tri  naroda. Žalosna sam da se gine za zemlju. Ah, vama ništa život ne znači.

Djeco, Ja vam kažem: Ništa vam neće koristiti ova zemlja, a i neće imati kome koristiti. Ja vas ponovno molim, da se probudite i pomirite. Djeco, Ja sam Majka sviju vas. Plačem jer ste zavedeni, jer ste slijepi, ne znate kojim putem hodate.
U sve veću tamu upadate jer ratujete jedan protiv drugog, raspaljujete vatru u čitavom svijetu. Ah, Ja ne mogu više takve štititi. Sad se zamislite: Hoćete Boga, ljubav, mir i vječni život ili Zmaja, mržnju, tamu i Pakao? Birajte!
Govorim vama koji započinjete i ponovno palite vatru: Ako ne prestanete, svi ste gotovi.

DJECO, DAJEM PORUKE ONAKVE KAKVE SU VAM POTREBNE.
PORUKE SE MORAJU JAVNO ČITATI, JER SVIJET ĆE U VELIKU
PROVALIJU

10.09.1993.

Draga moja djeco, eto, vidite što se događa, zar vam nisam rekla? Pojedini moji sinovi govore svašta, ali ni oni ne znaju Božji plan a niti znaju što Zmaj smjera. Zato sam vam govorila da bdijete, molite, obraćate i vjerujete. Ali, ništa, ostaju gluhi, slijepi i još odbijaju druge koji su se raspitivali za moja ukazanja.

Djeco, bolje bi bilo da zanijemite, da se ušutkate, ili kako neki moji sinovi kažu, da stavite flaster na usta. Zato Mi kaže Gospodin, Bog vaš:
„Marijo, ostavi ih. A i Ja ću podići ruke od njih. Ostavit ću ih njihovom gospodaru, gospodaru grijeha i smrti”.

Djeco, vjerujete onima koji su tvrdokorni, koji su uzdignuti, koji će uskoro i svoje svećenike ponižavati, jer od svog ponosa ne znaju što rade. Zato nemojte ubuduće nikoga previše hvaliti, jer nitko ne može znati što one ili oni nose u svom srcu, u nutrini srca. Vi samo vanjštinu vidite.

Djeco, dajem Poruke onakve kakve su vam potrebne. Jer, nije vaše da znate zašto su takve. Dobro znate da su istinite, da sve unaprijed govorim. Ja ću i u duhu govoriti ako ovako ne ide. Poruke se moraju javno čitati, jer svijet će u veliku provaliju.

Djeco, sad vi ljubljeni moji sinovi i sva moja djeco, vjerovali vi ili ne, Ja sam tu. A do kada ću, vi Mi ne možete zabraniti, jer sve je moje pa i vi ste moji.
Zato vas molim, ako vi ne vjerujete, pustite da ovo malo stado, koje vi nazivate bolesno i lažljivo, da ono moli za vas i za one koji odlaze krivim učiteljima, a dobro znate koji su vam učitelji.

VIDIM DA OPET CILJATE NA HRVATSKU,
NA SAM ZAGREB

11.09.1993.

Draga moja djeco, vi koji ponovno palite tinjavu žeravicu, koja se ponovno rasplamsava, stanite i zapitajte se, da li će vam Gospodin oprostiti? Ne, neće vam oprostiti jer Bog veli: “Oprosti svome neprijatelju ako želiš da tebi oprosti tvoj Gospodar”.

Djeco moja, potičem vas da opraštate, ali pojedinima to ne vrijedi govoriti jer
oni hoće svoj put nastaviti, pa iako vide da gube.
Djeco svih narodnosti, plačem zbog toliko unesrećenih invalida. Oni koji ih napraviše invalidima, odgovarat će pred Bogom.

Djeco, vidim da opet ciljate na Hrvatsku, na sam Zagreb. Ah, borit ću se za svoju djecu i otkrit ću krivce za ovo razaranje. Djeco, Ja sve vidim iako Me ne priznaju i ne vjeruju u moja ukazanja. Ali Bog reče: “Zbog jednog spasit ću grad, spasit ću narod”. Eto, ako i vi imate uši dobro poslušajte. I ako vam je život mio, prekinite s ratom i mržnjom. Vratite se u svoju domovinu, u svoja gnijezda, jer bit ćete ranjena ptica a ranjena ptica ne može letjeti.

NE ZNATE KOLIKO SU OTVORENE RUPE
KROZ KOJE VAM DOLAZI BIČ

14.09.1993.

Djeco moja ljubljena, zamislite se malo što je Isus rekao: „Što god učinite ovoj mojoj braći, Meni ste učinili“. A vi ubijate. Evo, srce Mi krvari. Vi vjerni moji, pomozite Mi vašom vjerom, vašim molitvama, vašim trpljenjem.

Djeco moja, vi se ne ljutite što neki ne vjeruju, što padaju. Vi ih opomenite, dajte im Poruke. A ako oni neće, oni će odgovarati a ne vi. Djeco moja, neće ovo dugo potrajati i neće biti vjere u Boga, jer više će vjerovati znanstvenicima, a Bog će postupno odvajati na stranu njegovu djecu a ostale će kazniti.

Djeco, evo i ovo sad neće potrajati jer vidim novi plan s poganstvom.
Ah, ne mogu sve reći, ali žalosna sam što je narod slijep i sluša samo znanstvenike a ne Boga. Evo, što znanost uradi: Masakrirate, bacate otrove na svoju braću. Znanstvenici šalju ovamo gore razne rakete, satelite. Vi ne znate koliko je otrova kod vas u zraku. Ne znate koliko su vam otvorene rupe kroz koje vam dolazi bič. Ah, ošinut će vas da ćete se u životu raspadati.

Eto, zašto plačem, zašto se ukazujem. To zato, da se svijet obrati i uživa samo onoliko, koliko mu je dato, a neka pusti ono Božje na miru. Djeco, sami sebe ubijate. Stanite i zamislite se malo.

MOLITE DA SV. OTAC PAPA NE NAPUŠTA PETROVU STOLICU

15.09.1993.

Djeco moja, imate čudesa ali ih ne vidite i ne priznajete. Ah, i znamenja gledate ali ne vjerujete. Ja, Majka, mogu sve. Mogu vam oduzeti svo to znanje.
Ali neću, jer ste stvoreni i oslobođeni od Boga, više niste vezani. Bog vam je dao slobodu još kad vas je izveo iz Edenskog vrta, jer ste još onda htjeli sve znati, pa čak i ono što je bilo Božje. Eto, koga ste poslušali, Zmiju. Ah, žalosna sam, plačem, ali ništa, ostajete slijepi, slušate i dalje Zmiju sveznalicu.

Djeco, molite za moje sinove, da se oni obrate, da oni prihvate prije nego dođe Antikrist vladati pučanstvom. Molite za vašeg Papu a mojeg neumornog sina, koji širi ljubav i Božji blagoslov. Molite da on ne napušta Petrovu Stolicu.
Ah, što sve vidim ali ne mogu reći. Znam da će malo stado biti i to će se skrivati, jer bit će progonstvo kršćana. Djeco, malo će biti pravih vjernika, jer svi drugi, kako im se svira tako igraju. Žalosno je sve to gledati kako s vašim znanjem propadate, pravo u smrt.

LJUBOMORA UNIŠTAVA ČOVJEKA

21.09.1993.

Djeco moja ljubljena, ne budite ljubomorni jedni na druge ili na svog bračnog druga. Vi kršćani ne biste smjeli tako postupati jer sumnja je veliki grijeh.
Djeco moja, ne sablažnjavajte druge. Žalosna sam jer mnogi to čine. Ljubomora uništava čovjeka. Ona dovodi do najveće bolesti, ona ubija. Sve vidim ali ne mogu reći. Čekam da se sami prisjetite što činite i da tražite oprost od osumnjičenoga. Vi vjerni moji, kad tako nešto primjetite, upozorite na grešnost sumnjičenja, jer baš zbog sumnji i ljubomore se mnogima brak raspada.

KAKO BRZO PROLAZE GODINE A DOGAĐAJI
KOJI SE TREBAJU DOGODITI SVE SU BLIŽE

22.09.1993.

Djeco, vidim da vi čekate velike znakove. Eto, vidite ponovno znakove, a još što će sve biti i kakve ćete još znakove vidjeti? Samo, jao onome koji odbija moju djecu od vjere u moja ukazanja i u moje Poruke. Jao i vama koji ste vjerovali a sada ostavljate moja ukazanja i moje Poruke stavljate po strani.

Djeco, kako brzo prolaze godine a događaji koji se trebaju dogoditi sve su bliže. Zato molim da se ti događaji spriječe. Pomozite Mi vašom vjerom, širenjem Poruka, hodočašćenjem svih mojih svetišta, klanjanjem Isusu. Moglo bi se nešto spasiti, ali nevjera ne dopušta mojem Plamenu ljubavi da zahvati sva srca.

Djeco, kucam ali nitko ne otvara vrata svoga srca. Ja još zadržavam velike lavine, još sprečavam velike katastrofe koje se trebaju dogoditi.

Molite za moje sinove, da vjeruju u čudesa, u ukazanja, u moć Svevišnjega. Molite da shvate, da je Bogu najžalosnije kada odbacuju Poruke i kad ne vjeruju u ukazanja.

Vi vjerni moji, ne plašite se za tijelo, da li će biti izmučeno ili lice popljuvano. Vi i dalje budite aktivni Bogu i šaljite Poruke. Ne brinite za to što ih netko odbacuje. Djeco, mnogi su ih odbacili, ali ih ponovno traže kad shvate što je rečeno i vide što se zbilo.

Djeco moja, sve govorim što se treba dogoditi, a vama omogućavam da u miru možete moliti. Djeco, ljubite i opraštajte. Ako vi ne opraštate, kakav mir očekujete narednih godina?

GDJE GOD SE JA UKAZALA,
ONDJE JE SVETO MJESTO

24.09.1993.

Djeco moja nevjerna, Ja vas molim da čitate moje ranije Poruke i vidjet ćete što sam vam govorila. Ja sam vas opominjala, da sve što radite, to ćete i primiti.

Djeco moja i vi sinovi moji, Ja vas želim spasiti, zato sam ponekad tako ljuta na vas. Vi vjerni, ne dopuštajte da vas nevjerni odvuku, nego naprotiv, još više se zalažite, još više hodočastite moja svetišta. Djeco moja ljubljena, gdje god se Ja ukazala, ondje je sveto mjesto. Dobro znate koliki primiste milosti. Ah, samo što sam vas sačuvala od razaranja, a to sam vam unaprijed kazala.

Djeco moja zapamtite, sve sam Ja zaštitila ali vi hoćete biti veći od Boga. Ponovno vas pozivam na obraćenje, na priznavanje svih čudesa koja Bog daje i sva moja ukazanja, koja su pritisnuta od strane Crkve i mojih sinova.

JA SAM KRALJICA LJUBAVI

26.09.1993.

Draga moja djeco, svi vi koji vjerujete u Evanđelje i u moja ukazanja, znam da vam je teško s nevjernicima. Vidim da vam se smiju u lice. A na tebe dijete i prstom pokazuju, smiju se u sav glas. Da, Ja sam vidjela i čula, ali ti si im oprostila. Tako i treba. Draga moja djeco, vi morate i trebate izdržati sve, jer vi ste ono malo stado koje krenu za Isusom. Vi koji sve podnosite i opraštate, vi Mi morate pomoći s vašim trpljenjem i vašim molitvama i s vašom vjerom, da spriječim ovo što se događa, ne samo u svijetu nego i u podzemlju.
Ja zadržavam sve što se pokrenulo da vas uništi, ali to samo s vašom vjerom, vašim molitvama i žrtvama.

Djeco svih narodnosti, svih boja kože, dođite k Meni, vaša sam Mati, vaša Suotkupiteljica i Zaštitnica. Ja sam Kraljica ljubavi. Ja ću vas ispuniti ljubavlju i mirom ako vjerujete u Evanđelje, u Sv. Oca Papu, u Katoličku crkvu.
Djeco, Ja vas pozivam da se svi probudite i da povjerujete, da taj put na kojem se nalazite vodi u propast. Ja više ne mogu zadržavati bič Nebeski. Ja vas zagovaram ali vi ostajete nepromjenjivi. Znakova imate ali ne vjerujete iako prolijevate krv, iako vas zemlja trese i pretvara sve u veliku lavinu i pepeo. Odozgo vas prži, stvaraju se rane u vama i na vama, ali isto ne vjerujete. Kuga je započela, ali ne vjerujete. Prolijevate krv, plačete za sve izgubljeno, ali isto ne vjerujete. Otvoreno sam vam rekla, da ću vas sačuvati i da ću zaštititi od razaranja sveta mjesta, ali i to ne vjerujete. Branite da se Poruke čitaju u crkvi, sprečavate ukazanja u crkvi, sprečavate hodočasnike da dolaze za pomoć.
Ah, sve su to grijesi za koje ćete svi ispaštati. A i znakovi pretkazanja, sve je tu, sve je počelo.

Plačem, molim Oca Nebeskog da sačeka. Ali, djeco moja, to je samo do vas, da li ćete ljubiti, opraštati, vjerovati u Evanđelje.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, vi koji vjerujete u moja ukazanja, ne budite poput crkvenih velikana koji ni jednom ne primiše moja ukazanja. Ali, Ja se i dalje ukazujem, ne samo po brdima i kućama, nego i u crkvama. Pa zar i moraju oni dozvoliti? Ne, djeco moja, Meni ne može nitko zabraniti, pa i da sva vrata zatvore Ja ću ući. Ali, Ja sam Majka, Ja neću ništa poduzimati na silu. (Iz Poruke od 09.10.1993.)

Draga moja djeco, pozivam vas na molitvu, na bdijenje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Djeco moja i vi sinovi moji, ako se vi prvi ne klanjate i ne bdijete sa svojim vjernicima, kako to očekujete od onih koji po cijeli dan rade da bi ishranili svoju obitelj? Ili one majke koje su zaposlene, na primjer one koje rade privatno po cijeli dan i do kasno u noći, one nisu sposobne za bdijenje. Djeco, takve osobe neka na drugi način pomognu, pomaganjem gladnih i beskućnika. (Iz Poruke od 30.10.1993.)