PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


MOLITE ZLATNU KRUNICU. MOLITE U ZAJEDNICAMA

02.06.1993.

Draga moja djeco, molite i bdijte jer zlo zacrtava novi plan. A vi, ne budite pospani nego budite trijezni i budni. Molite u zajednicama. Molite Zlatnu krunicu. Žalosna sam što ih je malo u crkvi na Krunici, što ih je malo na sv. Misi i to baš sad na početku ovog mjeseca.
Djeco, trebate moliti Isusa jer On Me šalje da se ukazujem, da vas upućujem u život vječni. Evo, vidim da ima više nevjernih negoli vjernih u moja ukazanja i to ne samo ovdje nego u sva ukazanja u čitavom svijetu.

Djeco, kad bi svi uzvjerovali i kad bi se obratili Isusu Kristu, kad bi svi bili jedno stado, ne bi toliko žrtava bilo, jer sad ste vi raštrkani i zato vas zlo lakše napada i lovi. Tako je lakše Zmaju širiti laž i zavaditi vas. Ah, koliko je mržnje posijao samo u vašim obiteljima a u svijetu još i više.

Djeco, znate gdje je gnijezdo Crvenog zmaja. Morate pomoći da pobijede zlo a ne smijati se i govoriti: Neka, tako vam i treba. Ah, djeco nerazumna, još ste na mlijeku. Ja vas molim da molite, da opraštate, da se žrtvujete za one koji su se počeli buditi, da im pomognete dok se ne iščupaju iz te mreže u koju su upali.

MOLITE JEDNI ZA DRUGE

12.06.1993.

Draga moja djeco svih narodnosti, Ja, Majka, želim samo mir, mir, mir i ljubav. Želim da svi živite na svom ognjištu. Sad vas ponovno opominjem: Svi koji su zauzeli tuđa područja, neka ih odmah napuste. A ako im nije omogućeno, jer vidim više razloga, više spletki i prepreka, neka se pouzdaju i vjeruju u Boga koji će im pomoći.

Djeco, neka nitko ne zadržava ono što nije vaše vlasništvo, a i neka nitko ne pokušava priključiti se zemlji kojoj ne pripada.

Ah, djeco, djeco, Bog i Alah, to je isto, jedan Otac na Nebesima. Nemojte misliti da Otac neće ošinuti. Hoće, ali one koji griješe, koji se ne žele popraviti, koji ne slušaju Božju Riječ i ne ljube svu svoju braću.

Pomognite siromasima i bijednima. Molite jedni za druge. Polažite ruke na bolesne, ne samo na tjelesne bolesnike nego i na duševne bolesnike.
Ah, ne mogu sve reći ali bolesni duhom zavedoše cijeli svijet.

ČITAJTE PRIJAŠNJE PORUKE

14.06.1993.

Draga moja djeco nevjerna i neposlušna, samo gledate na ovozemaljski život a ne mislite na vječni život. Ah, ne mogu sve reći jer nije Mi sve dopušteno.
Ja vas ponovno opominjem, da prestanete s naoružavanjem i zauzimanjem tuđeg prostora.

Djeco, čitajte prijašnje Poruke i mislite na svoju djecu, kad već nećete na djecu svoje braće, jer nemate puno vremena.

VI NE ČUJETE PLAČ NEVINIH, BESPOMOĆNIH

16.06.1993.

Draga moja djeco, vidim sve više razdora u obiteljima. Vidim sve više ubijanja nerođene djece. Ah, žalosna sam što čine kršćani pa iako su upoznali Boga.

Djeco, žalosna sam kad pitate za mir a vi vlastito tijelo ubijate. Ah, vi ne znate što činite, vi ne znate koji vas duh vodi.

Djeco, vi ne čujete plač nevinih, bespomoćnih. Ah, Ja vas molim, da se što prije pokajete, da što prije pitate Isusa za oproštenje jer samoga Boga ubijate.

Djeco, vidim katastrofu, pomognite Mi da je zaustavim, a pomoći ćete Mi samo s obraćenjem, molitvom i ljubavlju.

GASITE SVAKU UPALJENU VATRU

18.06.1993.

Draga moja djeco svih narodnosti, potrudite se dijalogom smiriti moju zavađenu djecu i gasite svaku upaljenu vatru, koja može zapaliti cijeli svijet.

Djeco, vi ništa ne vidite, vi ništa ne osjećate jer ne možete, nije vam toliko dano. Ali, Ja, Majka, koja se ukazujem u svijetu i kod vas, Ja vas molim i pozivam na obraćenje, na buđenje.

SVE ŠTO ČINITE, TO ĆE SE VAMA VRATITI

21.06.1993.

Draga moja djeco, molite a ne proklinjite i ne osvećujte se. Vidim velike osvete, vidim kako se osvećuju na nevinoj djeci, djeci koja se ne mogu braniti.
Ah, koliki jauci dopiru u Nebo. Vi koji to činite, koji ste poput zvijeri, stanite i zamislite se malo, što činite? Zar mislite da ćete proći bez duga? Ne, sve što činite to će se vama vratiti.

Ljubljena moja djeco, plačem i molim Oca Nebeskog da vam se smiluje.
Ah, sve više navaljuje ova lavina koju držim. Djeco, pomognite Mi s vašim molitvama.

Djeco, vi koji vjerujete, vi koji obraćate moju izgubljenu djecu, vi koji hodočastite moja svetišta, budite strpljivi, sve će vam se dati. Žalosna sam kad neki prime dar Božji, ali ne znaju zahvaliti nego još kukaju kako im Bog ne pomaže. I još govore: “A tko zna da li postoji Bog a mi hodočastimo Gospina svetišta”.

Djeca koja sumnjaju nisu potpuno obraćena.