PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


NE VRIJEĐAJTE RODITELJE S VLADANJEM, KOJE BACA BLATO NA NJIHOVO UVENULO LICE I OGNJENO TRNJE NA NJIHOVE POSLJEDNJE DANE

01.07.1993.

Draga moja djeco, ne vrijeđajte Boga zloupotrebljavajući život što vam ga je dao, kaljajući ga zlim djelima koja obeščašćuju čovjeka.

Ne vrijeđajte roditelje s vladanjem, koje baca blato na njihovo uvenulo lice i ognjeno trnje na njihove posljednje dane.

Djeco moja, ne postupajte drsko prema onima koji vam čine dobro, da ne budete prokleti zbog ljubavi koju gazite.

Djeco moja, ne grdite one koji s vama upravljaju jer se ne grade veliki i slobodni narodi bunom protiv upravljača, nego sa svetim vladanjem građana postizava se pomoć od Gospodina, koji može taknuti srca upravljača ili ih ukloniti s mjesta ili iz života.

JA GOVORIM PREKO MAJKE

02.07.1993.

Djeco moja, eto, približava se Isusov ponovni dolazak a vi još spavate.
Čujte, ovo vam Isus govori: “Djeco nevjerna, ne vjerujete u ukazanja i u Poruke koje vam daje moja Majka. Djeco, odbijate Poruke, ne znate da su te Poruke moje. Ja govorim preko Majke. Djeco, ne vrijedi nekima Riječ Boga živoga, počeše se prodavati za novac“.

Djeco, tek što ste se počeli buditi a opet padate u nevjeru i sumnjate. Žalosna sam što Bog govori jedno a vi radite drugo.

AKO IMATE VJERE, STAVLJAM VAS IZVAN OPASNOSTI

05.07.1993.

Draga moja djeco, vidim rijeku krvi koja teče kroz cijeli svijet. Vidim gladnih, ne samo ovozemaljske hrane, nego i duševne hrane.

Djeco, evo Isus vam govori: “Hoću da imate vjere. Ako imate vjere, stavljam vas izvan opasnosti. Ah, kad bi Zemlja znala reći: Gospodine, spasi me!
Bio bi dovoljan jedan krik, ali od cijele Zemlje pa da sotona i svi njegovi sljedbenici u tili čas padnu pobijeđeni. Ali, vi ne znate vjerovati. Djeco moja, Ja postupno umnožavam sredstva da vas dovedem do vjere. Ali ta sredstva padaju u vaše blato kao kamen u mulj močvare i ondje ostaju zakopana”.

Eto, toliko za sad, djeco.

DOĐITE, JA SAM SVJETLO I ISTINA

11.07.1993.

Draga moja djeco, eto, i sad sam u vašoj kući. Draga moja Blaženka, dok ste tu molili Ja sam molila s vama. Djeco moja ljubljena, molite za moje sinove, neka se oni pročiste, da bi mogli povjerovati u moja ukazanja.

Djeco moja, evo Isus zove: “Dođite, Ja sam Svjetlo i Istina. Ja sam vaš Otkupitelj. Samo morate biti strpljivi. Ne žurite jer svatko će morati stići na red. Ovdje ništa preko reda”.

Djeco moja, vi hodočasnici moji, ti Blaženka, ne znate koja vas milost čeka. Kad bi takvi bili i ostali, ne bi bilo rata, ne bi zlo moglo vladati u njihovim srcima.

Djeco moja, evo, imate dosta znakova i još će se objavljivati, a vi molite da raspoznajete te znakove i da ne sumnjate.

VIDIM, PONOVNO UPIRETE CIJEVI NA HRVATSKU

16.07.1993.

Draga moja djeco, vidim, ponovno upirete cijevi na Hrvatsku i na glavni grad Zagreb. Ah, djeco neposlušna, vi koji ste naoružani, vi koji osvajate i ubijate i rušite, vi ne znate što vas čeka, ne znate da se sve vama vraća. Zapamtite, ništa neće proći dok vam se ne vrati. Vidim sve, Meni ne možete lagati.

Ah, žalosna sam što odbacujete moje Poruke, što ne priznajete moja ukazanja. Vi gledate kome se ukazujem, da li je vaše vjeroispovijesti. Gledate njihovu prošlost i sadašnjost. Gledate njihovu obitelj, kakvi su, da li oni vjeruju, da li oni idu u crkvu, da li se moli u njihovoj kući, da li su na nekom položaju i da li su bliski svećenstvu.

Djeco moja, ništa ne razumijete. Isus je došao radi grešnih i kod grešnih.
Dobri su kod Isusa i idu za Njim, ali Isus hoće pronaći one malene koji su izgubljeni. Zato, djeco, ne sudite ako ne znate.

Djeco malih zemalja, ne dozvolite da velike zemlje žive od vas, a vi da prolijevate krv.

U RATU NEČUVENE OKRUTNOSTI, SVUDA ĆE TEĆI KRV

21.07.1993.

Draga moja djeco, vi vjerni, od vas tražim da ono što ste Mi posvetili riječima, postane vaša svakodnevna stvarnost življenja. Pomognite Mi po sve brojnijim i sve većim znakovima. Zaklinjem vas, prolijevam suze, ukazujem se, dajem Poruke, ali sada više ne uspijevam ovaj jadni narod spasiti. Ah, žalosna sam zbog toliko grešnih.

Djeco moja, Ja više ne mogu zadržati ovaj svijet od pada u dubinu bezdana.
To je najveća kazna, jer kad svijet dosegne tu dubinu, sam će sebe uništiti, u stvari razorit će ga i uništiti vatra njegove neobuzdane sebičnosti i mržnje koja tjera ljude jedne na druge. Brat će ubijati brata. U ratu, jedan će narod uništiti drugi, u ratu nečuvene okrutnosti, koji će tražiti nebrojene žrtve, svuda će teći krv. Pomognite Mi da se obrati i sačuva ovaj svijet.

MOLITE ZA VAŠE NEPRIJATELJE

22.07.1993.

Draga moja djeco, molite za vaše neprijatelje. Ne pravite razlike, ovo je Hrvat a ovo Srbin, kao što su nekada pravili između Židova i Grka. Čujem, svašta govorite, da su oni nevjernici. Ah, zar su kod vas svi vjernici?

Djeco moja ljubljena, gdje god nema propovjednika, ne mogu čuti o Gospodinu. Zmaj je toliko zla posijao, da ste se i zaratili, da ubijate svoju braću pa i svoje roditelje, a kamoli da vas neće odvratiti od Boga ako nikad ne čujete Božju Riječ u propovijedi, nego se propovijeda kako je tko i što je tko napravio, da bi mu se uzvratilo.

Djeco moja, Ja vas molim da se urazumite i da uvidite, da ne možete dalje bez Boga. Bog je taj koji vam je dao slobodu, ali slobodu koristite u dobre svrhe. Činite dobra djela, ljubite, propovijedajte Božju Riječ. Nosite svjetlo Kristovo tamo gdje je tama, a tama je po čitavom svijetu.

BRZO ĆE ISUS. EVO, JA MU PRIPRAVLJAM PUT
GDJE TREBA DOĆI

29.07.1993.

Djeco moja ljubljena, ne znate u kojem vremenu živite. Vidite i sami da je vrijeme čišćenja. Ne griješite jer raznih čištilišta ima, od najslabijih do najjačih. Ja vas molim, da se tu na Zemlji operete i da budete čisti, jer ne znate kad će doći po vas.

Djeco, brzo će Isus. Evo, Ja Mu pripravljam put gdje treba doći. I sami vidite dijeljenje zemlje, dijeljenje svijeta i velika progonstva, počevši od apostola pa do najmanjeg. Svi ste vi apostoli. Koji god rade za Boga i propovijedaju Evanđelje, Ja ih nazivam apostolima.