PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VJERUJTE U BOGA, U EVANĐELJE I SVETOG OCA PAPU

07.08.1993.

Draga moja djeco i vi sinovi moji, Ja vas molim da molite za obraćenje grešnika, koji misle da su kršćani a nisu. Djeco moja zapamtite, sve dok se svi ne obratite dušom i tijelom, neće biti mira.

Sad vas molim da se obratite i da uistinu vjerujete u Boga, u Evanđelje i Svetog Oca Papu i da molite za njega jer je u opasnosti. A vi dobro znate što znači kuća bez dobrog temeljca.

MOLIM SVE VLASTI KOJE SU U MJESTIMA MOJIH SVETIŠTA,
DA S DUHOM SVETIM SPRIJEČE NEČISTOĆU TOGA MJESTA

15.08.1993.

Djeco moja, budite nasljedovatelji Kristovi. Odbacite sve što ste dosad činili: pijanstvo, bludnost, sebičnost, pohlepu. Odbacite svaku nečistoću od vas, jer vi ste Kristovi, vi ste sveti. Neka vaše kršćanstvo bude živo, djelotvorno, da živite i radite kako vas Bog uči. Slušajte Božju Riječ na sv. Misama, neka vam Sveto Pismo bude na prvom mjestu u vašim rukama. Čitajte i razmatrajte. Hranite se duhovno, jer ne vrijedi vam Krštenje ako ne živite kršćanski.

Sad vi roditelji dobro shvatite zašto vam je Bog darovao djecu: Da ih odgajate zato da slave Boga u vijeke vjekova.

Djeco moja, molim sve vlasti koje su u mjestima mojih svetišta, da s Duhom Svetim spriječe nečistoću toga mjesta. Da spriječe drogiranje i otvaranje javnih kuća. Ah, žalosna sam što je u nekim mjestima to dozvoljeno, jer govore:
“Demokracija je, mi smo slobodni”. Eto, zašto koristite slobodu.

Sad molite da se na taj način ne koristi sloboda, nego da možete slobodno ispovijedati svoju vjeru i slobodno propovijedati Evanđelje. Da slobodno u svakom mjestu, u školama, u svakoj ustanovi, slobodno pozdravite Boga, da slobodno izmolite Anđeo Gospodnji, da slobodno nosite Boga drugima itd.

Djeco, sad se čuvajte tih noćnih uživanja jer taj put vas vodi u zatvoreni krug odakle vam nema izlaza. Ne srdite se na roditelje koji vam žele samo dobro, koji žele da živite s Bogom.

Ah, žalosna sam, plačem kad vidim koliki mladi idu u provaliju. Opijaju se, drogiraju se, odlaze u javne kuće. Djeco, to ne sprečavate, a sprečavate da povjeruju u moja ukazanja gdje se mogu spasiti.

Eto, sad posjećujte moja svetišta, pišite svete pjesme, jer s pjesmama hvalite Boga. Ah, koliki ste nadareni za pisanje, ali se ne usuđujete obnoviti te darove. Za to se strašite, a činiti ono što ne valja nije vas strah. Sad se malo zamislite što vas to sprečava?

Draga moja djeco, molite za vaše neprijatelje i ne vjerujte im jer oni se ukopavaju, oni žele da Bosnu očiste od Hrvata i od Srba. Drugi pak žele da se Hrvati potpuno povuku iz Bosne. Djeco moja, oni ne rade ništa po Duhu Svetome. Žalosna sam da i oni ne poznaju Boga i oni su opsjednuti, opsjednuti od četnika. Plaćeni su da bi vas progonili, ubijali.

MOLITE ZA VAŠEG SVETOG OCA PAPU

17.08.1993.

Draga moja djeco, vidim veliku katastrofu koja se treba dogoditi, a vi Mi pomognite s vašim molitvama, s vašim žrtvama da spriječim katastrofu. Ono što ne sruše s ratom srušit će nepogode. Ja vas molim da obratite vaša srca.

Djeco, Ja vas molim da molite za vašeg Sv. Oca Papu, koji Me nosi u srcu poput Isusa. Djeco moja ljubljena, molite da se Prijestolnica ne dira, jer neće valjati za čitav taj narod koji pruža ruku na Vatikan. Djeco, doista se gnjev prelijeva na svijet. A vi molite da se svijet obrati, sjedini.

MOLITE ZA SV. OCA PAPU NEKA NE
NAPUŠTA SVOJE PRIJESTOLJE POGANIMA

26.08.1993.

Draga moja djeco, vidim da vam je sve teže, ali evo, brzo će vaš Gospodin, vaš Otkupitelj. Ah, pojedini se prave da su samo oni bogovi nad narodom i tako misle sve zgaziti. Ne, djeco moja, Ja sam Majka koja štitim svoju djecu, Ja ću zgaziti Zmaja, ne samo kod vas nego u čitavom svijetu, Zmaja koji stvara legla gujina. Ah, ni ovo što sad imate nećete dugo uživati, jer će Gospodin oduzeti sve što je dao, jer ljudi ne vide poslanja Božja. Djeco, djeco, vidim što misle velike sile a dobro znate tko su oni.

Djeco, molite za vašeg Svetog Oca Papu neka ne napušta svoje Prijestolje poganima. Ah, Ja sam uz njega, u njemu, Ja ću davati snagu, Ja ću ga štititi kao što sam i dosad.

NEĆE DOĆI SMAK SVIJETA ODJEDNOM
VEĆ MALO PO MALO

30.08.1993.

Draga moja djeco, vi koji ste zauzeli tuđa područja, tuđa ognjišta, znajte da nećete dugo tu ostati. Ja vas molim da to napustite i da se vratite tamo odakle ste došli. Djeco, Ja sam i vaša Majka, Ja želim da vas spasim od biča Nebeskog.

Djeco, ne, neće doći odjednom smak svijeta već malo po malo. Neće smaknuće biti samo od rata, nego i od svake katastrofe. Ah, žalosna sam što mnogima to nije istina, toliko su zaslijepljeni da ništa ne primjećuju i ništa ne vide.

Djeco, djeco, koliko stoljeća vas štitim od ovakve katastrofe. Kažem ovakve jer, evo, kako se velikom brzinom kreće. Djeco moja ljubljena, vi vjerni, budite spremni na sve.

Djeco moja, Isus Me je poslao da se ukazujem, da dajem Poruke za spas tolikih duša, koje će napustiti ovo grešno, mrtvo, tamno tijelo a tražit će svoj počinak. Ah, djeco, kolike će duše završiti u tami. Ja vas molim da molite barem za one u Čistilištu.

Djeco, opet pozivam da se prekine rat i mržnja jer niti ta zemlja vam neće ostati, ako je nasilno oduzimate, ako je plaćate krvlju. A sad se zamislite što će se sve dogoditi ako je ne oslobodite. Na primjer, Vukovar. Djeco, ne mogu vam sve reći, ali samo vas molim, da vratite sve što ste oteli, da vratite dugove svoje.
Nemojte da vas pohlepa za tuđim otjera od Boga i da završite u Paklu.

Djeco ljubljena, molite za vaše svećenike da mogu vjerno i slobodno služiti Bogu, a na korist vama djeco koji ste zalutali.

NE ZAPOČINJITE ZATVARATI CRKVE,
NEGO ZATVARAJTE JAVNE KUĆE

31.08.1993.

Draga moja djeco, plačem jer vidim da vas je sve manje u crkvi.
Djeco, ne započinjite zatvarati crkve, nego zatvarajte javne kuće. Ah, gledam što sve rade a tobože su kršćani.

Djeco, plačem za tolikom pobijenom djecom. Veliko je prokletstvo na zemlji.
Ja vas molim da se pokajete i da ne činite tako isto i na onu tek začetu djecu.
Ah, njihovi krici dopiru do Isusa. Ah, i vama se približilo vrijeme da i vi počnete vikati za pomoć.

Djeco, uskoro će se Nebo početi otvarati a Zemlja raspršivati. Zar mislite ne obratiti se? Toliko znakova imate ali isto ste tvrda srca, isto hoćete ono što niste zaslužili.

Djeco moja, čitajte Evanđelje, ono vam sve govori. Ja vas molim da čitate Poruke i one prijašnje. Vidim da ne živite po Porukama, ne slušate što vam govorim. Ali, vi ćete ispaštati. Ja se borim protiv tog zla, ali kad baš hoćete, pustit ću vas. Sad vi vjerni moji, molite i bdijte da spriječim katastrofu, da spasim nevine.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja ljubljena, brzo će Isus i svatko će sam stati pred Isusa, jer svatko je za sebe jedinka i svatko će imati sudnji dan. Samo svatko ima svoju godinu, svoj mjesec, sedmicu, dan pa čak i čas. Zato budite pripravni, ne stvarajte paniku i ne uveličavajte ništa ako niste dobro razumjeli i dobro zapisali. Sada, koji god ne razumije neka radije šuti i moli. (Iz Poruke od 05.08.1993.)

Djeco, ako vi nastavite moliti za obraćenje čovječanstva, Isus će pobijediti svojom ljubavlju.

Djeco, sve bliže je Isusov ponovni dolazak. Budite spremni, budite budni s krunicom u ruci i pred Raspelom. (Iz Poruke od 12.08.1993.)