PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


NASTOJTE ČEŠĆE PREKO DANA ČITATI SVETO PISMO

05.10.1993.

Djeco moja ljubljena, obratite se i vjerujte u Evanđelje, živite u Evanđelju, crpite i hranite se iz njega. Zato nastojte češće preko dana čitati Sveto Pismo. Čitajte Evanđelje unoseći Evanđelje u život i život u Evanđelje. I ne samo čitati nego i meditirati, tražiti savjet u njemu. Učinite ga glavnim predmetom razmišljanja i raspravljanja, kako biste ga što vjernije ostvarili u životu. Pristajte uza nj i usvajajte ga u jednostavnosti srca. Oslobađajte ga od sitničavih isprika vašeg računarskog duha i vaše mudre razboritosti. Gledajte na Evanđelje kao na mjesto u kojem se susrećete s Gospodinom Isusom, kao živo Evanđelje. Uzmite Evanđelje kao pravilo, kao svagdanji vodič, kao stil života, kao svoj svjetonazor. Budite zauzeti njime, da ga imate u srcu i u rukama, u očima i u ustima i u svim udovima, jer je Evađelje Put, Istina i Život, početak i njegova nagrada.

DJECO, MORATE MI POMOĆI AKO ŽELITE DA HRVATSKA POSTANE
NOVI JERUZALEM, JER JE STUPILA NA PUT ISUSA KRISTA

06.10.1993.

Draga moja djeco, Ja sam Majka koja dođoh i koja dajem Poruke preko vidioca. Shvatite da vam prijeti velika opasnost, ne samo od rata nego i od drugih učestalih katastrofa. To su znaci, da je Isusov dolazak blizu. Žalosna sam kad vidim toliko školovanih koji se prave da sve znaju, a ne znaju da idu ravno u smrt. Djeco, Ja vas potičem da molite za tu moju djecu, jer mnogo ih je koji su već sad mrtvi, nisu upisani u knjigu života.

Djeco moja, dosta je proklinjanja i mržnje, dosta naoružavanja. Gdje je mržnja tu je i tuča. Ja vas molim da se pokajete. Nemojte da vam stalno jedno te isto govorim. Dobro znate da je rat veliki grijeh nad cijelim čovječanstvom.

Djeco, vi koji vjerujete u moja ukazanja i u moje Poruke, širite Poruke dalje. Djeco, morate Mi pomoći ako želite da Hrvatska postane Novi Jeruzalem, jer je stupila na Put Isusa Krista. Eto, dijete moje, izdrži još malo, nisi sama, ima ih još koji trpe, ali imaju i oni zašto.

JA SAM KRALJICA LJUBAVI I KRALJICA MIRA.
ZAPAMTITE, JEDNO BEZ DRUGOGA NE MOŽE

07.10.1993.

Draga moja djeco, radosna sam da ste postali poslušniji. Vidim da želite hodočastiti moja svetišta. To i želim. Ali, koji god hodočasti neka povede još jednog sa sobom. To bi bila velika masa hodočasnika, mnogo bi se izmolilo. Ljubav bi tako brzo zahvatila sva hladna srca, a stiskom ruke zahvatio bi mir vaše duše i prešao bi na sve prisutne. Mir bi se ponio i vašim obiteljima pa čak i u vašu domovinu i po čitavom svijetu.

Djeco moja, sve vas ljubim i sve vas hoću zaštititi, ali neki nemaju povjerenja u Mene i u moja ukazanja. Djeco moja, Ja sam Kraljica ljubavi, Ja sam Kraljica mira. Zapamtite, jedno bez drugog ne može. Zato vas molim da se čovječanstvo obrati, da vjerujete u Evanđelje i da živite po Božjim zapovijedima.

Djeco moja, žalosna sam što pojedini brane da se hodočaste moja svetišta, jer nisu u područjima srca neke države nego su na nekoj strani izvan srca.
Djeco moja, zar mogu oni stavljati zapreke ili granice Bogu koji Me poslao da donesem ljubav i mir cijelom čovječanstvu? Ne znaju ti pojedini koji su tako odlučili, da sam ih Ja obranila od iste borbene sile, kojom je Zmaj htio sve sravniti. Ali, Ja sa svojim anđelima spriječila sam to, a sad ti isti brane hodočastiti mojim hodočasnicima. Zapamtite, ovo neće dugo, jer Duh Sveti i Isus Krist pobjedit će to zlo koje sprečava hodočasnike.

MNOGE SAM IZLIJEČILA I TO DOK SU ČITALI MOJE PORUKE

10.10.1993.

Draga moja djeco, radosna sam bila na Trsatu (10.10.1993.), kad sam skupila mnoštvo svoje djece oko sebe. A koliko se nevjernih obratilo. Nevjerni dođoše pred Isusa. A koliki tobože vjernici ogovaraju i proklinju............baš za vrijeme svete Mise, još su se pričestili Pričesnicom.

Djeco moja ljubljena, zapamtite ovo što vam kažem: Da, svi su pozvani na Gozbu, ali trebali su presvući ono staro odijelo pa obući novo. Ne dolazi se na Gozbu zamazan.

Djeco moja, mnoge sam počela liječiti a mnoge sam i izliječila i to dok su čitali moje Poruke. Ali, sad nemojte puno upadati u nekakvu sumnju. Sami ste krivi za sve, jer više vjerujete nevjernima i oholima negoli mojim Porukama.

Djeco moja ljubljena, Ja vas moram nekad i ošinuti jer vas ljubim, jer vas želim spasiti. Približava se Isusov dolazak, zato vas hoću sve dovesti pred Isusa. A sad vas molim da budete ponizni, da svakoga blagoslivljate i svakome opraštate, kao što je Isus oprostio. Sad molite da dobijete snagu promjene, jer ako ovako nastavite neće biti mira još dugo.

NEĆE BITI VIŠE PRIJAŠNJE HRVATSKE. SADA ĆE HRVATSKA BITI MAJKA SVIH NARODA I NARODNOSTI. U NJOJ SE RAĐA VELIKA LJUBAV

21.10.1993.

Draga moja djeco, vi koji bdijete i postite, vi koji prikazujete svoja trpljenja Bogu, eto, imat ćete dar Duha Svetoga, a taj dar svatko želi imati. Budite hrabri vi koji branite svoja ognjišta, svoju domovinu.

Djeco svih narodnosti, žalosna sam kad govorite protiv Hrvatske, pa čak i vi koji ste Hrvati. Djeco moja, shvatite, neće biti više prijašnje Hrvatske. Sada će Hrvatska biti majka svih naroda i narodnosti. U njoj se rađa velika ljubav, koja zna samo opraštati i ljubiti.

NOĆ JE ZA SPAVANJE

25.10.1993.

Draga moja djeco, većina vas hodate tražeći bogove. Ali znajte, jedan je vaš Gospodar a to je Isus Krist, Prvorođeni Sin. Bog je poslao Sina, da vas oslobodi okova grijeha. Žalosna sam kad vidim da tražite neke druge bogove. Žalosna sam da hrlite za onima koji vam nude bogatstvo, uživanje, a ne znate da je to samo mamac.

Djeco moja ljubljena, vidim što vam djeca rade, vidim kako zovu duhove.
Vi roditelji, pratite, motrite svoju djecu, jer tako ih je najlakše uloviti.

Djeco svih narodnosti, prekinite s takvim ponašanjem. Evo, plačem, jer vidim koliki su u velikoj opasnosti, sad se otimaju, vrište, ali ne mogu se oduprijeti.

Djeco moja ljubljena, noć je za spavanje. A noć je nekima kao da ulaze u Pakao, jer tad zovu duhove, tad ih napastuje zli duh. Evo, borim se protiv Lucifera, ali i vi trebate moliti i bdjeti kad vidite što je s vašom djecom. Vi koji se zovete kršćani, vi koji djeci dajete sve što im je potrebno, a ne znate što je najpotrebnije, a to je vjera u Boga, život s Evanđeljem to jest s Isusom Kristom, slušati što vam Isus govori.

OSNIVAJTE MOLITVENE ZAJEDNICE KRALJCE LJUBAVI I KRALJICE MIRA. VI KOJI STE U HRVATSKOJ, OBRATITE SE KATOLIČKOJ VJERI

26.10.1993.

Djeco moja, nemojte ljubiti samo izvanjski a iznutra imati zmiju otrovnicu. Gledam kako mislite skočiti protiv svoje braće, a jedni i drugi ste kršćani.

Djeco, plačem, jer ste svi vi moja djeca. Ja vas molim da prestanete sa svojom sebičnošću jer Bog ne može gledati razdvojenosti, razjedinjene Crkve. Vi koji ste u Hrvatskoj, obratite se katoličkoj vjeri. Budite jedinstveniji, budite ogledalo drugima koji su izvan ove Hrvatske.

Djeco, vi koji ste ostali bez svojih domova, združite se sa svojom braćom kršćanima i osnivajte molitvene zajednice i to Kraljice ljubavi i Kraljice mira. Djeco, bez ljubavi i bez mira nećete imati blagostanja, a niti će opstati čovječanstvo.

MOLITE PUNO ZA DUŠE U ČISTILIŠTU

28.10.1993.

Draga moja djeco, budite svjesni toga da morate sami zaraditi plaću, ne može vam se stalno davati. Isus vas stalno poziva: “Dođite, bdijte, ali bez kušnje, neka bude klanjanje”. Žalosna sam zbog tobože velikih vjernika koji znaju kritizirati, a kad treba bdjeti, oni ne mogu. Žalosna sam što se poigravaju s Isusom, koji je u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Djeco, pazite što radite. Nikakve kušnje na račun Isusa. Ja vam kažem da ćete se htjeti klanjati se, ali bit će vam zatvorena vrata. Jer evo, brzo će Isus. Pokupit će ponizne, svoje malene. Uskoro ćete vidjeti znakove na nebu i vidjet ćete Isusa kako silazi po svoje.

Djeco, malo će Isus naći budnih i vjernih. Ah, žalosna sam što ne mogu sve reći, ali vidim što se događa sa svijetom. Već sada čujem škrgut zuba. Dugo se godina ukazujem i dajem Poruke po čitavom svijetu, ali pogani su tvrda srca.
Vi koji molite i bdijete, sjetite se ovih dana i za ove što žive mrtvo.

Molite puno za duše u Čistilištu. Oni se čiste u teškim bolovima, a jednog ću ih dana izvući odatle. Ali oni koji su tu još na Zemlji, još žive u svom mrtvilu, teške i vječne patnje ih čekaju.

Djeco moja, vi vjerni moji, vi kćeri moje i sinovi moji koji molite za svijet, nastojte priznati moja ukazanja i moliti Kraljicu ljubavi za sve, jer Ja sam ljubav. Zapamtite, neka sve imate, ako ljubavi nemate, ništa niste i nemate ništa. Eto, sad molite, postite i bdijte sa Mnom.

Djeco, i Ja bdijem sa svojim anđelima i sa svojim svecima dok vas par molite i klanjate se. Zapamtite, Isus vas ljubi. Dođite i poklonite se Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

SVI VI MLADI KOJI ČUJETE POZIV ZA
ODLAZAK U SJEMENIŠTE, ODAZOVITE SE

29.10.1993.

Djeco, vidim da nećete slušati svoje roditelje koji se trude za vas, koji vam sve daju, ali pojedini ne baš sve. Na primjer, duhovni život vam nisu dali radi straha koji je Zmaj posijao. Djeco moja, rekla sam da ću uništiti Zmaja, tu guju otrovnicu, koja je htjela čitav svijet osvojiti i baciti u oganj vječni.

Djeco, svi vi mladi koji čujete poziv za odlazak u sjemenište, odazovite se.
A vi roditelji na sprečavajte to djeci, jer oni nisu vaša djeca. To su samo vama darovana, da ih othranite i da ih ponovno vratite svom Stvoritelju. Eto, sad zapamtite: Ne valja sprečavati djeci poziv svećenički i redovnički. Jer, samo tako ćete ih imati u životu. Molite da Gospodin što više njih pozove, jer žetva je velika a žeteoca malo.

HTJELI STE UŽIVATI, HTJELI STE ZABAVE

31.10.1993.

Djeco moja ljubljena, Bog je dao čovjeku slobodu, ali vi ljudi niste Boga slušali, išli ste širokim putem. Htjeli ste uživati, htjeli ste zabave. Niste imali vremena za Boga niti ste svoju djecu slali na vjeronauk, pravdajući se da bi im to bilo previše, da bi djeca mogla izludjeti od silnog učenja. Eto, sad vidite tko je lud. Boga su ostavili, Zmaj ih je ulovio u svoju mrežu i on ih je odgajao samo mržnjom. Ispunio ih je velikom tamom iznutra i izvana. Oni ne znaju da Bog postoji, da ih Bog želi k sebi.

Djeco moja ljubljena, sad vidite koliko se dugo ukazujem i dajem Poruke. Pozivam, ali sve se više javno pojavljuju sekte i to oni znaju, ali im se ne suprotstavljaju. Vidim kako moju djecu kršćane odvode. Ah, djeco, plačem jer vidim da ih odvode u Pakao. Kasno ste se počeli buditi, kad su već toliki zalutali. Ja pozivam sve vas, da ih pronađete. Najviše su tamo u kafićima, barovima, u disku. Ah, njihovi su roditelji sad nemoćni u sprečavanju svega toga. Ja molim vas, vjernici moji, da ih vi dovedete i vi da ih upoznate s Bogom. Ne učinite li to, oni će i ostale povući za sobom i svi će propasti.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, vi koji vjerujete u moja ukazanja, ne budite poput crkvenih velikana koji ni jednom ne primiše moja ukazanja. Ali, Ja se i dalje ukazujem, ne samo po brdima i kućama, nego i u crkvama. Pa zar i moraju oni dozvoliti? Ne, djeco moja, Meni ne može nitko zabraniti, pa i da sva vrata zatvore Ja ću ući. Ali, Ja sam Majka, Ja neću ništa poduzimati na silu. (Iz Poruke od 09.10.1993.)

Draga moja djeco, pozivam vas na molitvu, na bdijenje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Djeco moja i vi sinovi moji, ako se vi prvi ne klanjate i ne bdijete sa svojim vjernicima, kako to očekujete od onih koji po cijeli dan rade da bi ishranili svoju obitelj? Ili one majke koje su zaposlene, na primjer one koje rade privatno po cijeli dan i do kasno u noći, one nisu sposobne za bdijenje. Djeco, takve osobe neka na drugi način pomognu, pomaganjem gladnih i beskućnika. (Iz Poruke od 30.10.1993.)