PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


USKORO ĆETE VIDJETI VELIKI ZNAK

01.11.1993.

Djeco moja ljubljena, uskoro ćete vidjeti veliki znak. Budite budni, molite, opraštajte, izmirite se s Bogom, jer ne znate u koji će čas doći Gospodin.

Djeco moja, opraštajte. Ne osuđujte one koji vam se smiju. Oni su već osuđeni, za njih trebate moliti da bi se pokajali. Jer, ne samo da se vama smiju, nego oni sablažnjavaju i druge. Uskoro će oni škrgutati zubima, a liće će im se tako izobličiti da će strašno izgledati. Zato vas molim, da molite za njh. Neka se i moji sinovi mole pred Presvetim za licemjerne, ohole i nevjerne.

Djeco moja, Ja želim da svi imate vječni život, da svi zajedno slavite Boga.
Ah, uskoro ćete vidjeti sve koji su preminuli, jer svi će se grobovi početi otvarati i svi će ustati od mrtvih.

NE DOZVOLITE DA VAM DRUGI HARA PO VAŠOJ SLOBODI,
DA VAM DRUGI MIJENJA PROPISE

02.11.1993.

Draga moja djeco, vidim veliki broj moje djece koji prolijevaju krv poput žrtve, ali za svoju domovinu. Vi dragi moji vjernici, vi Crkvo živa, pazite, ne dozvolite da vam drugi hara po vašoj slobodi, da vam drugi mijenja propise. Djeco, žalosna sam, plačem, jer vidim što se sve sprema za Crkvu i van Crkve.
Ja vas molim da pratite moje sinove u crkvi i van crkve, ne dozvolite da se sruši ovo što imate.

Djeco, vi ste katolici. Molite za Sv. Oca Papu. Djeco moja, ako mi vi vjernici ne pomognete molitvom i žrtvom, puno ćete izgubiti jer vidim kako se tama spušta na svećenike i redovnike. Ne govorim samo za vaše svećenike i redovnike, niti samo vama tu gdje se ukazujem, već govorim svećenicima u svijetu, jer vidim kamo skreću. Žalosna sam što ne slušaju svoju Majku već Me svi pomalo izbacuju iz Crkve. Dok Mene izbacuju, oblak tame ih obavija.

Djeco, vi ste živa Crkva. I ako sve sruše, ne dozvolite da vam iz srca vjeru ruše već čuvajte sjeme za drugu žetvu. Žalosna sam što mnogi ne razumiju što govorim. Ali neka, sve što sam vam rekla u Porukama, to će se dogoditi.

A vi vjerni moji, ne plašite se. Neka neki ruše, Isus će graditi još čvršće. Zapamtite: Djeca su jača s roditeljima nego bez roditelja. Ja vam kažem da će se vratiti svi koji ostaviše Oca i Majku, svi koji su zalutali poput izgubljenog sina. Ali, Ja vas molim da ne mrmljate kad ih Otac primi i pripremi najveću gozbu. Tako će se dogoditi svima onima koji ruše Crkvu i koji bježe od svoje Majke, koju Me sam Bog darovao vama djeco, za Majku čovječanstva, za vašu zaštitnicu.

Evo i dalje ću zagovarati one koji vjeruju u moja ukazanja i u moju brzu pomoć. Eto, sad i dalje zadržavam katastrofu za koji niti moji sinovi svećenici ne znaju kako je strašna. Ali, Ja čekam baš njih. Čekam Crkvu da spriječi prodiranje prljavih dotoka u samu Crkvu, pa čak i u Vatikan.

Djeco, budite vi tvrdi zid koji neće dopustiti nasilniku, da se i dalje uvlači u Vatikan. Djeco, vi ste slabi a moj sin Papa sve se više i više bori protiv zla. Pomozite mu jer Bog ne može ovo gledati već će započeti suditi svijetu.
Bit će puno duša poubijano mačem, a puno će uskrsnuti i slavit će Boga s palmama u rukama. Mnogi će obući bijelu haljinu koju su oprali u Isusovoj Krvi.

Djeco moja, jao onima koji ne vjeruju u Krv Isusovu, koji ne peru svoje haljine. Zato vas grešne pozivam: Pokajte se i ne griješite više govoreći protiv Crkve i protiv Sv. Oca Pape. Završit ćete pod oltarom.

Eto, molite da vas svih zahvati moj PLAMEN LJUBAVI, da biste imali mir i blagostanje, a najprije vjeru u Boga.

SVAKA DRŽAVA IMA SVOJA SVETIŠTA,
NIKOGA NISAM ZAPOSTAVILA

04.11.1993.

Djeco moja ljubljena, vidim pojedine kako hodočaste van svoje domovine.
Zar se taj prihod ne može dati gladnima, a sad ih ima? Djeco moja, svaka država ima svoja svetišta. Ja dođoh radi vas, da sve branim i štitim, nikoga nisam zapostavila.

Djeco, vidim dosta nevjere u svijetu. Ne samo nevjere u Boga nego se nevjera širi i protiv mog ukazanja. Vidim da sami sebi nanosite zlo, jer više vam se sviđa lijepa udobnost. A Ja vam kažem, ne budete li živjeli s Bogom i ne budete li slušali Božje zapovijedi, svi ćete propasti jer ste protiv istine, protiv Božjeg plana.

ŽALOSNA SAM KAD VIDIM POHLEPU KOD ČOVJEKA

08.11.1993.

Draga moja djeco, Ja vas molim da ljubite i opraštate, a ne da mrzite i pljačkate i još da se hvalite kako ste mudri i kako mudro postupate. Ne djeco moja, mudrost je Bog koji prebiva u čovjeku. Čovjek koji ima Boga u srcu neće ratovati zarad bogatstva. Bog želi da svi jednako žive, da jedni druge pomažete i da sve dijelite međusobno. To je ljubav i tako se postiže mudrost.

Žalosna sam kad vidim pohlepu kod čovjeka. Vidim kako samo za sebe mislite dok drugi umiru gladni, žedni, promrznuti. Vi koji samo za sebe mislite, vi ćete ih imati na duši, vas će gristi savjest. Ali tada će već biti kasno jer odanle vam nema izlaska. Htjet ćete obavijestiti svoje da ne žive tako pohlepno već da dijele međusobno.

Djeco, koliki od vas govore da ne znate kome pomoći. Ne da ne znate nego ne želite znati. Ako ne znate kako ćete pomoći, evo, svatko ima svoju župu. Dajte za gladne u vašoj župi. Pošaljite samostanima koji se brinu za svoje mještane i za svu gladnu braću. Pošaljte za misije.

Djeco moja, nemate ljubavi. Da je imate ne biste gledali toliku vašu braću u
Africi i u mnogim drugim državama i mjestima kako ljudi umiru od gladi, od bolesti. Niste pomagali jer tobože nemate, niste imali. A sad ste pokazali kako nemate. Sad otvarate razna poduzeća i razne privatne ustanove. Djeco, djeco, ne, nije to vaše. Stanite i zamislite se da li je to sve blagoslovljeno od Boga.

SVI VI VIDIOCI, VI TREBATE SPRIJEČITI
ZMAJU PRODIRANJE U VATIKAN

09.11.1993.

Draga moja djeco, Ja vas molim da prekinete s mržnjom, otimanjem, zarobljavanjem i s ratom. Što prije se izmirite i oprostite jedni drugima. Sjedinite se svi sa vašim Sv. Ocem Papom. Vidim razdijeljenu Crkvu a i još ju misle dijeliti.

Djeco moja ljubljena, dobro znate tko je Kamen Temeljac. Ja vam kažem, ako odbacite Kamen Temeljac, svi ćete otpasti. Jao vama koji se dirate u Crkvu.
Jao vama koji ne želite jedinstvo s Isusom nego se želite otcijepiti. Svi vi koji želite otcijepljenje bit ćete suhe grane za vatru.

Ja vas molim da to ne činite jer dobro znate tko je postavio i razapeo Šator vatikanski, tko je bio Prvi pastir. Ah, djeco moja, sotona vas je raspršio i još vas misli raspršivati, tako da se on dočepa Prijestolja. Ja vas preklinjem da se svi sjedinite jer će vam sotona puno obećavati, ali jao vama što će poslije biti.
Žao Mi je da se otkidate od loze, jer na svaki prijelom Isus osjeća bol.

Djeco moja, svi vi vidioci, dogovorite se i sastanite se. Vi se trebate više zauzeti za očuvanje jedinstva, za obraćenje svih tih grešnika. Vi trebate spriječiti Zmaju prodiranje u Vatikan. Djeco, budite izdržljivi jer sve će to brzo proći. Samo molite, molite i širite moje Poruke.

JA VAS POZIVAM NA OBRAĆENJE BOGU JER OVA ĆE ZEMLJA BITI ODABRANA ZA JERUZALEM. TU ĆE BOG POSTAVITI SVOJE PRIJESTOLJE

11.11.1993.

Draga moja djeco, ponovno vas molim da molite ne samo za jedinstvo Crkava, nego i za prihvaćanje prognanih i izbjeglih. Vi ne znate koga proganjaju. Stanite i zamislite se. Možda je baš u njihovom srcu Isus.

Djeco moja, obratite se. Nemojte govoriti : Mi smo Hrvati – a odbacujete Isusa, ne priznajete Mene a kamoli moja ukazanja. Djeco, sve znam. Ja vas pozivam na obraćenje Bogu jer ova će zemlja (Hrvatska) biti odabrana za Jeruzalem.
Tu će Bog postaviti svoje Prijestolje.

Djeco, ponovno vas molim, sav narod, da se obratite i oprostite svima i da primite oproštaj. Evo, uskoro će doći Sudac koji će stati suditi. Sad vi vjerni moji sinovi i sva moja djeco, molite, postite o kruhu i vodi, da se svijet obrati jer vidim veliku tamu koja ide prema Zemlji. Djeco, molite da raspršim tu tamu, da zaustavim bič koji šiba. Molite da Me Isus još ostavi na Zemlji jer želim sve spasiti.

VI VRHOVNI POLITIČARI, URAZUMITE SE

13.11.1993.

Draga moja djeco, vi koji uživate slobodu koju vam je Bog darovao, kroz slobodu ste puno dobili, ali puno će se od vas i iskati.

Djeco, vi vrhovni političari, urazumite se. Bog traži ljubav, da ljubite svakoga kao samoga sebe. Bog traži mir, prvo u vašim srcima pa s vašim susjedima.
Ako tu nema mira znajte da ga neće biti ni u vašoj domovini.

Djeco moja, vi sinovi moji, vi apostoli moji. Vama je dato najviše i najviše će se tražiti od vas.
I TAKO ĆE SE RODITI JEDNA MLADA
DRŽAVA U KOJOJ ĆE VLADATI BOG

14.11.1993.

Djeco moja, evo, sve što sam vam rekla to se zbiva i još puno toga će se vidjeti. Ovo su tek počeci.

Djeco, ovo su trudovi koji uhvate bolno, a onda popuste. A vi morate izdržati,
Ja vas molim, jer sve će proći, svaka bol. I tako će se roditi jedna mlada država (Hrvatska) u kojoj će vladati Bog. Djeco, zato vas ponovno molim da izdržite, to je tako blizu.

Djeco moja, Ja vas molim da Mi pomognete spasiti svu moju zalutalu djecu. Pomozite Mi da ih sjedinim s Petrovom crkvom. Djeco shvatite, raspršeno stado vukovi češće napadaju. Vi ništa ne vidite što se spušta nad čovječanstvo.
Ja širim svoj plašt da vas zaštitim i zaokružavam vas s Krunicama koje ste izmolili. I dalje molite, postite i klanjajte se Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

ŠTO VAM JE TREBALO TOLIKO OTROVA,
TOLIKO ATOMA

16.11.1993.

Draga moja djeco, pomognite Mi zaustaviti bič koji vas šiba sve više i više.
Ne trebate se plašiti ako se budete pridržavali mojih Poruka.

Djeco moja, spuštaju se velike lavine, gdje će biti mnogo žrtava. Zemlja gori, još treba samo eksplozija. Ne čujete kako tutnji? Pomognite Mi da barem nešto spriječim.

Djeco, Ja želim da svijet i dalje živi. I dalje vas molim da uništavate sve što je štetno za čovjeka, za zrak, za vodu. Što vam je trebalo toliko otrova, toliko atoma? Djeco nerazumna, a sad vam je još samo mržnja nedostajala pa da sve zapalite, gdje ćete vi sami najgore proći. Ja vas molim, da sve to odstranite i uništite dok taj vaš proizvod ne uništi vas same. A Ja ću se još boriti protiv Zmaja, još ću čuvati sva dugmeta i čekati da se svi obrate, da svih vidim na jednoj paši.

JAO VAMA AKO BUDE ISUS MORAO PONOVNO SLATI MOJSIJA.
BIT ĆETE SVI POGUBLJENI A JA ŽELIM DA SVI ŽIVITE

18.11.1993.

Draga moja djeco, još ste naivni, još ste na mlijeku. Još niste progledali i ne vidite što Lucifer radi, koje planove ima. Vas je kršćane zavadio sa svojom braćom. Uspio je čak i Crkvu raspršiti, podijeliti i sad ubacuje svoje sljedbenike u samu Crkvu. Ja vas molim da se još više žrtvujete. Branite svoju Crkvu, svoga Papu a mojeg dragog sina.

Djeco, ponovno vas molim da prekinete rat, da se sjedinite svi kršćani.
Tako ćete biti čvrstiji da vas nitko neće razvaliti i porobiti. Djeco, plačem, jer vi živa Crkva se međusobno ubijate, a Lucifer se naslađuje.

Vidim kako umiru bez lijekova, bez hrane. Ja, Majka, pozivam vas da prekinete rat, da osudite one koji su počinili strahote ovom narodu. Vratite nazad sve što nije vaše, oslobodite svakog zarobljenog, oslobodite puteve neka budu slobodni i prohodni.

Djeco moja, jao vama ako bude Isus morao ponovno slati Mojsija. Bit ćete svi pogubljeni a Ja ne želim žrtve, Ja želim da svi živite.

NISU ONI IMALI SVOG DOBROG PASTIRA

20.11.1993.

Draga moja djeco, molite za neke moje sinove koji su se odvojili od Isusa Krista, a Petrovu Crkvu odbaciše. Vidim da ih zlo sve više vreba, sve više ih zavodi s novcem i ulijeva im strah tako, da neki postadoše licemjerni.

Djeco moja svih narodnosti, ujedinite se jer, evo, uskoro će Isus udariti na pastire koji su nemarni za svoje stado. Evo, već je udario neke od njih, već su odavno u redovima Crvenog zmaja. Čak su neki bili i odlikovani.

Djeco moja vjerna, znam, teško je opraštati neprijatelju, ali ni oni nisu krivi jer su zavedeni, pa čak i opsjednuti. Djeco, oni su sami svoju djecu u smrt tjerali. Nisu oni imali svog dobrog pastira koji pase svoje stado na zdravoj hrani.
Zato vas molim da molite za njih, jer i oni su moja djeca.

VI NE ZNATE KOLIKO JE KLUPKO VELIKO A ZAMRŠENO

24.11.1993.

Draga moja djeco, vi koji molite, vi koji trpite razne pogrde, vi ih dobro poznajete. Dano vam je da razlikujete dobro od zla. Vidite koji su od zlog duha. Krista imaju u srcu a bježe od vas. Vidite njihov nemir. Pogledajte ih u oči i u lice, kako su nemirni. Ne da samo jednog đavla imaju nego mnogo više.

Djeco moja ljubljena, takvi ne samo da bježe od vas, oni bježe i od svojih roditelja. Bježe od svoje djece ili djeca od roditelja. Djeco moja, znate dobro da baš te osobe idu i lažu crkvenim vlastima. Oni Mi prave smetnje. Oni će uskoro razvaljivati moju Crkvu. Razvaljivat će je s onima u bijelim keceljama s mistrijama u rukama. Djeco moja, vi ne znate koliko je klupko veliko a zamršeno.

Djeco, vi vjerni moji, molite za vaše pastire, molite za duhovna zvanja. Sve što je manje svećenika to vas zli više napada.

Djeco moja, ne samo da ne priznaju moja ukazanja nego će doći vrijeme kad će Me izbacivati iz Crkve. Ah, i još puno toga, ali ne mogu reći. Ja vidim da se dosta toga izmijenilo u samoj Crkvi. Vi djeco moja, znam da se ne možete suprotstaviti njima. Vi ste za njih nitko i ništa. Vi slušajte Mene. Opraštajte, ljubite ih, molite za njih. Djeco, Ja ih toliko ljubim, da Mi se srce kida.
Ja ih hoću otrgnuti od tog puta.

AH, PLAČEM, JER TO JE TAKO BLIZU
KAD ĆE TRESNUTI ZEMLJU

25.11.1993.

Draga moja djeco, malo vas je koji molite, koji se klanjate pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Po tome se vidi koliko ima vjernika koji vjeruju da je Isus prisutan u onoj Hostiji. U svakoj onoj čestici, tu je živi Bog. On vas gleda što radite, kako se ponašate, da li se netko zaista moli ili radi pojedinih šeće po crkvi. Djeco, Ja vam kažem da će mnogi tražiti da se klanjaju, ali neće imati mogućnosti, jer su sada s drugim stvarima zaokupljeni.

Ah, plačem, jer to je tako blizu kad će tresnuti Zemlju. Vi vjerni moji, molite, klanjajte se, ljubite, trpite jer i Bog daje trpljenja. Shvatite da trebate pomoći i onima u ratu i onima u Čistilištu, pa i čitavom svijetu. Trebate Mi pomoći da barem nešto spasim od biča.

Žalosna sam što i sada postupate s mučenjem i batinanjem baš onih koji šire Evanđelje, koji šire ljubav i donose mir. Ah, još živite u tami i gledate kako vas pogani hoće uništiti. A vi to ne vidite, vi sprečavate djelovanje Crkvi, vi sprečavate put Istini. Ah, drhtim za svakim od vas jer ne želim da se itko iskida s lozom, već da se zbližite, da bude jedan Pastir.

VI KOJI STE NA VLASTI, NE DOZVOLJAVAJTE DA SE JAVNE KUĆE OTVARAJU U SVIJETU, A POGOTOVO NE U HRVATSKOJ.
JA NAREĐUJEM DA SE ZATVORE ONE KOJE VEĆ RADE

26.11.1993.

Djeco moja ljubljena, gledate znakove ali mislite da to tako mora biti. Ne djeco moja, vi se mijenjajte pa će i vaš Otac Nebeski promijeniti sve znakove.
Ali, vi to ne želite jer hoćete i dalje gospodariti nad onim što je Bog dao.
Djeco, vi koji ste pogani, a i tijelo vam je pogano, vidim kako se oblačite, vidim kako se prodajete. Žalosna sam da ste upali u mrežu sotonsku. Djeco, vi koji uživate, to će tako brzo proći i morat ćete se suočiti s Isusom. Ja vas molim da se obratite.

Djeco, vi koji ste na vlasti, ne dozvoljavajte da se javne kuće otvaraju u svijetu, a pogotovo ne u Hrvatskoj. Ja naređujem da se zatvore one koje već rade.
Djeco moja, ovo je Božja zemlja. Bog ima veliki plan s ovom zemljom.
Ne kaljajte svetu zemlju, nego očistite je od velike nečistoće, prljavštine.
Samo što se još kuga nije pojavila. Molite, postite, ispovijedajte se za tu moju nakanu, jer želim svu moju djecu u bjelini, čistu.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Eto, vi vjerni koji dobivate Poruke, još se nije našao nitko da povede sa sobom moju djecu na hodočašće. Budite vi ti vodiči. Djeco, veliko ćete djelo učiniti, ne samo za Boga, već i za same hodočasnike. Krenite i vodite one koji traže a ne znaju gdje će pronaći Boga koji sve liječi.

Znajte da ima raznih žrtava. Da li ste se žrtvovali da vodite hodočasnike u neka od mojih svetišta? Djeco, to je velika žrtva. Žrtva je kad vas stanu ismijavati, kad vas počnu zvati ludima, kad vam se prijavi mnogo njih za hodočašće pa odjednom ostane samo malo njih. (Iz Poruke od 05.11.1993.)

Sad poručujem vama sveznalicama, vama teolozima, filozofima itd.: Djeco zapamtite, sve što imate to vam je Bog dao i Bog želi da to upotrijebite u dobre svrhe, a ne da vrijeđate Boga i Duha Svetoga. Jer, dobro znate što ste i kamo se vraćate. (Iz Poruke od 29.11.1993.)