PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


OBRATITE SE, JER, PRIBLIŽILO SE
KRALJEVSTVO NEBESKO

04.12.1993.

Djeco moja, prigrljujte jedni druge kao što je Krist prigrlio vas na slavu Božju. Vama govorim puče kršćanski, vičite u sav glas: Obratite se, jer, približilo se Kraljevstvo Nebesko. Dolazi Sudac nad svim sucima, Kralj nad svim kraljevima, Gospodar nad svim gospodarima. Ja vam velim, uskoro će krvoločne zvijeri pasti travu, neće biti napadaja i ubijanja. Ali prije svih tih događaja Otac će ošinuti sve neposlušne, tako da se i leglo gujino obrati.

ŽIVITE U VREMENU U KOJEM SE DANI BROJE

21.12.1993.

Draga moja djeco, vidim velike tragedije, velike katastrofe, jer bič onaj strašni sve je bliže. Ja jedva zadržavam taj bič. Ovo su vremena velikog povratka, a i velike kazne. Čaša pravde je puna i prepuna. Zloća pokriva čitavu Zemlju.
Zato sam tu, da vas potičem na molitvu, post, na vjeru i ljubav. Samo malo je onih koji šire moje Poruke po svijetu jer ih zlo sprečava. Djeco, živite u vremenu u kojem se dani broje, a da ne spominjem godine. Djeco, vi budite spremni sa zapaljenom svjetiljkom.

OVA ĆE ZEMLJA BITI JERUZALEM GDJE ĆE
ISUS SVIJETLITI, JER TADA NEĆE BITI SUNCA

24.12.1993.

Draga moja djeco, radujte se, jer evo, dogodi se ono što su vam nekad propovijedali za spasenje vaše zemlje. Ali, zaista, dočuše i sad Herodi i tako doznaše i za zvijezdu koja ih je vodila sve do novorođenčeta. I sad se to isto događa s vama u ovoj zemlji (Hrvatskoj), ali vi pojedini ne razumijete sve moje Poruke. Vi ste svi moji novorođeni. Ali, evo, i vi ste u progonstvu, u izbjeglištvu poput Josipa i Marije. I što je najgore, Boga, svoga Spasitelja su progonili.

Djeco moja ljubljena, eto, to se i sad radi, proganja se Boga. A vi koji slušate velikane, vi ga osuđujete, vi ste ga i izdali. Ali, njegove suze padoše i na vas i mnogi će se obratiti jer ste dosad bili u tami i niste znali za Boga, koji se evo sad porodi u ovoj zemlji (Hrvatskoj).

Djeco moja ljubljena, svi vi koji mislite Boga zanijekati ili zatajiti, znajte da ste poput Heroda.

Ali vi koji ste Bogu vjerni i čekali ga budni, molili, bdjeli za nevjerne, evo, sve se više obraćaju i hrle Isusu, prinašaju darove. Isus govori:
“Moja novorođena zemljo, Ja te molim da Me primiš jer tebe izabrah, tu da se sklonim”.

Vjerujte i vi poput mudraca, koji su povjerovali za Isusovo rođenje. Vjerujte i vi u moja ukazanja i širite moje Poruke. Ja vam kažem:
OVA ĆE ZEMLJA (Hrvatska) BITI JERUZALEM GDJE ĆE ISUS SVIJETLITI, JER TADA NEĆE BITI SUNCA.

Djeco moja, sad imate se zašto radovati. Vičite u sav glas: Bog i čovjek vam se rodi! Svi vi veselite se s nama! Cijelo Nebo je radosno pa i vi budite radosni!
Djeco moja, pročitajte iz Izaije 62, 11-12; iz Evanđelja po Mateju 1, 18-24; iz Evanđelja po Luki 2, 15-20.

PRIMITE MOJE NAUKE I NE ODBACITE SAVJETA MOGA

26.12.1993.

Draga moja djeco, vi mladi koji još ne poznajete Boga, imate priliku da Ga upoznate i da se obratite. Dječice ljubljena, dođoh i radi vas koji lutate, a ne znate pravi put do Boga.

Vi mislite da taj put koji uživate u bludnosti, u pijanstvu, u drogiranju, da je to pravi put. Ah, koliki su izgubili svoj životni put i završili u Paklu. Samo koliko ste vi nevinih zatrovali vašom drogom. Žalosna sam i Ja, Majka, vas molim da se otrgnete od toga zla.

Djeco, nađite prijatelje koji će vas spasiti i dovesti na pravi životni put, koji vodi sve do Isusa. Eto, vidite kako ste krivo mislili kad su vas roditelji savjetovali da ne idete s takvim društvom. Ako ste slabi u vjeri lako će vas oni savladati s njihovom nevjerom, a onda ste gotovi. Ali, ako ste jači od njihove nevjere i njihovog zla, vi ne krećite njihovim putem, već njih otrgnite s tog puta.

Djeco moja, primite moje nauke i ne odbacite savjeta moga. Da, ovo je za sve one koji su odlutali i za one koji se spremaju na taj isti put. Upozoravam ih, da ne polaze jer su počeci lijepi ali njihov je život u opasnosti.

DJECO, ONAJ TKO JE PROTIV BOGA,
TAJ JE NEPRIJATELJ SVIJETA

28.12.1993.

Draga moja djeco, molite da se čovječanstvo obrati. Jao onome koji luta i traži nekakve bogove. A evo, Bog se rodi za sve vas, Spasitelj svijeta. Svi vi koji tražite i tražili ste Boga, evo, On će se roditi u vašim srcima, samo ako Mu otvorite. Djeco cijelog svijeta, vi ste svijet. Da li svijet živi po Božjim zapovijedima? Ne, ne živi, jer svi želite biti veći od vaših starješina.

Djeco moja, Bog je najveći, ali eto, okrenuše se protiv Boga. Mislili su vladati svijetom ali ne mogu. Djeco, onaj tko je protiv Boga, taj je neprijatelj svijeta.

Djeco, svi vi koji ste otišli u razne sekte i još druge odvlačite, Ja baš radi vas dođoh, jer želim da baš vas spasim. Čovječe, ženo, mladiću, dijete, ovo vama govorim, da ste na rubu ponora. Vidim da je za vas blizu smak s ovoga svijeta. Vidim da vam je još malo vremena ostalo za povratak Isusu, da napustite zlo koje vas je otrglo od Crkve.

Djeco, vi vjerni moji, vi molite za tu moju djecu. Žalosna sam kad vidim neke kršćane da kažu: „Što ću im ja, ako to žele neka idu a ja neću“. Djeco, vidim da vas nije briga za druge, vi se brinete za sebe jer ste sebični. Ovo govorim za one koji se tako ponašaju. Okreću leđa slabima koji padaju, a vidim neke koji bi ih još i gurnuli da potpuno padnu, tako da im ne bi smetali. Djeco, trebate se boriti jedni za druge, jer svi ste djeca Jednog Oca Nebeskog.

BOG JE STVARAO A VI UNIŠTAVATE

29.12.1993.

Draga moja djeco, vidite da se sve događa što sam vam unaprijed rekla. Ja sam vas upozoravala da se obratite, da živite po Božjim zapovijedima, ali ne htjedoste. Mnogi jurnuše širokim putem. Počeše se razbacivati gradeći velike tvornice. Počeše sjeći šume, uništavati polja, graditi velike centrale, zaustavljati vode. Ah, djeco moja ljubljena, i to im nije bilo dosta te sagradiše i velike nuklearne zgrade.

Djeco moja, vi vjerni moji, a i vi sa visokim školama, što učiniste sa svijetom? Bog je stvarao a vi uništavate. Vama ne vrijede savjetovanja, ne vrijede čudesa koja dajem, vi ste isti kakvi ste i bili. Ja vas pitam pred ovim malenima, kad ćete se popraviti? Kad ćete Isusu dozvoliti da vas On vodi, da vas On očisti?
Ah, velike i teške grijehe činite.

Djeco, vi koji Me ljubite, vi koji Me služite noću i danju, po hladnoći i vrućini, vi koji ste u opasnosti zaradi grešnih, znam da vam je teško, ali izdržite. Žalosna sam kad poneki govore: “Gledajte svoju obitelj, a pustite ukazanje i molitvu”. Djeco moja, kršćanin vjernik u Boga i u Bogorodicu, sve postiže samo ako napravi valjani raspored. Tako je to moja dječice.

Dječice moja, vi dalje sve ljubite i opraštajte, a Bog će vam dati snagu.

Djeco moja ljubljena, vi ne znate koliko vas volim, ljubim, plačem krvavim suzama, jer ne želim nikoga izgubiti. (Vidjelica joj govori: “Da Majko, vidjela sam da kipovi tvoji plaču”). Pusti kipove. Vidjela si koliko plačem za svijetom, za nevinom djecom. Djeco, suze nestanu a popucaju kapilare i procuri krv umjesto suza. Eto tako, odavno ste znatiželjni, ali i dalje ste nepromjenjivi u vjeri i u istini. Eto, kad si htjela znati. Djeco, vi Mi trebate pomoći ako želite da se svijet obrati, da Crkva raste u ljubavi Kristovoj, da Crkva svijetli poput svjetionika.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, opet vam nisu posve jasne Poruke koje dajem. Ne možete razumjeti što često spominjem školovane, teologe, psihologe i druge pronalazače i znanstvenike. Djeco, Bog nije stvorio oružje i oruđe nego čovjek znanstvenik s visokim školama i filozofijama. Žalosna sam kad ne priznaju da im je znanje dar Božji i da taj dar dobro čuvaju i upotrebljavaju za dobrobit čovjeku, a ne za uništenje cijelog čovječanstva. Djeco moja, vi filozofi, vi znanstvenici, vi s raznim darovima, hoću i zahtijevam da se prekine rat, da se sjedine Crkve, da se prekine sektašenje, da se obrati cijelo čovječanstvo i da vas pase jedan Pastir. (Iz Poruke od 13.12.1993.)

Djeco moja ljubljena, vidite kako Bog liječi preko Poruka koje vam dajem.
A vi govorite: “Čudesno i čudne su ove Poruke”. Ne djeco, Poruke su dane od Boga, preko Mene, a sluge vjerne ih šire i tako su došle i do vas koji bijaste vjerni. S puno ljubavi ste primili Poruke i rekoste: “Evo spasa!” Vaša je vjera velika i, zaista, sve što zamolite s vjerom dobit ćete. (Iz Poruke od 18.12.1993.)

Djeco, želim da obitelj bude rodna i vjerna Bogu. Eto, sad molite za sve obitelji koje znate da su u raspadu i da nemaju ljubav. Otiđite tamo, ponesite im vi tu ljubav, vi koji ste u Kristu i Krist u vama. (Iz Poruke od 25.12.1993.)