PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


NI JEDNA SE OBITELJ NIJE RASPALA AKO JE NETKO
IZ TE OBITELJI HODOČASTIO MOJA SVETIŠTA

02.01.1994.

Draga moja djeco, radosna sam kad vidim mnoštvo djece u crkvi na klanjanju. Klanjajte se, molite i hodočastite moja svetišta svi vi koji ste u mogućnosti. Žalosna sam kad pojedini govore nekim hodočasnicima, neka više gledaju na svoju obitelj i neka odustanu od hodočašća. Ah, takvi ne znaju da zli duh djeluje preko njih da bi otjerao one vjerne, koji dolaze k Meni tražiti pomoć za sebe i za cijeli svijet.

Djeco moja ljubljena, ovo zapamtite: Ni jedna se obitelj nije raspala ili ispaštala ako je netko iz te obitelji hodočastio u moja svetišta. Naprotiv, ozdravljali su, obraćali se i dobivali veće milosti, ali bijahu strpljivi u iščekivanju.

Djeco moja ljubljena, što više ugađate svojim obiteljima tim su obitelji više u opasnosti, jer vi hoćete svu brigu preuzeti od prave i svete Obitelji, da vi njima pružate sve potrebito. Ne, djeco moja, vi trebate trčati i moliti se Bogu, i Meni, Majci, koju Me Isus vama dao. Trebate svoju obitelj nama prepustiti. Onda će vam obitelj biti zdrava.

Žalosna sam kad vidim tolike obitelji koje su u mogućnosti hodočastiti, koje su u mogućnosti i drugima pomoći koji žele hodočastiti, a nemaju čime, ali niti hodočaste a niti drugima pomažu. Eto, vidite vaše grijehe, a niste ni svjesni da griješite. Puno toga imam za reći i puno njih bih trebala imenovati, ali neću, još čekam da se vrate jer oni bez Božje pomoći ne mogu ništa pružiti svojim obiteljima. Mnogi su od njih bdjeli u svojim obiteljima poput anđela, ali svi su skrenuli s puta Božjega, a kući im je poput pakla.

Djeco, htjedoste sami preuzeti brigu za obitelj. Ne, ne možete tako. Prepustite i prikažite obitelj Bogu, prikažite obitelj Kraljici ljubavi, da se međusobno ljube, da ljube svakog čovjeka. Da, prikažite obitelj Kraljici mira, da bude mir u vašoj obitelji, susjedstvu pa i u svijetu. Tako će vaša obitelj biti zdrava i radosna. Tako će vašu obitelj ispuniti ljubav a ljubav je Bog. Vi ih nikada nećete sačuvati bolje negoli kad hodočastite i zamolite Boga da ih čuva. Zamolite Mene da ih štitim i u trenu su ispod moga plašta.

Djeco, Ja sam tu da pomognem svojoj djeci, ali samo onoj koja dolaze i mole s vjerom. Tako dobiju milosti. Eto, sad ti koja bdiješ nad nevjernom obitelji, oni su te osvojili, sad im budi rob. A vi koji ste jači u vjeri, osvojiste nevjeru svojih ukućana i dođoste Mi da ih izliječim. Hvala na tolikoj vjeri prema Bogu i Meni koja plačem za izgubljenima.

Djeco, svi vi koji primiste milosti po vašoj vjeri, molite za one koji su mlaki. Žalosna sam što ih ohladiše oni, koji su trebali prvi doći na ovo Brdo i kleknuti i moliti za njihove. Ne, neću reći, ali jednoga dana sve će se znati. Čovječe, dijete! Opet te nije strah, toliko si protiv Duha Svetoga. A još ti iza rešetke, ti iza zastora, koliko si Mi djece odbio, otrgnuo iz moga naručja. Koliko si ih baš ti sablaznio.

Ah, djeco moja, mnogo takvih ima u svijetu i zato se svijet počeo raspadati, paliti, krvariti. Djeco, zlo se uvlači u Crkvu i ono je protiv Boga, protiv ljubavi, protiv istine. Djeco moja ljubljena, malo ih je koji će se spasiti. To je ono malo stado koje je na trnovitom putu, koje trpi za Boga i da pokaže svijetu istinu.
Ah, zlo poče šibati svećenike. Djeco moja vjerna, vi koji se borite protiv zla, molite i branite svoje svećenike i redovnike.

SJAT ĆE ZEMLJA VAŠA POPUT ZVIJEZDE.
ZATO MORATE IZDRŽATI

05.01.1994.

Draga moja djeco, molite, postite, ljubite, jer uskoro će stići vaš Spasitelj, ali malo će naći budnih. Djeco moja ljubljena, vi koji ste ovdje na svojim ognjištima u svojoj domovini, a i vi koji ste odlepršali po cijelome svijetu, pomognite svojoj domovini, jer, i vi ćete se vratiti zauvijek u nju. Djeco, evo vidim, mnogi se vraćaju na svoja stara gnijezda.

Djeco moja ljubljena, svi vi koji ste nećkate i mislite da se nećete vratiti, Ja vam kažem da se vi vraćate, jer evo, uskoro ću povikati: K TVOJOJ SVJETLOSTI KORAČAJU NARODI I KRALJEVI K ISTOKU TVOGA SJAJA, PODIGNITE OČI I OBAZRITE SE! SVI SE SABIRU I K TEBI DOLAZE IZ DALEKA. SINOVI TVOJI DOLAZE IZ DALEKA, KĆERI TE NOSE U NARUČJU!

Djeco moja ljubljena, sav će narod dolaziti ovamo. Sjat će zemlja poput zvijezde, i tako će ih dovoditi. Zato morate izdržati. Neka vam prijete ali ništa vam neće moći. Bog ima veliki plan, vi morate biti poslušni i prihvatiti sve što vam Bog naredi.

ZAŠTO STE DOPUSTILI DA VAM DJECA LUTAJU

08.01.1994.

Djeco moja, vi ste od jednoga Boga, od jednog Oca Nebeskog. Zašto ste dopustili da vam djeca lutaju? Dječice moja, ono kad kažem u druge sekte odlazite, ne, ne odnosi se na vas, već govorim: Mnogi nisu slušali svoje pastire pa ulaze iz sekte u sektu, traže nešto što bi ih uzdiglo, traže da se proslave. Djeco moja, eto, neki su toliko sekta izmijenili da su upali u mržu odakle im nema spasa. Govorim vama da molite za tu moju djecu mlaku, koja ne razlikuju što je dobro a što zlo. Vi koji ste kršteni po Duhu Svetom, ne dopustite vašoj djeci, sestrama, braći da budu mlaki u vjeri i vjeri u Evanđelje.

Djeco moja, molite u obitelji. Oh, kako sam radosna kad vidim da se obitelji okupe i mole Krunicu. Radosna sam kad se obitelji obrate i stanu propovijedati Evanđelje. Djeco moja, sve vas ljubim i svima hoću pomoći, ali dosta te vaše sumnje, dosta s iskušavanjem. Djeco zapamtite, zlo vuče zlo za sobom, a dobro vuče dobro.

Svatko tko zna nekog da je na krivom putu ili se to radi s državom ili sa svijetom, morate se vi žrtvovati pa makar vam se to radilo o životu. Djeco, ne plašite se, Ja sam s vama, Ja želim Isusovu Crkvu spasiti. Pa iako je krvarila, ona je uskrsnula. Djeco, zapamtite, vi ste Crkva živa, slušajte vaše pastire pa iako vas nekad ošinu.

Djeco moja ljubljena, krstite se u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen! Govorim tebi koji čitaš ovu Poruku a smiješ se. Ja tebe isto  pozivam da se krstiš i da krstiš. Eto, sad molite za mir u svijetu. Djeco, postite i činite dobra djela, ne zgrćite samo za sebe.

KAD STE NA OKUPU, RADOSNIJI STE

11.01.1994.

Draga moja djeco, svi vi koji vjerujete da ste postali od jednog Oca Nebeskog, Ja vas molim da prekinete s mržnjom, otimačinom, da prestanete širiti laž u svijetu. Ja vas molim jer vas ljubim. I vi molite svoju djecu da vas slušaju. Tako i Ja, vaša najveća Majka koju Me izabra Bog da budem Majka Prvorođenom Sinu Božjemu samo zato, da bi vas otkupio od grijeha. On se predao za vas samo da vi budete slobodni. On je trpio da vi budete spašeni, i uskrsnuo je da i vi s njime uskrsnete.

Djeco moja ljubljena, evo, toliko se godina ukazujem ali previše je mlaka vaša vjera. Djeco moja, Ja vam neću ništa zato što ste takvi, jer po cijelome svijetu stvaraju se nove ideje. Oni hoće da se baš oni proslave, da oni zavladaju, da oni sastanče i da se tobože mole za mir i jedinstvo, za Sv. Oca Papu. Žalosna sam što će se svi okrenuti prema njima, ali i to će samo kratko trajati. Djeco moja svih narodnosti, Ja vas ponovno molim da mi pomognete, da svu moju djecu dovedem za isti stol. Djeco, vidim i kod vas, kad ste na okupu, radosniji ste. Tako i Ja želim da budete svi sjedinjeni.

Djeco moja ljubljena, ovo govorim svima vama pa i u svijetu: Ne jurite za materijalnim bogatstvom već za Bogom, koji je u materijalnome vidio zlo i smrt. Djeco, nemojte misliti da Isus želi da se vi baš tako žrtvujete da nemate nigdje ništa. Ne, Isus želi da ne budete pohlepni i da ne mislite samo na sebe.
Jer, misleći samo na sebe vi polako postajete oholi i licemjerni. I tako se zlo sve više širi po cijelome svijetu. A vi koji ste na položajima, svih vas molim, započnite ljubiti i pomagati jedni druge. Ne gledajte samo za svoju zemlju, samo da vama bude dobro. Budete li nastavili gledati samo za sebe, sve će se više vatra razbuktavati i gorjeti na sve krajeve svijeta.

JAO, JAO, USKORO ĆE DOĆI SUDAC

13.01.1994.

Draga moja djeco, po cijelome se svijetu širi vatra. Pomognite Mi da je ugasim. Pomognite Mi s vašom molitvom i postom, a najviše vašom vjerom u moja ukazanja. Draga moja djeco, kad bi svi vjerovali i hodočastili moja svetišta i kad bi svatko molio za svoje neprijatelje, da se i oni obrate, tada bi i njih zahvatila rijeka ljubavi koja plamti kao plamen.

Djeco moja, nisam došla bez razloga već zato, da donesem ljubav i mir.
A vi ne vjerujete već stavljate moje vidioce pod veliku kušnju pa i sami ih nekad iskušavate.

Djeco nevjerna, tražili ste čudesa a koliko ih imate. Žalosna sam što ne razumijete Poruke, kao što ne razumijete ni Bibliju. Da, Sveto Pismo!
Djeco moja, kažete da bi vam trebao biti dat jedan znak čudesa pa da vjerujete. A vama su dana tolika čudesa, ali ih vi ne primjećujete. Vi ih brzo zaboravljate i uzimate ih kao nešto ovozemaljsko. Djeco moja, mnogi bi htjeli da se svima ukažem, ali tada bi još veća nevjera bila i još veća osuda.

Djeco moja ljubljena, žalosna sam kad odbijaju baš oni koji trebaju povjerovati. Vi vjerni moji, molite za nevjerne da povjeruju, da i oni započnu moliti, hodočastiti moja svetišta. Ako to uspijete, smanjit će se ova kazna i ublažit će se. Vi djeco moja molite se svaki dan za Svetog Oca, kardinale, biskupe, svećenike i redovnike.

Jao, jao, uskoro će Sudac! Ah, svatko će sam stati pred Suca, sam sa svojim djelima. A kakva su vaša djela? Dala sam vam, ali ne uzvraćate, nevjernici moji.

Eto, molite, postite i vjerujte. Najbitnije je da vas zahvati ljubav Božja.

TI ODABRANA ZEMLJO ŠTO KRVARIŠ, TI KOJA BIJAŠE RAZAPETA, NE PLAŠI SE, JER SVI NARODI VIDJET ĆE TVOJU PRAVEDNOST I TVOJU SLAVU

15.01.1994.

Draga moja djeco, ako nemate u sebi straha Božjega, niste pravi vjernici. Vidim kod vas u obitelji, gdje je roditelj strožiji prema djeci, tu je obitelj zdravija.

Djeco moja ljubljena, sami sebe kažnjavate jer niste dobri vjernici. Ne živite po Svetom Pismu, ne slušate Božju Riječ. Zato se i ne plašite starijeg od vas.

Djeco moja ljubljena, ti odabrana zemljo (Hrvatska) što krvariš, ti koja bijaše razapeta, ne plaši se, jer svi narodi vidjet će tvoju pravednost i tvoju slavu.
Svi kraljevi prozvat će te novim imenom, što će ga odrediti usta Božja.

Djeco moja, u Božjoj će ruci biti kruna divna i kraljevski vijenac na dlanu Boga svoga. Eto, sad molite, vjerujte i ustrajte na ovoj kalvariji. Bit će padova, ali i dizanja. Eto, zapamtite ovo: Sve što vi ne možete, Bogu je moguće. A sada pročitajte iz Evanđelja po Ivanu 2,1-12.

HVALA NA POSLUŠNOSTI

17.01.1994.

Draga moja djeco, hvala na poslušnosti vas nekoliko koji ste Mi pomogli s vašom molitvom te sam spriječila katastrofu koja bi bila odnijela mnoge živote. Da su povjerovali svi oni koji su bili prisutni za vrijeme ukazanja i da su svi molili, mi bismo zaustavili pomicanje tla. Žalosna sam što samo odmahnu rukom kao da ti dijete sama govoriš. Žalosna sam što ne vjeruju pojedini moji najdraži, a pojedini šute da se ne sazna.

Djeco moja ljubljena, cijeli svijet zna ali gledaju u vas, kad ćete otvoriti usta vaša i reći: Da, uistinu imamo dokaze, uistinu se Majka ukazuje. Djeco moja nevjerna, toliko se godina ukazujem i dajem Poruke, obavještavam vas kada će se nešto dogoditi, nešto veliko, da biste molili i zaustavili katastrofu.

Ah, djeco moja, kolike smo živote spasili od vječnoga Pakla. Djeco svijeta, svi vi koji čitate ove Poruke, malo se zamislite, koje milosti imate u rukama, tko vam ih je dao, iz čijih su usta izgovorena i kome.

Djeco moja a i ti koji gledaš samo slike, a ne razumiješ što ti govorim, uzmi malo i razmatraj tu Poruku koju sada držiš i vrati se na one prethodne i vidjet ćeš, da je istinito ono što sam vam rekla.

KOLIKO JE UNESREĆENIH U OVOME RATU
PA I ZA NJIH SU POTREBNE MOLITVE

18.01.1994.

Draga moja djeco, vi koji vjerujete, vi koji dolazite na moja ukazanja i na molitvu, vi koji postite i pomažete prognanima, izbjeglicama i gladnima, nemojte zahtijevati da vam Bog odmah ispuni vašu želju. Djeco, vi ne znate da ima težih slučajeva negoli vaši a za te nitko ne moli. Koliko je unesrećenih u ovome ratu pa i za njih su potrebne molitve. A još koliko sam raznih nesreća spriječila, da se ne dogode, koliki su životi spašeni.

Djeco moja, nemojte biti sebični jer Ja ljubim svu djecu, Ja nikoga ne želim izgubiti. Djeco, vi ne vidite ono što Ja vidim, zato vas molim da budete poslušni, da ne molite samo za sebe i za svoju obitelj. Znajte, svi ste vi obitelj i to Božja. Tako i svijet ima svoga Gospodara a to je Bog. Zato djeco svijeta, svaki čovjek koji se ne smatra svjetskim on će biti izbačen iz Božje obitelji. A da se to ne dogodi Ja se trudim sve spasiti i ponovno dovesti u svoju obitelj.

Djeco moja, malo je u svijetu onih koji mole, a još je manje onih koji vjeruju u Isusova i moja ukazanja. Zato i ne uspijevam sve zaustaviti i spasiti jer veliki je zid ispred Mene i mojih djela. Djeco, to je zid nevjere, zid srama, zid tame koji treba srušiti. A za to je potrebna vjera, post, molitva i ljubav prema drugima.
Oni koji vas uče da mislite i radite samo za sebe i svoju obitelj, znajte da su oni sebični, pohlepni i licemjerni. Jao, jao, što sve ne rade, ne znaju koliko Mi posla zadaju.

ŽALOSNA SAM ŠTO I DALJE GATAJU I
GLEDAJU U NEKAKVE CRTE

19.01.1994.

Draga moja djeco, Ja vas molim da molite i vi koji dosad niste molili, a kamoli vjerovali u neka moja ukazanja. Djeco, ne želim nikoga uzvisiti već ih stavljam u još veću dužnost. Još više se moraju žrtvovati, još više moraju trpjeti a trpljenja ima više vrsta. Pojedine natjeram da mole i kad imaju najviše posla, kad su najviše zauzeti moraju sve ostaviti i moliti. Neki trpe bolešću, trpe razne probleme, nose teške križeve pa iako se nećkaju, štogod im ponudim to prime pa neka je teško.

Djeco moja, koliko znakova imate i još ne vjerujete. Ne, nećete vjerovati jer nije napisano filozofski, nije teološki. Djeco moja, zapamtite, ovo nije napisano onako kako biste vi željeli, ali Ja ovako želim s njom (Vidjelicom). A vi vidite koje vam više kazuju, gdje ima stvarne istine, gdje ima više znakova i znamenja. Ah, žalosna sam na sve, što zaista ne možete otkriti ništa, a većina i ne želi priznati da se stvarno ukazujem i da su Poruke istinite i da govore istinu.

Žalosna sam što i dalje gataju i gledaju u nekakve crte. Vidim, većina njih znade drugoga šibati. A Ja vidim da bi trebali sami sebe ispitati i da se dobro išibaju.
A baš onoga koga šibate, taj se šiba svaki put kad zgriješi, ne čuva svoje tijelo već se želi do kraja istrošiti.

Djeco moja ljubljena, sve što vam govorim, govorim za vaše dobro, za svijet, jer ste moja djeca. Želim da molite i da se baš vi spasite, vi koji slušate Božju Riječ, vi koji ljubite svakog čovjeka, vi koji želite jedinstvo naroda, vas želim spasiti od onog što dolazi. Da vas ne ljubim Ja vas ne bih opominjala za vaše pogreške i ne bih vas upozoravala na sve što bi se trebalo dogoditi.

SVAKI DAN TREBA ČITATI SVETO PISMO

24.01.1994.

Draga moja djeco, čujem kako neki govore kako Ja stalno tražim obraćenje, a da ste se vi već obratili. Djeco moja, svaki dan se trebate obraćati, svaki dan treba čitati Sveto Pismo. I ne samo čitati, nego i živjeti ga, iskusiti ga. Evanđelje treba, ne samo često čitati, već i često meditirati, tražiti savjet u njemu, učiniti ga glavnim predmetom razmišljanja kako biste ga što vjernije ostvarili u životu.

Djeco moja, da su svi vjerovali u Evanđelje ne bi se ratovalo niti bi ljudi uništavali zrak, vodu, zemlju. Eto, sad budite vi svjedoci ove činjenice što se događa sa svijetom. Ponovno molim da se sjedinite, da bude jedno stado i jedan Pastir, a vi znate tko je On. On je uskrsnuo da bi i vi uskrsnuli i da ponovno budete Isusovi.

Djeco, ne lutajte, Isus vas čeka raširenih ruku da vas primi u zagrljaj. Blaženi i blagoslovljeni svi oni, koji ljube Gospodina svim srcem svojim, svom dušom, svom pameti, svom svojom snagom. Eto, u svemu se požurite.

ŽELIM DA BUDE LJUBAV KRISTOVA,
DA ZRAČITE

27.01.1994.

Draga moja djeco, jao onome tko se miješa u Crkvu Božju. Vidim, mnogi žele najprije napraviti razdor pa onda rušiti. Djeco moja, vi vjerni moji, molite za mog sina Sv.Oca Papu. Želim da se svijet probudi i obrati jer nema puno vremena. Budite budni i na poziv Isusa Krista.

Ah, ne mogu sve reći osim da vas opominjem i da vam dajem Poruke i preko Poruka da vas liječim duhovno i tjelesno.

Mnoge sam tako izliječila pa se mnogi i obratiše. Žalosna sam što toliki mještani postaju hladni, nevjerni, premda sve znaju.

Djeco, vi vjerni moji, molite za njih jer i njih želim spasiti. Sad ti dijete izmoli tri Zlatne krunice na moju nakanu. Znam da si bolesna ali uspjet ćeš. Trpljenje prikazuj za one koji su nevjerni.

Eto, postite, opraštajte, ljubite, ne srdite se jedni na druge, ne govorite da su drugi nevaljali a da ste samo vi dobri. Djeco, želim da bude ljubav Kristova, da zračite.

NE MOGU GLEDATI CRKVE PRAZNE

28.01.1994.

Draga moja djeco, sve hoćete samo molitvu i hodočašća izbjegavate. Žalosna sam što ste još slijepi, što ste zavidni, nevjerni, mlaki. Vi koji ne vjerujete barem ne odbijajte druge. Jao, jao vama, griješite protiv Duha Svetoga. Ovo govorim svim nevjernicima: Djeco, evo, brzo će Isus. On već stoji ispred vratiju, zato vas molim da se probudite, da vidite što radite.

Djeco moja, ah, ne mogu sve reći, ne mogu gledati crkve prazne. Ja se borim da vas otrgnem od tog opijuma koji vam je dao Zmaj. Zmaju ću smrviti glavu pa iako on i dalje širi svoje žile.

Djeco moja ljubljena, da, pobijedit ćemo ako vjerujete, ako molite, postite, opraštate. Što još očekujete od Mene? Zar niste dosta toga dobili? Bog vam je dao slobodu. Ta, sav je Zakon ispunjen u jednoj jedinoj riječi i to u ovoj: Ljubi bližnjega svoga kao sebe samoga.

Ako li, pak, jedni druge grizete i glođete, pazite da jedni druge ne požderete. Žalosna sam kad dođu za stol Kristov a nepomireni s braćom svojom. Svi ste vi braća jer ste svi djeca Božja.

IZABRAT ĆE ISUS MEĐU VAMA PROROKE I
ON ĆE GOVORITI S VAŠIM USTIMA

29.01.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam kad vidim i osjetim vašu hladnoću prema mom ukazanju, prema mojim Porukama. Vi koji ste najviše dobili, vi najmanje vjerujete.

Djeco moja, vi vjerni moji, izabrat će Isus među vama proroke i On će govoriti s vašim ustima. Vi ne vjerujete u to što vam govorim, ali već ih imate u svijetu pa i kod vas. Ali, ne vjerujete im jer su ljudi s ovoga svijeta, nisu vanzemaljci. Djeco, Isus je začet po Duhu Svetom, ali i Njemu niste vjerovali jer bijaše čovjek poput vas, od kosti, mesa, krvi. Ali, ono što je najglavnije, Duha Svetoga niste prepoznali u Njemu. On je samo primio tijelo zemaljsko, da bi vas otkupio na Križu.

Djeco, i dalje ne vjerujete prorocima koji navještaju skori Isusov dolazak.
Ne vjerujete kad vam kažem da molite jer će se zbiti katastrofa. Malo ih je koji poslušaju i mole. Ah, kad bi vjerovali u Poruke i živjeli s njima, kad bi se svijet počeo vraćati Bogu, mislim tamo na one gdje vlada Crveni zmaj, mnogi bi se spasili, mnogi bi imali život vječni.

Djeco, Isus nije htio spasiti samo sebe već je trpio za vas i vama je darovao svoj život. Mnogi i sad govore: Zašto oni (vidioci) trpe bolest i nose križeve, a ukazuje im se Majka i Isus? Djeco moja, znajte da je njima (vidiocima) teško, ali rekli su neka bude volja Božja i oni trpe za obraćenje, za duše koje vape u Čistilištu. Djeco, djeco, žalosna sam kad kažete: Neka je (vidjelicu) ili neka ga (vidioca) sad Bog i Majka izliječi ili spasi. Evo vam prispodobe koju vi izgovarate svaki dan: “Liječniče, izliječi sam sebe”. Djeco moja, znam, mnogima neće biti sada jasna ova Poruka, ali jednom ćete se uvjeriti i bit će vam sve jasno.

Djeco moja, Crkva šuti a razdori se množe u obitelji, razdori u Crkvi.
Mržnja vlada u svijetu. Ljubite svakoga, bilo koje boje kože bio, svi ste braća, svi ste djeca Božja. Ne dozvolite da i vas osvoji zlo i da stanete vikati: A što ti Majko imaš protiv nas? Djeco, te riječi više puta čujem, ali Ja vam opraštam i borim se da tog zlog duha otjeram od vas koji tako govorite.

Djeco, Ja vas previše volim, Ja vas opominjem na vaše pogreške, da više to ne činite. Djeco moja, nitko ne može reći da Poruke nisu istinite ili da nisu od Mene izrečene. Ja vas ljubim pa kakvi da ste. Ja, Majka, molim za sve vas jer i oni koji uživaju ovaj svijet kao da ga ne uživaju, jer, prolazi obličje ovoga svijeta. Eto, imate dosta toga u ovoj Poruci i razmatrajte je. Sad molite za one koji trpe za svijet i za duše u Čistilištu.

PLAČEM RADI ONIH KOJI SU POPUT JUDE IZDAJNIKA

31.01.1994.

Draga moja djeco, vidite u kojem vremenu živite. Dođoh da vas skupim, da vas ujedinim, da vas dovedem na jednu pašu. Ali, žalosna sam što ne vjerujete, što ste toliko hladni, raštrkani a Mene je Isus poslao da vas skupim jer nema još puno vremena do Isusovog dolaska, do vašeg suđenja.

Djeco moja ljubljena, vi ne znate ono što Ja znam, ne vidite ono što Ja vidim. Ah, plačem radi onih koji su poput Jude izdajnika. Plačem radi onih koji šire nevjeru i razaraju vjeru. Jao, jao, sve ih gledam, i oni Isusa tobože drže tako ponizno u rukama, ali ne vjeruju mnogi od njih, da je uistinu Isus prisutan u Presvetom Oltarskom Sakramentu i u svakoj onoj čestici.

Djeco, Ja, Majka, tu sam, prisutna na svakoj sv. Misi. Žalosna sam, plačem, jer vidim kako se ponašaju na svetoj Misi. Ah, uskoro će se sve znati i svačije će se ime otkriti i svaki će se grijeh javno ispovijedati. Jer, mnogi će se tad na koljena baciti i od srama neće podići glavu. Djeco moja, zar ne vidite, ne vjerujete u Isusove Poruke? Da, ne vidite i ne vjerujete.

Eto, Isus vam govori: „Kad biste vjerovali snagom dostojnom ove tajne, osjećali biste dok Me primate kako u vas ulazi život. Moje približavanje vama trebalo bi vas zagrijati kao i kad se približite jednoj gorućoj peći.
Moj boravak u vama trebao bi vas odvesti u ekstazu koja bi dubinu duha ispunila rajskim ushitom.

Stapanje vašeg iscrvotočenog čovječanstva s mojim savršenim čovještvom donijelo bi vam također i tjelesno zdravlje. Tjelesno bolesni odupirali biste se bolestima dok Ja ne bih rekao dosta. Da vam otvorim Nebo, donijelo bi vam bistrinu pameti da spremno i ispravno shvaćate. Učinilo bi vas neprobojnima prema razuzdanim napadima i prema lukavim zasjedama Zvijeri.

Međutim, Ja mogu učiniti malo jer ulazim tamo gdje je vjera mlaka, gdje je ljubav površna, gdje se volja jedva nazire, gdje je čovještvo jače od duha, gdje nadasve ne činite napore da bi potisnuli tijelo kako bi izronio duh.

Vi uopće ništa ne nastojite, ništa se ne trudite a očekujete od Mene čudo. Ništa Me ne priječi da ga izvršim, ali Ja hoću s vaše strane barem želju da ga zaslužite.
Tko se obraća Meni vičući da Mu pomognem i nasljeđujući vjeru galilejskog mnoštva, Ja ću mu se dati ne samo s mojim Tijelom i mojom Krvlju nego i s mojom ljubavlju, s mojim umom, s mojom snagom, s mojom voljom, s mojom savršenošću, s mojom Biti. I bit ću u duši koja zna doći k Meni, onako kako sam u Nebu u Krilu Očevu iz kojega izlazim, radujući Duha koji je ljubav i vrhunac savršenstva.“

Eto, djeco moja, svatko neka sebe vidi kakav je, nek se malo zapita što radi i protiv koga radi.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, vi ne vidite što se u svijetu događa. Žalosna sam kad vidim kako neki umiru od gladi, kako neki traže u kantama za smeće hranu i odjeću. Žalosna sam kad neki govore da oni neće raditi. Ne da neće, nego im ne daju posao. Svatko gleda svoje i za sebe. Vidim neke kako se ponašaju s radnicima kao s robovima. Djeco, ne želim da netko iskorištava drugoga. Djeco svijeta, djeco Crkve, vi morate pomoći da svaki čovjek bude slobodan a ne rob i pod velikim teretom bičeva i to za koru kruha. (Iz Poruke od 06.01.1994.)