PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


TKO SE HVALI, U GOSPODINU NEKA SE HVALI

06.03.1994.

Draga moja djeco, vi znate da se Ja ukazujem. Vi osjećate moju prisutnost. Vama su otvorene oči te vidite i primjećujete ono, što dosad niste mogli vidjeti i primijetiti. Sad kad su ovi mještani na većem položaju, oni vas ne žele. Ali vi morate moliti, opraštati, ljubiti sve dotle, dok ne uvide da niste vi onakvi kakve vas oni vide. Ne, neće vas protjerivati kao što su Isusa protjerali.

Djeco moja, ne plašite se. Isus je na sebe uzeo progonstvo, pljuvanje, razapinjanje, sramotu dok su Ga svlačili preda Mnom i svjetinom. Vidite, sve je to Isus za vas podnio.

Djeco moja, svijet mora opstati i hoće ako se vi obratite, ako se sjedinite, ako se čovječanstvo počne mijenjati i počne živjeti po Božjim zapovijedima. Jer, ludo Božje mudrije je od ljudi. I slabo Božje jače je od ljudi. Ta gledajte sebe pozvane, nema mnogo mudrih. Po tijelu nema mnogo snažnih, nema mnogo plemenitih. Nego, lude izabra Bog da posrami mudre. I slabe izabra Bog da posrami jake. I neplemenite svijeta i prezrene izabra Bog i ono što nije, da uništi ono što jest, da se nijedan smrtnik ne bi hvalio pred Bogom. Do Njega je da vi jeste u Isusu Kristu, koji vam posla mudrost od Boga i pravednost i posvećenje i otkupljenje, da bude kako je pisano. Tko se hvali, u Gospodinu neka se hvali. Eto, za svih je ova Poruka. Opraštajte, ljubite i molite jedni za druge.

NAUK I USVAJANJE ISTINA VJERE SU VJERNIČKI
ZADATAK I KRUH SVAGDANJI SVAKOG UČENIKA

08.03.1994.

Draga moja djeco, svi vi koji ne znate što je Stari savez sakrivao, Novi savez je obznanio. Isus je međaš Saveza i njegovo ispunjenje. Podvrgava mu se, vrši ga i dopunjava. Njegovo je to pravo. Čini taj Savez obvezatnim za sve, jer se u njemu ispunjavaju Pisma i Proroci. On umire i uskrsava za sve ljude. Ustanovio je učitelje Saveza. Njihovo poslanje nije puka milostinja već koračanje u slavu koju je Isus kroz smrt zaslužio.

Nauk i usvajanje istina vjere su vjernički zadatak i kruh svagdanji svakog učenika. Blaguje ga, ponajprije, vršeći a onda poučavajući.

Djeco moja, mnogi ne razumijete što Isus govori, a mnogi kažu da je Isus samo njima govorio. Ne, djeco moja, Isus to sad i vama govori: “Nemojte misliti da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti nego ispuniti”.

Djeco moja, zamislite se malo, zašto je Mene Isus poslao, kome Me šalje, da li ima razloga? Djeco licemjerna, ako ste vi propali u grijesima, onda šutite da i vaše potomke ne povučete za sobom u smrt. Ja sam došla spasiti svijet, uništiti zlo a dobro obnoviti, dopuniti ljubav tamo gdje je mlaka.

Eto, sad molite za izgubljene i pospane, da se i oni počnu buditi te da i oni shvate moja poslanja.

NEMA PRED ISUSOM NEOPREDIJELJENIH

09.03.1994.

Draga moja djeco, bludnost i svaka vrsta nečistoće ili požude neka se i ne spominje među vama. Ni prostaštvo, ni ludorije, ni dvosmislene šale već radije zahvaljivanje. Jer, ovo znajte: Ni jedan bludnik, ni jedan nečisti, ni jedan lakomac to jest idolopoklonik, nema udjela u Kristovom Božjem Kraljevstvu.

Neka vas nitko ne vara ispraznim riječima, jer zbog ovih mana dolazi srdžba Božja na neposlušne ljude. Prema tome, nemojte s njima imati nikakva posla. Ovo je Poslanica za svih a posebno za tebe koji izdaješ svoju slobodu, slobodu svoga naroda, samo da se ne bi doznalo što si radio. Ah, žalosna sam ali moram te spriječiti, da to ne radiš jer samo tako te mogu imati za dijete dostojno.

Djeco moja, on nije samo pospan već je mrtav. A Ja ga ljubim i moram ga uskrsnuti da ne bi i druge povukao za sobom. Eto, sad znajte, djela đavolska ne ostaju nijema, vječita su.

Razdor, svađa u podijeljenosti, sotonin su porod. Nijemošću učitelja ili učenika mogu se ugnijezditi u zajednicu Crkve.

No, Duh Isusov jamac je Božje nadmoći nad djelima đavla i premoći kraljevstva. Tome su svjedoci: jedinstvo u vjeri i pozivu, sklad zajednice i sklad identiteta osoba bilo zvanih po krštenju, bilo opečaćenih osobitim pozivima. Nema pred Isusom neopredijeljenih.

Pruža vam se prilika da i sad, danas, provjerite i pokažete koliko ste s Njime (s Isusom) i njegovi. To govorim i tebi kojeg ću otrgnuti od smrti.

USKORO ĆE SE ZNATI TKO JE NA PUTU
SPASENJA A TKO NA PUTU PROPASTI

14.03.1994.

Draga moja djeco, vi vjerni moji, molite za opsjednute, za duševne bolesnike koji ne priznaju da su bolesni već misle da su zdravi i da zdravo razmišljaju. Znam da vam je teško moliti za takve jer ih vi smatrate zdravima. Ne, djeco moja, vi trebate i morate izmoliti milost od Boga za njih. Jer, ako se oni ne obrate, bolest će se proširiti i na ostale u svijetu. Oni se moraju duševno izliječiti, moraju se uspraviti i hodati u vjeri.

Djeco, Ja i vas pitam, da li je važnije što je Isus učinio za ljude, nego među ljudima? Uspravljanje i hod u vjeri, nošeno je osobnim osvjedočenjem i prihvaćanjem Isusa Krista kao i nastojanjem da ozračje zdravog nauka omogući bližnjemu da siđe u ljekovitu kupelj Kristova otkupljenja.

Djeco moja, molite za obraćenje i vjerujte da će se svijet početi buditi, jer ovo je to vrijeme. Uskoro ćete vidjeti sve i uskoro će se znati tko je na putu spasenja, a tko na putu propasti. Eto, Ja vas molim da ne tražite čudesa nego da činite znamenja. U stvari, dozvolite da Isus preko vas čini.

VAŠ JE TUŽITELJ MOJSIJE

16.03.1994.

Draga moja djeco, vi koji vjerujete u Isusa Krista, vi koji istražujete Pisma jer mislite po njima imati život vječni, i Pisma svjedoče za Isusa. A vi ipak nećete da dođete k Isusu, da imate život vječni. Djeco, Isus ne traži slavu od ljudi, ali vas je dobro upoznao. Ljubavi Božje nemate u sebi.

Isus je došao u ime Oca svoga i vi Ga ne primate. Dođe li tko drugi u Njegovo ime, njega ćete primiti. Ta, kako biste vi vjerovali kad tražite slavu jedni od drugih, a slavu od Boga jedinoga ne tražite? Ne mislite da će vas Isus tužiti Ocu? Vaš je tužitelj Mojsije u koga se uzdate. Uistinu, kad biste vjerovali Mojsiju i Isusu biste vjerovali. Ta, o Isusu je Mojsije pisao.

Djeco moja ljubljena, Ivan bijaše svjetiljka a svjetlo je Isus. Vi koji ste svjetiljka svjetleća, ne dopustite da mrak nevjere uguši svjetlo. Već nastojte da vaša dobra djela budu svjetlo ljudima što tapkaju u mraku nevjere i vjerskog neznanja tražeći smisao svog života, Krista Isusa.

Ovo ne govorim samo vama već i svim bezbožnicima, svima koji žele slavu od ljudi. Oni misle da će tako imati od Boga slavu. Ne, djeco moja, ne dozvolite das vas itko slavi. A sada budite ponizni i molite, postite i ljubite.

ISUS NE MOŽE BITI NEPOZNANICA
U LJUDSKOM ŽIVOTU

17.03.1994.

Djeco moja, zapamtite, Isus ne može biti nepoznanica u ljudskom životu. Svakom narodu objavljuje se u vrijeme kad prispije čas njegovog pohođenja. Danas se Isus želi objaviti svome narodu u hvalbenoj svečanosti za žetvu i prosidbi za sjetvenu kišu. Ali narod, zabavljen čisto zemaljskim radostima, ne otkriva Božansko poslanje Isusovo i sumnja u njegovo mesijanstvo. Unatoč tome On im ne prestaje nuditi objavu svog Božanskog podrijetla, ostavljajući svakome pojedincu punu slobodu da Ga prihvate kao Očeva poslanika.
Ostaje vjeran Ocu koji Ga šalje.

Istina je u ljubavi. Uči nas da je istina bez ljubavi kruta i može ubijati, a da ljubav bez istine vodi u slijepe smjerove. Zato se i Ja još ne mogu svuda i svakome ukazivati, još Mi nije vrijeme. Zato dajem Poruke. Šaljite sijače Riječima Božjim, vjerom, ljubavlju, mirom i istinom. Djeco, svijet se mora obratiti ili će propasti. Ja se zauzimam da svijet spasim i da svuda bude ljubav i mir.

MOLITE SA MNOM JER ZEMLJA JE
U OPASNOSTI

21.03.1994.

Draga moja djeco, otkad vas pozivam na obraćenje, da se zbližite Bogu, a da ostavite Zmaja? Požurite dok sam vam još ovdje na Zemlji, dok vas podižem na svakom padu, dok vas izvodim iz tame.

Vi koji ste upali u kolo koje vodi moj neprijatelj, otkačite se, požurite dok imate još samo malo vremena. Ah čovječe, željela bih vam sve reći, ali nije Mi dopušteno. Već vas molim da se obratite, da živite jedinstvenije, da ljubite, opraštate i slušate Božju Riječ, jer Bog je ljubav.

Djeco, molite, molite, molite sa Mnom, jer Zemlja je u opasnosti, a vi ne možete bez Zemlje. Djeco, čovječe, probudi se.

SVOJSTVO ISTINE JE, DA JE NEPROMJENJIVA

22.03.1994.

Draga moja djeco, svojstvo istine je, da je nepromjenjiva. Upravo stoga, zla savjest ne može pobjeći, nema kamo. Kako kaže Isus: „Grijeh ostaje, kršćanin je po krštenju oslobođen i bitna je značajka njegova dostojanstva da ne robuje, već služenjem istini preobražava svijet i promiče svoju bogoobličnost“.

Djeco moja, zato svako pozivanje na ljudsko narodnosno podrijetlo, na Abrahama, mora voditi računa o Božjoj providnosti, koja upravlja svijetom i o osloboditeljskoj snazi Kristove muke, smrti i uskrsnuću. Pročitajte Evanđelje po Ivanu 8,31-42.

ISUS NE UZMIČE,
JER JE ISTINA JAČA OD PRIJETNJE

24.03.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam jer ne slušate i ne živite po Božjim zapovijedima već živite po vašim zakonima. Proganjate što je Božje. Vidjela sam mnoge osude, mnoga progonstva, mnoga mučilišta. Vaši zakoni donosili su teške osude. Eto, i sad ste isti. Vi biste željeli samo da vi pokupite sve zemaljsko pa i nebesko. Htjeli biste da se vi uzdižete. Ah, djeco nevjerna, Ja ću se ukazivati tamo gdje Isus vidi da sam više potrebna. Ja sam do sada sve pozivala na obraćenje, na jedinstvo, na ljubav i mir, ali malo ih je koji se vraćaju na put spasenja.

Djeco moja, vi vjerni u moja ukazanja, vjerujte barem u ona djela koja sam učinila i još koja trebam učiniti ako Mi dopustite, to jest ako povjerujete.
Djeco moja, bolje je sklopiti usta, i šutjeti negoli se ismijavati. Isus ne uzmiče, jer je istina jača od prijetnje. Kako je uzaludno i ludo bacati kamenje na ono što je Božje. Samo luda može reći: Nema Boga, nema proroka, nema Božjih poslanja. Da, nema ako ih ne primate. Ne, Bog neće nikog na silu pridobiti već samo ako vi budete željeli. Pročitajte Psalam 53 i dobro razmislite. To Bog i vama svima govori.

VI DOLAZITE NA SVETE MISE SAMO IZ OBIČAJA

25.03.1994.

Draga moja djeco, nevjerna i pohlepna, ne mislite na vječni život već samo na ovozemaljsko. Vidim kolika je vaša vjera u Isusa i u moja ukazanja. Ja sam vam već rekla da samo iz običaja držite do Isusa a ne istinskom vjerom. Dolazite na sv. Mise kao i na pobožnost Križnog puta samo iz običaja.

Djeco moja, dok Ja plačem za Isusom vi se smijete. Stanite i zamislite se: Tko se je smijao dok su osuđivali Isusa? Svi oni koji nisu vjerovali. A oni koji su vjerovali, hodali su pognute glave, jecajući od plača. Eto, mnogi se ponašaju poput vjernika a smiju se dok Isus nosi Križ koji Mu natovariše i još hodaju za Njim, guraju Ga, bičuju, pljuju, probadaju, razapinju.

Djeco moja, vjerujte i pognite svoje glave. Vidite što ste učinili s vašim grijesima. Sad ako vam je stalo do uskrsnuća morate prihvatiti Lazara, koji je također uskrsnuo. Pročitajte iz Evanđelja po Ivanu 11,45-56.

NAJVEĆI MEĐU VAMA NEKA BUDE POSLUŽITELJ

30.03.1994.

Draga moja djeco, vidim da vam nije lako, vidim da imate velike kušnje ali ne dozvolite sebi pročelja na gozbama, prva mjesta u sinagogama, pozdrave ne trgovima Rabbi. Vi, pak, ne dajte se zvati Rabbi, jer jedan je Učitelj vaš a vi ste svi braća. I ocem ne zovite vi nikoga na zemlji, jer jedan je Otac vaš na Nebesima. I ne dajte da vas vođama zovu, jer jedan je vođa, vaš Krist.

Najveći među vama neka bude poslužitelj. Ne bojte ih se, jer ništa nije skriveno što se neće otkriti, niti tajno što se neće poznati. Što vam govorim u tami, recite
na svjetlu. I što čujete na uho, propovijedajte na krovovima.
Djeco moja, ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, ali dušu ne mogu ubiti. Bojte se više onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u Paklu. Isus govori:
“Tko se god prizna mojim pred ljudima, priznat ću se Ja njegovim pred Ocem koji je na Nebesima. A tko se odreče Mene pred ljudima, odreći ću se i Ja njega pred svojim Ocem koji je na Nebesima. Tko ljubi oca ili majku više nego Mene, nije Mene dostojan. Tko ljubi sina ili kćer više od Mene, nije Mene dostojan. Tko nađe život svoj izgubit će ga. A tko izgubi svoj život poradi Mene, naći će ga“.

Eto, to su vam Isusove Poruke. A vi pročitajte iz Evanđelja po Ivanu 13,1-15 i budite najmanji i slušajte.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, vidim osvete, još pamtite dugove iz prošlog rata. I sad želite da vratite oko za oko, zub za zub. Djeco, ovo je vrijeme da opraštate svojoj braći pa makar to bilo i u vezi ubojstva. Opraštajte zauvijek i bezuvjetno makar vas to koštalo. (Iz Poruke od 07.03.1994.)

Djeco svijeta, pomognite jedni drugima. Vi koji ste stariji ustupite posao mlađima. Neka ustupe i oni koji rade na više mjesta. A vi koji želite posao trebate s ozbiljnošću shvatiti što taj posao znači za vašu obitelj. Neka stari i bolesni ne rade već neka ih mladi i zdravi uzdržavaju i neka ne mrmljaju koliko im se odbija od plaće. (Iz Poruke od 15.03.1994.)