PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


RADOSNA SAM KAD VIDIM SUZE RADOSNICE
ZBOG DOLASKA SVETOG OCA PAPE

04.09.1994.

Draga moja djeco, nastojte moliti još žešće za Sv.Oca Papu. Vidim kako se moj protivnik okrenuo protiv njega i protiv Crkve.

Djeco moja, mnogo griješite ako ne izmolite za svoga Papu da malo bolje razmisli, da se tako rano ne žrtvuje.

Djeco moja ljubljena svih narodnosti, branite i čuvajte vašeg Temeljca.
Dobro zna većina od vas u kojem vremenu živite, vidite što čine s Crkvom u svijetu.

Ja dođoh da bi se svijet obratio, da Crkva opstane, ne smije nitko dirati Temeljca. Ah, još su vam oči zatvorene i ne vidite što se sprema za Crkvu.
Evo, Isus vam šalje Ljubav, ali vidim koliko je oružja upereno u Sv.Oca Papu.

Djeco, radosna sam kad vidim suze radosnice zbog dolaska Sv.Oca Pape.

ZAPAMTITE OVAJ NAJLJEPŠI DAN

11.09.1994.

Draga moja djeco, eto, i ova Mi se želja ispunila. Ovaj današnji događaj sa Sv.Ocem bit će plodan ne samo za vas već i za pojedine zemlje koje baš nisu za Sv.Oca. Ja, Majka, zahvalna sam vam za toliku pomoć, koju ste Mi pružili da omogućim mome sinu Ivanu da posjeti Hrvatsku. Mnogi ne znaju što to znači. Djeco, sve što Ivan učini to Isus čini. To je Isus koračao s Ivanovim nogama. Isusova ruka vas je blagoslivljala, a ne Ivanova.

Crtež vidjelice Živke

Ovim crtežom je vidjelica Živka pokušala prikazati viđenje koje je imala u Zagrebu, dana 11.09.1994., za vrijeme svečane svete Mise koju je predvodio Sveti Otac Papa. Za vrijeme svečane svete Mise, vidjelica Živka je iznad Svetog Oca Pape vidjela krug, unutar kruga goluba, a na rubu kruga širile su se zrake. U poruci od 11.09.1994. Majka je rekla da je to Duh Sveti, Duh Ljubavi zračio na sve tamo sabrane, na cijeli Zagreb, na čitavu Hrvatsku.

Djeco moja, žalosna sam što ima onih koji ne razumiju Ivana, vašeg Sv.Oca, kao kad Isusa nisu razumjeli, a Bog je hodao po zemlji. Bog je htio da čovjeku pomogne ali čovjek bijaše zaslijepljen. Poplaši se čovjek da mu Isus ne preuzme vlast. Zato su Isusa osudili.

Djeco moja, zapamtite ovaj najljepši dan i ovo što je Živka vidjela iznad Sv.Oca Pape (za vrijeme svečane svete Mise). One zrake, to je Duh Sveti zračio, Duh Ljubavi širio se na sve vas, na cijeli Zagreb, na čitavu Hrvatsku, a također i dok je Sveti Otac bio u zrakoplovu.

Djeco moja ljubljena, Ja, Majka, i svi vaši sveti koje ste molili ovih dana bili smo tamo, i svi su vas anđeli okruživali dok vas je Duh Sveti milovao svojim blagoslovom. Eto, ni Živka nije znala što se događa, a Ja joj se nisam ukazala da ne napravim smetnje dok Mene sluša, dok bi primala Poruku. Dobro znate kakvih ima. Ah, ne mogu sve reći, ali ondje nisu bili svi kršćani već i svakojaki drugi, koji bi svašta učinili. Ah, moram i vas čuvati jer ste Mi puno pomogli.
A sada nacrtaj kako si vidjela. (Vidjelica je nacrtala krug, unutar toga kruga goluba, a na rubovima kruga šire se zrake. Majka je crtež pogledala i odgovorila vidjelici: Da, tako!)

JOŠ MALO ĆU DAVATI OVAKO VELIKE PORUKE

12.09.1994.

Draga moja djeco, molite, postite, opraštajte. Ako ne opraštaš, kakva je tvoja ljubav? Morate i mojim sinovima i mojim kćerima opraštati. Ja sve vidim tko je za što kriv. Ja vas molim da izdržite. Neka oni pokušavaju na svaki način da vas rasprše, vi budite još čvrstiji.

Djeco moja, budete li vi Mene zanijekali i Isus će vas zanijekati pred svojim Ocem. Vidim kako žele da vas na kulturan način rasprše. Ah, ne znaju što čine, ne znaju da su spašeni mnogi gradovi, mnogi životi ovim mojim poslanjem, mnoge duše sam izvukla iz Čistilišta. A koliki se obratiše i ozdraviše čitajući moje Poruke i živeći po Porukama.

Da, dijete moje, svašta izmišljaju, ali Ja te molim da izdržiš pa makar išla od grada do grada, od sela do sela, pa makar živjela u nekoj napuštenoj špilji.

Dijete, moraš Mi još pomoći, još nisam s tobom izvršila poslanje koje Mi reče Isus, da s tobom osnujem LJUBAV SVJETSKU. Dijete, još nije vrijeme isteklo, još moram s tobom jer još će se krv prolijevati. Ne kod vas. Dijete, sva djeca Božja, to su moja djeca, shvati bar ti. Ljudi su se od zavisti, ljubomore počeli razdvajati, tući.

Dijete, pusti ih i nikoga ne vuci za rukav. Ja znam koga nadahnjujem, on će biti bliskiji i poslušniji. Dijete, ti ne žališ tijelo, ti samo gledaš Isusa kako je trpio, kako i sad trpi. Dijete, još malo ću davati ovako velike Poruke, a onda ćete se pitati zašto? E, pa sad će život nuditi moja odabranica. Zdravlje svoje će poklanjati drugima, ljubav će širiti drugima bez da drugi znaju odakle im to.
Eto, toliko za sada.

MORATE BITI JEDINSTVENIJI

17.09.1994.

Draga moja djeco, moj protivnik sve više želi da vas zavadi, da bi se tako on mogao naslađivati. Svi vi kršćani probudite se jer posljednja su ovo vremena. Pitate se zašto? Većina kršćana ne vjeruje u to, bježe da ne bi doznali a morali bi baš oni takvim životom živjeti. A to je nemoguće da se toliko ponize, da ljube one jadne i napuštene, da budu posljednji, da opraštaju. Ne, ne mogu oni tako.

Zato molim vas, malo stado, da molite i postite da se kršćani probude, da se baš i oni obrate, da vjeruju u Evanđelje, u Isusa Krista, u uskrsnuće. Moj protivnik vam to ne da, ali morate se boriti, morate biti čvrsti u vjeri, morate biti jedinstveniji. Kada vidite da nešto nije kako treba kod nekog člana, ne smijete ga ogovarati već pristupite jedni drugima bez ljutnje i opomenite ga. Ne smijete dozvoliti da vas moj protivnik rasprši. Budite jedni s drugima povezani, budite kao jedno stado.

Eto, sad pročitajte iz Knjige Mudrosti 2,12.17-20; zatim iz Jakovljeve poslanice 3,16-18 i iz Evanđelja po Marku 9,29-37.

MORATE SE MIJENJATI IZNUTRA

20.09.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam na pojedine moje sinove, one preko, koji su još sa Zmajem i čekaju odlikovanja kao dobri borci. Jao, jao, što ih sve čeka. Žalosna sam za toliku moju djecu, koja su bila poput jagnjadi, a sad su opsjednuti s lažima i postadoše poput zvijeri. Plačem za onima koji im vjeruju, a vidim da ih Zmaj vodi u Pakao.

Djeco svih narodnosti, djeco ljubljena, djeco svih boja kože, prigrljujte jedni druge. (Rim 15,7) Zato primajte jedni druge u svoje društvo kao što je i Krist vas primio u Slavu Božju. Gajite mir među sobom. (1 Sol 5,13) Iskazujte im izvanrednu ljubav zbog njihove službe. Podložni budite jedni drugima, praštajte jedni drugima. (Kol 3,13) Podnosite jedan drugoga i dobrostivo opraštajte međusobno ako tko protiv koga ima nešto što je za ukor. Kao što je Gospodin vama dobrostivo oprostio, tako činite i vi. Imajte zajedništvo jedni s drugima.
(1 Iv 1,7) Ali ako u svjetlu živimo, kao što je On u svjetlu, u zajednici smo jedan s drugim, i krv nas njegova Sina, Isusa, čisti od svakoga grijeha. Podnosite jedni druge u ljubavi, (Ef 4,2) sa svakom vrstom poniznosti i krotkosti, sa strpljenjem podnosite jedni druge s ljubavlju.

Eto, djeco moja svih narodnosti, morate se mijenjati iznutra, onda će se izvana primijetiti kakvi ste. Ako je plod iznutra truo, neće od njega biti ništa, sjeme neće nicati već će trunuti.

OSTAVITE MOJE MALENE DA IH JA VODIM

24.09.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti, vidim mnoge koji su ljubomorni. Govore: „Zašto baš ona ili on?“ i gledaju na svaki način sablazniti moju djecu koja hoće trpiti samo da su sa Mnom. Vidim kako ih pojedini žele iskušavati, a nekima čak nametnuti pohlepu, krađu i što se sve već ne sjete. Ah, takvi su pokušali i s mojom djecom, mojim sinovima, ali Ja vam kažem a i Isus vam govori:
„Onomu, naprotiv, tko bi sablaznio jednog od ovih najmanjih što vjeruju, daleko bi bolje bilo, da s mlinskim kamenom o vratu bude bačen u more“.

Zato vam svima poručujem: Ne griješite više, ostavite moje malene da ih Ja vodim, jer ono što oni mogu to vi nećete moći i zato ih nemojte na lukavi način iskušavati i davati im otrov umjesto kruha. Znajte, svaki će takav biti bačen tamo gdje crv ne gine niti se vatra gasi. Pustite moju djecu, da žive svojim životom. Ah, da im Ja nisam tu, odavno bi se njihovi životi ugasili. Ali Ja to neću dopustiti.

Eto, sad pročitajte iz Knjige Brojeva 11,25-29; iz Jakovljeve poslanice 5,1-6; iz Evanđelja po Marku 9,38-48.

POKUŠAJTE NAPRAVITI PRVE KORAKE

25.09.1994.

Draga moja djeco, čujem da govorite kako svatko sebe nalazi u Porukama.
Da, nalazite sebe i znate da vama govorim, ali malo ste primili od tih Poruka jer niste htjeli slušati i živjeti po Porukama. Niste jer je to teško.

Djeco moja, pokušajte napraviti prve korake i odmah ćete primijetiti da ste drugačiji od ostalih. Počet ćete svijetliti Kristovim svjetlom. Ta, Ja sam došla da vas ispunim ljubavlju, da vam donesem mir i jedinstvo svih Crkava, jedinstvo svega naroda.

Djeco moja ljubljena, poručujem svima koji još žive u tami, da što prije izađu iz tame, jer evo, Gospodin Bog će udariti na sve koji su u tami. Vidim mnogi će stradati i otići zauvijek u tamu, pod zemlju. Evo, grijesi čovječanstva šibaju i haraju ljudske živote.

PAZITE NA POSEBNU SVRHU SVETOSTI ŽENIDBE

29.09.1994.

Draga moja djeco iz nazaretske obitelji, pazite na posebnu svrhu svetosti ženidbe. A kršćanske obitelji neka vrše obiteljske kreposti. Neka iz ljubavi prema Bogu preuzmu i teret brojna potomstva. Neka pred ostalima nastoje prednjačiti čestitošću i duhom žrtve. Neka se svaki dan posvete jutarnjom i večernjom molitvom, zatim molitvom kod stola, a naročito čitanjem Novog zavjeta ili životopisa kojega sveca te moljenjem Zlatne krunice koju sam vam dala.

Djeco moja ljubljena, radio, televizija, razni prijenosi, razne novine i časopisi, toga se treba bojati jer predstavljaju opasnost za kreposti.

Naprotiv, sve što može obiteljski život učiniti pobožnim, ugodnim-prema mogućnostima neka se promiče, neka se brižljivo vrše i štite pravednost, kako uzajamna tako i razdiobna, kako zakonska tako i društvena i neka ju moja djeca mudro spajaju s ljubavlju, i to u vraćanju duga, u davanju i uzimanju pravedne cijene u trgovini i ugovorenim poslovima, u razvijanju duha štedljivosti, u promicanju mira među ljudima različitih klasa, u uzdizanju niže ljudske klase, u obavljanju težačkog ili tjelesnog rada. Neka kršćani, moja djeca, veoma oko toga nastoje, da nastupaju uistinu kršćanski.