PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


I JEZIK JE VATRA

06.05.1994.

Draga moja djeco, mnogo puta čujem kako govorite da ste savršeni. Ne, nitko nije savršen jer u govoru griješite. Ah, tko u govoru ne griješi on je savršen čovjek, sposoban je zuzdati cijelu svoju osobu. Pazite, kakve male vatre a zapališe mnoge šume. I jezik je vatra. On postaje cijeli opaki svijet među vašim udovima. Kalja svu vašu osobu i zapaljen od Pakla zapaljuje sav vaš život.

Uistinu, svakovrsne zvijeri i ptice, gmazovi i morske životinje mogu se ukrotiti i ukroćene su od ljudskog roda. Ali jezik, nitko, nitko od ljudi ne može konačno ukrotiti. On je zlo koje ne poznaje mira, pun je smrtonosnog otrova.
Djeco, njime blagoslivljate Gospodina i Oca, i njime proklinjete ljude koji su stvoreni na sliku Božju. Iz istih ustiju izlazi blagoslov i prokletstvo. To ne smije tako biti. Zar izvor na isti otvor toči slatko i gorko? Zar može smokva roditi maslinama ili trs smokvama? Tako ni slan izvor ne može dati slatke vode.

Pročitajte iz Jakovljeve poslanice 3,2.5-12.

IDITE BOLESNIMA I POLAŽITE RUKE,
LIJEČITE I IZGANJAJTE ZLODUHE

07.05.1994.

Draga moja djeco, govorim svima vama koji vjerujete u Riječ Isusa Krista, koji vjerujete u Duha Svetoga: Idite bolesnima i polažite ruke, liječite i izganjajte zloduhe. Vi to možete svi koji ste primili Duha Svetoga. Samo morate se vi osobno najprije osloboditi od svih zala koje činite. Očistite se da može biti slobodan Duh Sveti u vama. Jer, ako ste priklještili Duha Svetoga s vašom zloćom, Duh Sveti ne može djelovati preko vas. Zato molim sve vas koji ste primili Duha Svetoga, da budete čisti, sterilizirani, pa tek onda pristupite pacijentu. Sad se malo zamislite i ispitajte se kakvi ste i zašto vam to govorim.

VI KOJI VJERUJETE, NE ŠUTITE

11.05.1994.

Draga moja djeco, narod je sada u stanju uništiti drugi narod koji nije iste narodnosti ili iste boje kože i to samo zato, što nisu iz istog tora. Budite vi ti koji će privući druge. Ali, kako ćete kad se plašite i postajete ljubomorni što Gospodin nekome dade više negoli vama. A dobro znate da, kome je više dano od njega će se i više iskati. Samo što vi ne vjerujete u Boga i u Riječ Gospodnju. Da se vjerovalo ne bi se sad vatra rasplamsavala u svijetu.

Djeco moja ljubljena, mnogo imam za reći, ali što to vrijedi ljudima kad su oni odabrali tamu u kojoj će i sami izgorjeti. Plačem jer vidim da malo vjeruju Porukama i malo žive po Porukama i zato vam ne trebam puno govoriti, već vas samo pustiti i gledati što će vam se dogoditi. I u onom strahu, mnogi će se hvatati za moje skute, tražit će Riječ Gospodnju. Ali, jedno vrijeme od straha nećete se snaći što uraditi.

A oni koji su vjerovali, koji su slušali Riječ Božju, oni će se snaći, oni već napamet znaju što im je činiti. Djeco moja, vi koji vjerujete, ne šutite. Vičite po svem svijetu.

A vi koji osjećate i primate velike milosti zašto se plašite? Vičite, ne budite sebični, ovo nije samo vama dano. Vama je dano, ali da se svijet uvjeri u istinu. Mnogi od vas koji vjerujete spasit ćete se, a mnogi ako ne vjeruju osudit će se. To je Isus rekao, njegove su to riječi. Pročitajte iz Evanđelja po Marku 16,15-20.

TOLIKO SU VAŠI PRECI MOLILI BOGA
DA STVORI ČUDO NA OVOM KAMENU

13.05.1994.

Draga moja djeco, tražite znakove a znakova imate. Oni su tu, vidite ih, uživate ih ali ne priznajete ih. Djeco moja, toliko su vaši preci molili Boga da stvori čudo na ovom kamenu. Ako se ne može kamen obrađivati za plodove kojima bi se hranili, Bog je uslišao svačiju molitvu, a pogotovo kad je molio sv. Martin, vaš zaštitnik. On Me izmolio i poslao s dopuštenjem Isusovim. A Isus vas i dalje moli, da budete jedno, kao što je Isus s Ocem - s Bogom. Djeco, kad kažem jedno, to znači da budete jedno u vjeri, istini i ljubavi. Znam da to teže ide, ali zapamtite da je još teže onome koji ide krivim putem pa ravno u Pakao. Ja sam došla da vam donesem ljubav u obitelji i u susjedstvu, u cijelome svijetu.
Dođoh da pobijedim zlo koje vas je srušilo, a Ja ću vas ponovno podići.
Eto, budite strpljivi do Isusovog ponovnog dolaska.

UBIJALI STE ZAČETU DJECU UMJESTO DA IZ LJUBAVI
PREMA BOGU ZAČETOG DONESETE NA SVIJET

15.05.1994.

Draga moja djeco, dosta je debatiranja o tome zašto se ponovno ukazujem, a rekla sam da se više neću ukazivati. Djeco moja, ponovno se ukazujem jer je čovječanstvo tvrdo usnulo i vidim da naglo klizi u ogromnu mračnu provaliju.
A pošto sam Majka, Ja ne mogu gledati da svi propadnu jer i one neposlušne ljubim, želim ih spasiti.

Djeco moja, koliko ste puta vi rekli svojoj djeci: Gubite se od mene ili potjerali dijete iz kuće radi neposlušnosti? Ali kad uočite da dijete još gore postaje, vi se zabrinete, stane vam se srce kidati jer vidite da ono doista propada. Zar ne biste se smilovali i ponovno ga privukli u svoj dom?

Da, djeco moja, svi izgubljeni žele se vratiti, samo treba pronaći put. A i onaj odbačen, onaj ostavljen žarko moli sklapajući ruke, moleći da mu se oprosti, da ga se ponovno primi.

Djeco, Ja sam Majka ljubavi, Ja nisam mogla ostaviti svoju djecu koja žele ljubav. Zar da tu moju djecu prepustim Zmaju? Ja to ne mogu učiniti jer se tada ne bi predstavila kao Kraljica ljubavi.

Eto, djeco moja, da više ni od koga ne čujem takve debate. Vi ne možete znati Božje planove i ne možete Mi naređivati kada ću se Ja ukazati, kome i u kojem kraju zemlje pa i na kojem prostoru.

Djeco, djeco, zaista ne znate u kojem vremenu živite. Niste Me prihvatili.
Zvala sam vas, ali niste se odazvali. Prihvatili ste oružje umjesto ljubavi.
Ubijali ste začetu djecu umjesto da iz ljubavi prema Bogu začetog donesete na svijet. Djeco, koliko vas oni proklinju? Sad se vi malo zamislite da li vas zaista trebam ostaviti u tom prokletstvu? Ne, djeco moja, svi vi trebate i morate se obratiti, morate se pomiriti s Bogom i tražite oproštenje.

Eto, sad ste slobodni, da ne možete reći: Ne smijemo vjerovati. Smijete i možete ali nećete. To je uzrok, odbacivanje ljubavi a prihvaćanje oružja i mržnjom se naoružavate.

Djeco moja, sad molite, postite i propovijedajte Evanđelje. Budite apostoli ovog vremena.

ŽELIM UDRUŽIVANJE U ZAJEDNICE GDJE
SE MOLI DUGO

23.05.1994.

Draga moja djeco, klonite se grijeha, dosta je s ubijanjem tek začete djece. Djeco, čujem njihove krikove i razumijem njihov plač. Ne znate koliki je to grijeh ubiti svoje bespomoćno čedo koje plače i kaže: „Mama, ostavi mi ruke, one bi te grlile“, i tako redom. Dok su kidali, čula sam plač. Eto, vi prve ubojice, tako činite nad svojima, a ne sviđa vam se kad vam se to vrati.

Djeco, ne pitajte Me ništa više, već molite, postite, prekinite s mržnjom.
Ljubite jedni druge, oprostite jedni drugima i prihvatite se posla. Pomognite jedni drugima, ali ne da radite blagdanom. Blagdanom se ide na sv.Misu da slavite Gospodina.

Djeco moja ljubljena, Ja vas molim da se moli u obitelji, neka se moli u zajednicama. Gdje se moli tu smo Mi, Isus i Ja. Mi sve vidimo i sve znamo. Molite, svjedočite, propovijedajte Evanđelje. Samo tako ćete steći ljubav, a ljubav je Isus Krist.

Djeco moja, želim udruživanje u zajednice gdje se moli dugo, gdje se ne mogu raspasti. Želim još takvih zajednica, ali da budu jedinstvene, gdje može svatko doći, bilo koje narodnosti bili ili bilo koje boje kože bili. Bog je svačiji, On je nedjeljiv.

Zato vas molim, tamo gdje su zajednice zatvorene, neka otvore širom vrata za sve molitelje, ne gledajući što su bolesni. Zapamtite, Bog dolazi radi bolesnih i radi grešnih.

VAŠOM NEVJEROM ZAISTA HOĆETE U PONOR

24.05.1994.

Draga moja djeco i vi sinovi moji, vidim sada a i prije sam vidjela u kakvu je nevolju čovječanstvo upalo. Pitate se zašto? Zato što ste Boga ostavili na stranu, a vaše zemaljsko držali ste na počasnom mjestu. Mnogi su se previše zauzimali s radom, pa bilo kojim poslom su se bavili. Stalno su radili pa čak i u blagdansko vrijeme, nisu znali kad je dan Gospodnji jer nisu imali vremena znati.

Djeco moja, tako ste lako i pomalo odlutali od Boga, a kad ste se izgubili pronašao vas je đavao koji vas poče napajati zlim dusima i oni počeše vladati čovjekom, s ljudima, ne samo tu u vašem mjestu već i u cijelome svijetu.
Ja nisam mogla više to gledati i molila sam Isusa da nešto poduzme. On Mene šalje da se ukazujem, da dajem Poruke čovječanstvu da se obrati, inače će svi stradati. Isus se zauzeo da vas izliječi od te napasti. Šalje Duha Svetoga u raznim jezicima, čine se čudesa i znamenje, ali opet se ne vjeruje zašto se Majka toliko ukazuje. Vašom nevjerom zaista hoćete u ponor, hoćete da svijet nestane.

Djeco, djeco, probudite se jer samo malo još vremena imate za povjerovati.
Ja vam kažem isto što je Petar govorio i vikao. Pročitajte iz Djela apostolskih 2,14-21.

NAJVAŽNIJE JE DA SE MOLI

26.05.1994.

Draga moja djeco, ne znate u kojem vremenu živite. Dok se vi dogovarate što ćete s kipom koji ste vi ljudskom rukom napravili, radujete se kipu, a Mene i moja ukazanja ne prihvaćate, ne priznajete. Djeco moja, to je lijepo, izradili ste moj kip, ali kip vam ne može pomoći. Ja, živa Majka, gledajući kako nosite kip, kako se molite kipu, Meni bude jako žao i Ja vam pomažem i preko kipa.

Djeco moja, najvažnije je da se moli, da vjerujete u onog koga molite, da vjerujete da će vam molitve biti uslišane.

Meni je važno da slušate svoje pastire, da ljubite, da donosite plod Gospodinu Bogu obraćajući nevjerne. Za Boga sve prihvatite pa i najveće kušnje, samo pazite da te kušnje donose plod, a ne da naškode društvu, Crkvi, da naškode čovjeku a pogotovo Bogu.

Djeco, nosite kipove i križeve tamo gdje je potrebno. Tamo u obitelji vi molite za tu obitelj.

Molite, bdijte, postite, došao je čas kad će se istinski klanjatelji klanjati Ocu u Duhu i Istini, jer upravo takve klanjatelje traži Otac.

PRIBLIŽAVA SE SUDNJI DAN

27.05.1994.

Draga moja djeco, dođoh da vas spasim od propasti. Čovječe, probudi se, obrati se i vjeruj da se svud ukazujem samo zato da se uvjerite da je vrijeme opredjeljenja: Hoćete s Isusom ili u propast. Približava se sudnji dan. Jao, jao onima koji zaniječu Isusa, jao onima koji zataje sva moja ukazanja.
Ja ne prijetim već vas upozoravam na vaše grijehe.

Djeco moja, Isus vam poručuje, Isus vas šalje jer dana Mu je sva vlast na Nebu i na Zemlji: “Pođite, dakle, i učinite mojim učenicima sve narode, krsteći ih u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam zapovijedio.
I evo, Ja sam s vama do svršetka svijeta”.

Djeco moja, Ja Majka ne mogu vas pustiti da izgubite živote. Djeco, ne znate što se sve sprema. Ja vas molim za vaše dobro, obratite se i ne igrajte se s vatrom, jer ona zna još jače planuti i zahvatiti najudaljenije krajeve ove zemaljske kugle.

Djeco, shvatite, vi ste na užarenoj vatri, a još ubacujete gorivo da se još više rasplamsa. Vi ne mislite da se može raspršiti Zemlja. Jao, jao, malo ima vjernih koji se žrtvuju, koji mole Krunicu. Ja moram pokušati opkoliti svu zemaljsku kuglu, moram joj isplesti mrežu od Krunice i sačuvati donekle Zemlju, da spasim ono što se spasiti dade. Eto, zato idite i propovijedajte Evanđelje, dajte sve od sebe. Trpite jer i Isus trpi.

I TAD PLAČEM OD RADOSTI JER UISTINU SAM PRONAŠLA
DJECU I DJECA UPOZNAŠE MAJKU

28.05.1994.

Draga moja djeco, bila sam prisutna na samom Krštenju i na sv.Potvrdi i to u svakoj župi. I tad plačem od radosti, jer uistinu sam pronašla djecu i djeca upoznaše Majku. Vidim mnoge od njih obraćenika, koji su tek sad upoznali Boga i tek sad primili Boga, oni će postati bolji vjernici no što su pojedini iz kršćanskih obitelji.

Djeco moja, samo promotrite kako se neki ponašaju za vrijeme sv.Mise, za vrijeme molitve. Da li su sabrani, da li znaju gdje se nalaze i zašto su tu?
Djeco moja, koji god dođe u hram Božji treba znati, da je tu prisutan Isus.
Koji god primi Isusa a prije toga se izrugivao drugome i smijao se drugome, nedostojan je pristupio Isusovom žrtveniku.

MOJ SIN IVAN PAVAO DRUGI MOLI ZA
CIJELO ČOVJEČANSTVO

30.05.1994.

Draga moja djeco, Ja sam Majka sviju vas, Ja nikoga ne napuštam, ne razdvajam. Ja sve podjednako volim, jednako vas ljubim, zato i želim da se sjedinite i oprostite jedni drugima.

Djeco moja, zapamtite, Ja sam vrata kroz koja ćete proći, a Ja sam i Majka Crkve. Zato vas pozivam sve, da se vratite svojoj Majci, da vas ponovno ispunim ljubavlju Kristovom.

Djeco moja ljubljena, moj sin Ivan Pavao Drugi moli za cijelo čovječanstvo.
U čitavom Nebu čuju se njegove molitve, njegov vapaj, za cijeli svijet on moli. U čitavom Nebu čuju se tužaljke mog i vašeg pastira kako su mnogi ponovno počeli barbarski živjeti iako se nazivaju kršćanima.

Djeco, ne mogu sve reći, ali žalosna sam što čovjek hoće biti Bog, hoće sve stvarati i da se njemu klanjaju. Ah, djeco moja, ne može znati ako mu Bog ne dade znanje i bistru pamet. Djeco, zapamtite, nemojte koristiti sve što pamet i znanost mogu stvoriti, jer je štetno za svijet pa i za tebe. Bog vam je dao da znate da je Bog svemogući, a ne da razarate zemlju i sve što je na zemlji.
Čak ste počeli i planete razarati. Djeco moja, budite maleni i ponizni, nemojte puno tražiti i istraživati, budite zadovoljni sa onim što vam Gospodin Bog dade, ako želite još živjeti ovim životom. Eto, sad se malo zamislite što svijet još čeka. Znajte, nitko ne može biti Bog.

Molite vi moji maleni i nepismeni, vi koji trpite, vi koji ste prognani. Molite za one koji žele biti na prvom mjestu, iznad pastira, iznad samoga Boga.

MNOGI PROKLINJU SVOJE RODITELJE ŠTO IM DADOŠE
TAKO RANO POTPUNU SLOBODU

31.05.1994.

Draga moja djeco, vi maleni, vi u malim mjestima, vi koji slušate samo Božju Riječ i živite kako vam Bog zapovijeda, znajte, vi i vaše molitve održavaju ovaj život na zemlji.

Djeco moja, vi još ne znate kakav je narod u većim i bogatim državama.
Oni su postali poput životinja. Žalosna sam što to roditelji dozvoliše djeci da žive u raskošu, u noćnom uživanju, da imaju sve što god zažele. Nemojte misliti da će dugo uživati. Ne, neće, jer taj život je kratak, vidim da im se život počinje gasiti već od trinaeste godine.

Djeco moja, mnogi se kaju što su započinjali takav život. Mnogi proklinju svoje roditelje što im sve to omogućiše i što im dadoše tako rano potpunu slobodu. Djeco, njih je odgajala ulica, kafići i razni drugi zabavljači.

Djeco, djeco, vidim da ne znate koji vam je pravi put. Pravi put je Isus koji vas poziva da ga slijedite, da ga slušate, a moći ćete tako ako se obratite i slušate što vam Isus govori preko pastira, preko Poruka.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, ne znate da je trećina čovječanstva na samoj vatri. Vatra tutnji u samoj zemlji, zato vi ne čujete i ne vidite sve dotle dok ne izbije na površinu.
A drugoj trećini prijeti potop. (Iz Poruke od 17.05.1994.)