PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VAŠE JE DA MOLITE I DA BUDETE BOLJI
NO ŠTO STE BILI

05.06.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam kad vidim kako pojedini odvlače moju djecu iz Crkve i iz Molitvene zajednice. Ipak, treba znati zašto su tako pali. Djeco, znate onu prispodobu o sijaču? Svatko koji sluša Riječ o Kraljevstvu Božjem, a ne razumije, dođe zli te mu otima što mu je u srcu posijano. To je onaj uz put zasijan. A zasijani na tlo kamenito, to je onaj koji čuje Riječ i odmah je s radošću prima, ali nema u sebi korijena nego je nestalan. Kada zbog Riječi nastane nevolja ili progonstvo, odmah se pokoleba. Zasijan u trnju, to je onaj koji sluša Riječ, ali briga vremenita i zavodljivost bogatstva uguše Riječ te ona ostane bez ploda. Zasijani u dobru zemlju, to je onaj koji Riječ sluša i razumije pa onda daje i urod: jedan stostruki, jedan šezdesetorostruki a jedan tridesetorostruki.

Eto, djeco moja, koji nisu dobri njih će sotona pokupiti i uništiti. Žalosna sam i plačem. Ali, rečeno je: Stado malo ali poslušno i donosi plod. A pohlepni, zavidni i neposlušni slušat će i neće razumjeti, gledat će i neće vidjeti.
Jer, usalilo se srce naroda ovoga. Uši začepiše, oči zatvoriše, da očima ne vide, ušima ne čuju, srcem ne razumiju te se ne obrate da ih izliječim.

Blago vašim očima što vide i ušima što čuju. Zaista kažem vam, mnogi su proroci i pravednici željeli vidjeti što vi gledate, ali nisu vidjeli, i čuti što vi slušate ali nisu čuli. Vi vjerni moji, neka vam se ne dogodi da budete sebični i da nešto tajite, zaniječete ili izdate. Vaše je da molite i da budete bolji no što ste bili.

ISUS ČEKA RAŠIRENIH RUKU, OTVORENOG SRCA

09.06.1994.

Draga moja djeco, vidim koliko Me tražite. Raduje se srce moje svima vama koji se vraćate. Evo, Isus čeka raširenih ruku, otvorenog Srca. Dođite u Srce njegovo, svi ćete stati, svi, svi koji vjerujete, ono je vaše sklonište, vaš život.

“Djeco, poslušajte kako kuca, izbrojte udarce ako možete. Ne, ne možete. Svaki udarac ili otkucaj, to je za svakog obraćenika. To je otkucaj njegovog dolaska na moja vrata, vrata moga Srca koja se otvaraju.

Dođite svi koji ste na krivom putu, za sve ima mjesta. Sve će vas dovesti moja Majka. Ona je Majka ljubavi, ona ljubi svako dijete. Ja sam Nju poslao da vas sve pronađe. Poslao sam Ju da Mi pripravi put za moj dolazak“.

Djeco, to vam je Isus poručio. Tražite Isusa i naći ćete Ga, a kad Ga pronađete, slušajte Ga, živite u Njemu, hranite se iz njegovog Srca, koje je puno životne hrane. Ono je otvoreno da se svaki vjernik nahrani i da svatko spozna tko je njegov Spasitelj.

Djeco, vi pojedini znate da vam ostaje samo vjera, ufanje i ljubav. To troje, ali najveća je među njima ljubav.

„Djeco, dobro pogledajte moje Srce probodeno za sve vas. Ono je svima vama darivano preko sv. Pričesti“.

Djeco, to su opet riječi Isusove. Sad vi svi koji ste gluhi, odglušite se i dođite. Ljubite kako je Isus vas ljubio i za vas se predao da Ga muče, da On trpi, a to je ljubav vama dana, da vi ne trpite. Sve je Isus preuzeo na sebe. Zato dođite svi, vjerujte svi. Molite, postite, opraštajte, to je ljubav.

POŠTUJTE SVOJE RODITELJE

12.06.1994.

Draga moja djeco, poštujte svoje roditelje i sve koji su stariji od vas. Poštujte i one siromašne, odbačene, bolesne. Nahranite gladne, liječite bolesne.

Djeco, vi imućni, gledam imate previše a malo dajete. Jao, jao, žalosna sam što niti vi nećete moći sve koristiti, sve utrošiti. Ah, koliko vaše braće umire.
Djeco, žalosna sam što ima i kod vas kršćana bogatih i što ste bogatiji to više k sebi grabite, a dobro znate da to nije od Duha Božjega. Tako nešto se ne bi smjelo dogoditi, to je veliki grijeh za kršćane.

Djeco moja, Ja ne želim da vi nemate, da trpite oskudicu. Ne, već samo želim da nahranite gladne, da napojite žedne, da odjenete gole, da primite na konak putnike.

Djeco, budite poput Ante i još mnogih mojih sinova koji su trpjeli da bi drugima pomogli, a za svaki svoj grijeh sebe su mlatili šibom i konopom. Eto, sad Ja ne tražim da sebe mlatite već da pomažete. Koliki trpe dok se vi podmuklim pogledom smijete i od njih bježite. Ah, jadni vi, ne znate da ste samo po njima spašeni.

MORATE SE BORITI PROTIV TISKA
KOJI ŠIRI ZLO

14.06.1994.

Draga moja djeco, molite u obitelji, molite za obitelj jer vidim mnogo nečistoće u samoj obitelji, vidim svašta u svijetu. Trebam dosta molitve, potrebno Mi je dosta trpljenja. Jedino molitvom, trpljenjem, vjerom, ljubavlju možete spasiti obitelj i cijeli svijet, a po svijetu svoj zalutalu djecu. Zato sam došla, zato dajem Poruke da vas spasim jer vidim, ateizam je oskrnavio lik moga Sina. Đavao je posijao mržnju i pokvarenost. Duh bludnosti uistinu je zaveo sve narode zemlje, ni jedan se nije sačuvao. Taj veo smrti protegao se nad svijetom i duše se kaljaju još prije negoli su postale svjesne života.

Djeco moja, morate se boriti protiv svega što vam kvari vašu djecu i sav svijet, a to su: razni časopisi, moda koja je sve naprikladnija i izazovnija. Morate se boriti protiv tiska koji širi zlo, protiv raznih predstava koji upropašćuju dobro ponašanje.

Morate se boriti protiv sadašnjeg načina mišljenja koji sve odobrava i opravdava, protiv ćudoređa koje sve dopušta.

Djeco, vidim svašta u svijetu. Kad bi vam netko to snimio i pustio film, vi biste zatražili da vas odmah preselim iz ovog života u život čist i vječan.

Djeco, i još se više zlo širi u svijetu. Pomognite Mi da barem spasim ono što se još da spasiti.

BOGATAŠI SU NAJVEĆI SIROMASI

15.06.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti, vidim svašta u svijetu. Nemojte govoriti kako su bogati jer da imaju tvornice i sve što im treba. Djeco moja, baš takvi bogataši su najveći siromasi, jer oni nemaju ono što siromasi imaju, a to je Bog u njihovim srcima. Siromasi znaju samo trpjeti i dijeliti i ono što prime. Oni mole za prijatelje i neprijatelje. Oni opraštaju, oni žele samo ljubav i mir ovom narodu i ovom svijetu.

MNOGIMA NIJE JASNO TKO JE LJUBAV BOŽJA

17.06.1994.

Draga moja djeco, vidim mnoge osvete, mnoge nestale. Ja vas molim da ne otimate nikog, da pustite sve koje ste zatvorili i napustite tuđa područja.
Ne želim rat, ne želim mržnju, ne želim sijanje laži koje dovodi mržnju u ljudska srca, a to čini moj neprijatelj sotona.

Djeco moja, Ja, Majka dođoh da vam donesem Kristovu ljubav, da biste opraštali i ljubili, a to postići morate. Najprije vjerovati srcem i dušom u Boga Stvoritelja, u Jahvu. A Jahve Bog vam je poslao svoju Ljubav da vas odriješi, okove skida s vas, oslobađa vas smrti i daje vam vječni život.

Djeco moja, vidim mnogima nije jasno tko je ljubav Božja. Isus je ljubav.
On je svoj život predao da vas otkupi. A sad zamislite se, da li bi vi to trpjeli za Isusa? Ne, djeco, mnogi krenu i osjete kako pritišće križ te se vrate govoreći: Ne, nisam lud da trpim za drugoga. Ah, jadni moji, sve što činite to činite za sebe. Jer, evo, brzo dolazi Gospodar, dijelit će plaću zasluženu.

I VI IMATE ONE KOJI VAS OČEKUJU DA IM
DOĐETE U POSJET

23.06.1994.

Draga moja djeco, budite svjetlo koje sja, a to ćete postići ako ljubite, ako se žrtvujete za svoju braću, ako posjećujete one koji su odbačeni od svakoga ili one koji su vrlo daleko. Kad kažem daleko ne mislim na kilometražu.

Djeco moja, morate izdržati na ovome putu svi koji ste pozvani. Svi vi imate velike darove Duha Svetoga, samo ne znate da ih iskoristite. Vi polažite ruke nad bolesnicima. Oni koji vjeruju da Isus liječi preko vas, oni će se izliječiti. Budite u to sigurni osim ako trebaju, za nekoga ili radi svoje vlastite krivice, neka trpljenja trpjeti onoliko koliko im je zacrtano.

Eto, djeco moja, izdržite sve i ne brinite. Ja Majka vas pratim, Ja ću vam pomoći kao što sam pomogla Elizabeti dok sam boravila kod nje. Djeco, i vi imate one koji vas očekuju da im dođete u posjet, ali morate malo oživiti vaš korak, vaš put. Djeco, neće vam biti teško pa ne znam gdje da su zabačeni. Vi ste pozvani da pomažete, da se darujete, da propovijedate Isusov ponovni dolazak.
Djeco, to je tako blizu da ga možete dodirnuti, čuti njegove Riječi.

SLAT ĆU VAS U MNOGA MJESTA, U MNOGE GRADOVE GDJE
ĆE DOBIVATI VELIKE MILOSTI PREKO VAS

27.06.1994.

Draga moja djeco, ukazujem se u ovome mjestu, na ovome brežuljku i s ovoga Brda sam vas branila, štitila, s ovoga Brda sam vas pozivala da se obratite, da vjerujete u Evanđelje, u moja ukazanja, ali ljubomora je mnoge spriječila.

Djeco moja, izdržite još malo i ne čudite se kakav je zloban i sebičan svijet.
U svom zavičaju nitko nikome nije vjerovao pa čak ni Isusu. I zato Isus nije mogao učiniti ni jedno čudo doli da ozdravi nekoliko nemoćnika, stavivši ruke na njih. I čudio se njihovoj nevjeri. Eto, djeco moja, neka se ne čude vama, nego se vi njima čudite i njihovoj se nevjeri čudite.

Djeco moja, slat ću vas još u mnoga mjesta, u mnoge gradove gdje će dobivati velike milosti preko vas. Znam osobe koje su dobile velike milosti preko vas, i to ovdje u ovome mjestu. Ali, jezik im je bio predugačak pa su vas s njime okaljavali. Sad vas ne mogu pogledati u oči već bježe. A neki jedva čekaju da ih vi pogladite po njihovoj glavi i da im se nasmiješite, onako radosno kako vi to umijete. Vi to činite, Ja vidim, ali oni ne vide.

Djeco moja, mnogo toga vi ne znate jer ne smijete znati. Ali, Ja vam otkrivam samo ponešto da se barem vi uvjerite. Eto, djeco moja, budite i dalje sa Mnom. Dijelite i dalje ono što vam drugi daju kao milostinju. Sad molite i dalje za tu moju djecu i za jedinstvo. Ali najprije za jedinstvo u svojoj kući. Djeco izdržite!

VI STE SAD POZVANI DA SLIJEDITE
SVETOG PETRA I PAVLA

28.06.1994.

Draga moja djeco, vi ste sad pozvani da slijedite sv.Petra i Pavla. Vi se morate žrtvovati da se svijet obrati, da nevjerni počnu vjerovati da vas Ja šaljem, da im dostavite Poruke, da im propovijedate što će se zbiti.

Djeco posvađana pomirite se, djeco izranjavana izliječite rane da se ne počnu raspadati. A prije ćete ih izliječiti ako opraštate kao što je Isus oprostio najvećem grešniku koji ga razape. Vi koji ustrajete na ovoj kalvariji bit ćete s nama u Slavi Božjoj. Slavit ćemo Isusa Krista, bit ćete Mi uz moj skut.

Djeco, idite i vičite: Velika se vatra pali, smetlište se kupi u kup i kad je previše i ne može više stati, ono se pali.

Dijete moje, ne, neću vam govoriti, sami malo razmislite što je smeće i kako je postalo da bude smeće pometeno i bačeno. Jao, jao onima koji ne slušaju Božju Riječ i onima koji ne žive po Božjim zapovijedima, po Evanđelju. Mnogi se plaše i zataje viđenja. Neki ne smiju svjedočiti radi svijeta, što će svijet reći da je lud ili luda. Neki neće svjedočiti da ne bi osramotili svoje bližnje pred svijetom.

Djeco moja, vi živite samo za svijet. Vi ste vezani samo za svjetovno a ne za Božje. Samo pazite da ne budete pometeni.

NE OBRAĆAJU SAMO MISIONARI VEĆ I ONI
KOJI ŠIRE MOJE PORUKE

29.06.1994.

Draga moja djeco, ne obraćaju samo misionari već i oni koji primaju moje Poruke, oni koji šire moje Poruke. Oni mole za svećenike i za sve druge redove. Oni se bore protiv zla, samo da sačuvaju svoje svećenike.

Djeco, za njih se morate žrtvovati, inače, moj ih je neprijatelj počeo napadati samo da bi Crkvu srušio, a stado da se rasprši. Vidim svašta rade, samo da kršćanstvo nestane. Ja vas molim da molite za svoje pastire, pa i ako nešto nesvjesno reknu. Vi ih morate pokrivati i moliti da to više ne čujete. Ja znam da i vi niste svjesni, jer zlo i vas tjera da to isto i vi učinite. Zato vam treba sabranost, da vidite što je od Boga, a što od moga neprijatelja. Morate se boriti i otimati od mog neprijatelja sve one, koje je on zgrabio u svoje kandže.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, sotona bi htio da sav svijet bude pod njegovom naredbom.
Vidim kako u svijetu pali vatru. Jao onima koji ga poslušaju, izgubit će i dušu a ne samo tijelo. Uskoro će sotona početi svoje obilježavanje. (Iz Poruke od 06.06.1994.)

Djeco, kad biste imali vjeru u Boga, kad biste ljubili, vi biste pomogli da hodočaste i oni najsiromašniji. Treba se Crkva pobrinuti za hodočašća, a Crkva to ste vi. Dođite u sva moja svetišta, hodočastite, ali samo s vjerom i ljubavlju.

Morate se izmjenjivati u hodočašću, morate jedni kod drugih odlaziti. Ah, samo se to još nije dogodilo. (Iz Poruke od 19.06.1994.)

Djeco, vi ne možete i ne smijete za toliki svijet pitati i to pojedinačno. Djeco, svatko ima svoje srce i Ja i Isus govorimo preko svete Mise. Mi smo tu u srcu, samo ako vjeruju i koliko vjeruju.

Žalosna sam kad vidim koliko pisama moji vidioci dobivaju, samo da bi pitali Majku za razne potrebe. A rečeno je da ljudi mole i sve će im se dati.
Djeco, nikome ništa ne odgovarajte jer vi ne biste stigli odgovoriti  da noću i danju pišete. Djeco, te osobe žele sve na brzinu. Žele sve servirano. (Iz Poruke od 30.06.1994.)