PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


JAO ONOME KOJI ODBACUJE
ONO ŠTO JA PONUDIM

07.07.1994.

Draga moja djeco, molite za mir u vašim srcima, u vašoj domovini. Ne tražite zlo jer ste ga imali u vašoj domovini. Vidite koliko je mrtvih i koliko je spaljeno i srušeno. Ja sam tu da vam pomognem za opstanak. Jao, jao onima koji zapaljuju vatru. Jao onima koji se hoće umiješati u moja poslanja. Jao onome koji odbacuje ono što Ja ponudim.

Djeco moja, dobro znate koga sam Ja odabrala da vas vodi, a vi hoćete sami na sebe zlo navući. Djeco moja vjerna, vi koji molite da spriječim ovo što nailazi, jao, ne mogu sve reći, nije Mi dopušteno, samo vam hoću reći: Ne budete li Meni vjerovali, nećete niti Isusu.

Djeco, dođoh da vam donesem Svjetlo, Ljubav i Mir. Dođoh da obnovim Crkvu. Crkva mora biti sveta, za svakoga. Crkva mora vjerovati u moja ukazanja i svako Božje djelo treba biti pozdravljeno s dobrodošlicom, bez nevjerice i prezira, bez sumnje.

ODBACITE SVE ŠTO VAS SPUTAVA U VJERI

08.07.1994.

Draga moja djeco, vidim da pojedinima ništa ne znače moja ukazanja i moje Poruke kao ni proroci. Mnogi pogani i mnogi nevjerni kršćani, samo se rugaju vama i mojim Porukama. Vidim mnoge proroke koji će biti prognani poput Amosa i drugih proroka. Ali ono što je Bog odlučio to će se i dogoditi.
Sve što proroci vide i što im Bog navijesti, to će se i dogoditi.

Djeco moja, dođoh da vas obavijestim da je tako blizu Isusov dolazak.
Zato odložite sve što vas sputava da vjerujete. Odbacite, kažem vam, sve što vas sputava u vjeri, jer kad bude Isus došao sve će se izmijeniti pa čak i sveta Crkva. Odjednom će zablistati, obući će Kristovo Svjetlo.

MORATE ČUVATI U ČISTOĆI OVAJ GRAD,
OVAJ OTOK

10.07.1994.

Draga moja djeco, ne molite samo za vas, ne budite sebični. Djeco, u svijetu ima težih slučajeva, kojima je potrebnija pomoć. I kada odijelo krpate, najprije zakrpate one veće rupe, a potom one manje.

Djeco moja ljubljena, vidite kako se ponašaju vaša djeca, a i odrasli, na plaži. Djeco, čuli ste propovijed o tome, kako se treba pristojno odijevati. Žalosna sam što kritizirate moga sina Ivana, jer Ja ga zadržavam na ovom otoku, u ovome mjestu (Malom Lošinju). Ja ga tjeram i dajem mu snage da viče, jer se u ovome mjestu ne smije tako odijevati i stavljati na izložbu razne časopise s pogrdnim sramotnim slikama.

Djeco moja, morate biti poslušni svojim pastirima. Morate čuvati u čistoći ovaj grad (Mali Lošinj), ovaj otok (Lošinj). Djeco moja, dobro znate da sam ga Ja odabrala za Betlehem.

Djeco moja, vidim koliki roditelji pate za svojom djecom gledajući ih kako pate, kako venu a ne mogu im pomoći. Znam mnoge obitelji gdje su roditelji bili poput djece. Pustili su djecu širokim putem a i oni su bili bezbrižni i uživali.

Ah, ne mogu sve reći, ali trebate nadzirati svoju djecu, pratiti njihov rast.
Ne mislim na tjelesni rast već da pratite s kim se druže, gdje idu, kada odlaze i kada dolaze, što piju, kako to nabavljaju, koji su to koji im dostavljaju njihove užitke.

Djeco moja, vi roditelji morate pomoći svojoj djeci. A i MUP (Ministarstvo unutarnjih poslova) treba da se više pozabavi s time, ne samo na ulicama već i u disku, u domovima gdje su roditelji odsutni. A koliki su pored mora?
Djeco morate pomoći MUP-u a i MUP vama, bez stida i straha.

Eto, sad morate slušati vaše pastire, a pogotovo mog sina Ivana. Budite zahvalni i njemu što Mi pomaže, što Me sluša. Sada molite za vašu domovinu, za cijeli svijet.

Djeco moja, ako odrastao čovjek ili dijete kaže: Neću te, ti si zlo, ti si nečisto, onda mu zli duh ne može ništa. Ali, ako vi to tražite, onda mu se sami predajete.

JAO ONIMA KOJI NE PRIZNAJU MOJU MAJKU
I ODBACUJU NJEZINA POSLANJA

11.07.1994.

Draga moja djeco, vidim da vam nije lako slušati iz dana u dan kako vam ne vjeruju u moja ukazanja, zato što dajem ovakve Poruke. Za moje Poruke govore da su političke. Djeco, Ja baš takvima poručujem da ljube svakog čovjeka i da ne prave razliku tko je tko, odakle je i što je. Oni su ti koji raspaljuju vatru, oni su ti koji raspršuju nevjeru.

Djeco moja, Ja Majka ljubavi dođoh radi vas djece, da vas spasim od propasti, od mača. Vidim zavjesu tame kako se spušta na Zemlju. Pomognite Mi da ju raskinem. „Jao onima - govori vam Isus – koji ne priznaju moju Majku i odbacuju njezina poslanja”. Dobro znate koja su ovo vremena i da je ovo sve za otkrivanje vaših tajni, koje držite u srcima, a te su vam tajne zlobne: sebičnost, mržnja.

Djeco, Ja Majka moram javno vikati da bi se svi probudili, da ne mrze jedni druge. Jao, plačem krvavim suzama za cijelim svijetom jer mržnja je posvuda. Vidim velika progonstva samo zato što nije jedan narod, iste boje kože, isti jezici, iste vjere.

Jao vama koji mirno gledate toliko mržnje, toliko ubijanje nevinih koji vole živjeti životom koji im je dao Otac Nebeski. I vi ne biste obranili samo zato što bi to bilo politički? Djeco moja, sve što se radi, radite politički. A zar u Bibliji nema politike?

Djeco moja, morate se suprotstaviti najprije riječima, to znači dijalogom.
Ja Majka želim sve otvoreno, ništa u tajnosti.

Djeco moja, neću se dugo ukazivati svaki dan i s ovoliko riječi, jer dobrih znakova imate i opširne Poruke imate, samo ste sebični.

OVDJE NA OVOME MJESTU ŽELIM
SAGRADITI I UČVRSTITI BETLEHEM

13.07.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam, plačem krvavim suzama jer svijet živi samo za sebe. Ne misli čak ni za budućnost svoje duše. Vidim mnoge prodane duše. Vidim mnoge kako raspaljuju vatru, ne samo kod vas već i u svijetu. Vidim koliko moja Crkva krvari i trpi. Ah, ne mogu vam sve reći već vas molim, vas Hrvate, vas dobre vjernike koji bi i život svoj dali da bi se svijet obratio, da molite da se Crkva sjedini.

Djeco, vi koji molite, molite češće i budite vi moji vjerni i poslušni učitelji molitve za cijeli svijet. Djeco moja, Bog ima svoj plan za Hrvatsku, zato sam se ukazala ovdje u Lošinju Kraljicom ljubavi.

Djeco, ovdje na ovome mjestu želim sagraditi i utvrditi BETLEHEM. Ovdje neka se ponovno rodi Isus. Djeco, a znate li tko je Isus Krist? On je Ljubav, Bog.

Djeco, budete li vjerovali u moja ukazanja i primili ljubav koju vam nosim i širili tu ljubav drugima, pobjeđivali mržnju a stvarali mir i jedinstvo u obitelji i samoj Crkvi, znajte da ste na putu pobjede zla. Zato vas molim, opraštajte, ljubite, nemojte misliti na dug.

OVO JE BETLEHEM LJUBAVI A HRVATSKA
NOVI JERUZALEM

16.07.1994.

Draga moja djeco, vidim da ne razumijete Poruku koju sam vam dala (13.07.1994.). Djeco, vi mislite na Isusovo rođenje. Ja sam nazvala rođenjem, jer ovdje će početi ljubav koja će zahvatiti čitavo čovječanstvo. Samo trebate ustrajati, nikako zanijekati pa koliko god vam bude teško. To su porođajni bolovi ali vi to možete.

Djeco, ovo je Betlehem ljubavi a Hrvatska Novi Jeruzalem. Eto, tako će biti. Želja Mi je da se svi obrate i da Isus sve prepozna kad bude došao. Ja, Majka, pripremam Mu put i dobrodošlicu. Žalosna sam što pojedini uistinu ne razumiju Poruke. Eto, kao što niste razumjeli o Čistilištu.

Djeco moja, dobro je objašnjeno. U Čistilištu su oni koji su govorili za sebe da su bez grijeha. Ah, svi imaju grijehe i prema grijesima dozvoljeno im je Čistilište. Djeco moja, ako vam se jednom otpuste grijesi, nemojte odmah griješiti jer ne znate kada će tko biti pozvan.

SVE ŠTO VAM GOVORI SVETO PISMO,
TO ĆE SE I DOGODITI

17.07.1994.

Draga moja djeco, sve što vam govori Sveto Pismo, to će se i dogoditi. Ali, ako se svijet obrati, ako svijet bude molio Isusa Krista, onda, po Isusovoj Krvi i Ranama, ublažit će se bič. Djeco moja, sami vidite u kojim vremenima živite, sami vidite što se u svijetu događa pa i u svemiru. Sad vas molim da hodočastite moja svetišta, da postite o kruhu i vodi i da se redovno ispovijedate i kajete za svoje grijehe.

Djeco moja, govorim vama koji trpite, koji molite i bdijete, govorim vama kojima se ukazujem, ne prisiljavajte jedni druge da otkrivate tajne pojedinačne. To ne smijete činiti.

Djeco moja, imate Poruke i čitajte, ne tražite bolji kruh od pogače. Oni koji lutaju od proroka do proroka, jednom će ih zgrabiti onaj koji je protiv Mene i Krista, i oni će siliti moju djecu da izdavaju tajne koje su upućene u tajnosti. Žalosna sam što se i na takav način sotona pokušava približiti Prijestolju-Žrtveniku. Djeco, ne plašite se jer on nije moćniji od Isusa i od Mene. Vi molite za sv. Crkvu i za pastire. Molite za mog sina Ivana a vašeg Sv.Oca Papu. Molite za jedinstvo u samoj Crkvi.

Eto, sad se ne plašite, Ja i Isus vas pratimo.

BUDITE IZDRŽLJIVI POPUT APOSTOLA JAKOVA

24.07.1994.

Draga moja djeco, budite izdržljivi poput apostola Jakova. Jakov je išao propovijedati poganima. Sad kad vidim koliki se obratiše čitajući Poruke, a koliki su izliječeni, koji nisu ni znali da su bili bolesni.

Djeco moja ljubljena, ne znate da sam vas obranila od Zmaja, od velike katastrofe. Mnogi ne priznaju, ali ipak govore da je to čudo. Ja vas molim, da molite za sve nevjerne jer želim i njih spasiti, borim se za svako izgubljeno dijete. Ah, ne mogu sve reći, ali čišćenje je tu. Uskoro će se očistiti sve što ne valja, sve što je čovjek posijao.

Vi djeco moja izdržite, koračajte naprijed uzdignutih glava pa makar vas u lice popljuvali i proganjali, kamenovali. Vi opraštajte i ljubite.

NE BUDETE LI OPRAŠTALI,
MNOGI ĆE SE IZGUBITI

26.07.1994.

Draga moja djeco, samo ljubavlju se mržnja pobjeđuje. Svatko neka se zamisli, da li ljubi, kako ljubi i koliko i koga ljubi. Zamislite se, koga je Isus ljubio, kome je Isus oprostio i zašto mu je oprostio?

Djeco moja, ne budete li opraštali, mnogi će se izgubiti. Zato se svi, jedni prema drugima, pripašite poniznošću. Jer, Bog se oholima protivi, a poniznima daruje milost. Ponizite se, dakle, pod snažnom rukom Božjom, da vas uzvisi u pravo vrijeme. Svu svoju brigu povjerite Njemu, jer On brine za vas.

BIT ĆETE VJERNI KAD BUDETE ŽIVJELI
PO BOŽJIM ZAPOVIJEDIMA

27.07.1994.

Draga moja djeco, pozivam vas da molite za vaše političare, da im politika bude zdrava, pomirbena, ljubazna. Molite za cijeli svijet. Vidim koliko se svijet naoružava s najstrašnijim oružjem. Molite da zaustavim one ispružene ruke, koje se kreću prema dugmetu. Ah, djeco, oni su ubojice, takvi ne misle ni za sebe.

Djeco moja ljubljena, vi koji molite, koji ljubite, Ja vas molim da budete iskreni, da ništa skriveno ne radite jer nevjera dovodi do raspada brakova, zajednica, ustanova pa i države. Radite s dijalogom. Jer, vi jedni od drugih ćete skriti, ali Duh Sveti će otkriti i sve će se znati. Djeco zapamtite, od Boga se ništa ne smije zatajiti niti skrivati, a vidim da mnogi žele skrivati, prkositi. Djeco, svijete, ne može tako dalje, ovo su posljednja vremena.

Nemojte govoriti kako ste kršćani ili kako govore pojedini, Božji narod, vjeran Bogu. Bit ćete vjerni kad budete živjeli po Božjim zapovijedima.

VIDIM KAKO ŽENE POSTAJU POPUT
ZVIJERI NAD SVOJIM MUŽEVIMA

30.07.1994.

Draga moja djeco, plačem jer velika je mržnja obuhvatila čovječanstvo. Zli duh tjera čovjeka na nemir, svađu, ljubomoru, psovku. Zli duh stvara bjesnoću da čovjek poludi.

Vidim u mnogim obiteljima veliki nemir i neslaganje. Vidim kako žene postaju poput zvijeri nad svojim muževima. Jao takvim osobama, ne znaju tko je glava kuće. I jao onoj djeci koja ne slušaju svoju obitelj već idu u provod, u uživanje droge i alkohola, a još kolike obitelji upropastiše.

Djeco moja, plačem jer nema poslušnosti u čovjeku već samo laž, pohlepa, mržnja, ljubomora. Nema čovjek reda, nema straha, nema poštivanja starijih, svatko želi biti glavni, da se njega sluša.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Draga moja djeco, Ja, Majka vaša koja se ukazujem na ovome Brdu, odavde sam vas i sačuvala od velikog razaranja, od Zmaja. Ovdje na ovome Brdu (Brdu Ukazanja) želim da se što više hodočasti. Želim da se na ovome Brdu što više njih obrati. Želim da na ovome Brdu čuju Isusov poziv gdje poziva: „Dođi mladiću, slijedi Me. A i ti djevojko, čuješ li Me u tvom srcu? Dođi i slijedi Me u čistoći duše i tijela.” (Iz Poruke od 23.07.1994.)