PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


JAO ONIM NEPROMJENJIVIM

03.08.1994.

Draga moja djeco, izdržite na ovom trnovitom putu. Žao mi je što morate radi grešnika proći kroz sve ove svjetske patnje. Ali, uskoro će doći Isus i On će sa svojim sjajem zablistati ne samo vaše tijelo već i dušu. Tada će vaša trpljenja prestati. Jao onim nepromjenjivim.

Djeco, tada će mnogi reći: “Gospodine, primi nas”, ali ta će molitva biti neuslišana. Zato plačem, vidim čaša se počela prelijevati na Zemlju, a svijet ne vidi i ne razumije.

BAREM VI KRŠĆANI NE ŽALOSTITE DUHA SVETOGA

06.08.1994.

Draga moja djeco, barem vi kršćani ne žalostite Duha Svetoga, kojim ste opečaćeni za dan otkupljenja. Hodajte u ljubavi kao što je i Krist ljubio vas i sebe predao za vas, kao prinos i žrtvu Bogu na ugodan miris.

Djeco moja, vidim mnogima je teško slijediti Isusa Krista, a ne mislite koliko je Isus trpio i danas trpi. Gledam, kolike psovke, koliko ga puta bičuju. Ah, a On trpi i oprašta da biste vi mogli oprostiti, ne samo bližnjemu već i svome neprijatelju.

Djeco, pročitajte iz Evanđelja po Ivanu 6,41-51 ili 6,51-58 i još iz Pavlove poslanice Efežanima 5,15-20.

MOLITE ZA MLADE KOJI SVE VIŠE HRLE U
RAZNE SEKTE

07.08.1994.

Draga moja djeco, molite za jedinstvo svih Crkava, da se vrate Isusu Kristu. Djeco moja, vi koji molite i bdijete, nastojte još žešće moliti, da protjeram Antikrista, da napusti Crkvu i neka se potpuno obrati jer je i sam u opasnosti. Djeco, Ja, Majka, želim svakoga privesti i spasiti od mog neprijatelja.

Djeco moja, molite za mlade koji sve više i više hrle u razne sekte. Vidim kako se moj protivnik dosjetio kako da ih pridobije, i to uz ples, uz muziku. Djeco, ne vjerujte ništa i nikome koji ne propovijeda Evanđelje.

Eto, sad budni budite i vi budni nad svojom djecom i spriječite ono najgore, a to je Antikrist. Sada malo manje sastančenja s takvim osobama.

VEĆINA SU BOLESNI DUHOM I NE ZNAJU ŠTO
GOVORE I PROTIV KOGA GOVORE

09.08.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti, molite za mir i jedinstvo svih kršćana. Molite za sve vaše današnje državljane neka budu i za drugi narod. Neka imaju ljubavi za sve gladne u cijelome svijetu. Molite se za Svetog Oca Ivana Pavla Drugog, vašeg Papu a mog premilog sina.

Djeco moja, budite svjesni i razumni u govoru, ne olajavajte Svetog Oca Papu. Ne govorim vama već onima koji su protiv njega kao i protiv Tuđmana. Većina su bolesni duhom i ne znaju što govore i protiv koga govore.

Shvatite, moj sin Ivan ne ide samovoljno po svijetu već ga šaljemo Ja i Isus.
Mi smo upotrijebili njegove noge, njegove ruke, njegovo srce, sve što je njegovo to smo Mi zauzeli i Mi se njime služimo. Mi moramo donijeti mir svijetu, Mi moramo zaustaviti ubijanje tek začete djece i bilo koga. Ne želim da moja djeca stradavaju već da se množe. Zato se morate pokajati svi vi koji ste protiv Svetog Oca Pape.

Zapamtite: Koji god mrzi Oca, on nije od Duha Svetoga, on mrzi i Oca Nebeskog. Djeco, molite za vašeg Svetog Oca i ne osuđujte ga jer niste vi suci. Eto, sad ako nemate što raditi, radije molite. Ili pak, ako i to ne možete, vi napravite žrtvu, šutite i ni s kim ne govorite ništa, ne izgovarajte Ime Gospodnje uzalud.

ISUS NE ŽELI NIŠTA SILOM

10.08.1994.

Draga moja djeco, vidim kako na silu želite natjerati da nekoji povjeruju u moja ukazanja. Nemojte da vam se to opet dogodi, jer Isus ne želi ništa silom.
Vi nastojte moliti i čekati dok oni dođu na red za obraćenje.

Ah, djeco moja, koliko sam puta dala Poruku da nikoga ne vučete za sobom i ne bacajte bisere pred svinje već dobro pazite kome dajete bisere. Zato vi vjerni moji molite i čekajte dok se dobro ne očiste i otvore uši svoje, te sami čuju poziv Gospodnji. Oni će se sami podići. Zato vas molim da budete strpljivi dok oni odčepe uši svoje i dok ne vide koliko su duboko pali i još su dolje.

SOTONA ZNA KAKO ĆE OSVOJITI MLADE

13.08.1994.

Draga moja djeco, omogućila sam vam da budete slobodni, da sami gradite svoju kuću, to jest državu. Borila sam se da se osamostalite, da se vratite Gospodinu Bogu. Još i sad se borim jer vidim da mladi ulaze u razne sekte, a ne znaju da su te sekte i čitanje raznih časopisa, raznih knjiga, veliko zlo i da sve to odvodi djecu u smrt.

Djeco moja ljubljena, obratite se i vjerujte u Evanđelje i živite po Evanđelju, to je Isusova Riječ. Vjerujte i vi koji ste krenuli za užitkom, za pjesmom i plesom. Moj protivnik zna kako će osvojiti mlade. Evo, počeo je i javno na ulicama, na studiju. Žalosna sam što mladi odlaze na taj put.

Žalosna sam što je malo vjernih. Vidim, samo stariji se obraćaju, oni koji vjeruju u Evanđelje, oni koji slušaju Božju Riječ. Jako se puno čuju riječi pogane iz ustiju onih, koji se zovu kršćanima. Djeco, ne volim licemjerstvo, ne podnosim lopove ili silovatelje. Sad pročitajte iz Pavlove poslanice Efežanima 5,15-20 i iz Evanđelja po Ivanu 6,51-58.

OVO SU POSLJEDNJA VREMENA

15.08.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti, poručujem da se prekine mržnja, dosta je s ratom. Vidim kako vas zli duh tjera da ratujete međusobno. Djeco, ne dopustite da vam zli duh naređuje što ćete i kako ćete vi živjeti. Djeco, zapamtite, ovo su posljednja  vremena i zato je ovoliko netrepeljivosti u svijetu. Zato je ovolika neposlušnost u obitelji. Vidim, uskoro će se početi uzimati ondje gdje su dvoje, jedan će se uzeti a drugi ostaviti.

SAMOUBILAČKI RAT PRIJETI SVIJETU

17.08.1994.

Draga moja djeco, velika je mržnja posijana u svijetu, zato su tolika ubojstva i kriminal, samoubilački rat prijeti svijetu.

Djeco, ne spavajte već molite, budite spremni oduprijeti se Antikristu a prionuti uz Krista. Zbog toga svim marom prionite da vjerom osigurate krepost, krepošću spoznaju, spoznajom uzdržljivost, uzdržljivošću postojanost, postojanošću pobožnost, pobožnošću bratoljublje, bratoljubljem ljubav. Jer, ako to imate i u tome napredujete, nećete biti bezposleni i neplodni za spoznaju Isusa Krista.

Ako tko toga nema, slijep je i kratkovidan, zaboravio je da je očišćen od svojih prijašnjih grijeha. Zato, djeco, revnije uznastojte učvrstiti svoj poziv i izabranje. To čineći nećete posrnuti nikada. Tako će vam se bogato osigurati ulazak u vječno Kraljevstvo Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista. Ovo je Poruka za svih, a pogotovo za one koji još nisu čuli.

A VI NEVJERNI, LICEMJERNI, LOŠE
PROSUĐUJETE

18.08.1994.

Draga moja djeco, ne plašite se svjedočiti istinu, propovijedati Evanđelje, obraćati grešne koji još ne znaju za pravoga Boga. Vidite što svega ima u jednom malom mjestu. A kad biste vi vidjeli što svega ima u svijetu, vi biste se postidjeli i molili biste da napustite ovaj svijet.

Djeco moja, malo će ih se spasiti  jer ne vjeruju u istinu, ne vjeruju u moje znakove a i ne priznaju, da sam poslana od Isusa Krista. Eto vidite, tako se dogodilo i sa Isusom i sa Apostolima i sa svim onim mučenicima, koji su propovijedali istinu, Riječ Božju.

Djeco moja, ukazala sam se nepismenoj, siromašnoj, da ne kažete: Bogata je, ima dobre prijatelje pa zato se želi uzdignuti. Ukazah se onoj, koja ne izlazi nikuda osim u crkvu, na molitvu i na Brdo Ukazanja. Ukazah se jednoj, koja ne voli razdore nikakve. Ne voli da se narodi mrze već želi sa svima dobre odnose, želi da se svijet spasi ljubalju. Ukazah se da baš ona bude nit-osnova na kojoj će Isus tkati ljubav.

A vi nevjerni, licemjerni, loše prosuđujete. Bolje je da sagnete svoje glave do poda i šutite, kad ste već slijepi i ne vidite ništa, ali barem živite po Evanđelju. Mnogi ne živite po Evanđelju jer vas sprečava pohlepa, hoćete što veće bogatstvo.

Djeco moja, Isus vam govori: “Tko u Mene vjeruje, ne vjeruje u Mene nego u onoga koji Me posla. I tko vidi Mene, vidi onoga koji Me posla. Tko vjeruje u moju Majku i tko Ju prizna, taj će proći kroz vrata za u Nebo”.

Eto, toliko za sada.

NE KLANJAJTE SE KRIVIM BOGOVIMA

19.08.1994.

Draga moja djeco, vjerujte u ono što vam kažem, što vam dajem da izvršite. Vidim, mnogi će se klanjati tuđim idolima. Klanjat će se ljudima umjesto Bogu. Vidim, mnogi kršćani ne žive po Božjim zapovijedima, njih može svatko okrenuti. Da, vidim njima može svatko biti bog jer su zavedeni, pogotovo mladi. Djeco moja, brižno pazite da ljubite Boga svojega jer se radi o vašem životu.

Jer, ako se odmetnete i prionete uz ostatak onih naroda koji preostadoše među vama i s njima se povežete tazbinom i pomiješate se s njima i oni s vama, znajte dobro da će Jahve, Bog vaš, prestati goniti te narode ispred vas. Oni će vam postati zamka i mreža. Bit će oni bič bokovima vašim i trnje očima vašim sve dok se ne iselite iz ove dobre zemlje, koju vam dade Jahve, Bog vaš.

Ako prekršite Savez koji je Jahve Bog sklopio s vama, ako budete slušali druge bogove i klanjali se njima, buknut će gnjev Jahvin još veći na vas i nestat će vas ubrzo iz dobre zemlje, koju vam je Jahve dao.

Djeco moja, plačem, jer vidim gdje se mladi gube, gdje im se mladost gasi. Sada vam ponovno kažem: Ne klanjajte se krivim bogovima.

ČUJEM MNOGE ŽENE KAKO RUŽNO
GOVORE SVOJIM MUŽEVIMA

20.08.1994.

Draga moja djeco, vi koji ne živite po Božjim zapovijedima, ne živite u miru Božjem. Vidim razdore u kući, u obiteljima, u zajednicama, u državama.
To je ono, kad kažem da se u obiteljima ne zna tko je glava kuće, ne zna se tko je stariji i svi žele da ih se sluša. Tako je počelo biti u čitavom svijetu, zato su tolika ubijanja nerođene djece, a da i ne govorim sada u ratu.

Vidite djeco moja, tako je to kad je čovjek bez Boga i Božje ljubavi. Čujem mnoge žene kako ružno govore svojim muževima. A oni muževi koji su s Bogom, oni koji se plaše Boga, trpe i ne misle na razvod. Ali ima onih koji su isti i ne opraštaju jedan drugome. Oni se rastavljaju, počinju piti, kockati, živjeti prljavim životom i tako počinju zaboravljati na Boga. Idu sve dalje i dalje od Boga sve dok ne upadnu u mrežu sotonsku.

Djeco moja, vidim, mnogima je pamet zamućena, mnogi će izdavati Isusa a pogotovo mladi. Plačem kad vidim da je samo malo ostalo onih, koji će dočekati Isusa, koji će se spasiti. Zato vi molite i bdijte, a oni koji ne vjeruju sami će odgovarati za svoju nevjeru i za svoj bijes. Eto, sad pročitajte iz Jošue 24,1-18; zatim iz Pavlove poslanice Efežanima 5,21-32 i iz Evanđelja po Ivanu 6,60-69.

NADZIRITE SVOJU DJECU

21.08.1994.

Djeco moja ljubljena i vi sinovi moji, borite se za svoju djecu, nadzirite kamo idu, gdje spavaju pa i što skrivaju od vas. Ne dopustite da rade što oni žele jer njih je lako namamiti. Žalosna sam kad vidim što rade, a roditelji im se još pridružuju u raznim pokusima.

Sad vas još molim da ne ogovarate svećenike već tražite savjet za svoju djecu pa čak i za vas. Evo, mnogi lutaju i to oni koji su se smijali svojim pastirima, a sad bi se vratili ali ne mogu jer im prijete smrću.

Djeco, mladi, govorim svima: Slušajte svoje roditelje i svoje pastire.

LJUBAV MORA POBIJEDITI

22.08.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti, ljubite jedni druge kao što ste se na početku zajedništva ljubili. Ja vas molim da se Crkve sjedine, da se obitelj izmiri i da odgajate djecu kršćanskim odgojem.

Vidim, moj protivnik je uspio donijeti nemir u obitelj. Uspio je razoriti obitelj i to na podmukli način, na kulturni način. Djeco moja svih narodnosti, zapamtite ovo: Bog je stvorio muža i ženu da budu jedno tijelo. Tako, koji god sklopi brak pred Isusom, taj brak ne smije nitko rastaviti već moraju pokušati pomiriti ih. Žalosna sam kad čujem od mnogih razne uvrede, kako vrijeđaju jedni druge samo da naprave svađu u miješanoj obitelji. Djeco, tako isto rade i u velikoj obitelji.

Plačem jer ne volim razdore u obitelji. Vidim kako djeca ispaštaju, vidim kako su im slomljena krila, nisu sretni u njihovom životu.

Žalosna sam i plačem, mnogo je u svijetu razdora, raspadnutih brakova.
Djeco, dođoh da vam donesem ljubav Kristovu, ljubav svoju, da ljubite jedni druge. Ljubav mora pobijediti. Ljubav je Isus Krist.

NE TRAŽITE DRUGE ZNAKOVE OSIM ONIH
KOJE SAM VAM JA DALA

23.08.1994.

Draga moja djeco, izdržite, znam da vam nije lako. Ali vi vjerni moji, vi Mi puno pomažete. Vi ćete sve učiniti samo da se ispuni ono što želim. Djeco moja, ne tražite druge znakove osim onih koje sam vam Ja dala. Ja, Majka, želim da se svijet obrati, da svijet progleda, a kad progleda vidjet će sve znakove, vidjet će tko je na pravom putu. Vidim, mnogi se pitaju: „A što kaže Crkva?“ A vas pitam: Tko je Crkva? Djeco moja, Crkva ste vi kršćani. To je do vas da li će pastiri priznati.

Ako stado sluša svog pastira ono neće zalutati već će slušati njegov glas. Vidim, sami kršćani lutaju i zalutaše. Mnogi traže da vide znamenja, znakove, ali ne vide jer su zaista slijepi.

Mnogi trebaju vikati: Sine Davidov, smiluj nam se! Daj da progledamo!

JA SAM VRATA NEBESIMA

26.08.1994.

Djeco, ti dijete, ne plači, sve vidim što rade i što još misle uraditi sa svetom Crkvom. Djeco, i ti dijete koje plačeš, trpite i prikazujte trpljenja za one koji Me žele izbaciti iz Crkve. Jao, jao onome kada dođe moj Isus i nađe Me van Crkve, nađe Me ponovno na nečijem tavanu ili podrumu, skrivenu, odbačenu, popljuvanu. Ja, Majka, ukazah se samo da ispunim svoja poslanja, da obratim grešan svijet, da vas oslobodim ropstva, da vam donesem mir, da vas ispunim ljubavlju Kristovom, a oni svašta pripremaju i to polako da vjernici ne primijete.

Djeco, opet vam govorim: Ja, Majka, Ja sam vrata Nebesima. Ako želite Isusu morate se Meni obratiti, zato Me je i poslao Isus. Sad vas molim da se sjedinite. I oni koji Me odbaciše, neka se ponovno vrate k Meni. Neka Me pozovu, neka pitaju za oproštenje. Ja sam Majka, Ja ne odbacujem svoju djecu. Svakome ću oprostiti i svakoga ću jednako voljeti.

Djeco, zapamtite u kojim vremenima živite.

BUDNI BUDITE U IŠČEKIVANJU SVETOG OCA PAPE

28.08.1994.

Draga moja djeco, opet vam kažem, probudite se i budni budite u iščekivanju Svetog Oca Pape. Žalosna sam što niste svjesni tko je on. Djeco, on je Kamen Temeljac na kome se Crkva gradi i izgrađuje. Vi morate biti budni za susret s njime, za susret s Isusom. Djeco, i Ja sam s njima, zato vas molim da se i vi malo žrtvujete. Neka moj protivnik vidi što je Crkva, kakva je Crkva, u koga Crkva vjeruje.

Eto, zato vas molim da se i vi na neki način žrtvujete za Sv.Oca Papu, za vas same. Djeco, to je svetac. Ah, žalosna sam što zaista ima malo vjernika koji srcem i dušom vjeruju u Sv.Oca Papu.

JEZIKOM MOŽETE UBITI ČOVJEKA

29.08.1994.

Draga moja djeco, budite poslušni i ponizni, šutljivi. Ako je da, da! Ako je ne, ne! Ne pričajte nepotrebno. Djeco moja, jezik vas može odvesti daleko. Jezikom možete ubiti čovjeka. Stanite malo i zamislite se, tko je započeo rat? Jezik, koji je brbljao nesvjesne riječi koje je posijao Zmaj, moj protivnik.

Djeco moja ljubljena, mnogi ne razumiju Poruke pa ih krivo svjedoče. Ako tko ne razumije neka šuti i neka čeka što će se zbiti. Neka čitaju Evanđelje i neka slušaju Božju Riječ.

Je li tko mudar i razborit među vama, neka dobrim življenjem pokaže svoja djela u mudroj blagosti. Ako u srcu imate gorku zavist i svadljivost, ne uznosite se i ne lažite protiv istine. Nije to mudrost koja odozgor silazi, nego zamaljska, ljudska, đavolska.

Ta gdje je zavist i svadljivost, ondje je nered i svako zlo djelo. A mudrost odozgor ponajprije je čista, zatim mirotvorna, milostiva, poučljiva, puna milosrđa i dobrih plodova, postojana, nehinjena. Plod se, pak, pravednosti u miru sije onima koji tvore mir.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja ljubljena, probudite se i vidite što se sve prikazuje javno na televiziji, što pišu u raznim novinama i u časopisima, kakve slike objavljuju.
Zar su to slike za spasenje vaše duše? Ne, djeco moja, tako ćete biti izgubljeni. Plačem jer svijet ne vidi i ne poznaje kazne. (Iz Poruke od 01.08.1994.)

Ja, Majka, borim se, ali vidim razne sekte u svijetu. Ja vas molim da sačuvate vaše gradove i sela od takvih zavodnika. Eto, sami se čuvajte i Ja ću vas čuvati. (Iz Poruke od 12.08.1994.)

Draga moja djeco, zbližite se, pomognite jedni drugima u odgoju djece. Vidim u svijetu, a i kod vas, dopustili ste da se namnože krivi učitelji kod kojih su, na početku njihovog propovijedanja, medene riječi ali samo dok vas namame i posve ulove, a onda ne možete lako otići. Žao Mi je kad vidim da mladež masovno ide za njima. Žalosna sam što to vaše vlasti ne zabrane.

Djeco moja, Ja vas molim, posebno vas mlade, da slušate svoje stare pa iako su staromodni i kako govorite, ludi. Vjerujte onome tko vam želi dobro i vječni život. (Iz Poruke od 16.08.1994.)