PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VI PROPOVIJEDAJTE I SVJEDOČITE

02.11.1994.

Djeco moja ljubljena, vidim mnogi traže znakove pa da povjeruju. Mnogi su vidjeli znakove i uživaju ih, ali i to ne priznaju. Djeco, niti prorocima nisu vjerovali već su im svašta govorili i proganjali ih. Djeco, Ja vam ponovno govorim, nikoga silom ne vucite. Vi propovijedajte i svjedočite, a na njima je da li će vjerovati.

Djeco moja, ovo su zadnja vremena. Svatko će sam stati pred Gospodinom i svatko će za sebe odgovarati.

Pročitajte iz Evanđelja po Mateju 5,11-12.

NE ZNATE KOLIKO SU IM VAŠE SV. MISE POTREBNE

03.11.1994.

Draga moja djeco, hvala vam na izdržljivosti. Hvala tebi dijete koja sada trpiš tolike bolove i ne samo ti, ima ih više njih koji trpe. Dijete, jučer si trpljenje prikazivala za svećeničke duše i Ja sam te duše danas izvela iz Čistilišta.
Te duše sad kliču od radosti.

Djeco moja, žalosna sam što malo obilazite grobove sad u ovoj osmini. A još manje vas je na sv. Misi. Ah, ne znate koliko su im vaše sv.Mise potrebne. Kažem vaše jer vi plaćate za duše u Čistilištu. Zapamtite, kako ste vi postupali s vašima, tako će i vaši s vama. Zato vas molim da mislite na budući život.

TO JE DESET STUPOVA HRAMA DUŠE

04.11.1994.

Djeco moja ljubljena, vidim da mnogi gledaju na idolopoklonstva kao na boga: zlato, oholost, glavni grijesi koji vode k obečašćenju i smrti duše i tijela do kazne Božje. Djeco moja, evo, govori Gospodin: “Ja vas nisam zgnječio bezbrojnim obrascima koji sada pritišću vas vjernike dotle, da izgubite s vida jednostavan jasan svijet, glas Gospodina koji kaže:

  1. Ne obožavaj idole!
  2. Ne izusti imena Gospodina Boga svoga uzalud!
  3. Ne obesvećuj blagdane!
  4. Ne pogrđuj roditelje!
  5. Ne ubij!
  6. Ne sagriješi bludno!
  7. Ne ukradi!
  8. Ne laži!
  9. Ne zavidi drugome na njegovim stvarima!
  10. Ne poželi tuđe žene!

Deset Ne, i ni jedno više, a to je deset stupova hrama duše. Iznad njih stoji zlato, zapovijedi svete među svetima:

Ljubi Boga svoga!
Ljubi bližnjega svoga!

To je kruna hrama, to je zaštita temelja, to je dika Graditelja. Djeco, bez ljubavi čovjek se ne bi mogao pokoravati desetorim pravilima i stupovi bi se srušili, svi ili nekoji. I hram bi bio upropašten potpuno ili djelomično. Uglavnom, bio bi oštećen i više ne bi bio prikladan da primi Presvetoga.

SLIJEDITE BISKUPA SVETOG MARTINA

10.11.1994.

Draga moja djeco, vidim kako radosna lica priređujete slavlje sv.Martinu. Svi vi koji ste upoznali sv.Martina i vi koji ste mladi, a još ga ne poznajete, pokušajte više saznati o njemu preko knjiga. Čitajte dobre knjige o svecima, o Bogu, o čudesima koje Bog stvara. Vi koji ste iz ove Biskupije, molite se sv.Martinu, jer on moli za vas, za vaše svećenike i redovnike. Slijedite biskupa sv.Martina. Budite ponizni s puno ljubavi. Propovijedajte Evanđelje i svjedočite istinu. Pomognite Crkvi, a Crkva to ste vi.

TKO OBRATI GREŠNIKA PRIMIT ĆE OD
ISUSA NAGRADU

11.11.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam što mnogi ne vjeruju da su ovo posljednja vremena. Eto, vidite koliko se gine u ratovima, u vremenskim nepogodama. Koliki umiru od bolesti, od gladi a i još koliki će umrijeti od istoga. Nitko ne zna kad mu je kraj ovog života. Možda sada ili kasnije ili pak noćas? Da li ste spremni za stati pred Isusa? Ah, žalosna sam što ne shvaćate moje Poruke.

Djeco svijeta, tko obrati grešnika primit će od Isusa nagradu.
JA VAS MOLIM DA CRKVA BUDE ŽIVLJA

13.11.1994.

Draga moja djeco, vidim mog protivnika kako želi zavaditi čitavi svijet, a počinje najprije u obitelji pa u zajednicama, u redovima, pa čitavu Crkvu i čitav svijet. Odgajajte svoju obitelj kršćanskim odgojem. Učite ih da budu poslušni, da štuju svoje roditelje i da cijene njihov rad. Vidim, mnogi su grubi prema starijima. Žalosna sam jer ti stari su mnogo trpjeli za vas da biste danas imali ono što vam je najpotrebnije, a to je vjera u Isusa Krista, vjera u Boga Spasitelja.

Djeco ljubljena, ne govorim samo vama. Svijet je velik i u njemu ima svašta. Više redova ima i sada se glođu. Plačem jer u njima je duh zavisti, duh ljubomore. Nisu više oni onakvi kakvi su nekad živjeli redovnici i sama Crkva. Sve se izmijenilo pa i u samoj Crkvi nije više onako, kako je nekad bilo. Ja vas molim da Crkva bude življa, da rađa a ne da ubija. Želim da se Crkva ujedini i da vas jedan Pastir vodi, jednog učitelja da slušate. Eto, vi koji trpite imate zašto trpjeti.

KOJE SU NAJVEĆE ZAPOVIJEDI

14.11.1994.

Draga moja djeco, Isus je dobro rekao: „Ne čini drugima ono, što ne želiš da drugi čine tebi. A čini drugima ono, što želiš da drugi čine tebi“. Djeco moja, malo stanite i razmislite i ispitajte sebe, koliko se tko pridržava Deset zapovijedi Božjih i koje su najveće zapovijedi?

Kad malo razmislite vidjet ćete, da ne slušate što vam Isus govori. Malo ih je koji razumiju. A sad činite ono što vam je Isus zapovijedio i ne plašite se da ćete se ogriješiti. Sve su zapovijedi pretočene u dvije. Eto, toliko ljubljeni moji, koji se toliko trudite a ne znate. Ono što ne znate vi, dobro znaju filozofi, teolozi i mnogi učitelji. Sada se svi pridržavajte ove što je Isus rekao.

VIDIM PLODOVE ALI MALO JE RADNIKA

19.11.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti i svih boja kože, vidim malo vas je koji ste vjerni Gospodinu Bogu, malo vas je koji vjerujete u Isusa Krista, koji ima vlast nad Zemljom i Nebom. Evo, uistinu se vrijeme približava a vi budite budni, znate što vam je činiti.

Djeco, kad bude došao vaš Gospodar da li ćete biti spremni za susret? Što ćete Mu prinijeti? Da li ćete imati dovoljno plodova i kakvih? Ah, ne mogu vam reći sve jer Mi nije dopušteno, već samo da vas opominjem, da trebate odgajati sa kršćanskim odgojem i vjerovati u Isusa Krista, u Evanđelje. Djeco, On je Zakon. Vidim plodove ali malo je radnika. Vi koji poznajete Isusa pomognite vašim pastirima u sabiranju plodova. Pročitajte iz Danijela 7,1314; iz Otkrivenja 1,5-8; iz Evanđelja po Ivanu 18,33-37.

SLUŠAJTE BOŽJU RIJEČ I ŽIVITE JE

23.11.1994.

Draga moja djeco, vidim već odavno šibu kako šiba. Govorila sam ali nije vrijedilo. I sad vidim da ne shvaćate. Ali, nekoliko pokoljenja poslije vas, tako će se uvrštavati u događaje.

Djeco moja, slušajte Božju Riječ i živite je. Plašite se Oca Nebeskog jer On šiba one koje voli. Ah, vidim malo vas je koji se bojite Boga. Vidim učestale osvete. Ah, tako Mi se srce najviše ranjava.

POTUKOŠE SE RADI OVOZEMALJSKOG
NASLJEDSTVA

29.11.1994.

Draga moja djeco svih narodnosti, odbacite mržnju i obucite se u svjetlo Kristovo. Ah, kad mnogi ne znaju što je svjetlo Kristovo. To je kad se živi po Božjim zapovijedima. Ljubav je Bog. Vidim, malo je onih koji ljube i koji opraštaju, koji sve dijele s braćom. Naprotiv, potukoše se radi boljeg mjesta, boljeg namještenja, tuku se radi ovozemaljskog nasljedstva.

Djeco moja, žalosna sam što se ne probudite i ne vidite kamo vas vodi ta pohlepa, to licemjerstvo. Plačem jer vidim da će mnogi propasti, ne samo pogani već i mnogi kršćani. Onome koji ne oprašta, koji otima, ubija i progoni, ah, ne piše mu se dobro.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, vidim na mnogim licima žalost radi Živkine slomljene ruke. Djeco, ona trpi za sve pastire, trpi svaki dan za Crkvu i duše u Čistilištu. Svaku bol i svaki uzdah ona prikazuje za moje potrebe. Hvala vam na skupnom posjetu vašoj sestri Živki. Eto, vidite, zar vam se nije učinilo da sam i tu bila prisutna. Djeco, budite zahvalni što možete trpjeti. Danas ću mnoge iz Čistilišta povući u Nebo, mnogi će se spasiti po ovoj Živkinoj slomljenoj ruci. (Iz Poruke od 01.11.1994.)

Djeco, sjetite se riječi da vam nitko ne može oprostiti osim Isusa Krista. Zato vas pozivam dođite sa svih strana svijeta. Dođite, Majčino je Srce za svih otvoreno. (Iz Poruke od 09.11.1994.)

Djeco, vidim bolest kako hara u ljudskim tijelima te će od te bolesti mnogi umirati, ali Ja tu neću moći pomoći jer Mi nije dopušteno. Zato vas molim da molite za duše u Čistilištu i za obraćenje grešnika. (Iz Poruke od 18.11.1994.)