PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


VI NE ZNATE DA STE SAMO PUTNICI

05.12.1994.

Draga moja djeco, žalosna sam što ste podijeljeni a to je samo sotona učinio, koji je ošinuo pastire. Ah, i sada je u samoj Crkvi i sada napada vaše pastire tako, da i vas rasprši. Ja se borim za vas, a vi ste Crkva. Svi koji vjerujete u Isusa Krista, u život vječni, u moja ukazanja, bit ćete spašeni.

Djeco, vidim mnogi misle za ovaj sadašnji život, a ne misle na život vječni.
Vi ne znate da ste samo putnici. Vi ne znate kad će Isus doći. Ne, ne kasni On. Njegov je jedan dan pa iako su tisuću godina. Zato vas molim da prekinete s mržnjom i s ratom. Ljubite da bi vas Bog sačuvao od uništenja.

SVE ŠTO NIJE IZ UVJERENJA, GRIJEH JE

14.12.1994.

Draga moja djeco, izdržite, trebate Mi pomoći jer vidim sve. Nemojte da se pogrđuje vaše dobro. Ta Kraljevstvo Božje nije jelo i piće, nego pravednost, mir i radost u Duhu Svetomu. Tko tako Kristu služi, mio je Bogu i cijene ga ljudi. Zato nastojte promicati mir i uzajamno izgrađivanje.

Djeco svih narodnosti, ne razarajte djela Božjega poradi hrane. Sve je, istina, čisto ali je zlo za onoga tko na sablazan jede. Dobro je ne jesti mesa i ne piti vina i ne uzimati ništa o što se tvoj brat spotiče. Ti imaš uvjerenje za sebe, za sebe ga imaj pred Bogom. Blago onomu tko samoga sebe ne osuđuje u ovome našto se odlučuje.

Jede li tko dvoumeći, osudio se je, jer ne radi iz uvjerenja. A sve što nije iz uvjerenja, grijeh je. Djeco moja ljubljena, slobodni ste kao kad pustite ptičicu iz krletke. Samo pazite da ne padnete jer su vam krila još slaba, da ne biste ponovno pali i bili plijen zvijerima. Zato vas molim, budite oprezni i ne činite ništa ako niste sigurni da je sve u redu.

ODGAJAJTE SVOJU DJECU KRŠĆANSKIM ODGOJEM

18.12.1994.

Draga moja djeco, vi koji ne znate mozgati, vi koji ne mislite na svoju djecu i buduće potomstvo, već samo na sebe i to za ovaj život mislite, a malo koji od vas misli na život vječni.

Vidim da vi odrasli ne mislite prestati ogovarati druge pred svojom djecom. Onda nemojte očekivati da će im biti bolje negoli vama.

Djeco, širiti mržnju isto je što i raspaljivati vatru. Zato vas molim, odgajajte svoju djecu kršćanskim odgojem. Učite ih da se pridržavaju Božjih zapovijedi. Žalosna sam što su mnogi kršćani nepromjenjivi: Žive i griješe iz dana u dan jer misle da im Isus oprašta. I tako sve više griješe, pljačkaju svoje ustanove, odnose sve što mogu ponijeti. To je veliki grijeh. Ta pohlepa nije od Boga već od sotone. Pohlepa će sav svijet zapaliti i uništiti. Zato vas molim da uzimate samo onoliko koliko zaradite, koliko je potrebno da se život uzdrži, a ostalo pošaljite gladnima.

KOLIKI JOŠ NISU ČULI ZA ISUSA KRISTA

21.12.1994.

Draga moja djeco, izdržite vi koji ste u teškim bolovima. Sjetite se Isusovih boli, koje je On trpio i to za vas. Zato, vi malo stado, otvorite vrata vašeg srca da dođe Isus i da se rodi u vašim srcima, a za to je potrebna pokora i očišćenje.

Djeco moja svih narodnosti i svih boja kože, obratite se da se i vi očistite, da se i kod vas rodi Isus. Djeco, plačem, jer vidim da se niste dobro držali Božjih zapovijedi, a niti ste Isusa Krista slušali. Isus ponovno kuca, otvorite Mu, jer Isus je vaš život.

Ah, koliki još nisu čuli za Isusa Krista, ali oni nisu za to krivi jer ih nema tko upoznati s Isusom. A mnogi ne vjeruju jer hoće znakove. Ah, bit će znakova ali tad će biti kasno. Djeco, Ja, Majka sviju vas, želim vas okupiti oko jednoga ognjišta, za jednim stolom i jedan kruh da se lomi, od kojeg će svi blagovati.

Djeco moja ljubljena, zato vas molim da se obratite jer evo Isus se već približava i zakucat će i na vaša vrata. Otvorite, ne oklijevajte! Ako se još dvoumite, otvorite i ne plašite se. Vidim, mnogi bi se i potukli zato što ih netko uznemiruje na vratima. Evo, gledam mnogi i sad kucaju pa ih primite. Činite dobro da i vama Bog uzvrati dobrima.

RADOSNA SAM ŠTO JE VAŠ DUH U
GOSPODINU I GOSPODIN U VAMA

25.12.1994.

Djeco, vi moji odabrani za grešnike i nevjernike, za podnošenje boli, znajte da će vas mnogi hvaliti i slaviti u Nebu. Ja vas molim da izdržite na ovome putu.
Ja vas još trebam jer dobro znate što sam ranije rekla u vezi Zmaja. Vidim da još širi laži i stvara mržnju u svijetu. Tako on započinje i misli da će dobiti.

Djeco, vi ljubite svakoga i morate zajedno živjeti jer vas je sve stvorio Bog, On je jedini Otac. Ah, što mislite, kako je Ocu Nebeskom kad vidi što vi radite, što oni rade? Znam, dosta su vjernici mučeni i mučenički ubijani i mnoga sela popaljena, ali radosna sam što je vaš duh u Gospodinu i Gospodin u vama, tako da vam vjeru ne mogu uništiti. Vaše sjeme se svuda sije i rađa, ponovno je na svijetu.

VIDIM, MNOGO JE HERODA

27.12.1994.

Draga moja djeco, gledam što se događalo s nevinom djecom za vrijeme pokolja, koji tada naredi Herod, a vi to sad radite s vlastitom djecom. Koliki su ubijeni još u majčinoj utrobi, a tek koliko su ih poubijali i bacili? Vi to ne znate jer ne vidite. Plačem jer sve više će se ubijati, zato što misle da im nije sređen život, da neće moći djecu izdržavati.

Djeco, žalosna sam što ne shvaćate moje Poruke, jer Bog neće dozvoliti da se hrana i odjeća baci već će je vašoj djeci darovati. Bog nikoga neće ostaviti da umre ako ga lijepo zamoli. Zato vas molim da valjano molite, a ne da postanete Herodi. Vidim, mnogo je Heroda. Ne samo što ih ima među vama već dođoše i izvana. Ubijaju svu mladež. Oni ne gledaju koliko im je godina već samo da ih ubiju.

Žalosna sam što među sljedbenicima Crvenog zmaja ima i kršćana, koji pomažu Herodu u ovo vrijeme. Djeco, Ja siđoh da vam donesem ljubav i mir, da sjedinim ono što se dade skupiti jer prilikom loma mnogi su se raspršili.

Eto, vi vjerni moji, molite da budu obilne i plodne obitelji. Nastojte vratiti u jednu obitelj i sve one koji su se raspršili. Znajte, uskoro će Isus doći i želim da vas nađe u što većem broju. Zato se i rodio da vas sve sjedini i spasi.

MOLITE DA SE JOŠ VIŠE OSNIVAJU
MOLITVENE ZAJEDNICE KRALJICE LJUBAVI

29.12.1994.

Draga moja djeco, vi koji ste se razdijelili u obitelji i krenuli svaki na svoju stranu, a djeca vaša odabraše krivi put. Odali su se drogi, piću, prodavanju svoga tijela. Ali, ne mogu sve reći, nije Mi dopušteno, samo vas opominjem, da se svi više posvetite obitelji.

Djeco, nije bogatstvo samo kad radite bez odmora. Rade noću i danju, a malo imaju vremena za svoju obitelj i tako svi krenuše krivim putem. Djeco svih naroda svijeta, probudite se jer Mi trebate pomoći s vašim molitvama i s vašim trpljenjem, da pobijedim sotonu koji sve razdvaja i želi da cijela obitelj zarati.

Djeco moja ljubljena, vi male obitelji, vi molitvene zajednice, molite da se još više osnivaju molitvene zajednice Kraljice ljubavi i budite sigurni da ću vas Ja voditi. Svatko neka otvori svoje srce da vas ispunim ljubavlju kojom ćete ljubiti svakoga i svakome opraštati, samo ako se potpuno otkrijete Majci koja vas vodim. Molite sv.Josipa da vam učvrsti obitelj i sačuva u čistoći.

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco moja, svako će dijete imati svoj dio od Gospodina Boga. Zato se ne plašite što ćete im dati jesti, Bog se brine za sve. Djeco, vidim koliko vi sami požderete i bacate na odijevanje, a kukate da nemate za još jedno dijete. Ah, vi ne znate što govorite. A to je najveći grijeh da uživate na vašem tijelu a svoje sjeme za potomstvo bacate, ubijate.

Djeco, budite sretni i radosni za svako začeće jer to je Božji dar, Božji blagoslov. Djeco, za moje Začeće su se svi radovali, i Nebesa. Ja vam sad poručujem: Započnite ljubiti čovjeka od samog začeća pa do svršetka ovog života pa će onda biti mira. (Iz Poruke od 07.12.1994.)

Draga moja djeco, lijepo je veselje ali ne na ovaj način. Ovo je ludost. (Iz Poruke od 31.12.1994.)