PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


SVE ONE KOJI SU VAM PONUDILI DROGU VI PRIJAVITE POLICIJI I RECITE TKO SU I GDJE SE ONI KREĆU

03.02.1995.

Draga moja djeco, vidim nije vam lako s nevjernicima tu u malom mjestu. A tek kako je Isusu i Meni sa cijelim svijetom i sa svakakvim sektama. Vidim koliko mladih skreće s pravog puta, misleći da uživaju, oni idu ravno u smrt. Vidimo koliko su ovisni o sotoni. Ako se oni ne sastanu s njime, mnogi bi umrli istog trena.

Ah, djeco moja, Ja Majka vas molim, ne poželite provod ni nikakve užitke, a niti da vas zavede znatiželja, jer sama vam riječ govori: želja. I kad je iskušate, već ste jednom nogom dodirnuli pakao. Ja vas molim, sve oni koji su vam ponudili razne napitke a zovu se droga, vi prijavite MUP-u (Ministarstvu unutarnjih poslova) i recite tko su i gdje se oni kreću. A vi se ne plašite, Ja Majka sam s vama, Ja vas ljubim i dalje pa i iako ste bili istrgnuti iz mog naručja.

Djeco, budite pametni i ne odvajajte se od svojih pastira da vas vuci ne zaslijepe, jer vidim kako vrebaju. Vidim kako se neki bore da se istrgnu od te mreže, ali život im je u opasnosti.

Zato vas molim, ne idite tim putem.


BUDITE DOBRI I POSLUŠNI RIBARI

04.02.1995.

Draga moja djeco, hvala vam što hodočastite moja svetišta i moja ukazanja. Izdržite do kraja, to znači, sve dok Isus želi da se ukazujem. Ali, to ne znači da Ja neću biti ovdje i kad prestanu ukazanja. Ja i Isus i s još nekim mojim ljubljenim svecima, na primjer sa sv.Martinom, Mi ćemo biti s vama i sa svima koji hodočastite ovo Brdo i kad prestanu ukazanja.

Djeco moja ljubljena, kad biste vi znali koliko vas ljubim, dolazili biste ovamo svaki dan moliti i da vas odmorim od svake brige, da vas rasteretim od teškog bremena.

Djeco moja, više vas je u Zajednici koji propovijedate Riječ Božju i Isusa Krista. Djeco, tako nastavite da se što više njih obrati, da što više čuju Božji poziv i da se odazovu. Budite dobri i poslušni ribari. Poslušajte Isusa i Mene kad vam kažemo, gdje ćete uloviti veći ulov.

Ljubljeni moji, molite da taj ulov bude s one strane jer vidim kako su jadni i kako im se zatvara kuća Očeva. Ne dozvolite da vaša braća, koja su zavedena propadnu, da se utope poput onog krda svinja koje se utopilo u moru.

Dječice, Meni je najvažnije što se mnogi obraćaju preko Poruka. Mnogi su se izliječili, to je Meni najvažnije. Još se morate moliti za sjedinjenje.

Eto, sad pročitajte iz Izaije 6,1-2.3-8; iz Prve poslanice Korinćanima 15,1-11; iz Evanđelja po Luki 5,1-11.


ZNAJTE DA VAS GOSPODIN LJUBI

06.02.1995.

Draga moja djeco, svatko od vas nešto trpi, na neki način križevi pritišću. Kad biste odbacili svoj križ onda ne biste bili tako blizu Mene. Ah, žalosna sam kad vidim da mnogi žele napustiti križ, da ga odstrane. Ali ne može tako lako jer je zakovan čavlima, jer je razapet i samo s trpljenjem neka se svatko Bogu zahvaljuje na takvom daru, jer malo njih ima taj dar.

Djeco moja, znajte da vas Gospodin ljubi, naročito vas malene, vas koji priznajete svoje grijehe i koji se javno ispovijedate. Mudrost, doduše, navješćujemo među zrelima, ali ne mudrost ovoga svijeta, ni knezova ovoga svijeta koji propadaju, nego navješćujemo mudrost Božju u Otajstvu sakrivenu. Onu, koju predodredi Bog prije svih vjekova za našu slavu, a koju nijedan od knezova ovoga svijeta nije upoznao. Jer, da su je upoznali ne bi Gospodina razapeli. Nego, kako je pisano: „Ono što oko nije vidjelo, što uho nije čulo, na što ljudsko srce nije pomislilo, to je Bog pripravio onima koji ga ljube“. Pročitajte iz Prve poslanice Korinćanima 2,6-10; iz Evanđelja po Mateju 5,17-37.

„Ako Me ljubite, pomognite Mi nositi Križ. Ja vas ljubim, zato ga i nosim“. To vam Isus poručuje koji trpi preko vas i danas pljuske i udarce biča. To su udarci vašeg jezika.


SVJEDOČITE ONO ŠTO DOŽIVITE, ONO ŠTO VIDITE

15.02.1995.

Draga moja djeco, radosna sam što se odazivate na svaki moj poziv da hodočastite, da molite, da vjerujete u ono što vam dajem. Evo, sutra molite ne samo Mene već i zaštitnika ovoga grada, sv.Martina. On je dugo molio Isusa i Mene za ova mjesta, pa čak i za cijeli svijet, da bih Ja, vaša Majka, vas primila pod svoju zaštitu. Zato sad širim svoj plašt nad vama, nad svima koji žele moju i Isusovu pomoć.

Djeco moja ljubljena, da, pomoći ću ali Ja, Majka Isusova, Majka sam svima, cijelom kršćanstvu. Zato vas i pozivam na pomirenje i jedinstvo svih Crkava. Želim da vas ponovno vidim za istim stolom, a za to je potrebno mnogo se žrtvovati, mnogo pokore učiniti.

Djeco moja, vi koji hodočastite moja svetišta, ne plašite se Ja sam s vama, a vi budite moji svjedoci. Svjedočite ono što doživite, ono što vidite. Znam da vam nije lako ali Ja ću vam dati snagu. Budite zrcalo na koje će se svijet ogledati i vidjeti ne samo vanjštinu već i dubinu vašeg srca. Ovo govorim svjedocima cijeloga svijeta, a posebno vama hodočasnicima: Idite i svjedočite sve što doživite od Gospodina i Mene. Djeco, budite apostoli ovog vremena.

Djeco, ne govorite: Grešni smo. Djeco, Isus je došao radi grešnika i grešnicima se objavljuje kao i malenima i poniznima. Vi koji imate darove Duha Svetoga, ne skrivajte ih jer oni nisu dani samo vama već za čovječanstvo. Vi ne znate da je svijet na rubu propasti. Zato molite, svjedočite i propovijedajte Evanđelje svim narodima svijeta.

Djeco, sutra ćemo skupa moliti, a pridružit će nam se i sv.Martin i on će vas blagosloviti zajedno sa Mnom.


SVIJET JE NA RUBU PROPASTI

19.02.1995.

Draga moja djeco, žalosna sam radi mnogih koji ne vjeruju u moja ukazanja. Svijet je na rubu propasti. Dođoh zato što Me Isus poslao da sve prikupim, sve što je izgubljeno. Žalosna sam što su tako tvrdokorna srca, ne slušaju moj poziv već hrle pravo u provaliju.

Djeco, vidite koliko udaraca bičevima, ali i dalje isto sljepilo. Slijepi ste i gluhi premda svijet nestaje pod ruševinama, nestaje u morskim dubinama, nestaje u pukotinama a najviše od ratova. Djeco, bič i dalje šiba. Mnogi će nestati od gladi, od bolesti. Kada kažem nestati, to znači da će pomrijeti, ali ne i uskrsnuti jer su strašno griješili a da se nisu pokajali niti na smrtnom času.

Djeco, djeco, nisam došla radi vjernika već radi vas grešnika kao i grešniku. Žalosna sam što ne vjeruju svi oni koji bi trebali povjerovati i sami Mi doći u susret, sami hodočastiti moja svetišta, mjesta gdje je moja prečista noga zagazila. A čujem baš od njih kako govore mladima i prijateljima, da što su bedasti, gdje idu?

Djeco, Ja im poručujem neka prije srede svoje redove i da u redovima bude mir i ljubav a ne mržnja, laž i pohlepa. Djeco, neka nikoga ne povrijedi ova Poruka jer da vas Gospodin ne voli, On vas ne bi šibao. Eto, ljubite ruku Gospodnju koja vas udara.

Sad molite, opraštajte, ne pamtite, da ne bi klica proklijala, klica zla i u vašoj djeci – u budućem pokoljenju.


NIJEDAN PROROK NIJE DOBRODOŠAO U SVOM ZAVIČAJU

21.02.1995.

Draga moja djeco, vidim sve više se moj neprijatelj uzrujava jer mu se ne ispunjava njegov plan. Djeco, budite blagoslovljeni vi i vaš rad sa Mnom. Vidim da vam se smiju u lice, vidim da vas i vaša vlastita djeca izbjegavaju i misle da s vama nije sve u redu.

Ah, djeco moja ljubljena, kad bi oni znali koliki su to grijesi što tako postupaju, onda bi otkrili da s njima nešto nije u redu, da su se dali zavesti od duha pohlepe, duha uživanja, duha provoda, duha sebičnosti. Oni ne vide koji su to grijesi. Kad bi vidjeli ne bi tako postupali s vama, a pogotovo sa svojim bližnjima.

Djeco, vidim koliko su bijedni i siromašni, nemaju Boga u sebi. Žalosna sam kad čujem kako mole samo za dobitak i užitak. Ne čudite im se, oni su materijalisti. Kad sve imaju tad i boga imaju. Ah, ne znaju što govore: Oni su izgubljeni. Zato, što god govorili protiv vas vi morate opraštati i moliti za tu moju djecu, koja misle da ako su tjelesno zdravi i materijalno bogati da im je to bog. Ne djeco moja, Bog je kod svakog gladnog i siromašnog, kod starih, kod izbjeglog i prognanog od kojih su svi digli ruke.

Djeco, sve vidim, velika je nevjera u svijetu. Nemojte se čuditi jer niti prorocima nisu vjerovali. I zaista, kažem vam, nijedan prorok nije dobrodošao u svom zavičaju.


ZLO VUČE ZLO, A DOBRO VUČE DOBRO

23.02.1995.

Draga moja djeco, zašto sumnjate? Ništa ne vjerujete u ono što je od Boga, a u svemu vjerujete što je od sotone. Koliko sam puta rekla da izbacite tu riječ iz vaših misli, neka se više ne čuje to ime iz vašeg srca. Što ga više spominjete (sotonu), on vam je sve bliže. Zato vas molim da ga ne zazivate. Ako već ne znate što ćete s vašim mislima, mislite na Isusa kako je milosrdan i milostiv, kako je za tebe i za svih trpio, za tebe umro i uskrsnuo da bi ti i svi ostali imali život vječni.

Djeco, hvalite Gospodina, pjevajte psalme i pjesme, ako ne znate što ćete s vašim mislima i usnama. Nemojte stalno misliti na zlo. Ako zlo prizivate, zlo ćete i dobiti, jer zlo vuče zlo, a dobro vuče dobro.

Eto, sad nemojte stalno sumnjati ako vam nešto nestane ili ako vam se krunica pokida ili izgubi. Vi odmah govorite kako vam to sotona kida i krade krunice. Djeco, ne spominjite ime njegovo, neka ide od vas svih, vi ste kršteni, vi imate svog Pastira koji se za vas brine i budno motri nad svojim stadom. Zato vas molim, da molite za tu moju djecu jer previše vjeruju zlu. Ne želim da se zlim služite i zlo prizivate, već da vjerujete u Boga i njegovu moć, u njegovu pobjedu. Ja ću vas obući u vjeru, ufanje i ljubav.


RADOSNA SAM ZA VAŠU ČRVSTU VJERU

24.02.1995.

Draga moja djeco, svi vi koji se borite sa svim mogućim molitvama, sa svom snagom da Ja dovršim svoje poslanje, vidim i sa kakvom kušnjom se borite. Radosna sam za vašu čvrstu vjeru, a žalosna sam kad mnogi ne vjeruju već im je vjera mlaka, čas se zapale a čas ohlade i tako sumnjivi svašta misle i sanjaju strašne snove, jer su to i mislili. Žalosna sam kad to idu razglašavati na sav glas, pa čak i vas zovu. A vi umjesto da takve ne slušate, da poklopite slušalicu, vi još lijepo s njima. Djeco, vi morate prepoznati što je dobro, a što zlo. Vi morate moliti za takve, a ne da im još pomažete u toj njihovoj nevjeri i da je širite. Djeco, neka vam bude prema vašoj vjeri. Pročitajte iz Evanđelja po Mateju 9,29 ili 15,28.


MOLITE ZA POLITIČARE

27.02.1995.

Draga moja djeco svih naroda i narodnosti, svi vi prognani i izbjegli i vi koji ste ostali u svojim kućama. Molite za političare, za one koji vam trebaju s dijalogom uspostaviti mir. Žalosna sam jer vidim da zlo i sad ne miruje nego i sad pokušava osvojiti srca najveća. Kažem najveća zato, što su samo pojedinci na takvim mjestima na kojima se donose odluke za sve. Zato vas pozivam da molite sa Mnom, da bdijete sa Mnom.

Djeco, znam da vam je teško za njih moliti, ali moramo zlo pobijediti.
Zlo, koje mnoge zavi u crno, mnogo poruši i popali. Vi vjerni moji budite ponosni što imate vjeru u Boga, što vam je lice čisto, savjest čista, a pogotovo srce. Iz srca sve dolazi, zato vas molim da se mijenjate jer, evo, kad promatrate sve ovo vidjet ćete da vas ljubav Kristova obuzima.


TA PODUZEĆA SU VAŠU DJECU ŠKOLOVALA I OTHRANILA

28.02.1995.

Draga moja djeco, pozivam vas na pokoru i obraćenje. Vidim, mnoga moja djeca govore da su kršćani, a još nisu potpuno obraćena. Djeco moja, kršćanin – vjernik ne smije biti pohlepan, ne smije biti sebičan, a niti zlikovac, nasilnik, prevarant, kradljivac tuđe imovine, bilo privatne ili državne.

Ah, ne mogu sve reći, ali žalosno je sve to gledati. Ta poduzeća su vašu djecu školovala i othranila. Dijete, ne govorim to tebi već onima koji su pokrali poduzeća a govore: Bolje mi negoli netko drugi. Kad ste već to uradili da biste uzeli da rat ne odnese, zašto to ponovno ne vratite poduzeću?

Žalosna sam, djeco moja, jer to baš kršćani rade i to tobože veliki vjernici. Djeco moja, Bog ne želi da to činite već, evo, sad u ovoj Korizmi očistite svoja srca, izbacite iz njega svo smeće i pokajte se i ne činite više takva djela.

Djeco moja, vidim neke koji su mlaki u vjeri pa dopustiše đavlima svoje srce, da oni vladaju njime. Boga izbaciše iz srca i sad ih đavao tjera da ratuju protiv svoje braće te da osvajaju komad po komad zemlje. Djeco, Ja sam Majka sviju vas, Ja volim svu djecu, ali sad pozivam jedne i druge na pomirenje, na odstupanje svega što ste oduzeli. Oslobodite sve zatvorenike koje ste zarobili. Otvorite granice ljudima koji su željni svojeg ognjišta, da se počnu vraćati. Prekinite s ratom. Pružite ruku pomirnicu i pomirite se. Braća ste od istog Oca. Crkve su dvije sestre blizankinje, a znate što to znači? Vi trebate suosjećati boli jedni drugih, suosjećati radost jedni drugih. Postite, molite, ljubite jedni druge. Ljubiti znači pomagati, ali neka to samo Bog zna. Ne razglašavajte na sav glas ako dajete. Sad pročitajte Joel 2,12-18; iz Druge poslanice Korinćanima 5,20.6,2; iz Evanđelja po Mateju 6,1-6.16-18.

 

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Djeco, molite iz srca. Razmišljajte o onome što molite. Žalosno je da tolike molitve ostanu u zraku neuslišane. Djeco, ostavite sve dok molite. (Iz Poruke od 12.02.1995.)

Draga moja djeco, pozivam vas da molite sa Mnom. Djeco, kad kažem da se bdije, to znači da se treba zatvoriti u svoju sobu, staviti ispred sebe Raspelo, upaliti svijeću i moliti za moju jadnu djecu koja lutaju i raspršuju laži da se ljudi još više mrze. (Iz Poruke od 14.02.1995.)