PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


DOĐOH DA POBIJEDI LJUBAV

04.03.1995.

Draga moja djeco, molite za jedinstvo i za mir. Vidim veliku mržnju u narodu i veliku pohlepu, samo za sebe narod misli. Kad kažem za sebe, to znači da je velika podvojenost među narodnostima.

Djeco, nemojte mrziti jedni druge, svi ste vi braća i svi ste od jednog Oca Nebeskog. Prestanite iskušavati Boga svoga. Zapamtite, koji god vjeruje u Boga i živi po Božjim zapovijedima, taj će narod biti spašen.

Djeco moja, bilo kako se zvali i odakle poticali, kakva vam je god boja kože, iz kojeg ste god plemena, naroda, svi ste moji. Ja sam vaša zagovornica kod svoga Sina, koji je Kralj Neba i Zemlje. Dođoh da pobijedi ljubav, da vam donesem ljubav i u nju da vas obučem. Pročitajte iz Ponovljenog zakona 26,4-10; iz Poslanice Rimljanima 10,8-13; iz Evanđelja po Luki 4,1-13. Ovo govorim svima, cijelome svijetu: Mir i ljubav neka zauzmu vaša srca, vaše obitelji i cijeli svijet, a to je Bog.


DJECO, VRATITE SE PETROVOJ CRKVI

05.03.1995.

Draga moja djeco, vidim mnoge koji opraštaju, mole i poste za one koji to ne žele, koji baš njima nanose bol. Djeco, to je zli duh koji je u njima i ne da im da se pokore, da se pokaju. Oni su ponosni na ono što čine. Za te osobe treba više moliti, postiti i opraštati. Oni moraju odbaciti zlo i mržnju. Oni moraju sami početi tražiti oproštenje i moliti za ljubav i mir. Oni nisu svjesni što čine, oni su opsjednuti. Zato vi djeco molite i postite o kruhu i vodi i ljubite.

Djeco, ljudi moraju prihvatiti ljubav, to jest Boga. Crkve se moraju sjediniti i da postanu velika obitelj. Ne dozvolite sotoni da vas raspršuje, da vas proganja. Isus je rekao Petru: „Petre, ti si stijena i na toj stijeni sagradit ću Crkvu“. Tako je i bilo. Zato, djeco, vratite se Petrovoj Crkvi, budite jedno stado i jedan Pastir neka vas pase.


PRIHVATITE I TRPITE NEŠTO ZA DRUGOGA JER OVO JE VRIJEME MILOSNO

07.03.1995.

Draga moja djeco, znam koliko vam je teška ova kalvarija, a ipak hodate i trpite. Vidim, neki bi najradije sve ostavili i pobjegli. Ali neka znate, od svega ćete pobjeći ali od Boga nigdje i nikako. Gdje god išli Bog je tamo, nigdje se ne možete sakriti, kao što se nije mogao skloniti ni prorok Jona kojega Bog izabra da propovijeda. Pročitajte Jona 1,1-15. 2,1. 3,1.3; iz Evanđelja po Mateju 12,38-42.

Djeco moja nevjerna, dodijavate djeci mojoj tražeći znakove. Vidim mnogi žele napustiti ovaj put jer ste im dodijali. Ne, neće moći pobjeći s ovog puta jer Bog je svuda, samo što će imati još više posla s Bogom. Djeco moja, vaše je da izdržite na tom putu i da opraštate svima. Eto, sad molite i blagoslivljajte one što vas progone. Izdržite i molite sa Mnom.

Prihvatite sve što vam Bog dade. Da to nije potrebno zar bi vam Bog dao? Ne! Zato, zahvaljujte za sve što je od Boga pa i ako je neka bolest, neki teški križ, prihvatite i trpite nešto za drugoga, jer ovo je vrijeme milosno. Darujte se za drugoga.


POZIVAM NA OBRAĆENJE I POSLUŠNOST

10.03.1995.

Draga moja djeco, godinama se ukazujem i pozivam na obraćenje i poslušnost, ali malo se njih počelo vraćati pravom Bogu. Mnogi su skrenuli s puta upadajući u razne sekte koje su protiv Isusa Krista, protiv Mene vaše Bogorodice, koja sam vam rodila Spasitelja. Zato vas molim da se svi vratite i obratite.

Djeco pospana, otvorite svoje oči i vidjet ćete svog Pastira kako neumorno ide od zemlje do zemlje, od grada do grada, poziva vas da se obratite, da vjerujete u Evanđelje. Vidite koliko je on pun ljubavi, vidite da želi tu ljubav podijeliti onim siromašnim ali vidim kako se pospani plaše. Ne plašite se, nije to san, to je istina. Poziva vas jer vas ljubi. Poziva vas da se izmirite, da oprostite jedni drugima. Isus je oprostio svome neprijatelju. Tako i vas molim da i vi oprostite svojim neprijateljima. Pročitajte iz Evanđelja po Luki 6,27-28. 32-36.


ISUS JE VAŠ NAJVEĆI PRIJATELJ

14.03.1995.

Draga moja djeco, hvala vam za vaš trud i požrtvovnost. Hvala vam što Mi pomažete da pronađem nestale i sve zalutale. Hvala svima na poslušnosti. Vidim mnogi slušaju ono što Ja dajem preko Poruka a i vidim koliko zasnivate novih molitvenih zajednica i molite onako kako vam dajem Ja, Majka, Kraljica ljubavi i mira. Vidim kako vas napadaju oni koji se drže na visokom, oni koji vas ogovaraju kod crkvenih vlasti, kod vaših pastira.

Djeco moja ljubljena, ne plašite se, ima jedan najbolji Pastir koji motri vas i vlast. I ima jedan Gospodar a to je Isus. On vas je otkupio i zato se ne plašite pa bilo što govorili i bilo što radili protiv vas, vi ste u rukama Božjim, vaš Otac vas ljubi. Budite ponizni i pijte kalež Muke, jer trebate barem u nečemu biti slika Isusova.

Djeco moja, žalosna sam kad čujem od nekih kršćana da govore:

Vidite kako su bolesne, kako trpe?

Zašto im Bog ne pomogne i Majka Božja?

Zašto im ne olakšaju križ?

Zašto imaju takve muke s djecom u obitelji?

Zašto im njihovi ne vjeruju i odbacuju ih?

Djeco moja, neka oni pričaju što hoće, Bog ima svoje planove, Bog ne izdaje svoje tajne. Što On zna to još nitko neće doznati. Djeco, to je kao kada bi vi pitali neke poglavarice nekog reda, zašto imaju tolike kušnje dok se ne zarede.

Djeco moja, Bog želi da budete maleni, šutljivi, vrijedni i poslušni. Eto, djeco, nastavite i dalje ovako. Malo je njih koji ovo prihvaćaju jer hoće živjeti bezbrižno, komotno, da sve imaju pa i dobre prijatelje na visokom položaju. Ah, ne znaju što je dobro i koji je najveći prijatelj.

Najveći prijatelj je:

Onaj siromah koji bijaše neprimljen od svojih,

Onaj koji je trpio, postio,

Onaj koji je popljuvan,

Onaj koji je nosio preteški Križ,

Onaj koji je prolio Predragocjenu Krv za vas,

Onaj koji je kušao gorčinu Kaleža,

Onaj koji je umro na Križu razapet i treći dan uskrsnuo radi vas!

Eto, On je vaš najveći prijatelj, brat, Bog. Sve je On, zato ne plašite se. Ne sramite se što su prema vama takvi. Blago vama! Sad pročitajte iz Evanđelja po Mateju 20,17-28.


ZNAJTE, NIJE VAM TO DANO SAMO ZA VAS

15.03.1995.

Draga moja djeco, izdržite na ovom putu, vi znate što je vaša zadaća. Širite moje Poruke i razglašavajte ih svima, a pogotovo onim grešnim nevjernicima koji se izruguju s Bogom. Oni su vezani samo za bogatstvo i za one na visokim položajima, koje nazivaju svojim bogovima. Žalosna sam što takvi samo takve pomažu, a nitko ne gleda na one koji trpe, koji su bolesni. Žalosna sam što takvi završe u Paklu.

Djeco, želim da Mi još pomažete i nikad nemojte čeznuti za bogatstvom na ovoj zemlji, pa i ako imate, znajte da nije vam to dano samo za vas već da vas Bog iskuša, da li ćete vjerovati da vam je Bog dao, da biste mogli s drugima podijeliti, druge nahraniti. Zato vam je dao svaka obilja.

Djeco, ništa nije vaše pa niti vi. Sad se malo zamislite kakvi ste, u što vjerujete i da li zaista čvrsto vjerujete. Zamislite se kamo vi pripadate, kojoj strani.
Sad pročitajte iz Evanđelja po Luki 16,19-31.


SVI VI RASTAVLJENI, POKAJTE SE I POMIRITE SE S VAŠOM POLOVICOM. DJECO, OTVOREN JE I SEDMI PEČAT

19.03.1995.

Draga moja djeco nevjerna, svih narodnosti, svih vjeroispovijesti, koliko se dugo ukazujem, dajem Poruke, a vi i dalje ostajete gluhi, nevjerni u moja ukazanja, u sama čuda. Žalosna sam kad govorite: To je taj i taj sredio, to su oni spriječili. Djeco, da Ja i Isus nismo tu i da vam Mi ne pomažemo to bi ispala pomutnja u narodu.

Dječice moja, Ja vas molim da se obratite i vjerujete u Evanđelje i u moje Poruke, koje vas sve pozivaju na zajedništvo, pozivaju vas na opraštanje i mir. Ne dozvolite zlim silama da vas zavađaju, da vas rastavljaju, razjedinjuju i raspršuju.

Djeco, žalosna sam što je mnogo djece žalosne jer je sotona uspio rastaviti roditelje koji su dugo živjeli sretno u obitelji, a sad su rastavljeni, protjerani neki nasilno a neki samovoljno jer slušaju zloga duha u svom srcu koji im govori: Bježite, oni nisu vaš narod, oni nisu vaše vjeroispovijesti.

Djeco moja, do sada ste voljeli jedni druge, osnivali ste obitelji jedni s drugima, a sad odjednom ne valjate jedni drugima i ne razgovarate jedni s drugima.
Ah, ne mogu gledati da vas sotona-Zmaj i dalje vodi, i dalje potpaljuje vatru u obiteljima koje su još ostale čitave.

Djeco moja, svi vi rastavljeni, obratite se, pokajte se i pomirite se s vašom polovicom. Kako možete živjeti s pola svoga tijela? Zar vas ne bole srca za onima koje ste nosili pod svojim srcem, a sad su odvojeni od vas? Žalosna sam kad i dalje slušam gdje nagovaraju da se rastave zato što nisu iste vjere, iste narodnosti. Djeco, koji god pokuša razvesti, rasturiti obitelj, znajte da je tu sotona. Za takve treba puno moliti da se oslobode toga zla.

Djeco, otvoren je i sedmi pečat i vidite što je sve u njemu. Žalosna sam, plačem jer vi to nazivate NOVA MODA. Ne, djeco moja, vi ne znate što se tu skriva. Djeco i ti svijete, ne dopustite da se vaša obitelj izlaže ruglu. Jao, jao onima koji ne slušaju svoje roditelje koji im žele samo dobro i koji ih vode Isusu Kristu.

Djeco, samo ljubav i mir će vas spasiti, vas i zemlju. Eto, svi neka se dignu protiv zla. Ljubav mora pobijediti, shvaćate li?

Eto sad pročitajte iz Evanđelja po Luki 4,24-30.

Eto, ne govorite kolika je Poruka. Trebala bi biti velika odavde pa do Neba, kao stube, da se penjete čitajući pa sve do u Nebo.


BUDITE SVETI, LJUBITE JEDNI DRUGE

25.03.1995.

Draga moja djeco, svi vi koji lutate i koji živite u grijehu, priznajte Gospodinu svome sve što ste sagriješili i On će vam otpustiti grijehe. Ah, žalosna sam kad čujem kako mnogi govore: Zar svećenik da mi otpusti grijehe? Djeco moja ljubljena, Isus oprašta preko svećenika. Vi kada kleknete, vi klečite radi Isusa a ne radi svećenika.

Djeco moja nevjerna, vidim mnogi govore: Vidi, sirotinja a tako su veseli.
Da, veseli su jer oni niša ne skrivaju od Gospodina, njihova je savjest čista, oni su sigurni da će se spasiti. Djeco moja, budite sveti, ponizni. Vi to možete samo ako gledate Isusa u svojim svećenicima, u svojim propovjednicima Evanđelja.

Djeco, ovo govorim svima: Obratite se i pokajte se, prekinite s mržnjom i s ratom. Budite sveti, ljubite jedni druge. Djeco zavađena, od istog ste Boga. Svima će biti lijepo i nitko neće trpjeti, svatko će imati svoju obećanu zemlju na kojoj će živjeti u miru, samo ako ljubite i opraštate.

Djeco, žalosna sam kad mnogi ne vjeruju, ne opraštaju, neće ostaviti i zaboraviti prošlost premda je Isus sve izmijenio i dopunio. Sad pročitajte Jošua 5,9.10-12; iz Druge poslanice Korinćanima 5,17-21; iz Evanđelja po Luki 15,1-3. 11-32.
Eto, djeco, svi vi izgubljeni vratite se Bogu. Bog vas poziva na pokajanje.
Zvat će vas sve dokle god Mu se ne odazovete. Tražit će dokle god ne pronađe sve.


ŽALOSNA SAM ŠTO SU NEVJERNICI U BOGA DOBILI SLOBODU PA ČINE ŠTO HOĆE

30.03.1995.

Draga moja djeco, vidim da se plašite ovog vremena. Djeco, plašite se radije grijeha koje činite. Žalosna sam što su nevjernici u Boga dobili slobodu pa čine što hoće. Većina njih skupljaju mladež da bi se iživljavali i bogatili s njima.

Dječice nevina, došla sam da vas pronađem, da vas primim za ruku kao svoju djecu i uputim vas na put Isusov. Dječice moja, ne tražite znakove ili objave jer znakova imate počevši od vremena, ratova i svega drugoga a to sam vam govorila da će biti. Još puno toga sam vam rekla. Ali i to će se dogoditi ako se čovječanstvo ne obrati, ako i dalje ne bude vjerovalo u Boga i Evanđelje.

Dječice moja, ostavite se svakog užitka. Budite takvi kakve vas sada znam, jer radi takvih Isus hoće zaustaviti krvoproliće i velike katastrofe koje se trebaju dogoditi. Obratite se i prihvatite Isusa Krista. Slušajte Svetog Oca, vašeg Papu a mojeg ljubljenog sina, koji se muči iz sve snage da spasi svijet, čovječanstvo a pogotovo kršćanstvo koje je postalo skoro manjina. Znate što je manjina. Sad se zamislite u što vas je dovela ta vaša pohlepa, uživanje: sami ili samo jedno ili dvoje djece. Ah, žalosna sam što su mnoga djeca proživjela križni put a neka su već osuđena. Jao, jao tim roditeljima kad stanu pred svoju djecu koja će ih osuđivati pred Gospodinom Bogom.

Djeco moja, samo da znate koliko je djece ispred Svetohraništa u crkvi. Djeco, oni se klanjaju Isusu. Dođite i vi grešnici. Udarajte se o prsa zaradi vaših teških grijeha. Dođite na sv.Ispovijed i priznajte svoje grijehe. Pokajte se, sad vam je prilika.

Djeco moja, svijet je krenuo u veliki ponor, a tu treba snage da se zaustavi.
Zato pozivam da se prestane s ratom. Pozivam vas da opraštate. Ako vi ne opraštate kako će Otac Nebeski vama oprostiti? Isus vam je pokazao put opraštanja, put ljubavi i mira.

Sad pročitajte iz Evanđelja po Ivanu 7,1-2.10.25-30.