PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


ŽALOSNA SAM ŠTO SUMNJAJU I ZATO TOLIKO PADAJU

02.04.1995.

Draga moja djeco, svi vi koji ste upoznali Boga, idite za njim jer On je svjetlo koje svijetli. Djeco, budete li išli za Isusom i vi ćete svijetliti a mnogi će vidjeti i ići za svjetlom. Isus je svjetlo istinito samo trebate vjerovati i ne sumnjati. Žalosna sam što sumnjaju i zato toliko padaju.

Dječice moja, hvala vam za vaš trud, mnogo Mi pomažete. Mnogi se obratiše i promjeniše. Mnogi ozdraviše i ponovno progledaše i vidješe svjetlo Isusovo, svi koji god su čitali Poruke koje sam vam dala, a vi se žrtvujete da ih širite tamo gdje još nisu čuli za moja ukazanja. Radosna sam što se toliki obratiše, što sam tolike izvukla iz tame u koju su upali.

Dječice vjerna, izdržite još malo jer se radi o mnogima koje trebam liječiti, jer od njih potječe nevjera u ukazanja.


POSTALI STE ROBOVI LAŽI

04.04.1995.

Draga moja djeco, govorim svima vama koji ne vjerujete u Boga: Dopustili ste sotoni da vas zavede i da samo zlo činite i širite laži. Postali ste robovi laži. Probudite se i vidite što činite. Vidite da ubijate Istinu, a Istina je Isus Krist.
A vidim koliko se plaše govoriti istinu.

Djeco moja, sve što znate pričajte ali samo istinu, pa makar mučili vaše tijelo, ali duh vaš bit će slobodan i živjet će sa Mnom u Raju.

Dječice moja, koliko vas ljubim a vi to ne primjećujete. Pročitajte iz Evanđelja po Ivanu 8,31-42.


KOJI GOD VJERUJE U ISUSA BIT ĆE SPAŠEN

08.04.1995.

Draga moja djeco, vidite što sve Isus radi za vas? Evo, približava se dan Isusove Muke, samo da vi povjerujete. Takav je svijet. Ako hoće da se u nešto uvjeri mora životom platiti, a to se sama ljubav žrtvuje. I danas, stanite i zamislite se, koji su ti koji se žrtvuju, koji trpe za nevjernike? A zašto? Što oni imaju za to, već samo trpljenje, muke i velike obaveze?

Djeco moja, ovo nije igra za djecu, ovo je ogroman i odgovoran posao.
Djeco, ovdje se jako trpi. Čujem Živku koliko je puta zavapila kad ima jake bolove: “Ah, Majko, dokle ovako? Zašto moram trpjeti, za koga, kada ne vjeruju?”

Vidite, ona misli da je nitko ne čuje ako u sebi vapi i govori. Djeco, što god vi mislili to Mi znamo. Ali sve se treba strpljivo podnositi jer i to je križ, koji se treba prigrliti i nositi kroz cijelu kalvariju. A svatko koji želi ići za Isusom nosit će teški križ ali bez mrmljanja. Vi nosite za mnoge nevjernike kao što je Isus nosio za sav svijet.

Koji god vjeruje u Isusa bit će spašen. Zato, djeco moja, vi koji vjerujete u Isusa i u njegova poslanja trebate nešto i pretrpjeti za Isusa. Ići ovim putem trpeći i govoreći istinu, što vam Majka i Isus poručuju da govorite i da vičete, to vam ne mogu zabraniti, jer ništa zlo ne radite već ste protiv zla. Vi ste sa Mnom a Ja sam Ljubav.

Djeco, zato Isus govori: “Ako vas ušutkaju, kamenje će progovoriti”.


NE PRIMAJTE NIKAKVA MITA

11.04.1995.

Draga moja djeco, žalosna sam što i danas ima mnogo izdajnika, počevši od najbližih pa do onih daljih. Da su se držali Božjih zapovijedi ne bi griješili, ne bi ih sotona mogao svladati. Tako je sotona zauzeo njihova srca i sotona upravlja njihovim mozgom. Vidim koliko nevinih ljudi izdade sotona. Vidim koliki su im doskora bili prijatelji, a sada ih predaju na mučilište samo za punu kesu.

Djeco moja, to su Jude. Samo mnogi od njih ne razumiju Sveto Pismo a kamoli Evanđelje koje jasno govori. Dobro je da ne znate koliko je izdanih i tko ih je izdao i zašto. Kad biste vi to znali mnogi od vas biste psihički oboljeli.

Djeco ljubljena, i ovaj rat je s vezom Judinom, a vi ne znate odakle su stizale kese za izdaju. Znate gdje je gnijezdo sotonsko. Djeco moja, vi vjerni moji, dobro pazite s kim se družite, ne primajte nikakva mira, ne izdavajte nikoga. Pazite što govorite. Dječice, nemojte se zavaravati da vam nitko neće saznati jer vas nitko ne vidi. Ja vas vidim i Isus Krist. Ah, teško onome koji zataji grijeh a Isus već zna. Zato čuvajte se grijeha, kajte se. Molite, postite i živite po Božjim zapovijedima. Eto, približava se i Pasha i velika izdaja. Sad pročitajte iz Evanđelja po Mateju 26,14-25 ili iz Evanđelja po Luki 22,3-6.


I SAD ISUSA PROGONITE I RAZAPINJETE

14.04.1995.

Draga moja djeco, vi ne vidite koliko je Isus trpio i koliko sad trpi. I sad Ga izdajete, progonite, bičujete, osramoćujete, pljujete, razapinjete. On sve trpi radi vas, da biste i vi imali uskrsnuće i vječni život.

Dječice moja, dok Isus nije došao vi ste uistinu bili mrtvi, ali sad ste živi.
Sve što je onda bilo s Mojsijem i sada je isto s onima koji idu za Isusom, samo da uistinu vjerujete.

Djeco, sve što Isus radi vi biste mogli više. Ali, žalosno je kad najprije vi kršćani ne vjerujete. Zato je zlo jače i ono vam naređuje što ćete raditi.

Dječice moja, vama govorim, vama koji započinjete ratove, vama koji naređujete da se proizvodi oružje i sve što može uništiti svijet. Odstranite laži i živite po Božjim zapovijedima. Idite putem Krista koji je trpio za sve vas.

Pročitajte iz Knjige Izlaska 14,15-31. 15,1; iz Izaije 54,5-14; iz Evanđelja po Luki 24,1-12.

 

IZVATCI IZ POJEDINIH PORUKA

Dječice moja, nikome puno ne objašnjavajte. Imaju Poruke. Neka čitaju i neka se zamisle u što ne vjeruju. Neka se zamisle kakvi su. (Iz Poruke od 07.04.1995.)

Draga moja djeco, svi vi koji se plašite da će vas Bog kazniti, dječice moja, Bog ne kažnjava već ono što vi činite, to se vama vraća. (Iz Poruke od 19.04.1995.)

Draga moja djeco, vjerni budite. Pred svakim govorite samo istinu, nemojte ništa zatajiti i skrivati, jer Gospodin Bog sve vidi. Ovo je vrijeme kada će se sve događati i već se događa. Molim Crkvu i moje sinove da se ne uzohole jer i oni će početi činiti čuda, kako vi to kažete. Samo to će biti vrlo kratko vrijeme, a onda će ih napasti zli duh. Vidim kako se mnogi plaše sotone i kako će sve zatajiti. Malo će opstati vjernih slugu Božjih. Silan će strah zahvatiti Crkvu a Crkva to ste vi živi ljudi, vi djeca Božja. Djeco, budite vjerni Isusu Kristu, budite iskreni prema svojoj braći. (Iz Poruke od 20.04.1995.)

Draga moja djeco, radosna sam kad vidim koliko Mi pomažete s vašom vjerom. Govorim vama koji hodočastite mjesta ukazanja, moja svetišta. Vi koji hodočastite, vi koji molite ne žaleći svoje izgubljeno vrijeme, kažem vam, Isus vas neće nipošto napustiti. Pa i ako vas ostavi samo na kratko, ali opet će se vratiti k vama. Djeco moja izdržite do kraja, Ja sam s vama, Ja vas pratim na putu, Ja upravljam vaše korake, jer Isus Me je dao vama a vas Meni. Djeco moja, opet vam govorim: Svjedočite sve a i pišite Crkvama sve što vidite, čujete, sve što doživite. Neka se znaju moja svetišta. Eto, djeco moja, vi ste živi.
Ne sramite se što vam govore da niste normalni. Budite ponosni dok vas tako nazivaju. (Iz Poruke od 22.04.1995.)

Djeco, sve više ima u svijetu samoubojica. Djeco, oni su sotone koji ne žale druge već žele da sve unište.

Djeco moja ljubljena, obratite se i slušajte što vam Isus poručuje: Da prekinete s mržnjom, s ratom i naoružavanjem a pogotovo s nečistoćom atmosfere. Djeco, evo posljedica nečistoće. Držim, ali sve više prodire i sve više katastrofa će se zbivati, sve više nevremena. Zatim, razne bolesti od kojih će se umirati, a to je čovječanstvo krivo. To su krivi oni znanstvenici koji hoće sve znati i sve pobijediti. Poručujem svima da se ne dira tuđa svojina. Čovječe, dana ti je zemlja, obrađuj, živi i ne kopaj Svemir i ono što nije tvoje. (Iz Poruke od 25.04.1995.)

Draga moja djeco, budite dobri roditelji i učitelji svoje djece. Ako vi pustite svoju djecu da rade što hoće, niste dobri očevi i roditelji. Morate se brinuti za svoju djecu, ne samo za ovo tjelesno već i za duhovni život. Morate ih odgajati da vjeruju u Boga, da slušaju Božju Riječ i da žive onako kako Bog zapovijeda. (Iz Poruke od 30.04.1995.)