PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


BUDITE IZVRŠITELJI RIJEČI A NE SAMO SLUŠATELJI

07.05.1995.

Djeco moja svih narodnosti i svih boja kože, Ja vas molim da odbacite od sebe svaku prljavštinu, zadnji ostatak zloće i ponizno prihvatite u vas usađenu Riječ, koja može spasiti vaše duše. Ali, budite izvršitelji Riječi a ne samo slušatelji, koji zavaravaju sami sebe. Jer, ako tko sluša Riječ a ne izvršava je, sličan je čovjeku koji promatra svoje naravno lice u ogledalu. Pogleda se i ode i odmah zaboravi kakav je bio.

Ali, tko pomno  promotri savršeni zakon slobode i uza nj prione, ne kao zaboravan slušatelj nego kao zbiljski izvršitelj, tome će biti blago u njegovu radu.

Eto, djeco moja, svašta vam govorim i vi morate izvršiti. Morate poslušati ono što vam Ja govorim, jer ove su riječi svete. Eto, sad govorite istinu.


SVOJIM RADOM POMAŽETE CIJELOME SVIJETU

10.05.1995.

Draga moja djeco, radite i samo radite. Svojim radom pomažete cijelome svijetu. Da, vi ne idete tamo po svijetu ali pomažete. Djeco, nastavite tako.
Dajte sve od sebe ali nemojte tražiti da vas svijet hvali, da vas svijet vidi. Zašto se brinete što oni to ne vide? Vaš trud, vaše darivanje, to treba vidjeti samo Bog, a On vidi sve što je skriveno od ljudskog oka. Nemojte tražiti da vas uzdižu ili kako to neki žele da ih se hvali. Djeco, vi niste ti.

Eto, sad Mi pomognite da pronađem sve izgubljene. Pomognite Mi da zaustavim ovu vatru koja se širi. Eto, to je vaše.


AKO SE SVIJET NE OBRATI I NE POVJERUJE, POČET ĆE USTAJATI SVI MRTVI

13.05.1995.

Draga moja djeco, izdržite na ovome putu. Znajte, niti Apostolima nije bilo lako idući iz grada u grad, iz sela u selo. Ali, s velikom ljubavlju su to radili premda im je bilo teže negoli sada vama. Uspijevali su na tisuće obratiti. Vidim i sad se mnogi obratiše ali im još vjera nije očvrsnula i lako se mogu nagovoriti i odvratiti.

Djeco, koliki su kršćani slušali samu laž i to samo zato što su druge narodnosti i druge vjere. A to vama nije jasno, kao što i Poruke ne razumijete. Ali razumiju oni o kome se to radi, o kome to Ja govorim i kome govorim. Nemojte misliti da oni ne čitaju Poruke. Vi to ne znate. Čitaju Poruke ali za sada su još pod velikim strahom i počet će se kajati.

Djeco moja, znam da nećete razumjeti ova čitanja iz Otkrivenja. Ali Ja vam kažem kao što vam Ivan opisuje viđenja. Ali najprije se sve ove strahote moraju dogoditi. Ako se svijet ne obrati i ne povjeruje, počet će ustajati svi mrtvi. Bit će NOVA ZEMLJA I NOVO NEBO.

Eto, dalje vam neću govoriti. Pročitajte iz Djela apostolskih 14,21-27; i iz Otkrivenja 21,1-5; iz Evanđelja po Ivanu 13,31-33. 34-35.


MRZITE SVAKO ZLO I OSUĐUJTE GA

14.05.1995.

Draga moja djeco, ne tucite se za ovozemaljsko a i ne omalovažavajte njihove vjere. Vi niste za to stvoreni, to je Božji posao, a vi molite za njih i za njihovu promjenu. U jednoga Boga vjerujete i priznajete Isusa Krista da je Sin Božji, da je umro i uskrsnuo od mrtvih, da je On Trojedini Bog i da ste svi njegovi. Zašto onda mrzite jedni druge? Zašto se ruše hramovi Božji, ruši se kuća Božja a to je prebivalište Isusa Krista?

Djeco, ubijate čovjeka a to činite Isusu. Ah, koliko Isus trpi od vas i za vas samo da vas otrgne od zla u koje ste upali. Ovo govorim svim narodima i svim Crkvama: Mir i ljubav neka zavlada ovim svijetom. Mrzite svako zlo i osuđujte ga. Mrzite ono što želi uništiti ovaj divni svijet što ga Otac Nebeski stvori.
Ah, gledam kako se uništava priroda od koje vi živite. Djeco, brinite se za očuvanje prirode od uništavanja a ne o tome, tko će kome zlo nanijeti.

Zapamtite ovo: Sve morate Bogu prepustiti. On je vlasnik svih i svega. On je i život svoj položio za vas. On vas je otkupio. Zato ne pokušavajte nekoga mrziti ili zlostavljati, jer, opet ću vam reći: Sve što činite jedni drugima, sebi činite.


SVE ŠTO JE ZAPISANO, TO SE SADA ZBIVA

17.05.1995.

Draga moja djeco, svi vi koji ste povrijeđeni, koji trpite boli, koji ste izranjavani i vi čiju glad i bijedu nitko ne želi vidjeti, oprostite im, jer evo, čaša se počela izlijevati na narod. Vidim kuknjavu i škrgutanje zubi. Čujem kako proklinju. Ah, kad bi samo malo promislili što ih je dovelo u takvo stanje shvatili bi da ih je sotona nagovarao na grijeh, ne samo protiv vas već i protiv Boga. Hule na Boga, a neki i ne priznaju da sam Ja Majka Božja, a kamoli da priznaju da se ukazujem.

Djeco moja, zapamtite: Sve više će narod stradavati jer čaša puna gnjeva izlijeva se na zemlju, a i u more će se početi sve više izlijevati. Sve vidim, sve je zapisano, svatko će dobiti ono što je zaslužio. Sve što je zapisano, to se sada zbiva. To vam Bog govori. Gledate čudesa, ali ih ne vidite. Gospodin Bog je izlio Duha Svetoga na mnoge, ali im nitko ne vjeruje. Ah, žalosna sam. Pročitajte iz Djela apostolskih 2,14-24.


SOTONA JE RAZORIO MNOGE OBITELJI, A SADA RAZARA MNOGE NARODE

19.05.1995.

Draga moja djeco, obratite se i vjerujte. Ja sam Majka sviju vas. Budete li vjerovali, proći ćete. Ali ako ne vjerujete ostat ćete vani. Ja sam vrata kroz koja ćete morati proći, ali samo ako vjerujete. Žalosna sam kad Me neki odbacuju i ne vjeruju da se ukazujem.

Dječice moja, približava se Isusov dolazak. Koji god vjeruje u moja ukazanja i živi po Porukama imat će život vječni. I po njihovom zagovoru ljudi će dobivati milosti. Eto sada, djeco moja svih naroda i narodnosti, zapamtite: Ja sam vaša Majka, Kraljica Neba i Zemlje, Ja sam Kraljica ljubavi i mira.

Djeco, ako nemate ljubavi nećete imati ni mira i to počevši od obitelji pa i izvan obitelji. Vidite što je u svijetu. Sotona je razorio mnoge obitelji, a sada razara i mnoge zemlje, tj.mnoge narode. Ja vam poručujem da ljubite i da odbacite svaku laž, koja vas želi zavaditi s drugima. Eto, sami ćete uskoro vidjeti što je u svijetu i tko upravlja svijetom.

Vi vjerni moji molite, da spriječimo ono što se približava da uništi mnoge gradove.


VELIKI SU GRIJESI KADA NEKOGA KRIVO OPTUŽUJETE

21.05.1995.

Draga moja djeco, izdržite do kraja, vidim koliko ste umorni. Mi trebamo pobijediti ovog kneza svijeta, koji još vlada na zemlji. Zapamtite, on Meni a niti Isusu ne može ništa a niti vama koji ste s nama, u kojima je Duh Sveti. Ali, jao nevjernicima i onima koji Mi odvlače moju djecu na krivi put, koji ih uče da mrze jedni druge.

Djeco, plačem jer gledaju samo ovozemaljsko, a i to im uništi njihov knez. Djeco, ono što ću vam Ja dati, to vam nitko ne može uništiti, a to je Duh Sveti.

Djeco moja ljubljena, veliki su grijesi kada nekoga krivo optužujete ili krivo svjedočite, a toga ima puno na zemlji, u ovome svijetu. Ali oni koji su Kristovi, oni koji idu sa Mnom, oni će izdržati.


LJUBAV JE ISPUNJENI ZAKON

22.05.1995.

Draga moja djeco svih naroda i narodnosti, svi vi maleni civili koji ništa ne znate već samo pitate kad će prestati ovo s pozivima za u rat? A protiv koga? Protiv svoje braće. Vidim da vam se ne da poći, ali dolaze po vas s uperenim puščanim cijevima i vi krećete da ubijate. Ili ćete vi njih ili oni vas, i pitate se dokle će ovo trajati?

Djeco, trajat će dotle dok čovjek ne shvati da treba ljubiti i opraštati svakom čovjeku, jer ste djeca Božja. Evo vam iz Poslanice sv.Pavla apostola Rimljanima: “Nikomu ništa ne budite dužni, osim da ljubite jedan drugoga, jer tko ljubi bližnjega, ispunio je Zakon. Uistinu: Ne čini preljuba! Ne ubij! Ne ukradi! Ne poželi! – i ako ima koja druga zapovijed sadržana je u ovoj riječi: Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe! Ljubav ne čini bližnjemu zla. Dakle, ljubav je ispunjeni Zakon. Ovo činite jer znate vrijeme (u kojemu živimo).
Već je naime čas da se probudite od sna, jer je sada naše spasenje bliže nego kad smo prigrlili vjeru. Noć je poodmakla. Dan je blizu. Svucimo dakle sa sebe djela tame, a obucimo se u oružje svjetla. Hodimo pristojno kao po danu; ne u razuzdanim gozbama i pijankama, ne u bludnosti i raspuštenosti, ne u svađi i zavisti, nego se obucite u Gospodina Isusa Krista i ne brinite se oko tjelesnoga da ugađate pohotama“. Pročitajte iz Poslanice Rimljanima 13, 8-14.


SAD MOLITE ZA SPOMENUTE ZEMLJE

23.05.1995.

Draga moja djeco, djeco svijeta, posvećujte se Meni, vašoj Majci koja će vam u svemu pomoći samo ako čvrsto vjerujete u ono što i za što molite. Ja sam tu da vam pomognem. Molite i za druge, a ne samo za sebe, za vašu domovinu.

Ah, želja Mi je da se još u nekim zemljama može uzdignuti Križ, tj. Raspelo, da bude u svakoj kući i u svakoj ustanovi. Djeco, to se mora dogoditi. Ali pisano je, prolijevat će se mnogo krvi, poteći će rijeka, ali ta rijeka će biti spasonosna za cijelu državu. To će se dogoditi u Kini, u Rusiji i ostalim zemljama.

Djeco, sva su djeca moja i svima želim pomoći pa i onima zavedenima duhom sotonskim, koji sprečavaju ljude da vjeruju u Boga, da se mole Bogu. Ja Majka želim i njih spasiti jer vidim mnogi zavedeni idu u Pakao i odanle ih nitko ne može izvući. Oni vape za pomoć, ali nitko ne može tamo, a ni oni ovamo.

Zato molim sve vas, šaljite Poruke tamo, baš njima koji Me odbacuju. Sad molite za spomenute zemlje.


TO VAM ISUS PORUČUJE PREKO MENE

24.05.1995.

“Draga moja djeco, vjerni i nevjerni, poslušni i neposlušni, sve vas jednako volim i svi ćete uskrsnuti ako vjerujete u Boga i u moje Uskrsnuće. Evo, sad odlazim k Ocu, ali uskoro dolazim. A najprije ćete primiti Duha Svetoga”.

Eto, to vam Isus poručuje preko Mene, vaše Majke, koja vas žarko želim skupiti sve pod svoje okrilje.

Ah, djeco moja i vi malovjerni, Bog Gospodina vašega Isusa Krista, Otac Slave, dao vam Duha mudrosti i objave kojom ćete Ga spoznati, prosvijetlio vam oči srca da upoznate koje li nade u pozivu njegovu, koje li bogate slave u baštini njegovoj među svetima i koje li prekomjerne veličine u moći njegovoj prema vama koji vjerujete: Ona je primjerena djelotvornosti sile i snage njegove, koju na djelu pokaza u Kristu, kad Ga uskrisi od mrtvih i posjede sebi zdesna na Nebesima iznad svakog Vrhovništva i Vlasti i Moći i Gospodstva i svakog imena imenovana ne samo na ovom svijetu nego i u budućnosti. Sve Mu podloži pod noge, a Njega postavi - nad svime – glavom Crkvi, koja je Tijelo njegovo, punina onoga koji sve u svima ispunja.

Djeco moja, to vam je sve rečeno, ali malo se svijet obraća tamo gdje je više nevjernih. Eto, sad pročitajte iz Djela apostolskih 1,1 – 11; iz Evanđelja po Luki 24,46 – 53.


MOLITE ZA ONE KOJI NE MOGU OPRAŠTATI

26.05.1995.

Draga moja djeco, Ja sam vaša Majka, Ja vas ljubim. Ah, vi to ne znate jer ne osjećate, ne vidite Me svi, ali Ja sam s vama.

Djeco, vidim rijeku krvi, ne samo kod vas već i u susjedstvu. Ne mogu gledati da brat ubija brata, sin oca i otac sina. Vidim još puno toga što vam ne mogu reći. Ali vas molim, da molite i da opraštate. Molite za one koji ne mogu opraštati, da im Bog pošalje duha ljubavi.

Djeco moja, vjerujte, ako se moli za one koji ne mogu opraštati, budite sigurni da će biti promjene.


RADUJTE SE SUTRA. MNOGO SE RADUJTE. I JA SE RADUJEM S VAMA

29.05.1995.

Draga moja djeco, vi vjernici u Isusa Krista, vjernici u moja ukazanja, vi koji ste slobodni i samostalni, radujte se poput majke kad joj dijete stane na noge i samo počne hodati. Radujte se i zahvaljujte Bogu za velike milosti koje vam je dao.

Dječice, još mnogo djece imam koja bi željela osamostaliti se, da i oni jednom progledaju i vide kojim putem idu, što rade na tom putu i kako se ponašaju.
Ah, djeco moja, da bi oni progledali treba im mnogo ljusaka ispasti s očiju, a dotle će se još mnogo spoticati na mrtve koje su ubili.

Dječice, molite za tu moju djecu. Molite Krunicu i Duha Svetoga. Molite da siđe na one koji stvaraju vatru. Ugasite tu vatru koja se rasplamsava vani.

Djeco moja, radujte se sutra. Mnogo se radujte. I Ja se radujem s vama. Želja Mi je da se svi raduju, da svi mole, svi ujedinjeni.

Djeco moja, Jedan je Bog, i vi budite jedno stado koje će voditi jedan Pastir. Zato vas molim da se sjedinite i slavite Gospodina Boga, zajedno da gradite kuću na tvrdom Temeljcu.

Djeco, Petar je stijena na kojoj je sagrađena Crkva. Eto, pozivam sve u ovu Crkvu: Sjedinite se da bude mira.