PORUKE
MAJKE NEBESKE
KRALJICE LJUBAVI

primljene posredstvom vidjelice Živke u Malom Lošinju.


TAKVI SU VJEKOVIMA BILI

03.07.1995.

Draga moja djeco, izdržite do kraja. Znam koliko vam je teško u svemu, ali najteže vam je što ne vjeruju. Dječice moja, takvi su vjekovima bili. Nemojte vi na to gledati i za to se brinuti, svatko će za sebe odgovarati kad vidi što je sve propustio, a mogao je povjerovati.

Djeco, znam koliko ljubite Boga zato toliko trpite, jer samo takvi su s Isusom. Vidim mnogo ih je koji se ne kaju, koji ne traže oprost već idu u provaliju. Molite za tolike duše koje čekaju izbavljenje. Ah, nije lako niti u nekim dijelovima Čistilišta jer oni plaćaju svoje grijehe, zato što na Zemlji nisu ništa platili već su ostali dužnici. Zato, djeco moja, ne žalite se na križeve već ih strpljivo nosite.


BUDITE POPUT SVETIH ĆIRILA I METODA

04.07.1995.

Draga moja djeco i dragi moji sinovi, svi, po čitavome svijetu. Neka vam ne bude teško služiti Bogu i Svetom Pismu. Budite poput svetih Ćirila i Metoda. Oni se nisu tužili da im je teško, već su i sebe žrtvovali za drugoga i da bi drugima nosili svjetlo Kristovo. I tada je bilo najteže, ali oni su sve izdržali.

Djeco moja ljubljena, molite da se Crkve sjedine. Probudite se jedni i drugi i shvatite da vas je sotona razdvojio i zavadio. On sad pokušava da vas još više zavadi tj. posvadi, da bi ovako mogao više napadati. Jer, vidim, jednima je crkve srušio, a drugima je skoro sve pozatvarao. Ne služe se sv.Mise, a i tamo gdje se služe su crkve prazne, samo po koja starica.

Djeco moja, na mladima svijet ostaje. Ako vi mladi ne pohađate sv.crkve, ne idete na sv.Mise, onda nemojte očekivati da ćete tek u starosti ići.


ETO, SAD NE ČEKAJTE PORUKE SVAKI DAN

06.07.1995.

Draga moja djeco, koliko se dugo ukazujem i pozivam na obraćenje, na jedinstvo, na mir? Ah, kako ćete imati mira, ako ne ljubite, ako glođete jedni druge? Ako je prisutna svađa i pohlepa tu ne može biti ljubav.

Djeco svijeta, čekala sam da pozovete Ljubav da dođe u vaša srca, ali to ne činite već želite paliti vatru, a ta vatra zapalit će cijeli svijet. Ponovno vas opominjem, ne igrajte se s vatrom nego se sporazumite jedni s drugima. Jer Ja vam kažem, ništa nije vaše, niti vi niste vaši, a kamoli zemlja ili bilo što.

Eto, sad ne čekajte Poruke svaki dan, a to sam vam i rekla da vam neću davati Poruke za svijet, za vas. Da dijete, ukazivat ću se, ali ove će svijet dobiti nakon tvog odlaska s ovoga svijeta. Neka vide što su propustili kršćanski laici, puk.

Dijete, svake noći ću se ukazivati kod tebe i blagdanom na Brdu (Brdo Ukazanja) i ništa više.

A vidjet ćeš Me i u crkvi kao što i Isusa vidiš. Eto, kod Marije još ove subote ću se ukazati. Vi i dalje molite.

Ljubi vas vaša Majka Kraljica ljubavi. Idite u miru Božjem!