16.01.2007. (utorak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, hvala na hodočašću u ovo Svetište, i ne samo u ovo, već i u mnoga druga svetišta. Djeco moja, vidim vaše potrebe. Čujem vaše vapaje. Djeco moja, budite strpljivi u čekanju izliječenja. Djeco, Ja trpim dok vi trpite. Djeco, vi trpite ne samo za grijehe vaših pokojnika, već trpite i radi vaših osobnih pogrešaka.

Djeco moja, žalosna sam što iskušavate vidjelicu. Ispitujete je o tome tko koliko moli. Djeco moja, svatko od vas je jedinka. Vidjelica ne može nikoga promjeniti. To može učiniti Bog i njihova vlastita volja.

Djeco moja, onome koji neće da vjeruje, njemu je teško moliti. Djeco, vidite kolike se molitvene zajednice rasipaju. To je zato što je vjera mlaka pa ne mogu izdržati u molitvi.

Nemojte vi u molitvenoj zajednici misliti da je njima lako. Ne, sve će biti gore njima i njihovoj obitelji.

Djeco, vidim neke osobe koje hoće vidjelicu odvući. Te osobe htjele bi vidjelicu odvesti kod čovjeka jer misle da je on jači od Mene i Isusa. Djeco moja, vi stado malo, molite za takve jer su postali oholi. Djeco, rekla sam već u Porukama, da koji god visoko leti, nisko će pasti.

Djeco, zapamtite, Ja štitim one koje sam Ja pozvala. Vidim da se mnogi izruguju vašim križevima. Slijepi su, ne vide. Neka nose i za vas križ.

Djeco moja, svi koji ste tu prisutni, svi ste pod mojim plaštem. Mnogi ste ovdje novi, po prvi put, zato ću vam uslišati molitve.

Mnoge sam započela liječiti.

Djeco, izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Blagoslivljam sve vas i sve što nosite sa sobom na blagoslov i nosite moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite!