16.05.2007. (srijeda)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, vi od najbližeg mjesta i od najudaljenijeg, hvala na hodočašću ovome mjestu u ovako velikom broju.

Djeco moja, govorite Živki neka pite Mene za Poruke, da li da izađu u javnost i preko interneta. Djeco moja, vi to možete učiniti, ali će zbog toga Živka podnijeti veliko bičevanje koje će doći izvana (iz svijeta). Djeco moja, ona pristaje podnijeti to veliko bičevanje kao što su pristali i prvi mučenici – moji apostoli. Vi ne znate koliko su oni trpjeli radi vjere koju sada imate. Djeco moja, ne bi bilo Crkve da nije bilo mučenika. I zato se sve mora pretrpjeti i opraštati da bi Crkva opstala.

Djeco moja, molite za mlade koji još nisu upoznali Boga. Djeco, neka znaju da postoje samo dva puta, jedan do Isusa u svjetlu, a drugi u tami do Pakla.

Vi vjerni moji ne kritizirajte one koji nisu upoznali Boga. Klanjajte se Isusu i molite za njihovo obraćenje.

Djeco moja, oni koji su tjelesno zdravi neka se ne čude onima koji trpe razne bolesti. Jer, ovi koji trpe bolesti trpe i za one koji su još neobraćeni. Trpe i za moje sinove koji su progonjeni po svijetu jer se žrtvuju da bi Boga odnijeli neobraćenima.

Djeco moja, sve vas blagoslivljam i sve što nosite sa sobom na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!