16.12.2007. (nedelja)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:

HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću u ovo Svetište. Hvala i vama koji ste izdvojili potrebno vrijeme za hodočašće jer ste došli izdaleka. Vi ne hodočastite samo ovamo, već ste hodočastili u svako svetište. Vi hodočastite i mjesta gdje sam se ukazivala i mjesta gdje se ukazujem.

Djeco moja vjerna i nevjerna. Vi nevjerni koji Me svaki dan pljujete i odbacujete znajte, da Ja vas ne odbacujem i ne pljuljem, već očekujem da vas mojim Majčinskim rukama povedem Isusu, koji svaki dan kuca na vaša srca da Mu otvorite. Ali, vi nevjerni ne otvarate svoje srce.

Djeco moja, obratite se Isusu. Ne tražite Boga svuda jer mogu biti krivi bogovi.

Djeco moja, velika nevremena nailaze. Vi molite jer se samo molitvom može spasiti od toga.

Djeco moja, vi koji trpite, prikazujte svoja trpljenja za obraćenje jadnog čovječanstva. Djeco, Ja znam da ima raznih trpljenja, ali znajte da ona nisu beskorisna. Mnogi su trpjeli i za vas, da imate Isusa i vjeru u Njega.

Djeco moja, pozivam mlade da u što većem broju hodočaste u moje Svetište. A vi roditelji ne sprečavajte mladima da hodočaste, već ih potičite na to.

Djeco, vi koji dobivate pljuske, izdržite na ovom putu i opraštajte. Djeco, vidim da vrijeđate i ogovarate svećenike, a ne znate da vam oni donose Isusa i vama Ga daju.

Djeco, evo, danas sam zahvatila neke hodočasnike koji su bolesni i započela sam ih liječiti. A nekim hodočasnicima sam iscijelila unutarnje rane. Neka zahvaljuju Bogu i Meni.

A sada izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Blagoslivljam vas hodočasnike i sve što ste ponijeli sa sobom na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Molite, molite, molite!