16.01.2008. (srijeda)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja dječice, hvala na hodočašću u ovo Svetište, odakle ćete ponijeti velike milosti.

Dječice moja, proslavili ste Božić, zato sam vas nazvala dječicom jer vas volim poput Isusa. Djeco, vi ste ucijepljeni u Isusa i velika je vaša vjera u Njega i u Mene i zato hodočastite.

Dječice moja, dječice moja, znajte da vas neću napustiti. Vidim vaše križeve. Različiti su, neki su teži a neki lakši. Znajte, bili bi još veći i još teži, da vam Ja osobno ne pomažem nositi križeve.

Djeco moja, nastojte moliti za one nevjerne, za njihovo obraćenje. Ah, ah, nazivaju se kršćanima, a ne žive kršćanski. Ne žive kršćanski jer nemaju vjere.

Pozivam sve vas vjerne, da molite za nevjerne, ali ne tek onda kada čujete za njihovu nevjeru, već molite unaprijed za njih.

Djeco moja, vi ne znate da se je moj neprijatelj (Sotona) uvukao u Crkvu kod mojih najdražih. Premda neki od mojih najdražih prepoznavaju tu prisutnost duha moga neprijatelja, svejedno zatvaraju oči nad tim jer ih zaslijepljuje ovo svjetsko.

Djeco, vi članovi Molitvene zajednice koji jako trpite, vidim da strpljivo nosite svoj križ. Dječice, pogledajte Isusa i On trpi i danas. Svaka nevjera je Njemu bič.

Sada molite devetnicu za sve nevjerne, za njihovo obraćenje.

Dječice moja, nastavljam s liječenjem onih koje sam ranije započela liječiti. I nove sam danas započela liječiti. Ja tražim svjedočenje od onih koji su izliječeni.

Djeco moja, izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Blagoslivljam sve vas hodočasnike i sve ono što ste ponijeli sa sobom za blagoslov i nosite moj blagoslov svojoj obitelji.


Molite, molite, molite!