16.04.2008. (srijeda)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću u ovo Svetište.

Djeco moja, hvala na molitvi. Mnogi su bdjeli noću. Djeco moja, Ja sam Majka Isusova i vaša Majka. Kada vas boli, boli i Mene, ali morate izdržati na ovom putu.

Djeco moja, nevjernici i neki vjernici blate, ne samo vas, nego i čitavu Crkvu pa i moje sinove. Premda stalno dajem Poruke da molite za Crkvu i za svećenike, sada vas ponovo pozivam da molite za čitavu Crkvu i svećenike.

Iako neki govore da molitva ne pomaže, djeco, Ja vam govorim da molitva sprečava i rat i bolest i vatru i poplavu. Sve molitva sprečava.

Djeco, izdržite na ovom putu poput Nevenke, koja je imala veliki križ cijelog života. Ona je sada sa Mnom u Nebu, gdje slavi Gospodina.

Vi opraštajte, opraštajte, opraštajte.

Djeco moja, sada blagoslivljam sve vas hodočasnike i sve što ste ponijeli sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.


Molite, molite, molite!

 

Objašnjenje uz Poruku:

U današnjoj poruci Majka govori: “Djeco, izdržite na ovom putu poput Nevenke, koja je imala veliki križ cijeloga života”.

Ove Majčine riječi odnose se na Nevenku Superina iz Rijeke, koja je umrla 3. 4. 2008. Ona je kroz svih osamnaest godina, koliko traju ukazanja, najprije pomagala organizirati, a zadnjih osam godina organizirala svakog mjeseca hodočašće u Mali Lošinj, u svetište Majke Kraljice ljubavi.