16.05.2008. (petak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala za hodočašće na ovo brdo, u moje Svetište, gdje ćete dobiti velike milosti.

Djeco moja, vi koji hodočastite ovdje izbliza i vi koji ste došli izdaleka, hvala vam za vašu preveliku vjeru u moja ukazanja. Vidim da ste hodočastili razna moja svetišta. Djeco moja, vi koji još niste hodočastili nijedno moje svetište, Ja vas pozivam da hodočastite.

Djeco moja, vi s vašom čvrstom vjerom u sebi predstavljate sol ove zemlje. Ne dopustite da se ona u vama obljutavi i da se baci, da je svatko gazi.

Djeco moja, znam da vam je teško. Imate razne križeve. Ali, vjerujte da ću vam pomoći i s vjerom će vam biti lakše.

Djeco moja, mnogi ste čitali moje Poruke od samog početka moga ukazanja. Mnogi od vas znate da sam vas sačuvala od rata, od razaranja. Sve što sam rekla to se zbilo i zbivat će se. Rekla sam da zemlja tutnji, da nosi sve sa sobom, da se u prah pretvara i to se zbiva.

Pozivam sve vjerne da molite za opstanak svijeta, da bude manje žrtava. A vas nevjerne pozivam da se obratite. Potražite Spasitelja Isusa Krista.
Mnogi od vas ne mogu se spasiti od pogibelji, ali zato vas pozivam da se obratite i da dušu svoju spasite.

Vi sinovi moji, vičite, pozivajte na obraćenje. Djeco moja, vi vjernji moji, vi koji trpite, opraštajte svima onima koji vas povrijede. Dajte vaša trpljenja Isusu na Slavu.

Djeco moja, vama koji vrijeđate moj bijeli cvijet s četiri latice koji se nalazi na plavom obrubu moga plašta, haljine i vela, vama govorim: To je šumski cvijet, cvijet divlje ruže, a vi ga nazivate četverolisnom djetelinom. Vi vjerujete u magiju i zato spominjete četverolisnu djetelinu.

Djeco moja, kod Mene nema vradžbina (magije). Zato vas molim da takva vrijeđanja više ne čujem.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.

Sada blagoslivljam sve vas hodočasnike i sve ono što ste ponijeli sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov sa sobom i onima koji nisu mogli doći.


Molite, molite, molite!