16.06.2008. (ponedeljak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hodočasnici moji, vi koji hodočastite sva moja svetišta, vi dobivate velike milosti od Mene. Djeco moja, po vama i Crkva ostaje u životu. Djeco moja, jačajte tu vjeru koju imate sada. Budite ogledalo nevjernicima, da se mogu ogledati, da se obrate. Jer, nemaju puno vremena.

Djeco, Ja vas pozivam na obraćenje. Ostavite vrludave putove i dođite putem Krista.

Djeco moja, žalosna sam što su mladi više u kafićima, nego u molitvi i Crkvi. Molite za mlade, za duhovna zvanja. Djeco moja, ima pozvanih u duhovno zvanje, ali pola od njih neće doći do kraja priprema za duhovno zvanje jer ih vuče ovozemaljsko. Vi molite za njih. Oni nisu krivi. Nemojte njih kriviti, već samo molite.

Molite za svećenike, ne govorim samo za vaše svećenike, već za svećenike cijeloga svijeta, jer su neki u velikim opasnostima.

Djeco moja, vi koji ste sada ovdje, molite za vaše, ali molite i za ostale. Nemojte moliti samo za sebe. Žalosna sam što većina njih mole za sebe, a ne mole za druge. Ima onih koji trebaju moliti za njihovo ozdravljenje.

Sine moj, ti koji si sada odustao doći ovamo k Meni, Ja stavljam svoje majčinske ruke na tebe da te liječe.

Djeco, Ja sam i sa onima koji nisu mogli doći ovamo, ali zato mole s vama u ovo vrijeme.

A sada liječim neke nove koji su došli po prvi put. Zahvatila sam ih s liječenjem. Neki govore da ih sada ništa ne boli. Ja im poručujem neka dadu hvalu Isusu.

Blagoslivljam sve vas hodočasnike i sve što ste ponijeli sa sobom za blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji i onima s kojima ne razgovarate. Oprostite im i nosite im moj blagoslov.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.

Molite, molite, molite!