16.11.2009. (ponedeljak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Draga moja djeco, hvala na hodočašću u ovo svetište.

Djeco moja, vidim vaš strah od gripe. Mnogi danas nisu htijeli doći zbog straha od zaraze.

Djeco moja, zašto sam Ja pozivala na obraćenje? Zašto sam ranije davala Poruke, ali malo se čitalo? I oni koji su čitali nisu povjerovali.

Djeco moja, rekla sam, da je kratko vrijeme, da je pet, do dvanaest na ovoj Zemlji. Djeco, neće nestat svijet odjednom nego malo po malo. Zato vas ponovno pozivam na obraćenje. Ne slušajte ateiste, a Ja govorim bezbožnici.

Djeco moja, Ja vas želim privesti Isusu da spasite vaše duše. Nitko od vas ne zna kada ćete biti pozvani i sa kakvim mukama ćete doči.

Djeco, molite sada za vas da možete nositi svoje križeve. Ah djeco moja, vi mislite da je vidiocima lako. Oni poboljevaju i razna trpljenja imaju. Neki su na samom početku prihvatili da trpe za druge a neki govore: Što baš ja moram trpjeti?

Djeco moja, mislite za ovu gripu da je netko podbacio. Ne. To je ono što sam vam rekla u ranijim Porukama da će se umirati od raznih bolesti. Ah, kad se budu tresla i rušila brda što ćete onda reći? Zato molite za spašenje duša i za one koji ne znaju moliti.

A sad vas sve blagoslivljam. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji. Blagoslivljam i sve ono što ste ponijeli sa sobom na blagoslov.

Vjerujte u izlječenje.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu na moju nakanu.


Molite, molite, molite!