16.04.2010. (petak)
DAN UKAZANJA

Poruka Majke Kraljice ljubavi primljena na Brdu Ukazanja:


HVALJEN ISUS!

Djeco moja, vidim neke koji su prvi puta ovdje. Ne dozvolite duhu zloga da vam to bude i zadnji put kao nekima koji su odustali od hodočašća.

Djeco moja, ja vam mogu reći da oni koji su vas nagovarali da odustanete nisu od Duha Svetoga. Takvi su ogovarali i svećenike. Bacaju ljagu na njih ne medjusobno nego javno u medijima. Djeco moja, vi vjerni moji, ne slušajte takve. Njihov je duh izazivač. Gleda da uništi crkvu a crkva to ste vi.

Djeco moja, vjerni moji, vidim da će neki od vas kršćana poslušati njih – duha izazivača. Znajte da niste pravi kršćani a niti pravi vjernici dokle god je duh pohlepe i duh zavisti u vama. Takvi izazivaju svećenike.

Djeco moja, neki se odjevaju na pola jer slušajo duha požude. Taj duh požude izaziva moje sinove. Djeco moja, svi su oni od krvi i mesa i ljudska bića. Zato sad ispaštaju popljuvani, zatvoreni.

Djeco moja, vi ne znate, što je Isus rekao prvim svjedocima. Vi možete samo nagadjati i pisati što hoćete. Prvi Isusovi svjedoci bili su apostoli i bili su oženjeni. Isus je samo njima rekao: »Idite i navještajte Evandjelje.« Morali su ostaviti žene i djecu da bi prenijeli Riječ Božju. Bili su poslušni. Djeco, nekome će ta poruka biti dobra a neki će ju pljuvati i osudjivati.

Sada vas sve blagoslivljam i sve što ste ponijeli sa sobom na blagoslov. Nosite moj blagoslov svojoj obitelji. Vi, koje sem odabrala, trpite i dalje ćete trpjeti.

Izmolite jednu Zlatnu krunicu po mojoj nakani.


Molite, molite, molite!


/Vidjelica Živka je rekla: Danas iz zdravstvenih razloga nisam prisustvovala na svetoj Misi. Bila sam zbog toga jako tužna. Za vrijeme Ukazanja vidjela sam jednog svećenika koji me došao pričestiti. Ja sam počela moliti Očenaš. Majka mi je na to rekla: »Reci AMEN.«/